- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki98
tag
Sürgös segítség kéne!
Pár hete elkezdett akadozni a telefonom, de nem nagyon érdekelt, ujraindítottam és utána futott tovább rendesen. Tegnap este megint elkezdett laggolni és gondoltam már késő van lefekszem aludni, előtte rányomtam az újraindításra és úgy tettem fel a telefont a töltőre. Reggel mikor felébredtem, akkor már az furcsa volt hogy nem szólt az ébresztőm. Mikor leszedtem a töltőről a telefont akkor láttam hogy a zöld értesítés a töltésről még mindig világít és életre se tudtam kelteni bárhogy próbáltam. Kivettem az akksit és amikor beindítottam ez fogadott: Encrypion unsuccessful
Encryption was interrupted and can't complete. As a result, the data on your phone is no longer accessible.
To resume using your phone, you need to perform a factory reset. When you set up your phone after the reset. You'll have an oppurtunity to restore any data that was backed up to your Google Account.CWM recoverybe megpróbáltam a factory resetet, restore-t is próbáltam de valamiért mindig errort írt ki a system visszaállításánál. Sajnos a netem sokmindent nem találtam róla, de most megpróbálom ujratenni a romot. Esetleg tud valaki ehhez valami magyarázatot?
-
kgymac
őstag
[banggood.com], elég sokféle w8 alkatrészük van, egy ideje már képekkel
. CN Post-tal szállít, eddig megbízhatóan.
szerk: sajna, most csak front kamera van W8-hoz. W8+-hoz van hátsó is
-
imis
senior tag
Sajnos a fényképező része nem akar fókuszálni, van valakinek hasonló tapasztalata? kamerát lehet cserélni? esetleg beszerzési forrást tudtok? még nem dobnám ki, mert egyébként jól műxik.
-
hippo0315
senior tag
Elköszönni jöttem, mind a két THL W8-as készülék eladásra került.
Mindenkinek köszönöm a sok segítséget amit nyújtott.
Szervusztok
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Sikerult leejtenem a telefon es berepedt az erintokijelzo. Nincs valakinek egy felesleges otthon vagy egy rossz telefon ami mar masra nem jo?
-
nimfas
addikt
válasz
bupemko #4789 üzenetére
Nekem egy prohardveres srác cserélte.... de szar digitizert küldtek a kis sárgák.... meg egy LCD-t is kellett rendelnem.... (Egyben is kb. 20 körül van az ára...) úgyhogy 20eFt-ot kidobtam az ablakon. Most itt áll a W8S telefon 2 akksival csak épp nem tudom használni :-) Esetleg valakinek alkatrésznek nem kell?
-
Hofeher
aktív tag
W8s nél találkoztatok már olyan hibával hogy szinte semmit nem tölt bekapcsolva csak kikapcsolva tölt rendesen Ja meg ha ránézel a kijelző több zöldes árnyaltabban van csak akkor jön vissza rendes kép ha megnyomorító a bekapcsoló gombot ?
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
telefonra szerettem volna fel másolni egy nagyobb állományt, közel 1.5 giga, de mikor racsatlakoztatom usb-re csak a telefon memóriát ismeri fel,(1 giga szabad) az sd kártyát nem:-\ hol lehetne azt beállítani, hogy alapertelmezetkent a sd-t lassa....
köszönöm -
ndru9
csendes tag
sziasztok,
Párom w8s usb csatlakozója nagyon laza lett és már szinte kiesik belőle a csatlakozó, cserélni kéne. Tud vki budapesten szervizt vagy vhol az országban?
Köszönöm
-
villásdugó
csendes tag
Sziasztok, úgy tűnik, hogy a thl w8 telefonom a minap éjjel téglásította magát.
Gyár rendszer volt rajta, nem romoltam. Egyik reggel arra keltem, hogy a telefon ki van kapcsolva. Az akku teljesen le volt merülve, de feltöltés után sem reagált semmire a telefon. Sem bekapcsolómb, sem a hangerőgombos kombinácókra nem reagál, tök süket.
Valószínűleg nem teljesen tégla, mivel egy életjelet mutat: ha bent lévő akkuval csatlakoztatom pc-re, az felismeri "MTK USB Port" virtuális soros portként.
Próbálkoztam sp flash tools-szal flashelni több romot is, de mindannyiszor leakad egy 4032-es kódú hibaüzenettel ("BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ). Enable DRAM FAILED"). Betallózok egy scattert, elindítom a firmware upgrade-et, csatlakoztatom a telefont, akksi be, majd az sp flash toolsban alul végigfut egy piros csík 100%-ig, de utána néhány másodperc várakozás után az említett hibakódot dobja a program. Interneten talált infók alapján próbálkoztam azzal, hogy csak a preloadert töltöm le download gombbal, illetve formázással is, de mindig ua. történik.
Jelenleg nem tudok többet tenni, neten nem találtam megoldást,utolsó mentsváram, hogy beírok ide.
-
Candy
tag
Sziasztok,
Ez feltehetően némileg offtopic lesz, viszon nem nagyon találtam olyan topikot, melybe beleillene. Adott egy THL W8 (sima), melyre sikerült ráülnöm, annak pedig a sokktól elfurcsult a képernyője. Most perpill a képernyő felső harmada látszik normálisan és színes csíkok futnak rajt, vagy némi nyomkodás utána az alsó kétharmad és színes csíkok futnak. Digitizer megy rendesen, a képernyő néhol olyan, mintha megfolyt volna, de nyomkodás után az is visszajön, egyedül az 1/3-2/3 határán lévő csík stabil. Vajon mi lehet ez? Flexkábel? Valami csatlakozót kimozdíthattam?
Ha van a topikban pesti expert GSM-es, akkor örvendenék, ha ránézne, illetve képet is szívesen adok holnap, illetve sikeres javítás esetén feltehetően pénzt, vagy sört, vagy pénzt és sört, meg köszönömöt.
-
kgymac
őstag
Át kéne tenned pár appot az sd-re/belső tárhelyre (ez attól függ, mi van beállítva a tárhely menüben alapértelmezett írás lemeznek. Ha sd, a belső tárhely nem játszik, lévén a droid a /data-n kívül csak egy külső eszközt kezel {4.4-ig}).
Esetleg megoldás lehet meteos-sal megnövelni a /data-t 2gb-re. W8/1/4 esetén (1.04 gyári rom) működik, Cappa72 blogjában találsz leírást (a820). 8gb-os modell esetén ellenőrizni kéne a partíciós táblát előtte, mert csak sorban egymás után lévő partíciók között lehet "átcsoportosítani" a helyet. 2gb fölötti /data-t nem szabad választani, mert "átlóghat" a következő partició(k)ba és "téglásodhat" (ami teljes mentésből ugyan visszaállítható, bár nem egyszerű), + 4.2 alatt egyébként sem javasolt megszüntetni a belső tárhelyet. -
bupemko
senior tag
Hát ez elég karcsú, akárhogy is nézzük. Nekem 16GB-os W8 van, ilyenbe még nem futottam bele.
Esetleg ha ki akarod deríteni az okát, akkor futtass terminal emulator-t a háttérben és linkeld az output-ot, amit telepítés közben/után logol, de esélyes, hogy másik topikban jó választ kaptál. -
af86
csendes tag
válasz
bupemko #4774 üzenetére
belső tárhely: 105 MB szabad
telefon-memória: 172 MB szabadmásik fórumban írtak olyat ugyanerre a problémára, hogy "A kolllega hibaja pusztan annyi, hogy 15% alatti a szabad hely es abban a romban ugy van beallitva hogy ilyenkor hibát dobjon."
Lehet, hogy ez a gond, bár emlékeim szerint volt már ennél kevesebb helyem is, mégsem írta ki hibának.
-
kgymac
őstag
Nálam (W8/1/4, 1.04) eddig csak >2óra 3G után szokott előfordulni (opera classic+poweramp+sanyi-erik mw600).
Szinte minden bejövő hívás esetében sim dobás volt, az FD tiltás óta kb. 20-ból 1-et dob el, kimenőt egyet sem.
Telephony.apk 1.06 rom update.zip apk-i miatt átnevezve Telephony.old.apk-ra (odex is hasonlóan), már ez is elég sokat segített, bár csak 2 hét után vettem észre, hogy az átnevezettet használja az újonnan bemásoltak helyett (ez az én bénázásom). Az új Telephony.apk nem is kommunikált a sim-eklel (ha nem volt fenn az átmevezett régi apk), nem volt mobil szolgáltatás, így törölnöm kellett.
Mtkbt cseréje működési zavarokat okozott (bt gombok nem működtek a felvevő kivételével). Most az eredeti apk-k vannak fenn, bár a telephony átnevezve. -
kgymac
őstag
Szia,
Mnimalizálni lehet a sim eldobások számát, 0-ra csökkenteni nem. Mobilhálózati beállításokban gsm/wcdma (automatikus mód), MUT-ban Audio BT param12 (xda-s módszer),MUT FastDormancy off (3G/2G auto váltás tiltás, kicsit több aksit eszik miatta) + naponta újraindítás után ritkán dobja el a sim-et.
Csak net Sim2 (digi) esetén is van véletlenszerűen eldobás, de jóval ritkábban, mint 1 kártyával (ált. nem híváskor).
FW probléma lehet, mert W8/16 esetén a legtöbbször az xda-s módszer is segített. Én próbálkoztam needrom-os frissítésből (W8/1/4 1.04->1.06) kivett appokkal, de nem volt teljes siker :-( -
imis
senior tag
válasz
ATM_automata #4775 üzenetére
ez talán nekem elfogadható kompromisszum, másfél éves készülék már kiszolgálta az árát. ha kijön a 16magos tesója lecserélem
(általában wifin használom, mobilon csak 150 mega van rá előfizuban, szóval annak elég a 2G)
-
af86
csendes tag
Helló!
Nektek minden rendben az új play áruházzal? Nálam nem enged letölteni semmit. Helyhiányra hivatkozik, 116 MB szabad van, és 1 MB-ot szeretnék letölteni. Sima W8 4GB telóm van. -
imis
senior tag
válasz
ATM_automata #4771 üzenetére
nekem 3G-t kikapcsolva, 2-es sim slotban jól műkszik most a bt.
-
imis
senior tag
olasz rom van rajta és mostanában jelentkezett a dolog, hogy bluetooth fejhallgatót használom és hívást fogadnék, akkor lekapcsolódik a voda hálózatáról.
Rom hiba lehet, mert régebben jó volt. -
Dyingsoul
veterán
válasz
ATM_automata #4764 üzenetére
Nagyon sokat utána olvastam de a látottak miatt én már lemondtam róla. Hivatalosan nem lesz az 100%, de még nem hivatalosan sem...
-
bupemko
senior tag
válasz
ATM_automata #4764 üzenetére
Hivatalos nem is lesz szerintem.
-
Dyingsoul
veterán
Ezeket esetleg próbálta már valaki? Miui W8s-re!
-
csoki98
tag
Na végül is 1252 full fekete kép után sikerült pár jót is csinálni
Vihar volt és gondoltam ha már van sorozatfelvétel akkor megpróbálok lekapni pár villámot
Ja, és ezeket a W8-ammal csináltam
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
W8S-en használ valaki CM11-et?
Vagy mit ajánlotok costum rom-nak?
Plusz még annyi ,hogy SRSroot-al lehet ugye rootolni?
Mert akkor az MTK toolkittel elég egyszerűen fel lehet rakni a TWRP-t. -
rebuilt
tag
Nem tudom hogy volt e már ez a rom itt a topicban,Kísérletező kedvűek elönyben.Természetesen mindenről előtte tessék mentést csinálni.Mielőtt valaki nekiáll rom cserélésbe csak saját felelőségre.
Thl W8+ hoz van a neve saigonphone nem tudom hogy van e benne magyar nyelv de official verzió és OTA.
Letölthető innen
Olasz forum ahol szintén írnak róla.
először olvasni és csak utána romolni.
a V10 es verzio letöltése müködik mert kíváncsiságból leszedtem.
-
rebuilt
tag
válasz
mogyorosi55 #4755 üzenetére
A helyedben nem itt tenném.
Mármint az eladást.
Van arra megfelelő topic.
Ez nem az.
-
mogyorosi55
csendes tag
Ha esetleg valaki ilyen telefonon gondolkodik az enyém eladó sorba került. Kérdéseket privátban várok és igyekszem hamar válaszolni és képeket is küldök még ha szükséges. Köszönöm.
-
bupemko
senior tag
Nekem sajnos nincs W8S, úgyhogy nem követem annyira a ROM-ok megjelenését. Needrom-on ezt találtam:
Ez elvileg stock TWRP-vel:
-
hippo0315
senior tag
Bocsánat, rossz fórumba írtam.
-
bupemko
senior tag
válasz
ATM_automata #4749 üzenetére
W8S tud OTG-t?
-
nimfas
addikt
Sziasztok!
Digitizer és LCD csere történt a W8S-nél.... kérdésem az lenne, hogy lehet kalibrálni az új digitizert?
Van rá vmi program? Azt még nem tudom hogy teszem rá... tapi nélkül....
Esetleg új rom telepítés?
Melyik a legjobb, legstabilabb rom a telefonra?Előre is köszönöm!
Üdv.
-
bteebi
veterán
válasz
ekrisztian #4746 üzenetére
Oké, nagyon köszönöm!
-
ekrisztian
őstag
Hülyeséget nem akarok írni.
Szerintem keresd meg Cappa72-t a dualsimes topicban és kérdezz rá.Illetve kérj segítséget a readback olvasáshoz.
De a recovery és boot gombot felejtsd el.
Ha itt rányomsz a reboot gombra, akkor megkérdezi hogyan rebootoljon recoverybe-e?
Ha recoverybe mész akkor ott lehet csinálni wipe-ot.
De attól még mentésed nem lesz..
És ha tőrlődik az IMEI akkor lesz még egy gonddal több.Szóval keresd Cappát.
-
bteebi
veterán
válasz
ekrisztian #4744 üzenetére
Egyelőre eddig jutottam:
Szerencsére látja a telefont. A backup fülön simán nyomjam meg a Recovery and Boot gombot?
-
ekrisztian
őstag
Próbáld ki, hogy az mtkdroidtools tud-e mentést csinálni úgy , hogy a vol- gombot nyomva tartod és usb-te dugod a telefont.Addig nyomod még a factory be nem jön.Ezután megvárod,hogy a droidtools beolvassa a telefont.Arra nem emléxem,hogy ilyenkor aktív lesz-e backup gomb.
-
bteebi
veterán
válasz
ekrisztian #4742 üzenetére
Köszi a javaslatokat!
4.2.1-es stock droid van rajta, nem rootolt, és sajnos biztonsági mentést nem készítettem korábban, csak akartam
. My bad. Első körben kipróbálom az SP Flashtools Readback-et. A remény hal meg utoljára
.
-
ekrisztian
őstag
recovery milyen van rajta? kellene csinálni egy full wipeot.
persze minden ugrik a lecsóba.
Ha utána se indul akkor spflashtoolsal kell tenni rá egy romot.
Ha akkor se akkor van probléma.
Cappa72 szokta ajánlani ilyenkor az spflashtools readback funkciót.
Ha az kiolvassa akkor az emmc-d jó.
De ahoz én hülye vagyok -
bteebi
veterán
Sziasztok!
Kedd délután óta nem tudom bekapcsolni a telefonomat
. Bootolás közben mindig elakad a ThL logónál. Bármeddig várhatok utána, nem lép tovább. (Nyilván USB-ről, számítógépen keresztül se tudom elérni.) A programok számára fenntartott belső memóriája eléggé tele volt, az talán bezavarhatott. Lehet vele valamit kezdeni, hogy elinduljon?
-
bendi806
aktív tag
sziasztok
egy olyan problémám lenne, hogy nem talal a sim kártyám 3G-t...holott, eddig volt, csak lemerült az egyenleg es most semmi ötletem nincs, hogy mi lehet a baj...2G van, de mikor csatlakozni akarok egybol kiírja, hogy s 3g szolgáltatás a valasztott kártyával nem elérhető:-\
van valami ötletetek? :-) -
hippo0315
senior tag
válasz
Indiant #4737 üzenetére
Elkezdte azzal, hogy a bluetooth állandóan megszakította a kapcsolatot, majd hosszú percekre elment a térerő és a végén permanensen ki be kapcsolgatott. Egy élmény volt így a nyaralás.
Ugyan sikerült a gyári rom-ot visszatenni de javulást az sem hozott, most a dobozában pihen a szekrényben.
-
csoki98
tag
válasz
ekrisztian #4734 üzenetére
Megvolt már.
Aztán megnéztem az üzeneteket és ott volt hogy felfüggesztettéknem vettem észre amikor kaptam
-
hippo0315
senior tag
Hát sajnos a telóm megadta magát végleg, de a gyerek készüléke folytán még aktívan itt leszek.
Én most az erő sötét oldalán mozgok
WP készülékkel.
-
csoki98
tag
Szép napot/reggelt/estét!
Az lenne a gondom a W8-ammal(4GB), hogy amikor be akarom kapcsolni a mobilnetet akkor nem kapcsolja be ._. Részletesebben: GM2 v3.2 van rajta és amikor lehúzom a statusbart akkor ott van hogy adatkapcsolat és amikor megnyomom akkor elkezdi tölteni és egy fél perc után azt mutatja hogy be van kapcsolva, de fent a jelerősségnél nem mutat semmi H+-t vagy E-t. Mobilnet pedig biztosan van a simen -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #4725 üzenetére
hippo0315 küzdelmének köszönhetően innen tölthető a magyar nyelvet is tartalmazó ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.4_20130510 elnevezésű gyári ROM 6.0.3.2 CWM-el készített mentése, amit ugyanilyen verziószámú CWM használatával lehet feltenni a 4GB-os készülékekre.
..sajnos a link nem él, de itt megtalálod. -
hippo0315
senior tag
Sziasztok!
Hosszú idő után megmarhult a telefonom, szeretnék gyári romot visszatenni.
megtudnátok mondani melyik az utolsó gyári rom 4GB-s telóhoz és honnan tudom letölteni?Előre is köszi
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lehet hülye kérdés, de a THL W8+ és W8S között mi a különbség? Mert mindkettő egy árban van, ha itthon veszem használtan. Melyiket éri meg megvenni?
-
kgymac
őstag
Cseréltem még pár apk-t + mtkmobileuncletoolsban tiltottam a fastdormancy-t+xda-s módosítás és egyenlőre úgy néz ki, működik (2-3 napja nem volt fagyás, de viszonylag keveset is beszéltem, inkább csak hívtam).
A cserélt apk-k listája (1.04->1.06-ra, apk +odex, ha van):
mtkbt
phone
stk1
stkselection
telephonyproviderTermészetesen utána dalvik-cache és cache törlés is volt.
A Fastdormancy tiltás után újraindítás is.
A w8 update(1.06) a needromról volt, de biztosan hibás a téves partíció formázása miatt. (ThL W8/1/4)szerk: a fastdormancy-t próbaképp letilthatnád (mtk mobiluncletools, engener mód) Nekem valószínűleg ez segített. Elvileg a 2g/3g mód váltásban segít, én úgy vettem észre, ha váltottam 2/3g módot a gyorsmenüben, akkor újraindította a simet.
-
kgymac
őstag
válasz
bendi806 #4718 üzenetére
4 vagy 8gb-s modell esetén 1gb. A belső sd rovására lehet növelni a tárhelyet, ha a két partíció egymás után van. A 4 ill. 8 gb-hez app is van, meteos (xda). Használata némi önkontrollt is kíván (vagy érdemes előtte a partíciós tábla alapján kiszámolni a max méretet). A belső sd megszüntetése 4.2 alatt nem javasolt.
16 vagy 32-es modellel nem találkoztam (J.Sunnak hála), de a meteos-t nem szabad használni (bár lehet, h van már 16 vagy 32-es modellt támogató verzió is).
-
bendi806
aktív tag
sziasztok:-)
talalkozott mar valaki olyan problemval, vagyis nem is problema, mintha gyenge lenne a vaku:-$
gravity mod 2.0 van rajta es 4.2es android....
pl, ha sotet szobaba vagyok, nem is zajos a kep, hanem szinte ertekelhetetlen:-) :-D -
falijja
őstag
Helló mindenki...írtam korábban hogy a netem nem megy, állítgattam össze vissza a beállításokat és addig eljutottam hogy már megy az edge.
Néztem a gm romot hogy feltudnám e rakni de nem találok beyondra valót vagy esetleg valaki tudna linkelni egy jól működőt recoweryvel együtt...?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Nincs kimaradva nektek fehér hátlap vagy fehér keménytok amit betudnék aplikálni a fliptokba ?
Antelife küldött egy ákcijós ablakos flipet,de egy nyamvadék ragszalag van benne.
Azt rögzíteni mérhetetlen biztonsággal a tokot a telefonra
Gondoltam ragasztanék bele én vagy egy hátlapot vagy egy ilyen hardcovert.
Vagy keresnem kell fehér kapupánt csavartna mellé nyomtam nem válasz akart lenni.
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4697 üzenetére
Nem váltotta be a reményeket. Az enyémen (w8/1/4) 1.04 van, 1.06-ból tettem át az apk-kat (phone,mtkbt), a libek ugyanazok voltak az update.zip-ben. Szinte minden hívás végén elhasalt. Próbáltam fast dormancy-t tiltani (mut-tal, mert 2g/3g váltáskor is újraindult a sim), de a jelenség maradt. Most a bt fülesen a telefon funkció kikapcsolva, így legalább nem bont el, lehet telefonálni. A fülesen nics csengetés, csak halkít bejövő híváskor. Marad a remény, hogy egy újabb thl-en (mt6595-tel) majd működni fog...
Esetleg maradt még 1-2 (a hibát okozó) apk, amit nem cseréltem. -
-
bendi806
aktív tag
Köszi
Már a root megvan, most következnek majd a játékok, programok
A MC 4, NFS MW, Wild Blood, esetleg még tudtok valamit ajánlani ki mit használ és nem szaggotrettentően élvezem a telefonom
esetleg valamilyen kameraprogramot, mert a gyári az nekem picit gyengusnak tűnik....de most váltottam a perfectly clear kamera részére, esetleg valami másvalami appot, ami kihozhatja a maximumot ebből??
-
stig70
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy Thl w 8s-sem. Recseg a hangszoró, nem tudjátok milyen kell bele, hol lehet venni és mennyibe kerülne?? Előre is köszönöm!!
-
bendi806
aktív tag
Sziasztok!
ha minden jólmegy, holnap én is egy boldog tulaja leszek egy ilyen telefonnak
megmondom őszintén nemhasználtam az oldalon keresőt, de a cikket végigolvastam és érdekelne, hogy a rootolást valami egyszerűbb módon nem e lehetne megoldani, mondjuk egy framarootal
és mliyen játékokkal teszteljem a hardvert? esetleg egy Need For Speed MW, és Modern Combat 4et elsőként elbírná? vagy szaggatna...valami vélemény vagy tapasztalat??
Köszönöm előre is a válaszokat és elnézést, hogy nem használtam a keresőt! -
fenergie86
tag
Szia! Bennem is felmerült,hogy lehet csak annyi a baja,de sajnos nem. Az összes csatlakozás rendben volt,azóta már szétszedtem a telót,szerencsére nem olyan macerás a szétszerelése mint mondjuk egy Hauwei P6-nak,ott ráadásul az lcd kijelző és a touch screen egybe van ragasztva teljes felületen,gondolom a tükröződésmentesség végett és abba komplattan mindkettőt kellett cserélni,máshogy nem lehet,de annál csak a touch volt betörve. Ennél pedig a kettő között csak a peremnél van iyen szivacsos vékony,keskeny kétoldalú ragasztószalaggal egymáshoz rögzítve,ezzel megakadályozvan hogy por kerüljön a kettő közé.Jelenleg meg van rendelve az új lcd kijelző,ha megérkezik és beszerelem remélem, jó lesz.
-
kgymac
őstag
4gb-od biztosan nem volt, mert az a teljes emmc mérete (4gb-s modellnél), max 2.77gb. A 2.5gb biztosan megoldható, le van írva cappa72 blogjában, hogy mit kell tenni a belső sd letiltásához, de én inkább azt ajánlom, hogy maradjon pár mega belsőnek, a 4.2 droid elég kényes rá, hogy legyen belső sd. A mentés kiemelten fontos, mert ha a data átlóg a következő partícióba, csak a teljes rom feltételével lehet orvosolni.
-
Doki16
addikt
Azt szeretném ami még a ZTE V970-nél volt. Annál úgy használtam, hogy a teljes memória a belső tárhelnyek ment és az belső SD meg le lett tiltva és a külső SD vette át a helyét. Magyarán szólva a 4GB ment a programoknak az adata tárolásra (sdcard0) meg lett a sandisk sd kártyám. Ezt lenne jó elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest