Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee5016
őstag
újra beszállok....igaz még az alapanyagok beszerzésénél tartok(1),és van egy csomó kérdésem.(2)....
1 beszerzési körút :ma hajnalban indultam egy CM Cosmos S lett a zsákmány szerintem atomtuti áron....
Carbonfólia megrendelve fekete,szürke színben.2négyzetméternyi kukázott (szomszéd cég elköltözött,és a telephelyről a kerítésen átívelődött)1mm vastag kissé rideg de alakítható műanyagtábla 3 db-ban.kéziszerszámaim feltöltése,illetve egyéb anyagok a jövő hétre maradtak.......
A TERV:mondanom sem kell,ha Cosmos..akkor Jones965 pure gépe az etalon..ami számomra felülmúlhatatlan....ez az S ből nem is menne...de apró ötleteket vennék...már ha nem licenced...
A felső lamellás tetőszerkezet bolygat, Víz egyenlőre kilőve....bár erősen foglalkoztat.
a komplett hdd-rackelése a háznak kuka lesz,ilyesmit szeretnék megoldani,amit szintén egy hazai modban láttam:
2. ami kérdés egyenlőre a legfontosabb....az S Cosmos elég érdekes kialakíású a 2 szélén...mármit az íves ,fogantyú alatti éléről beszélek....láttam valami olyasmi fóliázást,hogy vízben(?) oldószerben(?) áztatják,pont az ilyen girbegurba élek miatt...ez milyen cucc,illetve hol lehet ilyet szerezni?
Ha megvan minden alapanyag akkor blogot is kezdek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Ford topik
- Windows 11
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- YouTube
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- i3 8100 és i5-9400 processzorok
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest