- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feco72
Modder
De gondolom modding verseny nem lesz!!
-
jones965
Modder
válasz
Engineer086 #3398 üzenetére
Ez szuper, jó lesz a régi ismerősökkel újra kezet rázni.
-
jones965
Modder
Bár még a lapcsalád oldalain nem jelent meg a hír, de már a facebook oldal létre lett hozva, így elárulhatom, amit már pár hónapja tudok, hogy a Veletech rendezvény idén ismét meglesz rendezve a Syma csarnokban a PlayIT rendezvény keretén belül.
-
csabi112
Modder
válasz
zsolti_1990 #3394 üzenetére
A vasprimer, az inkább wash-primer, tapadóhíd. A PC, horganyzott vázához, jó a budaprimer. A végsô, kb. P400-as csiszolás után, áttörölgeted nitróval, majd nitróval jól felhígított budaprimerrel, két vékony réteggel lefújod. Pár perc száradás után, kb.15 perc, mehet a végleges szín.
Ha tudsz szerezni 2K-autó-akrilfestéket, azzal fújd le, az gyorsan szárad, és sokkal keményebb, strapabíróbb, mint a sima zomác. 1-2 dl elég egy pc-házra. Ez a mennyiség kb. egy minôségi spray ára, 2-3 e ft. -
zsolti_1990
csendes tag
válasz
jones965 #3393 üzenetére
Most elkezdtem visszacsiszolni a festéket egészen a fémig. Kaptam az egyik rokonomtól segítséget aki régen a malévos gépeket festette és mondta, hogy létezik olyan, hogy vasprimer. Pont ilyet nem kaptam ezen a néven de van dunaprimer budaprimer stb... Arra gondoltam hogy ezzel afogok alapozni és a későbbiekben erre fogom felvinni a zomácot. Vélemény? Változtassak valamin?
-
jones965
Modder
válasz
zsolti_1990 #3392 üzenetére
A fém
tiszta még nem biztos hogy elég a festéshez. A felület érdessége (tapadási tényező) is befolyással van.
Fém tiszta felületre először alapozót viszünk fel, ami a kötőhidat biztosítja a fedőréteg és festendő felület között. A zománc festék felülete ráadásul nagyon szilárd, merev kötést hoz létre, ami alapozás nélkül nagyon könnyen lepattan. Magam részéről javaslom a vizes bázisú festékeket, ha már szórópisztollyal dolgozol. -
zsolti_1990
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy nagyon szép és nagy Castek CK1018 - as pc házam. Elkezdtem felújítani de olyan problémába ütköztem hogy festés után elkezdtett leperegni a festék. A felület tiszta volt zsírmentes, és amit használtam az Supralux zománcfesték volt.
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik festék a legjoöbb pc ház festésére és esetleg ha valakinek volt már vele tapasztalata azt szívesen meghallgatnám mert még kezdő vagyok ebben. A másik legfontosabb amiben segítéget szeretnék kérni azaz hogy pontosan hogyan csináljam a festést. Amúgy kompresszoros pisztollyal vittem fel a festéket több rétegben a felületre.
Előre is Köszönöm a válaszokat! -
-
jones965
Modder
Köszi srácok! Lesz belőle néhány, úgyhogy nem unatkozom egy darabig.
-
F e Z o
veterán
Persze nem nagy mod, de végre megjött Kínából a hőfokjelzőm, így be is raktam az Antec házikó előlapi paneljába.
-
Fr0z3n
őstag
Megvan a G4
Hibátlan, karcmentes a ház. Vigyázott rá a tulaj. Belül is pormentes. Lehet, inkább szerzek egy másikat, ezt meg megtartom.
-
seniman
veterán
Erre érdemes egy pillantást vetni
-
feco72
Modder
-
Fr0z3n
őstag
-
tDr1v3r
veterán
Oh, a G4... én egy Cube-ot akarok majd valamikor egyszer az életem során Hackintosh-sá alakítani - vagyis inkább kettőt, egyik megőrizné az eredeti csillogós design-t, a másikat viszont mattá tenném (lakk, fólia vagy valami spécibb cuccal) és belül átfújva kicsit letisztultabb design-t kapna mint az eredeti.
-
-
feco72
Modder
Terv még csak egyelőre. Mivel még nem szedtem szét (nagyon
), ezért a belső még nem ismerem, hol mennyi hely van benne, mit lehet buherálni. A hangszórókat ki szeretném vezetni a képernyő két oldalára kis gramofon tölcsér formában, a helyükre meg (ha elfér) valami gőz/füst eregető pici gépet berakni. Persze gombcsere meg led, az egész kapna egy zongora festés szerűt réz betétekkel. Alá 4 láb, így elfér a két ventillátoros hűtő (mondjuk nem hiszem, hogy anélkül elolvadna), meg az emelt magasság miatt kéztámasz. De persze még alakulhat.
-
Atke
senior tag
válasz
Ramses07 #3327 üzenetére
Fémnél az sem mindig célszerű....(nitrózás)
mpierre:Elég csak zsírtalanítani, mert a hígító oldja a festéket.
Szerintem szedd le, és csiszold fel durva, majd finomabb papírral, utána zsírtalanítsd, vagy csak mosd le és töröld szárazzal is. Hagyd megszáradni, aztán megint töröld át fújás előtt szárazzal. -
Ramses07
Modder
Akkor passz.... Bár az nem egy jó festék szvsz. Nekem a very vell vált be a legjobban.
Jól lemostad előtte nitróval a fém felületet? -
feco72
Modder
Kedden befutott a Veletech alapanyag, elég kemény gépezet. Egy Compaq Armada E500, vinyó és töltő nélkül. P3, 500 MHz, 192 MB ram, 8 mega video. Egyelőre töltőre vadászok, utána megpróbálom elindítani. Állapot jó, ebben még van anyag, Úgy nézem 1999-es darab, steampunkra jó lesz. Ja 950 Ft-ért ütöttem le a Vaterán
-
-
mpierre
veterán
Tapasztaltabbakat kérdeném, ha az akrilfesték (rácsot fújtam le vele) a festés után 2 héttel is ragad, akkor ott a festékkel lehet baj...
A rács anyaga acél.
-
seniman
veterán
Ezt most találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adidas vadiúj, eredeti, cimkés cipők, 39 1/3, 30, 431/3méretekben! AKCIÓS ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest