Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
csabi112
Modder
Modderek! Plexit, polikarbonátot, akciósan? Minőségi.
Nekem a mai nap hozta meg a futár a most épülő gépemhez rendelt plexiket.
Nézelődjetek itt. -
Drizzt01
őstag
.
-
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3594 üzenetére
Az USB az Univerzális. Legalábbis olyat még nem láttam, h csak bizonyos portokon megy az egér
Bontottat keress itt a HA!-n esetleg. -
teleahocipöm
senior tag
Sajnos olyan béna a rendszer, hogy a 3db USB-ből csak pont az az egy olvassa a Pendrájvot, amelyik a billentyűzetet iskezelni tudja. A másik kettő USB-re nyomtatót v. egeret lehet dugni, de az előbbi kettőt nem.
Hát az volt a fejemben, hogy a noti billenytűzet szalagkábel alaplapi csatlakozóját kellene öszhozni
USB-s billentyűzettel. -
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3592 üzenetére
USB 2 hubból is bír 4 eszközt a passzív.
Nálunk cégnél a mac bill-en van 2 usb port, sokan egyikbe az egeret dugják, másikba pendrive-t, ilyesmit. Bírja símán. De sz... szerelhetsz is szalagkábelt, nagy élmény. -
ViZion
félisten
válasz
teleahocipöm #3587 üzenetére
Ha usb 3-as, akkor nincs nagy para, több eszközt is el kell bírjon...
Passzív USB 3-as is van 4 portos 4 k körül. -
seniman
veterán
válasz
teleahocipöm #3587 üzenetére
Külön betápos usb hub
-
teleahocipöm
senior tag
Van egy régi zsanér törött laptop hiányos billenytűzettel, és azt gondoltam, hogy a sk készült házba rakom, jobb hűtést szerelnék a procira. A 3 USB-ből csak 1 érzékeli külső billentyűzetet és a Pendrájvokat is csak ez az egy érzékeli, vagyis ide nem köthetek billentyűzetet, legfeljeb elosztóval.
A legjobb lenne a külső billentyűzetet a gyári szalagkábes helyére aplikálni, erre kellen egy kis ötlet, hogylehetne megoldani.
A laptop egy Packard Bell EasyNOte MZ35 Argo C1 -
ViZion
félisten
válasz
seniman #3585 üzenetére
Megtaláltam, free szállítással is
...itt viszont van 10 W-al erősebb Skil 1116, 60 db mindenféle eszközzel, kofferrel 11k-ért.Mondjuk a marókat, meg mindenféle keféket nem használnám szerintem. Vágás, csiszolás, más nem kell.
Kb. ez a 3 van:
-Dremel 200: 125 W, 5 tool, 10000 Ft
-Skil 1116: 135 W, 60 tool, 11000 Ft
-Dremel 3000: 130 W, 15 tool, 15000 Ft: de szerintem itt elírták, mert ez tartozék nélküli lesz, van 3000-15 is, ott ua. a leírás, drágább is, sztem csak ott vannak tartozékok.Fene se tudja, nem ismerem ezeket a gépeket.
Lehet elég a Dremel 200, ha kell, akkor csak lehet mittomén Praktikerben venni pár korongot hozzá
-
ViZion
félisten
Jómunkások!
Dremel-ből mennyire kell "Dremel"-t venni? Az ilyen 5-6000 Ft-os praktikeres miben másabb? Sokat én nem használom, az echte Dremel 14k-tól indul. Az olcsóknál mire kell figyelni, szabad-e ezeket venni? -
baboss
őstag
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumtársamnak,
(és jó étvágyat a desszerthez.) -
csabi112
Modder
jones965: Gratulálok!
Lassan, de biztosan épülget legújabb gépem. Most ezt találtam ki, hogy ne unatkozzak. Van meló vele bőségesen, de szeretem a kihívásokat.
Jövőre talán elkészül, de azért van pár fotóm a munkálatokról.
Jó nézelődést! -
seniman
veterán
Ilyen profilt hol lehet kapni?
-
-
jones965
Modder
-
szmore84
csendes tag
Még a végén elpirulok
-
jones965
Modder
Asus poseidon ROG mod water panel Rev 2.0
A munka szmore84 fórumtárs érdeme.
Köszönet érte. -
feco72
Modder
Visszaérkezett a fényképezőm, így gyors megcsináltam a live-os blogot.
[link] -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na megnéztem élőben is a Crysis gépet, meg dumáltam pár percet a mesterrel is. Hát wow. De tényleg...
-
zolee5016
őstag
Mintha már találkoztam volna mxus gépével,blogjával a fórumon..de valahogy most nem találom....valaki nem tudja merre van a blog???
-
jones965
Modder
Köszönöm srácok!
Lenne még (illetve lesz is) még mit csinálni rajta, de közel 3 hónapos intenzív ráfordított idő után egy kicsit belefáradtam.
A tavaszi Veletechre még finomítok rajta, terveimben szerepel a tető hidraulikus mozgatása is. -
jones965
Modder
A videó elkészült. Sajnos a kamerám valamiért lassan fókuszál, vagy én nem kezelem megfelelően.
-
jones965
Modder
Szolgálati közlemény!
Belépett tagjaink sorába egy Szabadkai Magyar srác, Mxus aki nemzetközileg is ismert modder. Fogadjuk Őt baráti szeretettel. Hamarosan blogot fog vezetni a munkájáról, ebben fogom Őt segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest