- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
4800 - 4701
4918 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
-
csoki98
tag
Sürgös segítség kéne!
Pár hete elkezdett akadozni a telefonom, de nem nagyon érdekelt, ujraindítottam és utána futott tovább rendesen. Tegnap este megint elkezdett laggolni és gondoltam már késő van lefekszem aludni, előtte rányomtam az újraindításra és úgy tettem fel a telefont a töltőre. Reggel mikor felébredtem, akkor már az furcsa volt hogy nem szólt az ébresztőm. Mikor leszedtem a töltőről a telefont akkor láttam hogy a zöld értesítés a töltésről még mindig világít és életre se tudtam kelteni bárhogy próbáltam. Kivettem az akksit és amikor beindítottam ez fogadott: Encrypion unsuccessful
Encryption was interrupted and can't complete. As a result, the data on your phone is no longer accessible.
To resume using your phone, you need to perform a factory reset. When you set up your phone after the reset. You'll have an oppurtunity to restore any data that was backed up to your Google Account.CWM recoverybe megpróbáltam a factory resetet, restore-t is próbáltam de valamiért mindig errort írt ki a system visszaállításánál. Sajnos a netem sokmindent nem találtam róla, de most megpróbálom ujratenni a romot. Esetleg tud valaki ehhez valami magyarázatot?
-
imis
senior tag
-
kgymac
őstag
[banggood.com], elég sokféle w8 alkatrészük van, egy ideje már képekkel
. CN Post-tal szállít, eddig megbízhatóan.szerk: sajna, most csak front kamera van W8-hoz. W8+-hoz van hátsó is

-
imis
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
imis
senior tag
Sajnos a fényképező része nem akar fókuszálni, van valakinek hasonló tapasztalata? kamerát lehet cserélni? esetleg beszerzési forrást tudtok? még nem dobnám ki, mert egyébként jól műxik.
-
Indiant
addikt
-
hippo0315
senior tag
Elköszönni jöttem, mind a két THL W8-as készülék eladásra került.
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget amit nyújtott.

Szervusztok
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Sikerult leejtenem a telefon es berepedt az erintokijelzo. Nincs valakinek egy felesleges otthon vagy egy rossz telefon ami mar masra nem jo?
-
nimfas
addikt
Nekem egy prohardveres srác cserélte.... de szar digitizert küldtek a kis sárgák.... meg egy LCD-t is kellett rendelnem.... (Egyben is kb. 20 körül van az ára...) úgyhogy 20eFt-ot kidobtam az ablakon. Most itt áll a W8S telefon 2 akksival csak épp nem tudom használni :-) Esetleg valakinek alkatrésznek nem kell?
-
bupemko
senior tag
-
Hofeher
aktív tag
W8s nél találkoztatok már olyan hibával hogy szinte semmit nem tölt bekapcsolva csak kikapcsolva tölt rendesen Ja meg ha ránézel a kijelző több zöldes árnyaltabban van csak akkor jön vissza rendes kép ha megnyomorító a bekapcsoló gombot ?
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
telefonra szerettem volna fel másolni egy nagyobb állományt, közel 1.5 giga, de mikor racsatlakoztatom usb-re csak a telefon memóriát ismeri fel,(1 giga szabad) az sd kártyát nem:-\ hol lehetne azt beállítani, hogy alapertelmezetkent a sd-t lassa....
köszönöm -
ndru9
csendes tag
sziasztok,
Párom w8s usb csatlakozója nagyon laza lett és már szinte kiesik belőle a csatlakozó, cserélni kéne. Tud vki budapesten szervizt vagy vhol az országban?
Köszönöm
-
villásdugó
csendes tag
Sziasztok, úgy tűnik, hogy a thl w8 telefonom a minap éjjel téglásította magát.
Gyár rendszer volt rajta, nem romoltam. Egyik reggel arra keltem, hogy a telefon ki van kapcsolva. Az akku teljesen le volt merülve, de feltöltés után sem reagált semmire a telefon. Sem bekapcsolómb, sem a hangerőgombos kombinácókra nem reagál, tök süket.
Valószínűleg nem teljesen tégla, mivel egy életjelet mutat: ha bent lévő akkuval csatlakoztatom pc-re, az felismeri "MTK USB Port" virtuális soros portként.
Próbálkoztam sp flash tools-szal flashelni több romot is, de mindannyiszor leakad egy 4032-es kódú hibaüzenettel ("BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ). Enable DRAM FAILED"). Betallózok egy scattert, elindítom a firmware upgrade-et, csatlakoztatom a telefont, akksi be, majd az sp flash toolsban alul végigfut egy piros csík 100%-ig, de utána néhány másodperc várakozás után az említett hibakódot dobja a program. Interneten talált infók alapján próbálkoztam azzal, hogy csak a preloadert töltöm le download gombbal, illetve formázással is, de mindig ua. történik.
Jelenleg nem tudok többet tenni, neten nem találtam megoldást,utolsó mentsváram, hogy beírok ide.
-
bupemko
senior tag
-
Candy
tag
Sziasztok,
Ez feltehetően némileg offtopic lesz, viszon nem nagyon találtam olyan topikot, melybe beleillene. Adott egy THL W8 (sima), melyre sikerült ráülnöm, annak pedig a sokktól elfurcsult a képernyője. Most perpill a képernyő felső harmada látszik normálisan és színes csíkok futnak rajt, vagy némi nyomkodás utána az alsó kétharmad és színes csíkok futnak. Digitizer megy rendesen, a képernyő néhol olyan, mintha megfolyt volna, de nyomkodás után az is visszajön, egyedül az 1/3-2/3 határán lévő csík stabil. Vajon mi lehet ez? Flexkábel? Valami csatlakozót kimozdíthattam?
Ha van a topikban pesti expert GSM-es, akkor örvendenék, ha ránézne, illetve képet is szívesen adok holnap, illetve sikeres javítás esetén feltehetően pénzt, vagy sört, vagy pénzt és sört, meg köszönömöt.
-
kgymac
őstag
Át kéne tenned pár appot az sd-re/belső tárhelyre (ez attól függ, mi van beállítva a tárhely menüben alapértelmezett írás lemeznek. Ha sd, a belső tárhely nem játszik, lévén a droid a /data-n kívül csak egy külső eszközt kezel {4.4-ig}).
Esetleg megoldás lehet meteos-sal megnövelni a /data-t 2gb-re. W8/1/4 esetén (1.04 gyári rom) működik, Cappa72 blogjában találsz leírást (a820). 8gb-os modell esetén ellenőrizni kéne a partíciós táblát előtte, mert csak sorban egymás után lévő partíciók között lehet "átcsoportosítani" a helyet. 2gb fölötti /data-t nem szabad választani, mert "átlóghat" a következő partició(k)ba és "téglásodhat" (ami teljes mentésből ugyan visszaállítható, bár nem egyszerű), + 4.2 alatt egyébként sem javasolt megszüntetni a belső tárhelyet. -
bupemko
senior tag
Hát ez elég karcsú, akárhogy is nézzük. Nekem 16GB-os W8 van, ilyenbe még nem futottam bele.
Esetleg ha ki akarod deríteni az okát, akkor futtass terminal emulator-t a háttérben és linkeld az output-ot, amit telepítés közben/után logol, de esélyes, hogy másik topikban jó választ kaptál. -
af86
csendes tag
belső tárhely: 105 MB szabad
telefon-memória: 172 MB szabadmásik fórumban írtak olyat ugyanerre a problémára, hogy "A kolllega hibaja pusztan annyi, hogy 15% alatti a szabad hely es abban a romban ugy van beallitva hogy ilyenkor hibát dobjon."
Lehet, hogy ez a gond, bár emlékeim szerint volt már ennél kevesebb helyem is, mégsem írta ki hibának.
-
kgymac
őstag
Nálam (W8/1/4, 1.04) eddig csak >2óra 3G után szokott előfordulni (opera classic+poweramp+sanyi-erik mw600).
Szinte minden bejövő hívás esetében sim dobás volt, az FD tiltás óta kb. 20-ból 1-et dob el, kimenőt egyet sem.
Telephony.apk 1.06 rom update.zip apk-i miatt átnevezve Telephony.old.apk-ra (odex is hasonlóan), már ez is elég sokat segített, bár csak 2 hét után vettem észre, hogy az átnevezettet használja az újonnan bemásoltak helyett (ez az én bénázásom
). Az új Telephony.apk nem is kommunikált a sim-eklel (ha nem volt fenn az átmevezett régi apk), nem volt mobil szolgáltatás, így törölnöm kellett.
Mtkbt cseréje működési zavarokat okozott (bt gombok nem működtek a felvevő kivételével). Most az eredeti apk-k vannak fenn, bár a telephony átnevezve. -
imis
senior tag
-
kgymac
őstag
Szia,
Mnimalizálni lehet a sim eldobások számát, 0-ra csökkenteni nem. Mobilhálózati beállításokban gsm/wcdma (automatikus mód), MUT-ban Audio BT param12 (xda-s módszer),MUT FastDormancy off (3G/2G auto váltás tiltás, kicsit több aksit eszik miatta) + naponta újraindítás után ritkán dobja el a sim-et.
Csak net Sim2 (digi) esetén is van véletlenszerűen eldobás, de jóval ritkábban, mint 1 kártyával (ált. nem híváskor).
FW probléma lehet, mert W8/16 esetén a legtöbbször az xda-s módszer is segített. Én próbálkoztam needrom-os frissítésből (W8/1/4 1.04->1.06) kivett appokkal, de nem volt teljes siker :-( -
imis
senior tag
ez talán nekem elfogadható kompromisszum, másfél éves készülék már kiszolgálta az árát. ha kijön a 16magos tesója lecserélem

(általában wifin használom, mobilon csak 150 mega van rá előfizuban, szóval annak elég a 2G)
-
ATM_automata
őstag
-
bupemko
senior tag
-
af86
csendes tag
Helló!
Nektek minden rendben az új play áruházzal? Nálam nem enged letölteni semmit. Helyhiányra hivatkozik, 116 MB szabad van, és 1 MB-ot szeretnék letölteni. Sima W8 4GB telóm van. -
imis
senior tag
nekem 3G-t kikapcsolva, 2-es sim slotban jól műkszik most a bt.
-
ATM_automata
őstag
-
imis
senior tag
-
imis
senior tag
-
bupemko
senior tag
-
imis
senior tag
olasz rom van rajta és mostanában jelentkezett a dolog, hogy bluetooth fejhallgatót használom és hívást fogadnék, akkor lekapcsolódik a voda hálózatáról.
Rom hiba lehet, mert régebben jó volt. -
Dyingsoul
veterán
Nagyon sokat utána olvastam de a látottak miatt én már lemondtam róla. Hivatalosan nem lesz az 100%, de még nem hivatalosan sem...
-
bupemko
senior tag
Hivatalos nem is lesz szerintem.
-
ATM_automata
őstag
-
Dyingsoul
veterán
Ezeket esetleg próbálta már valaki? Miui W8s-re!
-
bupemko
senior tag
-
csoki98
tag
-
bupemko
senior tag
-
csoki98
tag
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
W8S-en használ valaki CM11-et?
Vagy mit ajánlotok costum rom-nak?

Plusz még annyi ,hogy SRSroot-al lehet ugye rootolni?
Mert akkor az MTK toolkittel elég egyszerűen fel lehet rakni a TWRP-t.
-
rebuilt
tag
Nem tudom hogy volt e már ez a rom itt a topicban,Kísérletező kedvűek elönyben.Természetesen mindenről előtte tessék mentést csinálni.Mielőtt valaki nekiáll rom cserélésbe csak saját felelőségre.
Thl W8+ hoz van a neve saigonphone nem tudom hogy van e benne magyar nyelv de official verzió és OTA.
Letölthető innen
Olasz forum ahol szintén írnak róla.
először olvasni és csak utána romolni.

a V10 es verzio letöltése müködik mert kíváncsiságból leszedtem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rebuilt
tag
A helyedben nem itt tenném.
Mármint az eladást.
Van arra megfelelő topic.
Ez nem az.
-
mogyorosi55
csendes tag
Ha esetleg valaki ilyen telefonon gondolkodik az enyém eladó sorba került. Kérdéseket privátban várok és igyekszem hamar válaszolni és képeket is küldök még ha szükséges. Köszönöm.
-
nimfas
addikt
-
bupemko
senior tag
Nekem sajnos nincs W8S, úgyhogy nem követem annyira a ROM-ok megjelenését. Needrom-on ezt találtam:
Ez elvileg stock TWRP-vel:
-
hippo0315
senior tag
Bocsánat, rossz fórumba írtam.
-
nimfas
addikt
-
bupemko
senior tag
W8S tud OTG-t?
-
ATM_automata
őstag
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Digitizer és LCD csere történt a W8S-nél.... kérdésem az lenne, hogy lehet kalibrálni az új digitizert?
Van rá vmi program? Azt még nem tudom hogy teszem rá... tapi nélkül....

Esetleg új rom telepítés?
Melyik a legjobb, legstabilabb rom a telefonra?Előre is köszönöm!
Üdv.
-
bteebi
veterán
Oké, nagyon köszönöm!

-
ekrisztian
őstag
Hülyeséget nem akarok írni.
Szerintem keresd meg Cappa72-t a dualsimes topicban és kérdezz rá.Illetve kérj segítséget a readback olvasáshoz.
De a recovery és boot gombot felejtsd el.
Ha itt rányomsz a reboot gombra, akkor megkérdezi hogyan rebootoljon recoverybe-e?
Ha recoverybe mész akkor ott lehet csinálni wipe-ot.
De attól még mentésed nem lesz..
És ha tőrlődik az IMEI akkor lesz még egy gonddal több.Szóval keresd Cappát.

-
bteebi
veterán
Egyelőre eddig jutottam:

Szerencsére látja a telefont. A backup fülön simán nyomjam meg a Recovery and Boot gombot?

-
ekrisztian
őstag
Próbáld ki, hogy az mtkdroidtools tud-e mentést csinálni úgy , hogy a vol- gombot nyomva tartod és usb-te dugod a telefont.Addig nyomod még a factory be nem jön.Ezután megvárod,hogy a droidtools beolvassa a telefont.Arra nem emléxem,hogy ilyenkor aktív lesz-e backup gomb.
-
bteebi
veterán
Köszi a javaslatokat!
4.2.1-es stock droid van rajta, nem rootolt, és sajnos biztonsági mentést nem készítettem korábban, csak akartam
. My bad. Első körben kipróbálom az SP Flashtools Readback-et. A remény hal meg utoljára
. -
ekrisztian
őstag
recovery milyen van rajta? kellene csinálni egy full wipeot.
persze minden ugrik a lecsóba.
Ha utána se indul akkor spflashtoolsal kell tenni rá egy romot.
Ha akkor se akkor van probléma.
Cappa72 szokta ajánlani ilyenkor az spflashtools readback funkciót.
Ha az kiolvassa akkor az emmc-d jó.
De ahoz én hülye vagyok
-
bteebi
veterán
Sziasztok!
Kedd délután óta nem tudom bekapcsolni a telefonomat
. Bootolás közben mindig elakad a ThL logónál. Bármeddig várhatok utána, nem lép tovább. (Nyilván USB-ről, számítógépen keresztül se tudom elérni.) A programok számára fenntartott belső memóriája eléggé tele volt, az talán bezavarhatott. Lehet vele valamit kezdeni, hogy elinduljon? -
bendi806
aktív tag
sziasztok
egy olyan problémám lenne, hogy nem talal a sim kártyám 3G-t...holott, eddig volt, csak lemerült az egyenleg es most semmi ötletem nincs, hogy mi lehet a baj...2G van, de mikor csatlakozni akarok egybol kiírja, hogy s 3g szolgáltatás a valasztott kártyával nem elérhető:-\
van valami ötletetek? :-) -
ekrisztian
őstag
-
hippo0315
senior tag
Elkezdte azzal, hogy a bluetooth állandóan megszakította a kapcsolatot, majd hosszú percekre elment a térerő és a végén permanensen ki be kapcsolgatott. Egy élmény volt így a nyaralás.
Ugyan sikerült a gyári rom-ot visszatenni de javulást az sem hozott, most a dobozában pihen a szekrényben.

-
Indiant
addikt
-
csoki98
tag
Megvolt már.
Aztán megnéztem az üzeneteket és ott volt hogy felfüggesztették
nem vettem észre amikor kaptam 
-
hippo0315
senior tag
Hát sajnos a telóm megadta magát végleg, de a gyerek készüléke folytán még aktívan itt leszek.
Én most az erő sötét oldalán mozgok
WP készülékkel. -
ekrisztian
őstag
-
Indiant
addikt
-
csoki98
tag
-
Indiant
addikt
-
csoki98
tag
-
csoki98
tag
Szép napot/reggelt/estét!
Az lenne a gondom a W8-ammal(4GB), hogy amikor be akarom kapcsolni a mobilnetet akkor nem kapcsolja be ._. Részletesebben: GM2 v3.2 van rajta és amikor lehúzom a statusbart akkor ott van hogy adatkapcsolat és amikor megnyomom akkor elkezdi tölteni és egy fél perc után azt mutatja hogy be van kapcsolva, de fent a jelerősségnél nem mutat semmi H+-t vagy E-t. Mobilnet pedig biztosan van a simen -
hippo0315
senior tag
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
hippo0315 küzdelmének köszönhetően innen tölthető a magyar nyelvet is tartalmazó ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510 elnevezésű gyári ROM 6.0.3.2 CWM-el készített mentése, amit ugyanilyen verziószámú CWM használatával lehet feltenni a 4GB-os készülékekre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
..sajnos a link nem él, de itt megtalálod. -
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Hosszú idő után megmarhult a telefonom, szeretnék gyári romot visszatenni.
megtudnátok mondani melyik az utolsó gyári rom 4GB-s telóhoz és honnan tudom letölteni?Előre is köszi
-
bendi806
aktív tag
-
faresz5
aktív tag
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de a THL W8+ és W8S között mi a különbség? Mert mindkettő egy árban van, ha itthon veszem használtan. Melyiket éri meg megvenni?
-
kgymac
őstag
Cseréltem még pár apk-t + mtkmobileuncletoolsban tiltottam a fastdormancy-t+xda-s módosítás és egyenlőre úgy néz ki, működik (2-3 napja nem volt fagyás, de viszonylag keveset is beszéltem, inkább csak hívtam).
A cserélt apk-k listája (1.04->1.06-ra, apk +odex, ha van):
mtkbt
phone
stk1
stkselection
telephonyproviderTermészetesen utána dalvik-cache és cache törlés is volt.
A Fastdormancy tiltás után újraindítás is.
A w8 update(1.06) a needromról volt, de biztosan hibás a téves partíció formázása miatt. (ThL W8/1/4)szerk: a fastdormancy-t próbaképp letilthatnád (mtk mobiluncletools, engener mód) Nekem valószínűleg ez segített. Elvileg a 2g/3g mód váltásban segít, én úgy vettem észre, ha váltottam 2/3g módot a gyorsmenüben, akkor újraindította a simet.
-
bendi806
aktív tag
-
kgymac
őstag
4 vagy 8gb-s modell esetén 1gb. A belső sd rovására lehet növelni a tárhelyet, ha a két partíció egymás után van. A 4 ill. 8 gb-hez app is van, meteos (xda). Használata némi önkontrollt is kíván (vagy érdemes előtte a partíciós tábla alapján kiszámolni a max méretet). A belső sd megszüntetése 4.2 alatt nem javasolt.
16 vagy 32-es modellel nem találkoztam (J.Sunnak hála
), de a meteos-t nem szabad használni (bár lehet, h van már 16 vagy 32-es modellt támogató verzió is). -
bendi806
aktív tag
-
Indiant
addikt
-
bendi806
aktív tag
sziasztok:-)
talalkozott mar valaki olyan problemval, vagyis nem is problema, mintha gyenge lenne a vaku:-$
gravity mod 2.0 van rajta es 4.2es android....
pl, ha sotet szobaba vagyok, nem is zajos a kep, hanem szinte ertekelhetetlen:-) :-D -
falijja
őstag
Helló mindenki...írtam korábban hogy a netem nem megy, állítgattam össze vissza a beállításokat és addig eljutottam hogy már megy az edge.
Néztem a gm romot hogy feltudnám e rakni de nem találok beyondra valót vagy esetleg valaki tudna linkelni egy jól működőt recoweryvel együtt...? -
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs kimaradva nektek fehér hátlap vagy fehér keménytok amit betudnék aplikálni a fliptokba ?
Antelife küldött egy ákcijós ablakos flipet,de egy nyamvadék ragszalag van benne.
Azt rögzíteni mérhetetlen biztonsággal a tokot a telefonra
Gondoltam ragasztanék bele én vagy egy hátlapot vagy egy ilyen hardcovert.
Vagy keresnem kell fehér kapupánt csavart

na mellé nyomtam nem válasz akart lenni.
-
kgymac
őstag
Nem váltotta be a reményeket. Az enyémen (w8/1/4) 1.04 van, 1.06-ból tettem át az apk-kat (phone,mtkbt), a libek ugyanazok voltak az update.zip-ben. Szinte minden hívás végén elhasalt. Próbáltam fast dormancy-t tiltani (mut-tal, mert 2g/3g váltáskor is újraindult a sim), de a jelenség maradt. Most a bt fülesen a telefon funkció kikapcsolva, így legalább nem bont el, lehet telefonálni. A fülesen nics csengetés, csak halkít bejövő híváskor. Marad a remény, hogy egy újabb thl-en (mt6595-tel) majd működni fog...
Esetleg maradt még 1-2 (a hibát okozó) apk, amit nem cseréltem. -
bendi806
aktív tag
-
kgymac
őstag
-
bendi806
aktív tag
Köszi

Már a root megvan, most következnek majd a játékok, programok

A MC 4, NFS MW, Wild Blood, esetleg még tudtok valamit ajánlani ki mit használ és nem szaggot
rettentően élvezem a telefonom 
esetleg valamilyen kameraprogramot, mert a gyári az nekem picit gyengusnak tűnik....
de most váltottam a perfectly clear kamera részére, esetleg valami másvalami appot, ami kihozhatja a maximumot ebből?? -
kgymac
őstag
-
stig70
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Thl w 8s-sem. Recseg a hangszoró, nem tudjátok milyen kell bele, hol lehet venni és mennyibe kerülne?? Előre is köszönöm!!

-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!

ha minden jólmegy, holnap én is egy boldog tulaja leszek egy ilyen telefonnak

megmondom őszintén nemhasználtam az oldalon keresőt, de a cikket végigolvastam és érdekelne, hogy a rootolást valami egyszerűbb módon nem e lehetne megoldani, mondjuk egy framarootal
és mliyen játékokkal teszteljem a hardvert? esetleg egy Need For Speed MW, és Modern Combat 4et elsőként elbírná? vagy szaggatna...valami vélemény vagy tapasztalat??
Köszönöm előre is a válaszokat és elnézést, hogy nem használtam a keresőt!

-
fenergie86
tag
Szia! Bennem is felmerült,hogy lehet csak annyi a baja,de sajnos nem. Az összes csatlakozás rendben volt,azóta már szétszedtem a telót,szerencsére nem olyan macerás a szétszerelése mint mondjuk egy Hauwei P6-nak,ott ráadásul az lcd kijelző és a touch screen egybe van ragasztva teljes felületen,gondolom a tükröződésmentesség végett és abba komplattan mindkettőt kellett cserélni,máshogy nem lehet,de annál csak a touch volt betörve. Ennél pedig a kettő között csak a peremnél van iyen szivacsos vékony,keskeny kétoldalú ragasztószalaggal egymáshoz rögzítve,ezzel megakadályozvan hogy por kerüljön a kettő közé.Jelenleg meg van rendelve az új lcd kijelző,ha megérkezik és beszerelem remélem, jó lesz.
-
kgymac
őstag
-
Doki16
addikt
-
kgymac
őstag
4gb-od biztosan nem volt, mert az a teljes emmc mérete (4gb-s modellnél), max 2.77gb. A 2.5gb biztosan megoldható, le van írva cappa72 blogjában, hogy mit kell tenni a belső sd letiltásához, de én inkább azt ajánlom, hogy maradjon pár mega belsőnek, a 4.2 droid elég kényes rá, hogy legyen belső sd. A mentés kiemelten fontos, mert ha a data átlóg a következő partícióba, csak a teljes rom feltételével lehet orvosolni.
-
ekrisztian
őstag
-
Doki16
addikt
Azt szeretném ami még a ZTE V970-nél volt. Annál úgy használtam, hogy a teljes memória a belső tárhelnyek ment és az belső SD meg le lett tiltva és a külső SD vette át a helyét. Magyarán szólva a 4GB ment a programoknak az adata tárolásra (sdcard0) meg lett a sandisk sd kártyám. Ezt lenne jó elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4800 - 4701
4918 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- Temu
- Óra topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen egeret válasszak?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. CN Post-tal szállít, eddig megbízhatóan.

Hogy csak akkor jó, ha a 3G-t kikapcsolod. Egyébként akkor bármelyik slotban jó...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. My bad. Első körben kipróbálom az SP Flashtools Readback-et. A remény hal meg utoljára
.