Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zannor

tag

Üdv!

Egy jó ideje a Sony Xperia P-n agyaltam (79 ezer lenne 2 éves hűséghosszabbítással), aztán két nappal ezelőtt megláttam a T-nél ezt a csodát (48 ezerért). Fél nap alatt eldöntöttem, hogy nekem kell egy ilyen. Tegnap a 8. kerületben a 3 boltból 2 zárva volt, Corvinban mondták, hogy náluk van. Elbattyogok, kivárom a sorom, erre jelzik, hogy pont előttem adták el az utolsót....
    Elmentem az Alleebe, mondom a kishölgynek, hogy milyen telefont szeretnék, pislog rám, hogy mit magyarázok, ő erről még nem is hallott, árlistában nincs is, de raktáron megnézi.
    2 perccel később kihozott egy példányt, de az árlistában nem találja. Mondom neki, hogy már napok óta fenn van a honlapon.
    A kishölgy kérdése: - A x-mobile.hu_n???
    Közel álltam hozzá, hogy azt válaszoolom, hogy a Vfonnál láttam :D.

A lényeg az, hogy nem adhatta oda, mert csak mátol árulják... AZt viszont nem értem, hogy a Corvinban miért árulták már tegnap is. Úgy érzem, inkább webshop lesz a dologból.

Véleményetek szerint az Xperia P-hez mérten mennyivel gyengébb a telefon (játék nem érdekel nagyon, jelenleg egy SE Vivazom van és azon sem játszottam)? Elsősorban a kamera és az üzemidő érdekelne (ezek a legfontosabbak). Akik már nyüstölik egy pár napja, azoknál kibír 2 napot (ez alatt azt értem, hogy reggel 7 és este 10 közötti használat, napi 2 óra 3g-s netezéssel/? Mikor várható mobilarénás teszt? :D

Ja és remélem valahogy megoldják majd rá az fm rádiót is (mi lesz velünk ha beüt a világvéve - érts lehal az interet - és csak a rádióban értesülünk a hírekről). :)) :))

Új hozzászólás Aktív témák