- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Kis gondolatébresztő azoknak akik érdeklődnek a téma iránt.
Azt tudjátok, hogy ezt a projektet nem folytattam tovább, mert egyrészt sikerült elérni amit szerettem volna, másrészt kimerítettük a hardver képességeit, ráadásul az alapszoftverhez is régen jött ki már az utolsó frissítés.
Viszont nekiálltam keresni olcsó VDSL2 modemeket, hátha találok valamit amire érdemes lenne portolni, fejleszteni.
Találtam is ilyen modemet, a Huawei HG612 személyében.
Dupla magos processzor, 32MB RAM, 8MB flash, ADSL/ADSL2/ADSL2+/VDSL1/VDSL2 kompatibilis és van hozzá normális forráskód. További előny, hogy sokkal frissebbek a hozzá elérhető zárt forrású bináris driverek, xDSL meghajtók, ráadásul pedig ugyanarra a Broadcom kódbázisra épül mint a mostani szoftver.
Az egyetlen probléma hogy E-bay-en használtan olcsón beszerezhetőek, de normálisan venni nem lehet belőlük.
Szóval ezen gondolkodom mostanában.
Amúgy ha már E-bay: találtam komplett DSLAM-et portkártyával mindennel együtt poton 150.000 jó magyar Forintért. Erősen elgondolkodtam, hogy jó volna egy ilyen itthonra
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Léghűtés topik
- PlayStation 5
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest