Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Kis gondolatébresztő azoknak akik érdeklődnek a téma iránt.
Azt tudjátok, hogy ezt a projektet nem folytattam tovább, mert egyrészt sikerült elérni amit szerettem volna, másrészt kimerítettük a hardver képességeit, ráadásul az alapszoftverhez is régen jött ki már az utolsó frissítés.
Viszont nekiálltam keresni olcsó VDSL2 modemeket, hátha találok valamit amire érdemes lenne portolni, fejleszteni.
Találtam is ilyen modemet, a Huawei HG612 személyében.
Dupla magos processzor, 32MB RAM, 8MB flash, ADSL/ADSL2/ADSL2+/VDSL1/VDSL2 kompatibilis és van hozzá normális forráskód. További előny, hogy sokkal frissebbek a hozzá elérhető zárt forrású bináris driverek, xDSL meghajtók, ráadásul pedig ugyanarra a Broadcom kódbázisra épül mint a mostani szoftver.
Az egyetlen probléma hogy E-bay-en használtan olcsón beszerezhetőek, de normálisan venni nem lehet belőlük.
Szóval ezen gondolkodom mostanában.
Amúgy ha már E-bay: találtam komplett DSLAM-et portkártyával mindennel együtt poton 150.000 jó magyar Forintért. Erősen elgondolkodtam, hogy jó volna egy ilyen itthonra

Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE50NU7022 125 cm / 50 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- X1 Nano Gen2 13" 2K+ IPS i7-1280P 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest