Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolee5016

őstag

újra beszállok....igaz még az alapanyagok beszerzésénél tartok(1),és van egy csomó kérdésem.(2).... :B
    1 beszerzési körút :ma hajnalban indultam egy CM Cosmos S lett a zsákmány szerintem atomtuti áron....
    Carbonfólia megrendelve fekete,szürke színben.2négyzetméternyi kukázott (szomszéd cég elköltözött,és a telephelyről a kerítésen átívelődött)1mm vastag kissé rideg de alakítható műanyagtábla 3 db-ban.kéziszerszámaim feltöltése,illetve egyéb anyagok a jövő hétre maradtak.......
    A TERV:mondanom sem kell,ha Cosmos..akkor Jones965 pure gépe az etalon..ami számomra felülmúlhatatlan....ez az S ből nem is menne...de apró ötleteket vennék...már ha nem licenced... :B
    A felső lamellás tetőszerkezet bolygat, Víz egyenlőre kilőve....bár erősen foglalkoztat.
    a komplett hdd-rackelése a háznak kuka lesz,ilyesmit szeretnék megoldani,amit szintén egy hazai modban láttam:
    .
    2. ami kérdés egyenlőre a legfontosabb....az S Cosmos elég érdekes kialakíású a 2 szélén...mármit az íves ,fogantyú alatti éléről beszélek....láttam valami olyasmi fóliázást,hogy vízben(?) oldószerben(?) áztatják,pont az ilyen girbegurba élek miatt...ez milyen cucc,illetve hol lehet ilyet szerezni?
    Ha megvan minden alapanyag akkor blogot is kezdek.....

Új hozzászólás Aktív témák