Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
microtus
csendes tag
Felmerült, hogy a jobb minőségű elérés érdekében a T.com „erősítőt” telepít a központ és a lakóhelyünk közé valahol félúton. Ha ez igaz, mennyiben lehet ezt majd érzékelni? Jelenleg kb. 1,3 km van a központ.
-
microtus
csendes tag
Hello,
Pár napja engem is hívtak telefonon és rábeszéltek családi 15-ről a netmánia m 20 csomagra. Jeleztem, nem igazán értem, hisz már a 15-s csomag is „saját felelősségre” lett meghagyva, mert vonalminőségre hivatkozva kb. 2x már csökkentették volna, menet közben. Az volt erre a válasz, hogy kéremszépen ez be van mérve, mit gondolok én, akkor fel sem ajánlanák most nekem. Oké, szuper. Nekem ugyan se sms-ben, se emailben értesítés nem történt a váltásról, de a minap 1x megszakadt a net és onnantól a feltöltésem 1Mbit lett, a letöltés nálam sem változott. Viszont kíváncsiságból kipróbáltam 1% Target SNR margin mellett, és így látványosan, stabilan (csúcsidőben is) megnőtt a letöltés. Közben olvastam itt az SNR lock-ról és most nem vagyok boldog, fene egye meg , nem mertem úgy hagyni. Vagy egy 20m-s profilnál ez nem lenne gond?
1%
70%
100%
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest