- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
seniman #3784 üzenetére
Vicces, de mindkettő autó az udvaron parkol. Nekik már nem jutott hely.
Sokan mondták már az ismerősök közül, hogy segítenek helyet csinálni a kocsiknak.
orichalchos:: az biztos, hogy közel annyi konfiguráció van használaton kívül, mint használva, ( pl: dobozában pihen egy asus maximus VI extrem, és egy asus rampage VII formula.) pedig mind a 4 gyerkőcnek van sajátja, illetve ugyebár a szülőknek is.
-
jones965
Modder
Viszont a hétvégén downgrade-eltem a Pure cosmos gépet. 2 vga-t kiszereltem belőle, valamint a hátsó kívülre szerelt hőcserélőt, illetve már csak egy vízkörön van a hűtés.
Így most egy felhasználó barát gép lett, kisebb teljesítménnyel, de ebből adódóan kisebb helyigénnyel is.
Már megy a licitálás érte a gyerekeim között. -
jones965
Modder
válasz
seniman #3770 üzenetére
Ezt tervezem hozzá, egy egyedi koncepció alapján.
-
do3om
addikt
-
7Sony7
addikt
-
do3om
addikt
Biztosan jobban porosodik mintha nem lenne benne- hülye kérdés
Most semmi venti nincs? (táp-cpu van csak)
Milyen alkatrészek vannak egyáltalán benne, a cpu-n milyen hűtés?
Ha semmi venti nincs természetes hogy igen sokat jelent egy előlapi ami befúj, és egy hátra ami ki.Ha szépen kivágod rács nélkül faszább és hatásosabb
[link] -
Ramses07
Modder
válasz
szmore84 #3757 üzenetére
Nem baj, az alkatrészeid kint lesznek beépítve
7Sony7: Porosodással szerintem ne foglalkozz, mert amelyik gépbe venti van az úgy is poros lesz.. ki kell pucolni időnként és kész. Ha meg több levegő jut be a gépbe az szvsz csak jó lehet hűtés szempontjából.
Az én gépem pl tele van ventikkel, bár némelyiket leszabályzom.
-
7Sony7
addikt
Sziasztok. Van egy régi, hagyományos álló pc ház. Automata lenne a venti a procin, és a tápon is, de maxon pörögnek, ezért gondoltam, hogy kissé átszabnám a házat, elöl és hátul is kiszednék egy részt, pótolnám valami ráccsal. A kérdésem az, hogy így jobban fog-e porosodni? Van-e értelme(hatása) ennek szerintetek?
-
Fr0z3n
őstag
Köszi a biztatást. Igyekszem amennyire lehet, de nagyon nem egyszerű. Legközelebb egy gépházból indulok ki, nem a nulláról.
-
zolee5016
őstag
válasz
jones965 #3745 üzenetére
és seniman
köszi.......dekorációs csíkok lesznek,ha minden igaz.......
Lehet a végére beérek én is a géppel a mezőnybe........igaz kell még egy két karcsapás.........
minden összeesküdött ellenem ,de meglesz(vga hiba ami kiderült nem is én voltam a hunyó,egy baleset,meg a melóhely is zűrös lett) -
Én megyek a predatorral. Már elküldtem csak nem kaptam választ, hogy meg is érkezett. Szállítást még nem tudom majd meglátjuk mert szép kis dög
-
jones965
Modder
válasz
zolee5016 #3743 üzenetére
Úgy kell melegíteni, hogy ne hevüljön túl. Ha ez nem sikerül, akkor apró fehér buborékok fognak megjelenni a belsejében és a felületén.
Hosszabb felületen kell melegíteni, mint a szándékozott hajlítási ív, ezáltal az anyagnyúlás egyenletesebb lesz, kisebb lesz a hajlításból eredő elvékonyodás. -
zolee5016
őstag
Hello
Anyagában fekete plexilapot ha meghajtok hőlégfúvóval,az visszanyeri az eredeti színét kihűlés után,vagy elszineződik....3-4 cm-es csikokról lenne szó.... -
jones965
Modder
Na elküldtem én is jelentkezésemet mindkettő kategóriában, bár még azt nem tudom, hogyan oldom meg a kiállítási dolgokat.
-
feco72
Modder
Érdeklődnék, ki visz gépet a Veletechre? Én még várok a bloggal, de készül erősen a cucc. Csak nem láttam,hallottam szinte senkit, hogy készülődne.
-
seniman
veterán
Ez gyönyörű
-
Fr0z3n
őstag
Nekem kimarad az idei veletech, nem fog elkészülni a gép
-
seniman
veterán
válasz
F e Z o #3728 üzenetére
Elképzelhető,bár nem volt külön feltüntetve.A Bosch-nál külön kategóriában vannak az ipari gépek,meg a színük is más.Itt nem tudok,hogy egyáltalán van e barkács kategóriájuk?
Nekem is hamar megtetszett a kis alma.Olcsó is volt,már meg is volt metélgetve,így nem sajnáltam nekiesni.Csak mind időben,mind anyagiakban erősen korlátozva vagyok,így egy kicsit nyögve nyelősen halad.El nem hinnéd mikből épült össze ez az oldala
-
F e Z o
veterán
A dremelhez kapható kellékek - gondolok itt csiszoló vagy vágófejre - kompatibilisek mondjuk egy skil multiszerszámmal?
-
seniman
veterán
Plusz egy ezresért kapsz egy zsír új dremel 200-ast.Kicsit sokoldalúbb masina
-
maláj
addikt
urak
12-es ventinek vágnám ki a lukat minimális szerszámozottság mellett
mivel vigyem véghez eme "hőstettet" ??? -
Supr@
senior tag
válasz
F e Z o #3712 üzenetére
Amennyiben van otthon holegfuvod, akkor csak csatik kellenek+cso+szilikon rud. Tipus fuggo az ar,de egy arban vannak pl a sima 16/10es csatikkal az ek csatik. A cso sajna kicsit dragabb, de abszolut nem veszes, kb a primochill gumicsovel vannak egy arban.
Megcsinalni sem veszes, en is feltem tole, hogyvrengeteg idom ramegy, de 1nap alatt megvolt.
Viszont szerelni tenyleg nem a legjobb, ma pl szedhetem szet, penteken koltozunk, es nincs kedvem kockaztatni, uj lakasban meg rakhatom ujra ossze -
F e Z o
veterán
Írtó jól néznek ki ezek a merev csövezések, csak egyrészt bizonyára rámenne egy kisebb vagyon, mire normálisan megcsinálnám, másodsorban pedig szerelem mindig a gépem, így meg gondolom ez elég nehézkes lenne. Gondolok itt proci, vidkari ki-be akciókra.
-
kisza25
félisten
-
-
F e Z o
veterán
Sejtésem szerint a táp vagy a toldók is harisnyázva lesznek. Nagyon igényes, szép kivitelezés.
(#3704) seniman : Én apró fogúval vágtam alacsony fokozaton. Ha nincs rajta fólia, valamit ragassz rá (széles cellux) mert nálam felhólyagzott a plexi ha nem volt rajta, pedig nem nyomtam neki, mint a meszes.
-
seniman
veterán
Üdv Urak!
Ha plexinek nekiesek dekopírral,melyik lappal érdemes vágni?A pici fogú fém vágólappal,vagy a nagy fogú fához valóval? -
Atke
senior tag
Köszönöm szépen. Sajnos nincs ráhatásom az anyagok színére,kicsit én is bánom hogy így elüt a színük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bitcoin topic
- World of Warships
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jövedelem
- Óra topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest