- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
linker92
csendes tag
Eszméletlen.. akárhányszor felnézek ide (2-3naponta azért megteszem) mert nagyon szeretem ezt a telefont. és igen fagyott nekem is, lehet lila de LESZ@ROM
nem hiszem el, akinek nem tetszik, rinya helyett menjen el adja el, vegyen másikat.. boldogabb lennék ha hibák helyett inkább az menne hogy "hu de fasza progit találtam, de fasza stb...) nem kell ez már.. nagyon rég ota ez megy, hogy mások által kedvelt telefont lehuzzák, és sok uj vásárlót elgondolkodtatnak.. átlag felhasználónak tökéletes.. csak sajna sok a "különleges" felhasználó akiknek tökéletes kell, a kis tökéletes életükbe
-
linker92
csendes tag
Nem értem.. nekem semmi bajom az akksi üzemidővel, komolyan aki vesz bármilyen müszaki cikket, kibontja egyből a hibákat keresi? nem hiszem el, ezt az idot inkább másra is fordithatnád
(nők, gyerek.. stb) akinek nem ingje..
-
linker92
csendes tag
nekem annyi uj, hogy a GO launcher hatarozottabban pörgösebben vált az alkalmazás képrenyön, eddig voltak micro laggok, és a google alap gyári "Hirek" alkalmazása is csak ugy suhan
nekem eddig tetszik, semmi problemam nem jött elő eddig (lekopogom) bar alapbol sem volt valami problémás keszülék, de ez igy fasza ha marad
-
linker92
csendes tag
A sok visszavitt/cserélt telefont bekell hozni valahogy
-
linker92
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy ugye az alap droidos ébresztőt használom, és beállitom, másnap ébreszt rendesen, viszont ahogy megmozditom a telefont elmegy "szundi" üzemmódban vagy teljesen kikapcsolja az ébresztést, mitől lehet ez? másnak nincs ilyen problémája? (probáltam ugyis hogy bekapcsoltam az ébresztöt és mikor ébresztett akkor vadul rázni kezdtem a telefont stb, és ugy nem produkálta, szal kicsit random vagy nem tudom, de eléggé rossz hogy kb sosem nekem kell "kinyomni" a képernyőn hanem 10-20p szundi után esik le hogy hoppá.. nincs ébresztő már
)
-
linker92
csendes tag
válasz
Joeee25 #11104 üzenetére
Lehet betették a fiokba pihenni kicsit
, amugy nekem is volt egy ilyen tapasztalatom a szervizesekkel még anno skate-val hogy bevittem hogy recseg a hangszoro, és közli velem hogy oké kb 1-2hét és jöhetek érte. mondtam hogy nem.. azt már nem
és bevittem a T- boltba (a szerviz mellett volt) és ott szó nélkül kaptam "új" készüléket.. szal lehet probálj egy ilyet.
(csak igen, necces kicsit hogy ott a csávó elött kéne produkálnia, ha pont akkor nem lesz kikapcs akkor buko a dolog
)
-
linker92
csendes tag
Nem vágom mi ez az uj dolog, mindenki korom sötétben akar fényképezni? emberek
-
linker92
csendes tag
válasz
zer0fill #8716 üzenetére
Fiatal az még
remeljük a tied tud valamit amit a miénk nem , és rájövünk mi a hiba
Am MX player nekem is különös volt 1 filmnél (valami dvd rip) amikor effektes jelenet volt (gondolom magasabb bitráta) akkor elkezdte lejatszani a videot gyorsabban , de szaggatva (szal mintha masfelszeressel tekernem elöre) furcsa volt, de nem zavart annyira -
linker92
csendes tag
S/N 321722651904
elsök közti darab, kb 3x volt eddig összesen lockscreen , hivasoknal 1-2mp mindig van! több baja nincs, de ezekkel megvagyok "belefér" kategoria -
linker92
csendes tag
Összeszorul a szívem mikor ennyi hibát és panaszt látok a fórumon, amit a kezdettől fogva csendben követek,(pedig gyakorlatilag top 1 telefon (ennyi pénzért
) viszont nekem hálaégnek semmi baja, 1x volt lockscreen fagyás és ennyi.. se wifi se gps nem genyózik szépen megy, remélem kihoznak valami frisst ebből már végre!
-
linker92
csendes tag
válasz
Canonfan #6013 üzenetére
Én azt mondom hogy nekem már mindenképp megérte sajna már 2x is leesett olyan derék magasságból járólapra, és kutya baja, de azért nem probálnám ki ujra
http://viewitem.eim.ebay.hu/MF-Soft-TPU-Cover-Case--LCD-Guard-For-ZTE-Grand-X-U970-N970-3G-Mimosa-X-/251187927305/item kicsit dragabb mint az "alap" de nekem nagyon bejött, kb alig birom kiszedni belölle de ez a dolga
(+ adnak hozzá egy vastagabb foliat, (nem azt a lehelet vekony sz.rt amit nemetböl rendeltem vagy 10es packet, hát a 10böl 1et talán ha bubi mentesen feltettem és farmerba csusztatva le is szedte magat
nem megy ez nekem
) (ja igen és ugye silikon tok melett egy mübör tokba azért becsusztatom pofátlanul azért
, skate már eléggé kinyuzta szoval pikkpakk belefer
szerintem ezt a max 1-2e forintot megéri a silikon tok)
-
linker92
csendes tag
Akkor elképzelhető hogy a közeledő friss nekünk az már JB lesz?
-
linker92
csendes tag
Regi Skate tulajokat kérdezem elsősorban, veletek is gyakran előfordul hogy a telefon allját nyomkodod bekapcs helyett?
furcsa skate utan hogy teljesen fordult minden kb, micro masik oldalt alura , led is felüre került (fejtetön egy skate
)
-
linker92
csendes tag
Viszont énis szomorúan tapasztalom hogy zseblámpaként nem igazán megy a led, persze kikellett probálnom, és marketrol flash keresése után az első "tiny flashlight.." és igen, sajnos kb 1-1,5sec-ig világit, viszont van strobe funkcio a progiban, ezzel világit 1secet, utánna kb 1 pillanatra alszik ki csak.. könyörtelenűl nyomja, csak félek ha túlmelegszik netán elfekszik szegényem, valami tipp hogy ha netán fájna neki, előtte letiltja valami mielőtt vérzik? vagy nincs erre valamilyen biztonsági áramkőr? ami letiltja vagy valami?
(nem mertem 5-6secnél tovább nyomni
)
-
linker92
csendes tag
Öszinte leszek, mielött kihozta a futár és kézbe foghattam volna (a skate tapintása a lelkembe égett) énis eléggé ugy voltam vele hogy necces hogy nem lesz root, de már kicsit ugy vagyok vele, hogy nem izgat...ennyitöl nem vinném vissza,szoval ég és föld
(de ezt majd mindenki eldönti)
-
linker92
csendes tag
Eddig szorgosan figyeltem a forumot( és ezután is fogom
) ma hozta meg a futár, a telefon valami eszméletlen, skate után mintha felhőkön járnék
sajnos egy negatívum volt, a folia 1-2 helyen apró bubis volt és mint aggodó felhasználó elkezdtem terelgetni kifelé de a folia elkezdett nyulni, és kb "elkentem" a bubit.. igy leszedtem a fenébe
de majd ebay megoldja 1-2héten belűl ugye! a telefon egyszerüen tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Alkoholista nevelde
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy topik
- Új Trónok Harca telefon érkezik