- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
GravityMod2 használ valaki? Nagyon csend van róla,kipróbálnám,de nem sok újat olvasok róla egy ideje.
-
Indiant
addikt
A "nagytesó" ThL T100S már tud indukciós töltést.
..és 2db hátlapot adnak hozzá, szóval majd abból is lehet barkácsolni. -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.9.6 GM2-höz és GravityBox v2.9.6 ROM független
Changelog 2.9.6 - 10/02/2014
- Application picker: added support for alternative icons
--- allows to assign alternative icons from the predefined list
- Lockscreen/navbar ring targets: implemented dynamic icon highlighting (focusing)
- Lockscreen tweaks:
--- fixed freeze when slide before security unlock used in combination with maximized widgets
--- fixed unlock ring size issues when slide before security unlock is active
--- added independent option for slide before security unlock
--- reorganized Lockscreen tweaks menu
- Navbar ring: added option for Haptic feedback
- Quick Settings:
--- Auto-switch QS extended: added option that ignores persistent notifications
--- added option to specify Quick pulldown size
- Statusbar tweaks:
--- added option for double-tap to sleep
- Launcher tweaks:
--- added additional options for desktop grid size
--- fixed intent receiver leak introduced by "Show launcher drawer" action
- Key Actions:
--- added action to open brightness dialog (4.3 only)
--- action for expanding QS hidden on Android 4.1 (thanks to bgcngm)
--- action for opening app drawer hidden if supported launchers are not installed (thanks to bgcngm)
- GB Actions: added shortcut to open brightness dialog (4.3 only)
- Compatibility improvements for Lenovo devices (thanks to mrjavum)
--- Included detection of Vibe UI and ROW firmware
--- Fixed disabling data network type icons on devices with Vibe UI
--- Fixed bug that prevented the use of custom actions on HOME button on devices running ROW firmware
- Fixed issues with recents soft key occurring on some devices when key remapped (thanks natezire71 for testing)
- Fixed issues with recents soft key when double-tap on home enabled
- Fixed issues with custom carrier texts
- Added Hebrew translations (thanks to daxgirl)
- Updated Chinese (Simplified) translations (thanks to liveasx)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer)
- Updated Italian translations (thanks to pesa1234, valerioscifoni)
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- Updated Russian translations (thanks to gaich)
- Updated Greek translations (thanks to CTCaer)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated Hungarian translation (thanks to benjoe1)
- Updated Slovak and Czech translations
- Updated Indonesian translation (thanks to awaaas) -
bupemko
senior tag
Kitkat volt téma korábban, azóta van fejlemény?
-
Gino20
őstag
Köszönöm a válaszokat
A THL-ről már sok jót olvastam, de gondolom kínai és kínai között is van különbség.?
Ezekről a gyártókról esetleg valakinek tapasztalata, véleménye?
UMI X3 vagy iOcean X7S -
kgymac
őstag
Szia,
A W8 linked nem W8, hanem W8 Beyond. Jóval többet tud, mint a sima W8. Elvileg a ram (1G/2G) ill. az emmc (16G/32G) a a két telefon között a különbség (persze, akadhat eltérés belül, de azonos soc, elvileg azonos kijelző). Ha számítasz arra, hogy valami gáz van a telóddal később és meg akarod javíttatni (nem biztos hogy megéri, mert egy kijelző inkább gazdasági totálkár, de pl. egy digitizer csere 10 alatt van), valamelyik w8 a jobb vétel. Persze az alin is lehet találni pótalkatrészt, szinte bármihez. Én ennek ellenére a W8S-t választanám.
A tárhelyben hiába van 16 vagy 32GB, a teljeset nem fogod tudni kihasználni (mint ahogy 4GB-os telcsikben sem). Egy részét elviszi a rom (és kapcsolódó részei: cache, dalvik cache, stb), egy részéből tárhely, a maradék pedig belső sd-ként kerül felhasználásra.
A ram kérdés mindig vita tárgya volt/van/lesz. Korábban elégedetten használtam egy alca ot995-öt, abban az 512mb sokáig elég volt, de közben a droid mérete is megnőtt (play store a korábbi <10MB helyett már néha 50-70MB-t használ, ráadásul osztódással szaporodik. Az alkalmazások igényei is erősen megnőttek (nem csak játékok), az 1GB most éppen elég szinte mindenre. De az, hogy a samu S5-ben már 3GB lesz, kissé előre vetíti a jövőt: kell az a 2GB, ha nem csak telefonálni szeretnél majd.
az android dual sim topic tele van ilyen kérdésekkel/válaszokkal/ajánlásokkal -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Nem tudom hol tegyem fel a kérdést, ezért itt is felteszem hátha tudtok segíteni.
Tegnap óta rákattantam ezekre a kínai cuccokra, mert szükségessé vált egy dual SIM-es készülék és elég jónak tűnnek.
Már annyi mindent olvastam, hogy kezdek elveszni az adat dömpingben, így a segítségeteket kérném, hogy milyen telót vegyek 50000 körüli összegből?
Maga a tárhely nem fontos (jelenlegi 4Gb-ot sem használom ki) csak a gyorsaság számít. És itt jön szóba a RAM mérete. Nem tudom, hogy elegendő-e az 1 Gb-t, mert ha megtelik, akkor gondolom belassul a teló (erről esetleg tapasztalatok?).
Cubot One Ennek ha jól tudom nagyon gyenge a kamerája viszont baromi jól néz ki (szerintem).
THL W8
THL W8s W8 és W8s alig van különbség árban. Itt PH-n van két teszt erről a telóról. Elég jónak tűnik, relatív jó kamerával.
Neken N6 Na erről nem sokat tudok. Se minőség, összeszerelés, se kamera.
Vagy egy olcsóbb változat W200Vagy esetleg van más ötletetek ebben az ár kategóriában?
Vámot, hogy lehet megúszni? (valaki azt írta, hogy nem fizetett, valaki meg igen)Válaszaitokat előre is köszönöm
-
MiZY
tag
Sziasztok!
Eladó 1db fekete (inkább szürke
) THL W8 4GB mobiltelefon. Megtekinteni Karcagon vagy Kisújszálláson, előre egyeztetett helyen, és időben.
Ára, csak a fórumtagoknak: 38000 Ft! Az ár fix, nem képezi alku tárgyát! Igény szerint (gyári csomagolásában) postázom, a költségét a vevő állja, ami a vételár felett értendő!
Érdeklődni privátban! Ha valaki drágának találja, akkor a véleményét tartsa meg magának! -
ATM_automata
őstag
válasz
levi.hungary #4478 üzenetére
hát ne csavargasd akkor
-
levi.hungary
tag
Ha valakit érdekel THL W8 eladó alkatrésznek. Ha egy kicsit "megcsavarom" a házat, akkor lefagy a készülék.
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.9.5 GM2-höz és GravityBox v2.9.5 ROM független
Changelog 2.9.5 - 04/02/2014
- Fixed crash when power menu disabled on lockscreen
- Smart Radio:
--- improved and simplified decision logic
--- won't switch to power saving mode while tethering over mobile network is active
--- independent option to delay switch to power saving mode after screen turns off (up to 30 minutes)
--- added GSM/WCDMA preferred and LTE Global modes
--- fixed compatibility with Android 4.1 (EXPERIMENTAL)
- Lockscreen tweaks:
--- Allows slide to unlock before security unlock when unlock ring targets are enabled (ported from SlimKat)
--- Last screen:
------- remove overhead from lockscreen by performing blur immediately after screen is captured
- Pie controls:
--- added option to disable system info slice
--- added option for adjusting long-press delay
- GravityBox Actions:
--- added shortcut for GSM/WCDMA preferred network mode (type 0)
--- added shortcut for LTE Global network mode (type 10)
--- added shortcut for opening launcher's app drawer
- Navigation key actions:
--- added action for opening launcher's app drawer
- Launcher tweaks: added option to resize any widget (thanks to JayT5)
- Custom carrier texts (on Lockscreen / Notification drawer):
--- added support for Mediatek devices (thanks to bgcngm)
--- hide options for WiFi-only devices (thanks to bgcngm)
- Added premium backup and restore settings feature (requires valid PayPal transaction ID)
- Implemented interface for verifying PayPal transaction IDs to unlock premium features (requires internet access)
- Updated Italian translation (thanks to pesa1234, valerioscifoni)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer, herbeerth)
- Updated Chinese (Traditional) translation (thanks to Eric850130)
- Updated Indonesian translation (thanks to awaaas)
- Updated Slovak and Czech translations -
imis
senior tag
-
ahmedke
csendes tag
válasz
faresz5 #4464 üzenetére
Köszönöm a segítséget (meritettem egy-két ötletet az előző HSZ-eidből).
Na, végül is megoldottam a Thl W8+ CWM problémát!Leírom, hátha segít másnak is akinek ez a gondja:
Az SPFT error 8038-as hibát dobott.
A gond a hibás scatter file volt, mert az MTK Droid Tool 2.5.3-al generáltam egy új file-t, és az SP Flash Tool-ból a v3.1304.0.119-et használtam, így egyből frankón működött minden! Az aksival ugyan rá kellett segíteni az indulásra, de ez más telóknál is elő szokott fordulni. Végre jöhet az új rom. -
Botigta
aktív tag
Sziasztok,
Honnan lehetne most a legolcsóbban digitizert beszerezni?
Köszi -
csoki98
tag
Wipe data/factory reset, wipe cache/ wipe dalvik cache
-
csoki98
tag
Az király hogy csináltam egy factory resetet és még mindig baszakszik?
Teljesen tiszta a rendszer és ilyet ír hogy a google play leállt meg a kick messenger Meg mindig crashel. Vajon most a telefonom szar vagy as appok? -
imis
senior tag
Melyik a legfrissebb MIUI rom a w8 8g-re (kipróbálnám), ill. kérdezném, hogy magyar szótárt lehet-e rá tenni? hogy email írásnál ne angol szavakat ajánljon?
-
tibyke
tag
van esetleg itt olyan, aki szakszeruen tud thl w8 digitizert cserelni?
es esetleg olyan, akinek van is, es megvalna tole? ha nincs, akkor rendelek kulfoldrol.
HD verziorol lenne szo, tehat mezei thl w8.sajnos egy het alatt sikerult lenullaznom kettot
t
-
csoki98
tag
Lehet egy kérésem valakihez akinek w8-a van?
Lenne egy app (kik messenger) ami nekem valamiért állandóan leáll. Amint megnyitom 1-2mp múlva bezárja. Próbáltam az újratelepítést is de nem müködött. Megtenné valaki, hogy feltelepíti mert meg akarok győződni róla, hogy az appal van-e a baj vagy a telefonommal. -
csoki98
tag
Probaltad mar a driver csomagot feltenni? Lewa/ Nekem at segitett. Viszon nalam megint masik gond van. Eloszor is amikot beinditom a telefont akkor kiirja hogy the gallery has stopped working...masodszor meg sokszor nem eszleli az sd-t es lewat hasznalok
-
ahmedke
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem, mert már az őrület határán táncolok. Van egy pöpec THL W8+ -om, ami majdnem tökéletes a számomra.Szeretnék kipróbálni egy costum romot, MIUI-t talán, mert a bemutatók alapján nagyon tetszik. A problémám: nem tudok CWM-et telepíteni a telóra. Végigjártam mindent a téma körül, de nem lettem okosabb. SP Flash Tool nem működött nálam (WIN7 64bit), folyton hibát dobott, 3 verzió 3 féle hibát. Teló build száma: ThL_W8.JB2.FHD.EN.COM.8P128_MT6589V1.0.7_20130625
A telefon akku nélkül nem is csatlakozik fel, akkuval viszont hibát dob. Köszönöm a válaszokat! -
Doki16
addikt
Megerett a telefonom egy romcserére. Melyik a legjobb rom jelenleg?
-
csoki98
tag
Jóigazottaludnikell
De miután kiírtam azután 10percel már rendesen működöttde azért köszönöm a választ!
-
csoki98
tag
Nekem valamiert nagyon nem szereti a wifit a telefon. Ha este befekszek az agyba akkor fogja magat es jelzi hogy jo a net de nem tolt be semmit. Pedig amiddig az agyamtol 2m-re levo asztalnal m3meg mukodott. Mi lehet a baj?
-
johniee
senior tag
W8-ban hogy állítom be, hogy ne a belső memoriaba mentse a kepeket?
-
Indiant
addikt
Kijött 24-én az új Lewa:[link]
-
csoki98
tag
a tököm ki van ezzel a szarral...(már bocsánat)
megint fogta és elkezdte dobálni a Rendszer UI leállt-ot
Megint elveszett mindenem és most se tudom hogy mi lehet a gond -
Karlitosz
tag
Na egy kis szösszenet:
1.) Amit linkeltem pár hozzászólással fentebb fóliát megérkezett pár nap alatt, tényleg németországból jön. Csak egy gond van vele hogy W8S-hez való, azt hittem méretekre egyezik a W8-al, hát igen csak, amit írtak is, hogy a W8nak lejtenek a szélei, ezek szerint a W8S feszített, mert a fólia túl nagy és tényleg beleér a "lejtőbe". Nekem 2 napja van fent, ha akarattal belenyúlok a lejtőbe akkor fel tud válni. Gondolom lesz olyan hogy pont úgy érek valahogy hozzá, hogy akaratlanul is alákapok, úgyhogy ezt a fóliát nem ajánlom, egyébként kurv@ gyorsak és jó lenne, bár azt is lehet hogy levágni a szélekből 2-2mm.
2.) Ma fordult elő először olyan, hogy elfelejtettem vinni a gyári fülest melóba, kértem kölcsön,
egyiket a másik után, aztán rádöbbentem, hogy a gyári fülese odaver egy nokia és 2 noname fülest.
Tehát a gyári fülese sztem f@sz@! Itt jegyezném még meg, hogy ezelőtt a teló előtt volt nekem HTC és HUAWEI, mindkettő gyári fülesét odaveri! -
peter76bp
aktív tag
válasz
BullZeye #4439 üzenetére
Jó eséllyel a W8-nak vannak spéci dolgai, ha már egyszer külön fejleszti rá C3C0 a GravityBox-ot. Gondolom Ő sem viccből fejleszt két verziót párhuzamosan. És a ROM függetlenhez fel kell rakni még mást is (Xposed framework) a telóra illetve az simán telepíthető apk, a GM2-höz meg nem kell mást telepíteni és ezek Recoveryből feltehető zip-ek. Ha ettől mélyebb magyarázatra vágysz akkor a fejlesztőt kell megkeresned
-
peter76bp
aktív tag
Na nézzük, akkor mondjuk így, hogy ne legyen kavarodás:
GravityBox v2.9.4 GM2-höz és GravityBox v2.9.4 ROM független
Changelog 2.9.4 - 26/01/2014
- Smart Radio reworked from scratch - based on connectivity manager events
--- Option to force power saving mode when screen turns off
--- Option to ignore switching to normal mode after screen turns on until device is unlocked
--- Option to set delay of network mode change to filter out temporary connection state changes
- Lockscreen tweaks:
--- Added option for custom carrier text (default/custom/empty: when space entered as value)
--- Last screen:
------- preserves original orientation regardless of lockscreen orientation (won't rotate with lockscreen)
------- fixed orientation for devices having flipped screen (thanks to superdragonpt for hints)
------- fixed blank screen on some 4.2.1 devices
--- Added option for specifying blur effect intensity
- QuickSettings tiles:
--- Sync tile: added long-press action to open sync settings
--- Network mode tile: added long-press action to open mobile network settings
- Pie Controls: Implemented support for handling long-press on pie keys
- Phone tweaks
--- Unblocked SIP calls over mobile network
- Power tweaks: Added option for battery charged sound
- Key actions and GB Actions:
--- Added action for taking screenshot
--- Added action for showing volume panel
- Display tweaks:
--- Added option for controlling pulse notification light delay (frequency)
- Misc tweaks:
--- Added setting to change tap vs long-press modes of clearing recent tasks (thanks to scaryuncledevin)
--- Extended option for controlling overflow menu button
- Notification drawer style:
--- Added option for custom carrier text
- Added option to disable power menu on lockscreen
- Added delay to screenshot action
- Hide 'Torch auto off' option if device has no flash (thanks to bgcngm)
- Fixed data traffic monitor not showing values on some devices (thanks to PeterCxy)
- Fixed button backlight issues on Android 4.1
- Updated Indonesian translation (thanks to awaaas)
- Updated Vietnamese translation (thanks to alienyd)
- Updated Spanish translation (thanks to jvbferrer)
- Updated Polish translation (thanks to xtrem007)
- Updated Chinese (Simplified) translation (thanks to liveasx)
- Updated Chinese (Traditional) translation (thanks to Eric850130)
- Updated Italian translation (thanks to pesa1234, valerioscifoni)
- Updated Japanese translation (thanks to WedyDQ10)
- Updated Russian translation (thanks to gaich)
peter76bp
aktív tag
válasz
Indiant #4432 üzenetére
Nem is tudom ... lehet mert ez a W8 topikja és mindig is a GM2-eset llinkeltem és senkinek nem okozott gondot
Bár az is lehet, hogy senkit nem is érdekelt
Én tudom, hogy melyik hol van, mivel nem a W8-asra valót használom, azt csak az ittenieknek követem. Mondjuk lehetne mindkettőt is linkelgetni és kiírni melyik melyik ... vagy akár hagyni is, aztán majd megkeresi magának aki meg akarja, még alszok erre egyet
-
Indiant
addikt
válasz
peter76bp #4426 üzenetére
Már nem bírom megállni és megkérdezem.
Következetesen a GravityBox alatt egyfolytában a GravityMod2 romhoz valót linkeled és nem a romfüggetlent.
Miért????Itt a GravityBox topicja, ahol a romfüggetlen apk található.
-
rebuilt
tag
válasz
ATM_automata #4427 üzenetére
szia!
lehet root-olni a telefonokat, lehet imei-t bütykölni, komplett rendszermentést (backup-ot) csinálni, stb…
Cappa72 forumtárs itt bővebben kifejti mit is lehet vele büvészkedni
Tessék pontosan elolvasni az ott leírtakat mert és ez mindenkinek szól lehet hazavágni a telefonokat ha nem hozzáértő módon használjuk.
Mindig csak óvatosan ha valami nem tiszta itt lehet kérdezni a fórumtársak mindig szívesen válaszolnak
-
ekrisztian
őstag
válasz
ATM_automata #4427 üzenetére
Pl IMEI backup vagy ROM mentés és/vagy restore.
Az egyébként baj,hogy nem ismered, mert akkor valószínűleg nincs mentésed (ilyen módon) a telefonról.
Próbáld ki, és feltétlen csinálj vele mentést, sose tudni. -
ekrisztian
őstag
Tudomásom szerint ez nem jó neked,mert tartalmazhat olyan bejegyzést az update ami hazavágja a particióstáblát és ha ráír neked mondjuk a preloader részre,akkor hello van.
Így marad a várakozás.
Amúgy gondolom a bátrak át tudják írni az ellenörző részt és akkor felmegy.De én nem próbálnám ki -
krics
tag
sziasztok, a w8+omra a needromrol tettem fel egy januar 17-i frissitest tartalmazo miui romot, ami eddig nagyjabol okes - nem olyan stabil mint a korabbi lewa volt, de az sms kuldo app miatt egyelore marad a miui. Ez a miui egy zopo c2-es miui rom portolasa, ehhez a c2-hoz erkezett tegnap egy 10 megas zip formatumu ota update, amit cwmbol lehetne feltelepiteni, de a telepitesbe bele se kezd a cwm, merthogy ugye ez az ota update eredetileg nem az en w8-amra irodott hanem a c2-re. A kerdesem az volna, hogy van-e arra mod,hogy valahogy ez az update feltelepitheto legyen megis , vagy a kovetkezo frissites(ek) a miuibol max akkor kerul(nek) fel majd egyszer a telomra, ha valaki ugyanigy atportol a w8-ra egy romot egy masik telorol a jovoben?
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.9.3
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.9.3 - 19/01/2014
- Lockscreen tweaks:
--- Added option for blur effect - applicable to any custom background style
--- New custom background style: Last screen (captures screen while it's turning off and uses it as custom background)
--- Fixed unlock ring targets positions for lockscreen in landscape mode
- Navigation bar tweaks:
--- Option to make navbar always on bottom regardless orientation
--- Option to swap positions of menu key and custom key (custom key on the right now possible)
--- Fixed issues with ring targets positions in landscape mode
- QuickSettings management:
--- Disabling tile spanning in landscape mode is now optional
--- Option brought back to Lenovo smartphones (thanks to bgcngm)
- Hardware/software key actions:
--- Added 100ms and 150ms options for double-tap speed
--- Native home key double-tap is now customizable (4.3 only)
- GravityBox Actions: redesigned icons (requires redefining of existing shortcuts)
- Larger icons on navigation bar ring and unlock ring
- Option for forcing menu overflow button
- Data traffic monitor improved to support older devices (thanks to PeterCxy)
- Improved titles and summaries of GravityBox settings menu items
- Added support for MT6592 (thanks to bgcngm)
- Enabled auto-hide signal icons feature on MT6582 (thanks to bgcngm)
- Updated Italian translations (thanks to pesa1234, valerioscifoni)
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer)
- Updated Korean translations (thanks to SDKoongchi)
- Updated Portuguese (BR) translation (thanks to RaphaDroid)
- Updated Vietnamese translations (thanks to alienyd)
rebuilt
tag
Kompatibilis MT6592 MT6582, MT6589, MT6589T, MT6577, MT6575, MT6572 és egyébb MTK bázisu SoC al is.
Magyar nyelv nincs benne .
-
SUPREME7
őstag
válasz
csoki98 #4420 üzenetére
Én azóta is úgy használom, maximális megelégedettséggel
De ha most kellene vennem, én ezt próbálnám ki, mert ennél a méret tulajdonképpen mindegy, mert az a fütyi lefogja az aksit. Persze, hogy a gyakorlatban az mennyire erős, nem esik-e ki azt passzolom, de a befőttes gumit kiiktattad
Szerk:
Najó annyira mégsem nyerő mert csak 600mA-es, ami azért bazilassan töltheti fel az akksit ... -
csoki98
tag
Lehet már valahonnan rendelni falbadugós akksitöltöt az akkumulátorhoz? Mert amit régebben láttam befőttesgumis módszer az nem nagyon jön be
-
bupemko
senior tag
válasz
bodnarzoltan #4416 üzenetére
Amennyire én tudom ezt az extrát a szolgáltató adja, nem telefon-függő. Nekem eddig gond nélkül ment a váltogatás/konferenciába kapcsolás (természetesen ugyanannál a sim-nél)...
-
bodnarzoltan
tag
A hívásvárakoztatás ha be van kapcsolva, akkor csak jelzi a bejövő hívást, de nem tudok váltogatni a két hívás között. Be lehet valahol ezt a funkciót is kapcsolni? Akár konferencia beszélgetéshez összekapcsolni a vonalakat? Köszi
-
Indiant
addikt
válasz
Indiant #4404 üzenetére
Ezt a választ kaptam wifi camera kontra ThL W8 ügyben:
Unfortunately this model is not supported.
I got this forwarded to our product management.
Unfortunately, we can not conclusively say whether support will be possible or not at this point.
Thank you for your understanding.Persze máshol így árulják: Product support all iOS and Android device.
De a DNT-nél sincs kiírva sehol, hogy esetleg nem működik valamilyen eszközzel...
-
Karlitosz
tag
Lehet, hogy vótmá de én most találtam erre.
Lényeg 600Ft-ért 6db fólia, ami teljesen ráterül az előlapra nem csak egy részére,
ergo nem látszik, hogy fólia van rajta.
Ha megjött megosztom, hogy tényleg olyan f@sz@, mint amilyenek írják. -
Indiant
addikt
Január 17-én megújult a LeWa, kiadták a Stabil verziót.
Elkészült a portolt változat: (köszönet Akula1963-nak érte)
[link]Itt láthattok képernyő mentéseket: A + jel alatt
-
Indiant
addikt
Teszteltem a kamerámat:
SGTab 7.0 P1000 4.4.2 - rögrön működik (azonnal van kép)
SGTab 2 10.1 P5110 4.1.2 - gondolkozik egy fél percet (addig szürke), majd bejön a kép
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate PMP7100D_DUO 4.1 - rögrön működik (azonnal van kép)
ThL W8 4.2.1 (lewa és gyári) - nem működik (csak szürke háttér van) -
Tiszag81
csendes tag
válasz
gipsztigris #2410 üzenetére
Szia,
hogyan s melyik program kérte az iránytű kalibrálást?(jó lenne tudni, mert navigáció is furcsákat mutat így.... :-(
:-)
-
Tiszag81
csendes tag
Javítok.... :-)
AKG Q350 fülessel szól, mint a veszettegér és gyönyörű a hangja... (headset adapterrel használva, mivel Q350 iPhone-hoz készült)
:-D
:-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest