- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
seniman #2995 üzenetére
én azt hittem, hogy valamit elírt, vagy vicc volt.
aha.****
(#2991) jones965
tényleg baromi jól néz ki, meg minden.
(a sűrűbb nyelvcsapásszámot a cikk megjelenése utánra tartogatom.)tudtam, hogy valami fura.
többedszer nézem, mire rájöttem.
a tápkébelek nagyon szépen el vannak rejtve, dolgozva.de én lennék az örök, gondolkodó kritizőr:
ez hogyan fog kinézni, ha üzembe lesz állítva.
az ég felé fognak meredezni mindenféle madzagok, amik az alaplap hátába, azaz tetejébe lesznek dugva?nem kéne erre valami ráilleszthető, egyik végén lezárt, "U" profil szerű burkolat?
-
jones965
Modder
válasz
csabi112 #2990 üzenetére
Köszönöm az elismerő szavakat, csakúgy mint a Többieknek!
Az írásból kiderül a miért. Annyit elöljáróban, hogy nem szponzori kérés volt, hogy gyári állapotban legyen a kártya, hanem én döntöttem így. Ez a kártya gyárilag kombinált hűtésű, ebben a modban ez a lényeg.
Majd még az idén lesz lesz olyan mod is, amiben sorakoznak majd a fullcover blokkok. Abba is tervezek egy kis vizes kanyart építeni. -
csabi112
Modder
válasz
jones965 #2960 üzenetére
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, brutál jól néz ki, a kivitelezéshez is minden elismerésem. Profi munka! Talán annyi hiba van az összképben, szerintem, hogy a videókártya-hűtés ventillátorai helyett, jobban mutatna egy fullcover vizesblokk.
A világhírnévhez is gratulálunk, büszkék vagyunk Rád! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
-
seniman
veterán
válasz
jones965 #2972 üzenetére
Asus ROG facebook oldal,épp most pillantottam meg
-
-
seniman
veterán
válasz
Ramses07 #2970 üzenetére
Valaki megirigyelte a munkádat,támad a konkurencia
-
-
ViZion
félisten
válasz
Ramses07 #2953 üzenetére
OK, ma végre bementem az autósboltba és kicsit félve, mintha valami lackfekete szopóálarc lenne, elkezdtem körülírni a pollenszűrőt... A boltos nézett, próbált típushoz, vagy legalább márkához elvezetni... Teljesen esélytelenül
Egy-két perc után megkegyelmezett: - Nem autóba lesz, ugye?
- uhh, izé, nem...
- Akkor ezek vannak. Mondta és kipakolt egy fél tucatot a gyakoribbakból (opelek főleg)Bakker, 1100 Ft a vékonyabb, 1400 Ft a kb. 3 cm vastag szűrő, mindkettő tekintélyes felülettel. Én meg talán 2400 Ft körül vettem egy kis HEPA szűrőt anno, ami lehet, h pár %-al jobban szűr... sokkal drágábban. Szal. mostmár ezzel fogok kalkulálni, nagyon fain cucc!
Tapasztalatod szerint vékonyabb (~1 cm) vagy a vaskosabb (~3 cm) az előnyösebb a gépbe?
-
mp@i
csendes tag
Sziasztok,
keresnék Budapesten egy segítőkész moddert aki vállalna egy kisebb beavatkozást egy házon. Egész pontosan két nyolc centis ventilátor helyre kéne egy-egy 12 cm-es lyukat vágni. Egy Chieftec házról van szó, tehát masszív acél lemezt kellene vágni. Természetesen nem ingyen munkára gondolok.
Ha érdekel a dolog dobj egy privát üzenetet. Köszi
Elnézést ha esetleg nem a megfelelő topic-ba írtam...
-
jones965
Modder
Köszi mindenkinek!
tailor74: amennyire ismerem magamat, még a héten szeretném ténylegesen befejezni.Ezek közé tartozik a világítás is. Gondolkodtam RGB vezérlésen is, de a bordó plexi és a vörös folyadék miatt nem nagyon érvényesülne. De majd kipróbálom.
csabi112: jó kérdés. Első körben jön ki a céghez az irodámba, a többit a szponzorral megbeszélem. Jövő hétig összeütöm a logout cikket is.
-
jones965
Modder
válasz
Ramses07 #2924 üzenetére
Nem kevés munka órám van már benne, az tény.
Nem is annyira a plexi csövezés volt a kihívás, hanem az alsó panel, amiben a víz tövábbáramlik a következő csőhöz. A kialakításból adódóan a plexi csövekbe alulról bele lesz világítva ledekkel, az este teszteltem, szerintem látványos lesz.
-
jones965
Modder
Még egy kis finomítás, de már működik.
-
csabi112
Modder
Én sem tétlenkedek azért. Új mod építésébe kezdtem, a projekt neve: "A szem".
A főbb tervezések mellett a szükséges anyagok, alkatrészek beszerzése folyik.
Annyit elárulok, hogy a casecon-ketegóriás mod, ami alumíniumból és rozsdamentes anyagokból fog készülni (na meg plexi), tartogat majd érdekességeket. Szóval olyan technikai, elrendezési megoldásokat szeretnék megvalósítani, amiket más modoknál sem igen láthattunk. Pl.: a vízhűtés-rendszer sem lesz átlagos.
A két oldallemez van meg eddig, amiken még rengeteg alakítás lesz.
ATX-es lap lesz benne, de nem a képeken látható. Azt csak a tervezéshez használom. -
válasz
spanglee001 #2916 üzenetére
Jól látod! Megfordítottam
-
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
ViZion : nyilván még sok dolog fog rákerülni, többek közt a kábelek rendezését segítő elem is.
A porosodás kérdésen még agyalok, elképzelhető, hogy egy plexi ház készül hozzá. Ez még nyitott kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nők, nőügyek (18+)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest