Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

Elkezdtem olvasgatni a fórumot, mert bár egy csomó számomra fontos információt összeszedtem a telefonról, el is döntöttem, hogy ez lesz, de rendelni jelenleg nem tudom, mert ahogy gondoltam, elkapkodták...feliratkoztam készletértesítőre, háromszor (egymás után, mert jött az értesítés, hogy van, de nem volt). Háromszor kaptam mailt, abban a pillanatban megnéztem, de akkor sem volt kapható...utána sem. Gratulálok T...

Elolvastam a tartalmas első hozzászólást, és szomorúan vettem észre, hogy zárt bootloaderes a cucc...root sincs rá. Ez igazából csak a Link2SD miatt használnám.

A kérdéseim (bevallom, elkezdtem olvasni a fórumot, de fogalmam sincs, honnan kezdődik az a rész, amikor már az beszél, akinek ilyen telefonja van, és nem csak találgatások és a lehetek mennek...

A fényképező és kamera részét ismerem, ebben rizso sokat segített a mintákkal, a fényképek nem egy nagy számok (az N82 szintjén, úgy látom eddig csak a Pureview ugrotta meg, még az Xperia S sem éri el, sok a képzaj...), viszont a kamerától, a videofelvételtől az államat keresgettem.

-A Facebook alkalmazás mindenkinél problémás (az aktuális 1.9.11), kifagy, nem indul, stb?
    -Mennyi a belső, alkalmazások számára elérhető tárhely?
    -Felhasználói programok, tehát ADW, Fancy Widget, Swiftkey, TuneIn, Shazaam vagyis a nagyobb programok működnek gond nélkül?
    -Batman: Dark Knight Rises, Pool Break Pro, Sky Safari, Flick Golf!, Cut the Rope (a sima) közül mi megy (ha valaki megvette őket, én például akcióban)
    -A zárképernyő, és az utána található virágszirmos gyorsindítóról tudna valaki egy videót készíteni? Erről nem találtam Tube-on.
    -Értesítési hangokat bármiféle programmal be tudok állítani, gyárilag? Gondolok itt külön csengőhang, külön értesítés (sms, FB üzenet például, a 2.3 ezeket egyben kezelte értesítés néven), és külön ébresztés? Hangerő mindenhol külön állítható?
    -Konkrét típushibáról nem tudok (rizso említette, hogy a vaku nem működik lámpaként, és nincs FM rádió, ami vicces, mert a T oldalán az van, hogy van benne...), létezik ilyen?

Megköszönöm az összefoglaló választ, vagy válaszokat :R

Új hozzászólás Aktív témák