- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
válasz
F e Z o #3489 üzenetére
Nagyon jó lett, látszik, hogy minőségi alkatrészeket használtál
Bár én a helyedbe pár dolgot még csinosítgattam volna ( bár én ilyen hülye maximalista vagyok
) Kicsit fura a kék carbon, de ebben a gépben jó az összképe!
Ez a ház választás meg fenomenális! Van is ebből egy kedvenc modom "Lanboy Apocalypse"
A vinyók felső részét még bevonhatnád fekete carbonnal
-
robogos10
senior tag
nagyon tetszetős
jó az a kevlár minta -
F e Z o
veterán
Nem volt még tartós teszt, csak egy félórás unigine heaven. A vga 42 fokra kúszott fel egy 20 fokos szobában, 6V-ra kötött gyári Antec ventikkel.
(#3491) seniman : Így van, el kell vele bírnia, mivel alulfeszes tuning van. I7 3770 4,1GHz-n, 0,968V-on, az R9 280 1000/1250-en 1,15V-on +20% powerlimittel.
-
ViZion
félisten
válasz
F e Z o #3489 üzenetére
Nagyon fain, rendesen be van burkolva. VGA-ból megy a procira a víz? Nem fűti nagyon a procit?
Gondolom a monsta elbír vele.
Jones: ehh, most tudtam csak megnézni a videót, jól néz ki -mondjuk nekem kicsit sok a fény- de megfogja a tekintetet. A csövezés most is tanítani való.
irigykedem, de sajnos nem vagyok ilyen ügyes, mint Ti
-
F e Z o
veterán
Lassan, de biztosan összeállt a konfigom egy kissé átalakított Antec Lanboy Air Blue házikóban.
Az egész gép:
.
Egy öregecske socket 775-ös Swieftech GTX Cu blokk, házilag készült lefogatóval. (köszönet érte Speed(R)fórumtársnak)
.
Sapphire R9 280 Dual-X vizezve, ramsünikkel és házilag készített vrm bordával.
.
Szolgálatban egy álmatlan éjszakán megálmodott ssd&hdd elhelyezés.
.
Egy kép a ház tetején elhelyezett radiról és tartályról.Végül, de nem utolsó sorban egy rövid videó egy Laing D5-től 1-es fokozaton egy Noise Isolator tartályban.
-
jones965
Modder
Köszi fiúk, szerintem azért lenne rajta mit finomítani, de már az idő rövidsége miatt egyszerűsítek le dolgokat.
Azt tudtam, hogy melós lesz a választott téma, de hogy ennyire! -
jones965
Modder
Oldalajtó mechanika is a helyén, a gép saját tápról működik.
A belső részek teljesen elburkolva, most már "csak" a tető- előlap- van még hátra. Éppen elkészülök vele a kiállításra.A kért videó, crysis zenével.
-
jones965
Modder
Majd lesz az is, most a Bit-tech.net oldalon vagyok jelölve a hónap modderének.
-
ViZion
félisten
EDF-Démász
Attól függ, mit pakolsz bele. Ha síma ledeket, ott van egy kis csavar, mert 3-5 V körül kell nekik, nem árt egy kis ellenállás sem. LED szalaggal jársz legjobban, ott minden elő van készítve és van 12 V-os is, amit símán molex csatiról "hajthatsz".
-
Fr0z3n
őstag
Nálam hozzáértőbbeket kérdeznék. Ha led világítást szeretnék a gépbe rakni, honnan érdemes áramot venni hozzá?
-
jones965
Modder
válasz
tDr1v3r #3455 üzenetére
Jól esik a pesszimista bizalmad.
Na de komolyra fordítva, köszönöm a véleményezésed.
A crytek feliratot viselő dobozt erre próbáltam asszociálni. A hely és a rendelkezésemre álló anyagok ezt tették lehetővé. Az hogy ez javarészt piros lett, illetve még néhány dolog a felső részben, annak okát már leírtam, elsősorban az elkülönülés, valamint a választott témához való illeszkedés. Mivel még összeszerelve kompletten működve még én sem láttam, így nehéz lenne bármi következtetést is levonni előre.
Elképzelésem szerint a hétvégére szeretném befejezni, több időt nem szeretnék már ráfordítani. Aztán később hogy fogok-e rajta bármit alakítani, az még kérdéses.Ami biztos, hogy ez a színkombináció fog maradni, aztán majd a mélyen tisztelt publikum véleményezése eldönti, hogy kinek mi az ami tetszik benne, és mi nem.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
jones965 #3448 üzenetére
Én eddig úgy gondoltam hogy ez már kifog rajtad... de nagyot csalódtam pozitív irányban. Olvasgatom a worklogot és csak ámulok hogy milyen jól nyúlsz hozzá a témához.
Mondjuk azt a piros Crytek dobozt még mindig nem értem... meg úgy egyáltalán ezeket a piros elemeket. A Poseidon-ban is pont ezek nem tetszettek nekem.
-
jones965
Modder
Köszi!
Drizzt01: biztosan nem, lévén annyira pontosan kell hajlítani az alumínium rudat a cső ívéhez igazodva, hogy arra már nincs türelmem. Amennyiben pedig ha nem tökéletes, akkor megfeszíti a plexi csövet, ami ugye töréshez vezet. Elég macerás volt ezeket is elkészíteni, figyelve arra, hogy a csövek is azért elférjenek.
Sok minden már nem fért volna itt el.
A videó szemlélteti.
-
ViZion
félisten
-
csabi112
Modder
-
csabi112
Modder
válasz
jones965 #3435 üzenetére
Követem én is a munkálataidat, jól alakul. Tetszenek a részletek, de a hardverek sem semmik, ...az a prociblokk!
Várjuk a kész művet!Rengeteg egyéb elfoglaltságom mellett, én is haladgatok lassan.
A képeken a gépház alsó részének kialakítása van alakulóban:Az összekötő lemezíveket, szó szerint kézzel hajlítottam meg a végleges formáikra. Természetesen ezek is hegesztve lesznek.
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
Majd ha a plexi csövek is bekerülnek, valamint annak is tervezek speciális kialakítást, hasonlót mint a reaktor térben lévő tengelyen, persze kék plexiből.
Csak hogy minden passzoljon, ilyen ramok fognak reményem szerint belekerülni.
Jaa, hogy pár részletet még felfedjek, a gépház eleje-teteje a nano ruhát összefogó elemeket fogja magán viselni. Jó kis meló lesz azokat is elkészíteni.
tailor74 : az igazság az, hogy sajnos a kor előrehaladtával a szemem is elfáradt már. Most volt 2 hete, hogy megműttettem mindkettőt, és a látásom ismét mint fiatal koromban, de a fényképező gépen keresztül még nem tökéletes. De a szemüvegek hál'istennek már a múlté!
-
Ez a körömlakkal való csavarfestés barbár! Amellett hogy beszívok, ha keveset festek rá olyan mintha rohadna a csavar nagyon barbár!
-
válasz
Ramses07 #3416 üzenetére
Már vettem fekete körömlakkot csak megint szét kéne bombázni, és nagyon nincs hozzá kedvem. Tartály meg még úgy sincsen. (Bár van itthon 5db, de egyik sem felel meg. Nekem 4 slotos kell és amik vannak 4 slotosak azok 2mm-el rövidebbek. Ez a 2mm meg nagyon látszik a tetején ahol le megy a csati.
Meg vettem egy pumpa vezérlőt is ultra mini cucc. Azt is fel kéne fúrni, szerezni hozzá egy hifi gombot.
Rendesen meguntam mostanában és kockulok.
-
Ramses07
Modder
válasz
jones965 #3408 üzenetére
Nagyon állat lett!!
ViZion : Tessék kijönni a Veletchre és ott láthatsz mindenkit
FID: Fesd le a csavarokat, ez ne hátráltasson!
Már lassan én is kész vagyok végre a saját gépemmel és a hosszú idő alatt egy-két dolog módosult is rajta. Pl nekem is vízhűtés lesz ( van ) benne ..
-
-
jones965
Modder
A pontos tervüket még nem ismerem, de megjelent már a beharangozó írás, abban van rá utalás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest