Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
mrbig25
üzenetére
Hát valami elegánsabb megoldást szeretnék, mint gányolást harisnyával meg szúnyoghálóval.

Belefogtam a számomra tökéletes gépház megalkotásába, ezért.
Tudom meg kéne vizsgálni élőben, de egy 500Ft-os tételért nem mennék el odáig. Lehet rendelek egy minimum méretet aztán majd beszámolok róla, hogy milyen. -
jones965
Modder
válasz
mrbig25
üzenetére
Igen olvastam, de én vagyok rá itt a példa, hogy az olcsó kábel a legdrágább, ha nem működik rendesen. Mondjuk nálam 2db működött korábban, és ami érdekes, hogy az egyik egy noname Kínai volt amit én árnyékoltam le, és a GTX980Ti Mátrix-ok gond nélkül hasítottak 16x 3.0 sebességgel. Egy tesztelés miatt cseréltem a kártyákat, és utánna már csak 2.0-val mentek. A kísérletezgetésnek egy halott R5E lett a végeredménye.

-
jones965
Modder
válasz
mrbig25
üzenetére
Nekem nem jött be a Deepcool kábele sem. PCI-e 1.0 adatátvitelt ad mindkettő.
Működik, de kidobtam mindkettőt. Mint már másik fórumban beszéltünk róla, a LianLi vagy 3M ami számításba jöhet még. Igaz 20.000 Ft egy 30cm-es, de legalább nagy az esély, hogy tudja a sávszélességet. -
flymi
addikt
válasz
mrbig25
üzenetére
Na igen, jóféle 3M-et úgy hallottam valóban horror áron mérik.
Az általad linkeltnek is már megkérik, de elmentettem. Nem néz ki silány darabnak, csak az a fránya szállítási költség... A hideg kiráz tőle, meg attól, ha megfogják a vámon.
Egy ezrest nekem is megér az "ócskább", legfeljebb nem válik be. Találtam még AGP foglalatosat is.
Azért majd írd meg akár privátban is, mire jutottál vele, biztosra veszem előbb odaér hozzád, minthogy én rendelnék. -
seniman
veterán
válasz
mrbig25
üzenetére
De az a két kapcsoló egy 2x3 centis kis panelon volt.A böszme nagy páka hol az ujjaimat égette utána meg a képembe okádta a hőt
Ha már tápegység a téma,még nem fordult itt elő senkivel,hogy a nagy harisnyázás után felcserélte a vezetékeket?Ettől az egytől parázok csak nagyon 
-
Atke
senior tag
válasz
mrbig25
üzenetére
Inkább Mr.Miyagi modjára hajaz

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Peugeot, Citroën topik
- Háztartási gépek
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Assetto Corsa Rally
- Hardcore café
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Működik, de kidobtam mindkettőt. Mint már másik fórumban beszéltünk róla, a LianLi vagy 3M ami számításba jöhet még. Igaz 20.000 Ft egy 30cm-es, de legalább nagy az esély, hogy tudja a sávszélességet.

Ha nagy füstöt akarok,inkább rágyújtok,annyira nem tombol bennem a kísérletezési vágy