Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
zolee5016
üzenetére
Villanysütőben sikerülni fog, ha befér az alkatrész.
Fahenger (az U alak belsőátmérőjét te tudod) egy stabil állványra (U szár magasságát te tudod), majd ezt be a sütőbe. Meg kell találni az egyensúlyi pontot a plexi lapnak miután az egész cucc tetejére ráfektetted a plexit. Majd felső sütésen lassan emelni a hőfokot, amíg a gravitáció el nem végzi a hajlítást a hő segítségével, akkor kivenni és egy hajszárítóval (hideg levegőssel) lehűteni a munkadarabot. Pont úgy hajlítható, mint a nagyobb akril munkadarabok, vagy íves akvárium oldallapok.
Azért ez sem egyszerű mutatvány, de megoldható. Most így utánagondolva, lehet, hogy segíteni kell a gravitációnak... hogy ne folyjon meg a plexi.
-
jones965
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Ezekkel a felszerelésekkel nehéz lesz szépen elkészíteni. Egyébként mindkettő oldalt melegíteni kell, hogy egyformán tudjon nyúlni az anyag, melegíteni pedig addig kell óvatosan hogy ne hólyagosodjon, míg a saját súlyától meghajlik.
Tartok tőle, hogy ami méreteket megadtál, nem fog sikerülni ahogyan szeretnéd. Ide már fűtőszálas hajlító kellene, legfőképpen hogy az csak azt a részt melegíti meg, ahol a hajlítás szükséges, ebből adódóan nem ívben hanem szögben hajtható. -
jones965
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
A riser kábelek működése számomra is rejtély, rengeteg fajtát kipróbáltam, inkább kevesebb mint több sikerrel. Ha biztosra akarsz menni, akkor sajnos zsebbe kell nyúlni és a 3M, Lian-Li, Thermaltake legújabb kábeleit szabad csak megvenni. Ezek sajnos mire kézhez kapja az ember bőven 30K fölött lesznek, de legalább azt adják, ami rájuk van írva. A többi lutri.
(#5146) flymi : nekem van 2.000Ft-os Kínai riser kábelem, ami simán megy 3.0 támogatással (most is arról a gépről vagyok), míg van Deepcool, Tt kábeleim, amik vagy nem adnak képet, vagy Gen1.1 jobb esetben 2.0 sávszélen mennek.
-
zolee5016
őstag
válasz
zolee5016
üzenetére
Lego level 999
A váz kész méretet öltött...
az egyik témaadó kártya lassan utat talál a házba........
LINK
úgy érzem ez volt a könnyebb része....
12 cm-es sli híd,egy riser kábel...nameg egy gépecske...ezeket venni lehet...ez nem nagy meló összerakni...
De a neheze,az lesz ,hogy ezt a szerkezetet valami szép emészthető formára kialakítani...
nem lesz egyszerű....... -
jones965
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Az alumínium nekem is az egyik kedvenc anyagom, viszont mint említed is, nehezebb vele dolgozni mint a műanyaggal, kisebb a korrigálás lehetősége. Ettől függetlenül még szeretnék építeni a casecon modot, ott ismét ez az anyag fogja játszani a főszerepet.
Drizzt01: hardverek is lesznek/vannak benne?
-
Engineer086
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Ha a nem fog alakváltozást szenvedni, nem fog meghajolni a két műanyag lap, akkor autós hibajavító kitt is megfelelő. Ha mozgással számolni lehet, akkor létezik üvegszállal erősített kitt is. Ha a másodikat használod, akkor védőmaszkot használj a csiszolásnál, mert az üvegszál a tüdőbe kerülve káros lehet.
-
jones965
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Úgy kell melegíteni, hogy ne hevüljön túl. Ha ez nem sikerül, akkor apró fehér buborékok fognak megjelenni a belsejében és a felületén.
Hosszabb felületen kell melegíteni, mint a szándékozott hajlítási ív, ezáltal az anyagnyúlás egyenletesebb lesz, kisebb lesz a hajlításból eredő elvékonyodás. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
viperabácsi
addikt
-
jones965
Modder
-
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
zolee5016
üzenetére
de a szálcsiszolt alu gondolom, más paraméterekkel is rendelkezett volna.
én obiban néztem.
az sima fólia, nem ezekkel a tulajdonságokkal.
ívelt felületekre nem való. nem nyúlik, nem idomul, mint most már tudom, ez a fajta, a 3m.(más: a taxi sárga is ilyen alapú?)
egyébként ez most baromi jól néz ki. de tényleg.
ez most nem utólagos nyugtatás, mint amikor robben simogatta devecserit az öngólja után (
).
logikus, hogy ez volt számodra optimálisan elérhető.(a méhsejtrács milyenre lesz festve? fekára?)
én alapvetően arra gondoltam, amikor jól eleresztett moddereknél, van sokak számára végtelennek tűnő számú pénz, anyag, beszerzési elérhetőség, stb. (akik amúgy még általában kreatívak is.)
és a homlokukra csapnak: hát akkor legyen karbon mintás fólia!!!
na, ezt nem értem... -
-
-
-
-
-
Ramses07
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Húúú!!Ez jól néz ki!
Most rakom össze a gépet (amit előtte kpróbáltam) és mi történik?? Hát nem indul el!!
A táp kis kapcsolóját bekapcsolom, erre elkezd pörögni a vga ventije meg a ház venti is el akar indulni, persze nem tud...Tuti nagyon elkötöttem valamit...csak tudnám mit.... 
-
Ramses07
Modder
válasz
zolee5016
üzenetére
Nem rossz!
Kicsit loptam tőled egy kis ötletet, ha nem gond...
Megtetszett az a rácsos megoldás amit a vinyók mögé csináltál és én is úgy csináltam meg, csak nem ilyen lemezből, hanem méhsejtből....Nemrég lecseréltem a cuccokat a gépben és a régi elrendezésben nem fért el semmi úgy ahogy a régiben, ezért átépítés lett belőle.....
Íme néhány előkészület:STRIKE-X VOL.2Jövő7en jövök a fotókkal

Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- MSI H81M P33 LGA 1150 alaplap
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én meg bringázom, de azért néha-néha belekezdek egy kis moddingba. 😁
Szép gesztus volt.
Kábel kábel. 

Lámpaspray ment rá!
A táp kis kapcsolóját bekapcsolom, erre elkezd pörögni a vga ventije meg a ház venti is el akar indulni, persze nem tud...Tuti nagyon elkötöttem valamit...csak tudnám mit....