Új hozzászólás Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz #40993792 #1094 üzenetére

Köszi az infót! :)

Időközben kiderült hogy átvert a kicsike, mert nekem is kb 70%-on volt csak nem nyomtam elég hosszan a bekapcsoló gombot :W :W (hosszabban kell mint a Tattoo-mnál)

Tehát emiatt a baki miatt feltöltöttem teljesen úgy álltam most neki a nyomkodásnak, és eddig csak jót tudok elmondani a GXI-ről! :)
    Appok amit eddig próbáltam simán mentek,+ pillanatok alatt települtek a Play-ről, gps a gmapsban megy (máshol nem próbáltam) csak nekem viszonylag lassan talált jelet (net támogatás nélkül próbáltam direkt) youtube is jól megy, a gyári füles tényleg nem egy prémium kategória, de youtube-al próbáltam, ott használható azért, zenén is még teszek vele majd egy-két próbát.
    Gépre még nem kötöttem rá, arról nincs tapasztalatom, a kijelző tényleg gyönyörű, párszor azért észrevettem én is hogy néha mintha 2* kéne rábökni hogy azt tegye amit kell, de ezt én még betudom annak hogy szoknom kell a kapacitív kijelzőt, majd pár nap múlva kiderül.

Nálam most kb 2-2,5 óra folyamatos nyomkodás, 1 telefonbeszélgetés, app telepítés, gps, kevés youtube után fullról 59%-on áll most az aksi, nem tudom hogy ez mennyire jó érték... :D

Annyi kérdésem lenne most, hogy a gyári óra widgetbe be lehet állítani vidéki városokat valahogy, nekem csak Budapestet ismeri, illetve, (és ezért előre is bocs ha nagyon láma kérdés, de biztosra szeretnék menni) hogy szerintetek most, hogy feleslegesen rátöltöttem a gyári töltöttségi szintre így első alkalommal, + kicsit, max egy órát tovább is abból lehet aksi élettartamra gondom esetleg?

Válaszotokat előre is köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés