- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, mert bár egy csomó számomra fontos információt összeszedtem a telefonról, el is döntöttem, hogy ez lesz, de rendelni jelenleg nem tudom, mert ahogy gondoltam, elkapkodták...feliratkoztam készletértesítőre, háromszor (egymás után, mert jött az értesítés, hogy van, de nem volt). Háromszor kaptam mailt, abban a pillanatban megnéztem, de akkor sem volt kapható...utána sem. Gratulálok T...
Elolvastam a tartalmas első hozzászólást, és szomorúan vettem észre, hogy zárt bootloaderes a cucc...root sincs rá. Ez igazából csak a Link2SD miatt használnám.
A kérdéseim (bevallom, elkezdtem olvasni a fórumot, de fogalmam sincs, honnan kezdődik az a rész, amikor már az beszél, akinek ilyen telefonja van, és nem csak találgatások és a lehetek mennek...
A fényképező és kamera részét ismerem, ebben rizso sokat segített a mintákkal, a fényképek nem egy nagy számok (az N82 szintjén, úgy látom eddig csak a Pureview ugrotta meg, még az Xperia S sem éri el, sok a képzaj...), viszont a kamerától, a videofelvételtől az államat keresgettem.
-A Facebook alkalmazás mindenkinél problémás (az aktuális 1.9.11), kifagy, nem indul, stb?
-Mennyi a belső, alkalmazások számára elérhető tárhely?
-Felhasználói programok, tehát ADW, Fancy Widget, Swiftkey, TuneIn, Shazaam vagyis a nagyobb programok működnek gond nélkül?
-Batman: Dark Knight Rises, Pool Break Pro, Sky Safari, Flick Golf!, Cut the Rope (a sima) közül mi megy (ha valaki megvette őket, én például akcióban)
-A zárképernyő, és az utána található virágszirmos gyorsindítóról tudna valaki egy videót készíteni? Erről nem találtam Tube-on.
-Értesítési hangokat bármiféle programmal be tudok állítani, gyárilag? Gondolok itt külön csengőhang, külön értesítés (sms, FB üzenet például, a 2.3 ezeket egyben kezelte értesítés néven), és külön ébresztés? Hangerő mindenhol külön állítható?
-Konkrét típushibáról nem tudok (rizso említette, hogy a vaku nem működik lámpaként, és nincs FM rádió, ami vicces, mert a T oldalán az van, hogy van benne...), létezik ilyen?Megköszönöm az összefoglaló választ, vagy válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Friss előzetesen az Anno 117: Pax Romana
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Netflix
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest