- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Lehet kissé off lesz a kérdésem, de google baráttól nem lettem okosabb sajnos...
Azt szeretném megkérdezni, hogy pl az Elixír2-ben az akkumulátor állapota halott az mit jelent?
Megnéztem, a GSam Battery Monitorral is, az is azt irja hogy rossz az aksi...
Töltést felvesz, épp most van töltőn így van most az Elixír2-ben akkumulátor állapota: halott, akkumulátor státusz 2, de sajnos fogalmam nincs mit jelentenek ezek, és hogy most mi lenne a jó lépés...Ami miatt megnéztem az az volt, hogy az előző töltési ciklusban (hét közepén) történt egy olyan, hogy reggel mikor felkeltem még valamivel 50% alatt volt a töltés az aksiban (2nap alatt) aztán még reggel kicsit böngésztem (Dolphin) de semmi extra, aztán délelőtt a munkahelyemen vettem észre hogy elég durva ütemben merül az aksi, már 14%-on állt amikor észrevettem. Nagyon nem tudtam foglalkozni vele, csak egy újraindításra volt időm, de utána is ugyanolyan rohamtempóban merült, és rövidesen már 4%-on állt ezért le kellett kapcsolnom nehogy kisüsse magát.
Ekkor még azt gondoltam hogy biztos valami app szívja az aksit feltöltöttem azután nem volt gond.Egészen a mai napig, ma is délelőtt böngésztem egy kicsit de semmi más, és megint 50 és 40% között volt az aksi amikor elkezdett rohamosan merülni, mire hazaértem már 31%-on állt, de most újraindítás helyett kilőttem a futó appokat, így normalizálódott az aksi fogyasztás.
Az aksival semmi durva dolgot nem csináltam, egyszer volt hogy 1%-nál (tehát a kikapcsolás határán) raktam fel tölteni, illetve volt hogy többször rövid időre egymás után újra rádugtam usb-re amikor az MTP móddal bütyköltem, de ez minden, töltőn is csak max 2-3 órát hagytam rajt pluszba amikor nem volt kedvem rögtön leszedni.
Szóval nem tudom hogy mi lehet a helyzet ezért a tanácsotokat szeretném kérni, mit jelent az ha a rendszer, és az említett két app is halottnak ill. rossznak látja az aksit?
Fontos lenne az infó, ezért bármilyen infót előre is nagyon szépen köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest