- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Igen ismerem, hát amivel én dolgozom az azért ennél drágább kütyü úgy kb. egy nagyságrenddel. De mondjuk arra amire kell az is jó.
Valóban a kilóméteres hurkán amúgy az is egészen jó eredmény.
"rakerdeztem az ID-re, hogy lehetne-e piszkalni es meglepo modon, lehet, hogy nem tudja pontosan mi az, de elmondta, hogy elore meg van hatarozva a profil minden sebesseghez, es nem tudjak beallitani a 15-s profiljához tartozó ID-t a 20-ashoz"
Persze, mert a DSLAM portodhoz effektíve nem fér hozzá, ahol ezt igenis be lehet állítani, csak csomagot tud váltani azt kész.
"kerdeztem a szinkron sebességet is, azt mondta, hogy ez az uj 20M-s profil ugy van beallitva, hogy 12 es 24M kozott szinkronizal ugy hogy 9-10dB kozott legyen az SNRM"
Nem pont így van: a profil maximum sebessége a target SNRM van meghatározva a többi a vonalon múlik. Ha elég jó a vonal akkor a max sebesség fog koppanni mielőtt eléri a target SNRM-et a modem, vagy ha nem olyan jó, akkor a target SNRM fogja korlátozni a vonal sebességét.
A 15-ös csomagban valszeg máshogy van az ID/FEC konfigurálva kevésbé volt szigorú mint most. Amúgy a 15-ös profilnak valahol 18.5xxx-nél van a vége azt simán ki fogod tudni hajtani ahogy nézem.
Dobj egy Info gomb kimenetet az új "jó" késleltetéses állapotról!!!
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest