- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
seniman #2797 üzenetére
Áhh, két kapcsoló az semmiség
Nekem az összes vezetéket ki kell forrasztanom a tápból és újakra cserélni. Azoknak a végére pedig új csatlakozókat krimpelni. A melegre fogom, de igazából kedvem nincs hozzákezdeniAranyos kis házikó,látom Te is szereted a karbonfóliát
Tetszik maga a karbonfólia, de nem akartam ilyen nagy mennyiségben használni. Viszont házilag meg nem tudok olyan festést csinálni, ami tartós és valamennyire strapabíró is. Ezért lett ennyi karbonfólia. Tartósabb mint az általam felvitt flakonos festék.
De az új változatban nem lesz semennyi.
Ott inkább a kis helyre bezsúfolt sok dolog lesz meghökkentő, remélhetőleg.(#2798) FID
Óhh, pedig lesz eladó 240-es meg 180-as radi, meg tápegység, meg 16/10-es csatik, meg minden jóság.
Szóval készítheted a pénztárcádat(#2799) Pete55555
Köszi
Maga az átalakítás nem volt nagy dolog, de nálam minden sokáig tart, mert csak fúró, flex meg satu van a "tarsolyomban" egy pár kéziszerszám kíséretében. Ez társítva azzal, hogy nem vagyok egy őstehetség sok elvetélt tervet szül, de néhány azért jól sikerül. Ez az SG05 viszont a jobbak közé tartozik, ezért is tartottam meg, mert éreztem hogy később még jó lesz valamire.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest