Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
Néha egy-egy hangfájl tényleg berecseg. Ezeket ha egy valamirevaló szoftverben megnyitom, akkor kiderül, hogy túl vannak vezérelve. Néhány db-vel lejjebb állítom és utána magasabb hangerőn sem recseg. Nálam ez van és elég ritkán, úgyhogy engem nem zavar.
Annyi azonban lehet, hogy érzékenyebb erre más készülékeknél, de nincs összehasonlítási alapom. -
rizso
addikt
Nálam néha van recsegés, de szerintem a másik fél miatt. Páromat (Skate) tisztán, jól hallom, nem recseg, de pl. öcsémmel már nem mindig ilyen tiszta a vonal. Most kipróbáltam max hangerőn párommal, úgy sem torzított.
junkpod: nem értem miért kellene leszedni a gyári fóliát, ha egyszer nem zavar. Pontosan illeszkedik, nem buborékos, szinte olyan, mintha ott sem lenne, de mégis véd. Ez nem olyan, mint pl. sok Samsungon, hogy csak úgy rá van téve egy fólia, ami hirdeti a telefon képességeit. Azt értelemszerűen le kell venni, mert amúgy nem lehet használni a kijelzőt, De a GXI-nél nem ilyen van, aki nem fóliaellenes, annak fölösleges leszedni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Temu
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- DUNE médialejátszók topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest