- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perdovi
csendes tag
Sziasztok! Hamarosan érkezik a W8 beyond készülékem, már vámkezelve a státusza. Rengeteg dual simes készülékem volt már, de sajnos mindegyikkel volt valami gond... már nagyon el voltam keseredve és gyakorlatilag ott tartottam hogy mindegy mibe kerül csak működjön normálisan végre. Végigolvastam a fórumot, a fellelhető külföldi cikkeket, és végül ez mellett a telefon mellett döntöttem. Így először rendeltem kínából magyar gari nélkül... remélem nem fogom megbánni.
Nagyon sok hasznos információ van itt, rengeteg program, de sajnos én nagyon nem értek ehhez és nem merek így belevágni a rootolásba. Azt meg lehet oldani hogy a középső home gombbal feléledjen a telefon mint a samsungoknál rootolás után? Igazából nem vagyok vele tisztába még mindig hogy miért is jó ha rootolva van a telefon... Esetleg Szegeden lakik valaki aki tudna nekem ebben segíteni? Egyedül biztos nem merek belevágni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Acer, notebook, laptop, Ryzen 5 5500u, 16gb ddr4, 1tb ssd, 15.6 col
- Eladó 3. generációs I7-es számítógép
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest