Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fefy

csendes tag

Üdv mindenkinek!

Először is elnézést ha belepiszkítok a topicba, de akadt egy kis problémám a dsl-321b-mel.
    Az 1.01-es EU-s firm. fel lett frissítve 1.03 DE-re, eddig okés a dolog, működik szépen. Gondoltam kipróbálom dchard firm-jét is, 10 mp-s resetes dolog megvolt a frissítés előtt, ezután a router újraindult, ahogyan kell, bejön az új felület. A meglepetés itt ért. 100%-ban ugyanaz fogadott, mint ami a [url=http://logout.hu/tema/re_uj_firmware_d-link_adsl_modemekhez/hsz_751-751.html]751[/url]-es hozzászólásban is van. Vagyis a dsl driver verziónál csak azok a csúnya karakterek vannak, mint Jakuu kollégának (továbbá én se tudok beállítást menteni, így természetesen dsl kapcsolatom sincs, ezért kénytelen voltam gyári 1.03-ra visszaállni).
    Végigolvasva a fórumot, megoldást nem igazán találtam a problémára. Esetlegesen nem lehet, hogy a cpu rev miatt van vmi hiba a gépezetben (valamint a status led is néma, de ezzel még megbarátkoznék)?

Serial flash device: name W25X16VSSIG, id 0xef14, size 2048KB
    96332CG prom init
    CPU revision is: 00029010

Előre is köszi a válaszokat :R

Ui.: a user errort nem tartom valószínűnek, valamint a modem sincs még 1 éves (márciusban lesz).

Új hozzászólás Aktív témák