- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zannor
tag
Üdv!
Egy jó ideje a Sony Xperia P-n agyaltam (79 ezer lenne 2 éves hűséghosszabbítással), aztán két nappal ezelőtt megláttam a T-nél ezt a csodát (48 ezerért). Fél nap alatt eldöntöttem, hogy nekem kell egy ilyen. Tegnap a 8. kerületben a 3 boltból 2 zárva volt, Corvinban mondták, hogy náluk van. Elbattyogok, kivárom a sorom, erre jelzik, hogy pont előttem adták el az utolsót....
Elmentem az Alleebe, mondom a kishölgynek, hogy milyen telefont szeretnék, pislog rám, hogy mit magyarázok, ő erről még nem is hallott, árlistában nincs is, de raktáron megnézi.
2 perccel később kihozott egy példányt, de az árlistában nem találja. Mondom neki, hogy már napok óta fenn van a honlapon.
A kishölgy kérdése: - A x-mobile.hu_n???
Közel álltam hozzá, hogy azt válaszoolom, hogy a Vfonnál láttam.
A lényeg az, hogy nem adhatta oda, mert csak mátol árulják... AZt viszont nem értem, hogy a Corvinban miért árulták már tegnap is. Úgy érzem, inkább webshop lesz a dologból.
Véleményetek szerint az Xperia P-hez mérten mennyivel gyengébb a telefon (játék nem érdekel nagyon, jelenleg egy SE Vivazom van és azon sem játszottam)? Elsősorban a kamera és az üzemidő érdekelne (ezek a legfontosabbak). Akik már nyüstölik egy pár napja, azoknál kibír 2 napot (ez alatt azt értem, hogy reggel 7 és este 10 közötti használat, napi 2 óra 3g-s netezéssel/? Mikor várható mobilarénás teszt?
Ja és remélem valahogy megoldják majd rá az fm rádiót is (mi lesz velünk ha beüt a világvéve - érts lehal az interet - és csak a rádióban értesülünk a hírekről).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyaralás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest