- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallod le a kalappal, GRAT a cikkhez!! Ilyen részletesen összeszedett cikket sem olvastam még. Az olvasottak alapján ez tényleg egy remek kis telefon...
-
bodnarzoltan
tag
Sziasztok! Valaki rendelt már Candy Peng től telefont, vagy tabletet? Rendszeresen küldi emailben az árlistát. Valaki szokott tőle kapni ilyen árlistát? Nem tudom, h honnét tudja a mail címem, lehet h már rendeltem tőle valamikor valamit ebayen. Nem tudom, h megbízható lehet e. Köszi.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
W8s-en megvolt a root és a GravityBox is fent van. Azt tudja valaki, hogy hol lehet ezeket beállítani, mert sehol nem találom:
- Feloldás HOME gombra (olyat találtam, hogy feloldás menüre)
- Lockscreenen legyen lehúzható a tálca/értesítési sávA segítséget előre is köszönöm.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
BullZeye #4293 üzenetére
Elvileg a wifi beállításoknál lehet beállítani, amikor látod a wifi hálózatokat (Menü gomb - Speciális - Hálózati értesítés pipa törlése) hogy jelezze ha van elérhető wifi. De mondjuk ha autózol akkor célszerűbb lenne kikapcsolni, minek szívja az akkut a folyamatos wifi keresés
-
BullZeye
veterán
Nálam volt párom THL W8-a egy darabig, és egy hihetetlen idegesítő dologra lettem figyelmes.
Notification sound szól mindig, ha talál elérhető WIFI-t. Ezt ki lehet lőni valahogy? Mert baromi bosszantó, hogy azt hiszed email jött, erre csak egy áthaladó elérhető wifi volt az. Főleg egy hosszabb autózás közben volt idegesítő, mikor városon keresztül percenként 3at csippant a telefon... -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.5
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.8.5 - 29/12/2013
- Navigation bar: implemented cursor control keys
- QuickSettings tiles:
--- implemented Camera Tile:
------- single-tap starts in-tile preview
------- single-tap while preview is showing takes picture
------- long-press opens camera in normal mode
--- implemented Hide on Change (works also for stock tiles that have default behaviour overriden)
--- behaviour override option extended to support: GPS, rotation lock
--- under-the-hood code optimization (thanks to bgcngm)
- Hardware Key Actions:
--- reworked option for volume rocker wake
--- previous AppLauncher navbar key turned into fully customizable custom navbar key
- Advanced reboot menu:
--- new high res icons for reboot actions
--- option to choose whether to ask for reboot confirmation
--- option to choose whether allow reboot on lockscreen
- Clear all recents: added visual effects for better feedback
--- visual feedback when button is pressed
--- list of tasks will scroll to the first task that clearing will start from
- AppLauncher improvements:
--- visual feedback when app is pressed
--- improved layout: bigger icons and texts
- Data traffic monitor improvements:
--- option for inactivity mode: default, hide on inactivity, show summary and hide
- Make color picker appear correctly on non-standard resolutions (thanks to gerhardol)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Chinese (Simplified) translations (thanks to liveasx)
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer)
- Updated Russian translations (thanks to smb.roman AKA romashko)
- Updated Italian translations (thanks to pesa1234)
- Updated Slovak and Czech translations
- Updated Indonesian translations (thanks to awaaas) -
aurora65
tag
válasz
ekrisztian #4273 üzenetére
Köszönöm!
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4288 üzenetére
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4286 üzenetére
Igen.
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4284 üzenetére
xposed frameworköt kell hozzá telepíteni, ami tulajdonképpen egy alkalmazás (keretrendszer, amire épül a gravitybox is, meg még jópár hasonló modul), és utána azon belül letölthető modul formájában.
Leírás:
[ [FRAMEWORK ONLY!] Xposed - ROM modding without modifying APKs (2.4.1)(02.12.2013) ]
Telepítő:
http://dl.xposed.info/latest.apk
Ha települt, restart, és a letöltések között megkeresed a gravityboxot, telepíted, engedélyezed, és mehet a babrálás.
Elvileg ICS felett minden eszközön működik, de persze nem feltétlenül működik minden funkció.
-
imrus72
tag
válasz
ATM_automata #4282 üzenetére
A gravitybox már régebb óta tudja, a beállításokban megtalálod.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok! olvastam, hogy át lehet írni a home gomb wakup funkcióját w8s-en. Azt nem tudja valaki, hogy lockscreenen meg lehet-e oldani azt, hogy az értesítési sáv lehúzható legyen feloldás nélkül?
-
bteebi
veterán
-
ndru9
csendes tag
válasz
SUPREME7 #4276 üzenetére
köszönöm a tippeket, miután többször próbálkoztam mindenféle prg-al, semmi se segített, leformáztam a kártyát. tegnap jó volt, másoltam rá, ma ujra kiírta hogy sérült az sd kártya. Nem lett ledobva, ütést sem kapott, szóval nem értem igazán, mi lehet a baj? egy újjal próbálkozzam?
-
Indiant
addikt
LeWa_v5_16Gb_odex_27.12.13 by Akula1963
http://yadi.sk/d/agIlw1FJF7uzY
-
bteebi
veterán
válasz
peter76bp #4277 üzenetére
Nagyjából ezt akartam én is írni. Vannak egyébként kifejezetten flash alapú tárolókra specializálódott adatmentő progamok, de érdemes a GetDataBack-kel is próbálkozni. Azt hiszem én jártam már úgy (pen drive-nál), hogy a GetDataBack-kel nem tudtam adatot visszaállítani, más programmal viszont igen. Érdemes rákeresni a Google-lel ezekre a programokra. A legtöbbnek azt hiszem van próbaidőszaka, és jobb esetben nincs erős (pl. adathordozó méretbeli, visszaállított fájlméret/szám) korlátozás, tehát értelmesen ki lehet próbálni őket. Hogyha valamelyik programmal nem sikerülne az adatmentés, akkor se csüggedj, és próbálj ki egy másikat, hátha
. Sőt, ha nem sikerült mindent visszaállítanod, akkor is érdemes lehet kipróbálni másik programot is, soha se lehet tudni. A GetDataBack egyébként nagyon jó, én csak ajánlani tudom. Szerintem majd a "Sustained file system damage" beállítással próbálkozz benne.
-
ndru9
csendes tag
sziasztok,
Páromnak THL W8s-e van, az eddig működő sd kártya vmiért megsérült, ezt írja. Nem olvasható és nem látja a telefon. Próbáltam pc kártyaolvasóba, ott sem látja. Van egy Android Partition Tool app, ez se segített. Egy analyzer prg-t is feltettem az viszont annyit lát, hogy van az sd kártya, de nem tudom sehol felismertetni, hogy lementsünk róla adatot. Ha letudnék róla menteni mindent akkor megformáznám. Van vknek ötlete, mit tudok csinálni hogy müködésre bírjuk?
köszönöm
-
aurora65
tag
Sziasztok! Vettem egy ilyen telefont,nagyon-nagyon tetszik de a home gombbal nem lehet feléleszteni valahogy a képernyőt ha már van rajta? Köszi!
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Esetleg tudna valaki egy szakembert ajánlani,aki foglalkozna az elromlott W8 telefonommal.
Leesett és csak a háttérvilágítás működik rajt. Csatlakozókat átnéztem, de nem változott semmi.
Nagyon szerettem és elégedett is voltam vele és sajnálnám, ha a kukában végezné.
Előre is köszönök minden segítséget.Üdv: Péter
-
hippo0315
senior tag
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak!
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.4
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Bug fixes + updated translations.
Changelog 2.8.4 - 23/12/2013
- AppLaucnher: fix missing apps after reboot on some devices
- Fixed launching custom app from Notification Panel Clock on Android 4.1
- Updated Italian translation (thanks to pesa1234)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated French translation (thanks to ch-vox) -
mogyorosi55
csendes tag
válasz
Indiant #4261 üzenetére
Nekem rajta volt, ha a visszaküldött motyók listájáról van szó és a fényképeken is látszik. Bár a vámosok is ki nyitották a dobozt nem tartom kizártnak, hogy ott tűnt el. Várom a szerviz magyarázatát, és ha ők vissza küldték akkor a postához lesz 1-2 kellemetlen kérdésem.
-
Indiant
addikt
válasz
mogyorosi55 #4260 üzenetére
Nekem az ajándék flip tokot lehagyták és reklamáció után sem küldik, mert nincs a listán...
-
mogyorosi55
csendes tag
Sziasztok
Akinek volt már garanciálisan javítva a készüléke vissza kapott mindent amit kiküldött? Mert nekem most ért vissza a vám-mal volt egy kis küzdelem de megúsztam, viszont csak 1 db akkut küldtek vissza. Megírtam nekik de még nem válaszoltak nyilván hétvégén ott sem dolgoznak. -
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.3
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.8.3 - 21/12/2013
- QuickSettings:
--- Swipe notification panel handle to switch between notifications/tiles
--- QuickRecord tile will create new file for each new recording. Recordings are stored under "AudioRecordings" dir
- Screen-off effect:
--- Now uses system default by default
--- Allows choosing between CRT or Fade effects
- Launcher tweaks:
--- Option to choose desktop grid size
--- Applies to Google Experience Launcher only
--- Menu available only when GEL is installed (thanks to bgcngm)
- Option to set battery percent text size (thanks to bgcngm)
- Option to set battery percent text style (with or without % sign) (thanks to bgcngm)
- Battery indicator related tweaks moved under dedicated preference screen (thanks to bgcngm)
- Fixed Lockscreen Torch being dependent on Battery Arc option
- Improved App Launcher initialization (potential fix for paid apps not being visible after reboot)
- Further improvements regarding support of Lenovo devices (thanks to bgcngm)
--- Don't load QS submodule on smartphones due to different implementation
--- Fix data network type icons hiding
- Updated Hungarian translation (thanks to benjoe1)
- Updated Italian translation (thanks to pesa1234)
- Updated Slovak and Czech translations -
ekrisztian
őstag
válasz
Donki Hóte #4257 üzenetére
Tudomáson szerint az Alkalmazáskezelőbentörlöd az adatokat az adott alkalmazásban akkor elfelejti a fiókot.pl:play google+ gmail,ilyenkor a névjegyzék is ugrik.
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Donki Hóte #4254 üzenetére
Fogod és törlöd, bemégy a beállításoknál a fiókba ott menü gombra feljön a Fiók törlése. A programokhoz ilyenkor nem nyúl. A leveleidet törli, ha esetleg szinkronizálva voltak, meg talán a naptárbejegyzéseidet ha azok is szinkronizálva voltak.
-
keszo
őstag
válasz
Donki Hóte #4254 üzenetére
esetleg csinálsz egy másik fals fiókot, és az előbbit törlöd?
más:
fenn van a telon a Mobileuncle Tools ( de mintha semmit nem csinálna a gps-szel)
egyszerűen használhatatlan a gps-e, próbálgattam online és offline navikat is
15m pontosság pont annyit jelent neki, hogy városban való navigálásnál simán átdob egy másik utcába
vagy autópályánál ha letérsz képes még percekig a pályán mutatni, majd jól eltéved
komolyan, van erre valami megoldás vagy hagyjam a francba és használjak inkább PND-t -
Alap kérdésem lenne.
Le akarom törölni a telefonból a gmail-os postafiókomat.
Hogyan tudom ezt a legegyszerűbben megtenni, úgy hogy a rátöltött programok (AnTuTu, MobileUncle, GPSTest, stb.) megmaradjanak?
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.2
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.8.2 - 17/12/2013
- Fix for wrong distance calculation (Android 4.2.1 and MTK only) (thanks to bgcngm)
--- implements a workaround for Android 4.2.1 JIT bug, which mainly affects sports tracking apps
--- no need for disabling Dalvik JIT anymore
- Added support for shortcuts to all App Picker preferences
--- allows launching shortcuts from App Launcher, HW key actions, QuickApp tile, etc.
- Improved 'disable data network type icons' feature (thanks to bgcngm)
--- now supports and overrides behaviour of any operator plugin (OPxxPlugin.apk) installed
- QuickSettings management:
--- Added master switch for turning QS management on/off
--- Option to choose modes of Ringer Mode tile (silent/vibrate/sound/sound&vibrate)
--- Disabled tile spanning in landscape mode
--- Fixed launching apps from QS panel while keyguard is showing
- Added "gravitybox.intent.action.TOGGLE_EXPANDED_DESK TOP" to be utilized by taskers
- Navigation Bar: option to swap Back and Recents keys
- Further compatibility improvements for Lenovo devices running stock ROMs (thanks to bgcngm)
--- another (eventual) fix for notification panel layout
- Lockscreen: Option to toggle torch on unlock ring handle long-press
- Option to set dialog timeout of Volume Panel
- Fixed Battery Arc level indication issues
- Updated German translations (thanks to Cthulhux & Napzter)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer) -
csoki98
tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy amikor megpróbálom csatlakoztatni USB-vel a telefont a gépre akkor fogja magát és újraindul(a telefon). W8 GM2 v3.2 Gravitybox 2.8.1 -
kgymac
őstag
Ez vszeg a 4.2 romban lévő hiba lehet (valamelyik BT apk-ban), mert nem csak w8-nál jelentkezik (kb. 3 féle 6589 soc-os telcsinél fordult elő a dual sim topicban). Bekapcsolt 3G + BT füles + bejövő/kimenő hívás esetén jön csak elő, általában 2-3 óra 3G működés után. Nekem a napi dalvik cache + cache törlés cwm-ből szokott segíteni vagy naponta 2x újraindítás (bár kb. 3 hónapja nem volt problémám, mert digitizer csere alatt volt a w8
.
Normál BT kihangosítóval eddig nem jelentkezett (Motorola T305, Wayteq x960BT-vel próbáltam, 1-max 3 órás utak), de akkor nem volt 3G kapcsolatban a telcsi, sem zenehallgatás (max.kihangosítva). Sanyi MV600-zal mindennapos(poweramp és openliveview együtt, bár utóbbit a JB állandóan kizúzza a memóriából). Más telcsivel (alca ot995 gyári (gb és ics) rom, Bagyusz mester
féle CM10.1, CM10.2-vel) nem jelentkezett a hiba.
-
kgymac
őstag
válasz
comitatus #4227 üzenetére
Szia,
Nekem cui1873 újraküldte a két hibás érintőt, az újak szerencsére működnek (érintő és a gombok is).Orig:
HJ0050111 FP1 V03 2013.02.25 2742C1 1113
1113 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1Hibás:
HJ0050111 FP1 V03 2013.02.25 2742C1 1113
1113 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1
a másikat is leolvashatom, ha kell, de porvédő funkciója miatt kimaradt a leolvasásbólÚj (és működő):
HJ0050123WFP1 V02 2013.03.19 2986A1 1413
1513 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1
és
HJ0050123WFP1 2013.03.21 6133
1813 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1A digitizer egybe van ragasztva a kijelzővel, az enyémet cserélő szervizes fórumtárs szerint 2-3 hőlégfúvós cserét bírhat ki a kijelző. A hibás digitizereken a gombok melletti, ragasztott szalagkábel szakadt volt (mikroszkóp alatt látszott), áttenni nem lehetett a jó panelről.
-
sziasztok.
a telefonom (thl W8S) random mód "eldobja" a SIM kártyákat. ennek mi lehet az oka? -
Indiant
addikt
Új LeWa 13.12.13 W8:
http://yadi.sk/d/yQPXnYwREHvPG -
rebuilt
tag
Ha valaki magyarul szeretné a MIUI rajongói oldalt
-
rebuilt
tag
MIUI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE
Tégla telefon
nem jó senkinek sem
Magyar nyelv nem valószínű hogy lesz benne
Hozzáértőknek.
-
SUPREME7
őstag
Aki akar olcsón venni gyári flip hátlapot az figyelje ebay-en az aukciókat. Mostanában elég sokat raknak fel, 3 dollárért, és nem nagyon licitálnak rá. Én is nyertem már egyet
-
-
comitatus
csendes tag
válasz
Indiant #4226 üzenetére
Kinézetre teljesen megegyezik a két érintőkijelző, kivéve a flexibilis kábelen, ill. a hátlapon található számok. A csatlakozó is ugyanaz.
Tapasztalatom szerint azonban NEM kompatibilisek. Kipróbáltam.
A THL W8 (fekete) érintőképernyőjén:
A Flexibilis kábelen:
HJ0050111 FP1 V03 2013.02.252742C1 1113
Az érintőképernyő hátoldalán a gomboknál:
1513 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1W8 Beyond (fekete):
A Flexibilis kábelen:
HJ0050111 FP1 V03 2013.02.252742C1 2113
Az érintőképernyő hátoldalán a gomboknál:
2313 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1Az általam vásárolt sima fekete W8-as érintőképernyő hátulján felül van még egy HJ0050114 szám is az üvegbe gravírozva.
-
comitatus
csendes tag
Saját bőrömön megtudtam, hogy mi a különbség a THL W8, ill. a THL W8 Beyond érintőképernyője között.
)-:A Flexibilis kábelen az alábbiak vannak:
W8 Beyond: HJ0050111 FP1 V032013.02.252742C1 2113
W8: HJ0050111 FP1 V03 2013.02.252742C1 1113Az érintőképernyő alján a gomboknál pedig
Beyond: 2313 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1
W8: 1513 2013.02.25 HJ0050111 FP2 V01 2748A1Így most van egy fölösleges érintőképernyőm a sima W8-as telefonhoz...
-
Indiant
addikt
Aki esetleg felteszi a LeWa romokat amiket linkeltem.
Tegnap észrevettem egy veszélyes dolgot bennük.
Ezek portolt romok, tehát eredetileg nem a W8- ra készültek.
Van egy program bennük, úgy hívják Updater.
Működik tökéletesen, de esetünkben pont ez a baj.
Felajánl egy frissítést (18MB), amit le is tölt és fel is tenné a gépre.
DE, a ZTE v987 -re való frissítést tölti le, mivel a rom eredetileg azé a telóé.
Nem tudom, hogy gondot okoz-e de jobb a békesség, mivel scatter fájl van benne és az gondolom nem egyezik meg a W8-éval.Szóval röviden az Updatert ne használjátok a portolt LeWa romokban.
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.1
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.8.1 - 08/12/2013
- Torch improvements
--- added partial wakelock that prevents torch from turning off when screen is off on some devices (thanks to Adam3Sixty for testing)
--- requires new permission: "Prevents phone from sleeping" - but only while torch is on
- HW Key Actions:
--- option to choose activation of torch on lockscreen (either by home key long-press or volume down long-press)
--- added info dialog telling about required "Override system defaults" option to be enabled to support actions on navigation bar
- Reboot menu prevented from being accessible while keyguard is showing (security)
- Added option to disable data network type icons (MTK only) (thanks to bgcngm)
--- allows to disable 3G/G indicators next to signal bars
- Fixed wifi and signal cluster spacing (thanks to bgcngm)
- Compatibility fixes for MT6582 devices (thanks to bgcngm)
- Improved compatibility with Lenovo devices running stock ROMs (thanks to bgcngm)
--- fixed notification panel layout
--- removed preferences not compatible with it
- Updated Spanish translations (thanks to Pr0wleR and jvbferrer)
- Updated Portuguese (BR) translation (thanks to LaraCraft304)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10) -
Indiant
addikt
Új LeWa W8-ra:
http://yadi.sk/d/WlMW2l1LDuy8cshornik15
-
dodger35
csendes tag
Érdeklődnék eme telefonról,persze csak ha van infótok!
http://www.minideal.net/thl-w8s-smartphone-2gb-32gb-mtk6589t-1-5ghz-android-4-2-13-0mp-camera-white.htmlEgyébként le a kalappal előttetek, jó ilyen sok segítőkész embert látni!
-
csoki98
tag
válasz
ekrisztian #4212 üzenetére
T-mobile, a csomag meg most nem jut az eszembe:S
-
kgymac
őstag
válasz
comitatus #4210 üzenetére
Szia,
Ez az eladó nekem kettő hibásat küldött (W8-ra). Az érintőpanel ment, de az alsó kapacitív gombok már nem.ebay dispute-ra küldött egy CN-es TN-t, meg hogy várjak, de valószínűleg kamu, mert már másnap megjelent a rendszerben, míg a korábbi TN csak egy hét után (volt rajta feladáskori dátum bélyegző), valamint Peking helyett Guangzhou a célországba küldés helye és még mindig ott van. Célország: HU. A királyi posta (hogy a románnal és a szlovákkal marakodjanak a koncon, amit a piac jövőbeni liberalizálása után a svéd, svájci és német meghagy) személyiségi okokra hivatkozva még a cél irányítószámát sem hajlandó elárulni. RB046277121CN
A következőt a banggood-ról rendelem majd, az legalább mindent rendben küld. Ott is csak W8-hoz és W8+-hoz van. Elvileg azonos felbontású (full HD) a W8+ (6589), W8Beyond (6589T) és a W8S (6589T), de azt csak szerviz tudhatja, hogy menni fog a W8+ érintőjével. Esetleg kérdezz rá az ebay-en vagy banggood-on. -
csoki98
tag
válasz
ekrisztian #4209 üzenetére
de ha mondjuk 100mb-felhasználható netem van és én csak mondjuk 20mb-ot használok fel akkor miért veszi le a teljes összeget?
-
comitatus
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült összezúznom a THL W8 Beyond készülékem érintőképernyőjét )-:
Csak a felső üveglap sérült.Tudja-e valaki pontosan, hogy a THL W8 és W8+ ra kapható működni fog-e az én készülékemben.
Pl. http://www.ebay.com/itm/231071450393?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
Kifejezetten a Beyondra nem találtam.
-
Thewi
tag
Sziasztok!
Közel félév boldog használat után ma sikerült ledobnom a telefont. Tokban volt, de olyan szerencsétlenül esett, hogy bár látszólag nem sérült, de a kijelzőn csak a háttérvilágítás működik. Szerintetek mi sérülhetett meg?
-
csoki98
tag
válasz
ekrisztian #4203 üzenetére
hát ja annyi hogy ne vonjon le hónaponta egy ezrest, mert akkor nem haszhnálnám, vagy ha nem használom akkor eleve nem is von le?
-
peter76bp
aktív tag
GravityBox v2.8.0
Flash via clockworkmod recovery. No wipes needed.Changelog 2.8.0 - 03/12/2013
- Removed previously added KitKat functionality (thanks to bgcngm)
- Added restriction for max supported SDK - module now can't be installed on KitKat
- Network mode tile: improved support for LTE
- Network mode tile: added option to choose whether to use LTE or not
- Added NFC tile
- Fixed crash in Autobrightness dialog
- About: added shortcut to GB Google+ community
- Updated Greek translations (thanks to CTCaer) -
SUPREME7
őstag
válasz
kzerika #4204 üzenetére
Tehát amikor eldobja a jelet akkor látszólag újraindul, bejön a thl logo és újra a főképernyőn találod magad? Mert ez valami szoftveres hibára utal, valami megakasztja és "bootloopol" csak nem ragad be. Lehet, hogy valami telepített program, játék, háttérben csinál valamit és hibára fut. Az a baj, hogy látatlanba nem sok okosat lehet mondani mert androidnál bármi lehet
Meg tudod csinálni persze, egyáltalán nem nehéz, maximum elsőre tűnik annak viszont nagyon figyelni kell mert könnyen el lehet rontani. Először én próbálnék egy factory resetet ha biztos, hogy nem valami program hibája okozza. (Ha nem tudod mi az akkor dobj egy privátot, segítek)
-
kzerika
csendes tag
válasz
SUPREME7 #4201 üzenetére
Nem kell újra indítani. Bejön a thl logo ami bekapcsolásnál és mintha mi sem történt volna megy tovább. Nem nyűzöm a telot,de kb 4-5 ször. A kicsi kínai is rom instalálást javasolt,küldött is linket,nem vagyok informatikus,de azért antitálentum sem. Meg tudom csinálni magamnak?
Jah,és tettem be még egy sim-et most estére és így egyenlőre nem jelentkezik ez a probléma,de nem akarom elkiabálni.
-
csoki98
tag
tud valaki módot arra hogy mivel a w8 dualsimes ezért az egyik slotba csak a telefonálásra a másikba meg mobilnetre berakni simet, vagy lehet olyat hogy ne legyen mobilnet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy Buds2.
- I7 4790K - Radeon R9 290 a Gamer PC
- 2024 MacBook Air 15" M3 / 24GB!!! / 512GB SSD / Starlight - 3 év IStyle gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest