- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
microtus
csendes tag
Hello,
Pár napja engem is hívtak telefonon és rábeszéltek családi 15-ről a netmánia m 20 csomagra. Jeleztem, nem igazán értem, hisz már a 15-s csomag is „saját felelősségre” lett meghagyva, mert vonalminőségre hivatkozva kb. 2x már csökkentették volna, menet közben. Az volt erre a válasz, hogy kéremszépen ez be van mérve, mit gondolok én, akkor fel sem ajánlanák most nekem. Oké, szuper. Nekem ugyan se sms-ben, se emailben értesítés nem történt a váltásról, de a minap 1x megszakadt a net és onnantól a feltöltésem 1Mbit lett, a letöltés nálam sem változott. Viszont kíváncsiságból kipróbáltam 1% Target SNR margin mellett, és így látványosan, stabilan (csúcsidőben is) megnőtt a letöltés. Közben olvastam itt az SNR lock-ról és most nem vagyok boldog, fene egye meg , nem mertem úgy hagyni. Vagy egy 20m-s profilnál ez nem lenne gond?
1%
70%
100%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Elemlámpa, zseblámpa
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Küszöbön az androidos PC-k
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Arc Raiders
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest