- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peter76bp
aktív tag
Nem mondtam, hogy hülyeség bármit is írni, mivel nem tudhatom mit írtál, csak jeleztem, hogy van egy formai, tartalmi elvárása és egy részletesebb leírása, hogy mit és hogyan vállal illetve csinál. És itt nem digitizer cseréről volt szó, hanem egy W8 hibafeltárásáról és javításáról, mivel azt sem tudni mi baja van. Kínai telefonok szervizelésével meg legtöbb helyről elhajtják az embert, ezért ajánlottam őt. Kollégámnak van ismerőse mobilszervízben és az sem vállalta a kínai telefont ez a srác meg simán megcsinálta. Értem, hogy neked nem válaszolt, bár nem tudom akkor honnan jött az info, hogy szerinte a Te W8-as telefonodban nem lehet külön cserélni a digitizert, ez azért így elég ellentmondásos
Mindegy, nem kutyám nem macskám, csak nekünk bevált így aki nem talál embert javításhoz, annak ajánlom időnként, aztán aki akar az ír neki ... ennyi
-
levi.hungary
tag
Köszi a javítós tippeket.
-
Indiant
addikt
válasz
hippo0315 #4389 üzenetére
Nemrég írtam, hogy egy T-s tesónak már 14-én megjelent.
Valamint a CM is ígért a második negyedévre.
Szóval lesz.kgymac: az mxplayert próbáltam, semmi változás.
A tab-on meg nem derült ki mi az alapértelmezett. (a video lejátszás közben nem volt info, ill. a programra vonatkozás)
Ma talán le tudom menteni a telót és akkor mehet a másik rom. -
kgymac
őstag
válasz
peter76bp #4395 üzenetére
Valóban van benne. Nem hinném, hogy "hülyeség" lenne azt írni, hogy mennyiért vállal egy digitizer cserét egy thl w8-on. Ezek szerint ez így hülyeség. Bár az igaz, hogy külön kiemeli, hogy nem vállal olyan telefont, amiben egybe van ragasztva az érintő és az lcd. A cikkedben (ami alapján én a zopo c2 helyett a w8-at választottam
) nem emlékszem, hogy írtad volna ezt a tulajdonságot. A fórum alapján sem derült ki számomra, hogy ragasztott-e a cucc. Számomra két dolog derült ki az esetből: 1) gyatra kommunikáció a részéről, amit egy piacvezető cég esetleg megengedhet magának (ilyet Mo-n talán egyedül a Kürt mondhat el magáról, de ők lehetséges ügyfelet nem hajtanak el) 2) van bőven olyan ember a fórumon, aki meg tudja oldani a cserét (én neki sem állnék (max végső esetben), mert bár szakmába vág, de nincs gyakorlatom benne)
-
peter76bp
aktív tag
Van egy olvass el rész a hirdetésben, jól leírja a lényeget. Én tudtam neki olyan üzenetet írni amire válaszolt és kollégám noname dual simes telóját potom pénzért megcsinálta alkatrészcserével együtt. Egy privi írása meg ingyen van, szóval nem veszít semmit ha megpróbálja ...
-
peter76bp
aktív tag
válasz
levi.hungary #4391 üzenetére
Nem tudom helyileg hol vagy, de ha Pest környékén vagy fel tudod juttatni a telót, akkor próbáld meg őt
-
kgymac
őstag
válasz
levi.hungary #4391 üzenetére
[Itt] találsz, de képek nélkül. Kicsit drágább, mint az ebay, de legalább pontosan szállítanak. Az sem mellékes, hogy eddig selejtet nem kaptam tőlük, az ebay-ről meg igen (ebay (cui1873), digitizer, a jövőre készülve kettő rendeltem. Az első körben jött 2 selejt, a dispute-ra küldött 2 újat, lejárat előtt 1-2 nappal feladva. Fizetés után 3 hónapra érkezett meg a jó, szeptember 2-án rendeltem).
szerk: nem túl gazdaságos a javítása, a telcsi 190$ volt, digitizer:2x26$+posta:4$, itthon egy fórumtárs cserélte egy ezresért (vittem/hoztam, Bp-től délnyugatra kb. 4x20km).
-
kgymac
őstag
válasz
hippo0315 #4389 üzenetére
Úgy tudom, még 4.3 sincs 6589-re, csak a 8 magosokra. MTK-ék nem írtak meg hozzá pár rutint (kernek, eszköz fa, stb). A licensz szerint az utolsó sorig ki kéne adniuk minden kódot, de eddig csak sanyiék adták ki (xperia c). Arról sajna nincs infóm, hogy teljes-e a kiadás. Ha az lenne, már lenne pár custom rom rá.
-
kgymac
őstag
válasz
Indiant #4387 üzenetére
Akkor próbáld meg alapértelmezetté tenni a telefonon is ugyanazt a lejátszót (ha a tabra nem tettél fel más appot, akkor a 'videolejatszó' a default).
Ehhez bökj rá egy videó file-ra egy file kezelőben, az fog elindulni (tabon és telefonon is). Ezt kellene megkeresni a telefonon a Beállítások/alkalmazások -ban. Az app nevére kattintva megjelenik az app alkalmazás infója. Itt tapizás az 'alapértelmezések törlése'-re.
Utána lépj be a wifis kamera appjába. Ha beépített lejátszót használ (egy kicsit kétlem), semmi változást nem fogsz látni. Ha külsőt, bejön az app választó dialógus, válaszd ki a telefonon a tabon alapértelmezett lejátszót, "csak egyszer"-t választva (a másik a "mindig" - ekkor többször nem fogja megkérdezni, törlés lásd előző sorok) . Ha megjavul, örül.
Ha nem, akkor próba másik video lejátszó appal. (pl. mx player).dlna: átviteli szabvány, elsősorban tv-n meg tudd nézni a számítógépen/nas-on(hálózati adattárolón) lévő média file-okat (videó/hang/kép). Tulajdonképpen egy szerver-kliens páros. Ha a wifi kamera így működik, akkor a telefonod a kliens, a wifi kamera pedig a szerver. Egy video stream-et fog lejátszani. Elvileg a droid tudja, de érdemes egy próbát tenni másik upnp-s lejátszóval (pl. vlc player, bubleupnp (szervert is tartalmaz, Neked az most nem kell, a free kicsit korlátos. Akkor jöhet jól, ha egy smart-os tv-n akarod megjeleníteni a telefonon lévő videókat/fotókat, kábel nélkül, wifi-n)
-
kgymac
őstag
válasz
Indiant #4385 üzenetére
Ott valami média lejátszó/kodek gond lehet. Első körben érdemes lenne megnézni, hogy melyik lejátszó az alapértelmezett (mindkét eszközön, esetleg a mobilon kipróbálni a tablet lejátszóját), majd az esetleg telepített kodeknek kéne utána nézni (pl: a w8-on az mx player tud hw és sw-vel is lejátszani, de tölthető neon kodek pakk is hozzá. Lehet, hogy csak hw-re van állítva a lejátszó, a tablet lejátssza, a mobil meg nem. A w8 nekem divx-et csak sw-sen játszik le).
Ha így sem megy, érdemes egy kört futni dlna-val is. A wifi kapcsolódás miatt az wifi ap-k között ott lehet a kapcsolata (egy myaudio airdisk-em van, el van tárolva az ap, valamint megy a saját apk-jával és dlna-s lejátszóval is). Csatlakozol, majd eszközök keresése a lejátszóban (én [bubleupnp]-t használom (trial, a licensz fizetős). Ha olyan anyagot kell lejátszania, amit nem ismer, külső médialejátszót hív segítségül pl: xm player).
Ha nem megy, akkor sem lehet gond (ha a tablet tud bt-t [külső bt-s gps-sel] vagy van gps benne), kevesen használnak >=7"-os navit -
Indiant
addikt
Vásároltam egy wifis tolatókamerát, ami az androidos kütyüket használja monitorként.
Gondoltam jó ötlet, mert így nem kell két monitor a kocsiba.
A gondom a következő, míg a szlogenben az van ,hogy minden androidos eszközzel működik, a telefonommal használva nem ad képet.
Még majd valami más romokkal is kipróbálom, de nem értem miért nem működik. -
SUPREME7
őstag
-
csoki98
tag
válasz
BullZeye #4376 üzenetére
Jó ötlet
- Köszönöm Indiant
Naszóval a Rendszer UI-s dologra még nem jöttem rá de úgy hiszem hogy nem is fogok:S
Sajnos ahogy elnézem csak egy factory reset segíthet rajta. Ezek után az SP toolsnál csak a driver csomag volt a gondCsak ennyit kellett ott hogy feltelepíteni a csomagot majd az akkumulátoros lehetőséggel elindítani. Az MD5 mismatch-et sem tudtam kibogózni :S A frissítéshez a cuccokat valamiért csak úgy tudtam megcsinálni hogy magára a telefonra töltöttem le a zip-eket a GooManager-ben találtam meg ezeket. Ezek után már ment az egész. Most már csak a programokat telepítem fel újra
-
SUPREME7
őstag
válasz
levi.hungary #4378 üzenetére
Szerintem ha van rá még gari, és nagyon gáz, és kívülről nem látszik rajta külső behatás nyoma akkor még azelőtt küldd vissza, hogy végleg megadja magát.
-
levi.hungary
tag
Adjatok kérlek tanácsot. A THL W8-asomat leejtettem, látszólag semmi baja, de ha kicsit "megtekerem" a széleinél fogva, akkor lefagy a teló. Normál használat mellett naponta többször kifagy így. Valami elektronikai érintkezés makkant meg gondolom. Mit lehet tenni vele, tudják ezt valahol szervizelni?
-
kgymac
őstag
válasz
Indiant #4367 üzenetére
Igen, látom, hogy a verziót benéztem egy másik zipből
. De azért van némi kétség bennem.
A w8update.zip(1.06) updater-script-ben van egy sor, ami formáz:format("ext4", "EMMC", "/dev/block/mmcblk0p3", "0", "/system");
Ezzel az a gondom, hogy cappa72 írásai szerint az emmc partíció kiosztást a /proc/dumpchar_info file tartalmazza. Megnéztem, hogy mi van ebben a partícióban: protect_s. Ez alapján nem tűnik nagy ötletnek az update zip telepítése. A rendszerfile-ok alapján a /system az emmc@android-ban van, azaz a "/dev/block/mmcblk0p5" -ben.
-
csoki98
tag
Na sikerült megoldanom de most azzal állok szemben hogy nem tudom frissíteni a GM2-őt 3.1-ről 3.2-re. Azt írja hogy: cant open... (bad) Installation aborted
-
csoki98
tag
Hjaj...
Történt most az velem, hogy valamit nagyon elk*rtam.
Próbáltam fényképezni a telefonnal, de amikor beléptem a programba akkor nem engedett fotózni és szürke volt a képernyő és ha a rá akartam menni a kamera beállításaira akkor azt írta hogy a program leállt. Namost fogtam és újraindította a telefont. Erre kiírta hogy a Rendszer UI leállt és ezt úgy 5 másodpercenként. Éppen ezelőtt egy órával töltöttem le egy programot és hát gondoltam biztosan az lesz a ludas, de amikor letöröltem akkor még mindig csinálta. Jó akkor fogtam magam, be a recovery-be és jöhet egy restore. Épp mostanában frissítettem a GB-t és azelőtt pont csináltam egy backupot, de amikor meg akartam nyitni akkor azt írta a recovery hogy valami MD5 image missing (vagy valami ilyesmi). Oké akkor keressünk egy másik backupot. Találtam is egy jó régit ami még talán 1-2 hónappal az utáni volt miután megkaptam a telefont. Ennek már engedte hogy csinálja de mikor elindult a telefon, rájöttem hogy hát ez egy eléggé régi backup és hát csinálni kéne rajta egy frissítést. De nem engedett be a recovery-be! Jó akkor gyári adatok visszaállítása. Na most kb ott tartok hogy rá kéne tenni egy ilyet: ThL_W8.JB2.HD.EN.COM.8P32_MT6589V1.0.6_20130807 (amit most Indiant kolléga is leírt). De amikor próbálom rátenni az SP Flash toolsba akkor a downloadnál Megint nem csinál semmitAmikor először csináltam rajta a Rom-ot akkor is ebbe a hibába ütköztem és már nem nagyon emlékszek rá hogy hogyan kellett megcsinálni. Aksival és anélkül is próbáltam de nem ment a letöltés.
Ha lenne bárki olyan kedves és segítene nekem, azt nagyon megköszönném!!! -
ATM_automata
őstag
Nincs jó hírem. Minden értéket 20488-ra állítottam 0-12ig, de nem javult semmit a probléma. Ha lelövöm az BT csatlakozás előtt az mobil adatforgalmat, akkor nem jelentkezik a probléma...
Esetleg még valakinek valami ötlete, esetleg más fórumból szedett infója van, ami segíthet a problémán?
-
kgymac
őstag
válasz
hippo0315 #4360 üzenetére
Szia,
Én a 1.04-es rom mentésedet használom. Frissítettél esetleg újabbra ? A needrom-on 1.05 multis update zip van fenn, mint legfrissebb gyári update a 4GB-os modellre. (Reggel elhasalt a cwm update zippel a verzió ellenőrzésnél, úgy látszik a recoban nem ThL string van. Este megnézem a partíció kiosztást, s ha jó, kitörlöm az update sciptből az ellenőrzést.) -
Indiant
addikt
306 tesó van:[link]
-
Indiant
addikt
Ma jelent meg a [Wickedleak-on] WAMMY PASSION Z + ANDROID 4.4 QUAD CORE PHABLET TURBO
1.5 GHz quad-core MediaTek MT6589 Turbo processor
Kitkat 4.4-el
R-go hamarosan lesz 4.4 a telónkra -
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4361 üzenetére
Várjuk a beszámolódat.
Sajna nekem csak a sanyi cuccok vannak (meg egy t305-ös motorola, de azon nem lehet zenét hallgatni), az mw600-zal néha bibi van: néha magától kikapcsolt, esetleg nem lehet leállítani a lejátszást (szám/album léptetés megy). Ki kéne próbálnom más gyártó fülesével... -
hippo0315
senior tag
válasz
ATM_automata #4358 üzenetére
Én is csak a 12-est irtam ár és tökéletesen működik azóta.
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4358 üzenetére
Az én angol tudásom szerint csak a 12-est kell átállítani. Nem vélek felfedezni iterációt a leírásban.
-
kgymac
őstag
Úgy néz ki (nagytestvér találatai alapján), hogy ez a BT+3G+sim crash hiba nem típusfüggő (előfordult már - egyebek közt - ZTE V967S,Cubot T9 telefonokon is).
@Indiant:
igen, van, de a probléma inkább bt driver eredetű (talán a kernel-ben vagy máshol a fw-ben van), szvsz az összes mt6589-es telcsiben megvan. Csak kevés embernél jön elő, mert BT-n és 3G neten kell lógni, legalább 4-8 órát, mire előjön. Napi kétszeri restarttal, dalvik-cache törléssel nekem elég ritkán jött elő, még 1.04-es multilang rom esetén is. -
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4348 üzenetére
Reggeltől estig (04:45-17:30) bírta: BT+3G (sanyi mw600 bt kihang + sanyi mn800 liveview openliveview-val), egész nap zenehallgatás (kis szünetekkel), PH-n lógva (opera classic), némi mail, napközben 2-3 fogadott, 2 indított (max. 1-3 perc) hívás, 2 fogadott sms. Este az első bejövő hívástól meghalt, újraindult a sim. A telefon újraindításáig minden bejövő hívásra (3-at még kivártam, mielőtt felvehettem volna) ill. a kimenő hívások végén eldobta a sim-et. BT a hiba után kikapcsolható, de vissza már nem kapcsolható, csak az újraindítás segített.
Mindez egy W8/1GB/4GB-n, 4.2.1 (V1.04) rommal. Ezen a telefonon nem oldja meg a problémát, de azért próbáld ki a W8/1GB/16GB-n. -
Orban123
újonc
Sziasztok! Egy ThL W8s tulajdonos vagyok és érdeklődni szeretnék hogy 4.2.2 romot hogy tudok rátenni a telefonra?
-
Indiant
addikt
Changelog 2.9.2 - 12/01/2014
- GravityBox Actions:
--- Improved handling of launching actions (e.g. actions performed on unlock ring won't dismiss keyguard)
--- Added action for launching Google Now
--- Added actions for media control: play/pause,previous,next (available within GB features only)
--- Added action for killing foreground app (available within GB features only)
--- Added action for switching to previous app (available withn GB features only)
- QuickSettings management:
--- Added USB Tethering tile
--- Added secondary QuickApp tile
- Added battery percent text charging styles: none, static, animated
- Lockscreen tweaks:
--- Added option for adjusting opacity of custom background
--- Option for setting statusbar clock visibility policy (thanks to bgcngm)
--- Improved handling of unlock ring torch: prevents torch from turning on when swiping across unlock ring
- Media tweaks:
--- Option to force control of music volume instead of ringer volume
--- Option for volume keys swap based on display rotation (thanks to evant)
- Misc tweaks:
--- Option to disable fullscreen keyboard
--- Option for defining Torch Auto Off (LED protection)
- Fixed Xperia transparency issues (thanks to bgcngm)
- Improved soft reboot function for better compatibility with different devices
- Added Korean translations (thanks to SDKoongchi)
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Polish translations (thanks to xtrem007)
- Updated Chinese (Simplified) translations (thanks to liveasx)
- Updated Chinese (Traditional) translations (thanks to Eric850130)
- Updated Italian translations (thanks to pesa1234)
- Updated Japanese translations (thanks to WedyDQ10)
- Updated Spanish translations (thanks to jvbferrer)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Hungarian translation (thanks to benjoe1)
- Updated Slovak and Czech translations -
adorjant
őstag
Üdv!
Hol tudom átállítani,hogy a kamera az sd kártyára mentse a képeket? Egyszerűen nem találom.
-
ATM_automata
őstag
Jó lesz hétfőn
A páromnak én is egy W100-at rendeltem. Megmondom őszintén, hogy hajlok arra, hogy annyi pénzért az jobb vétel volt, mint a W8S. Azzal semmi gond nincs.
Ez az XDA-s dolog egyébként mit is állít és mit kell tőle várni? Még nem sikerült magyarítanom a folyamatot
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4346 üzenetére
Ha jó lesz hétfő este... Bár az xda-n több esetben is megjavult tőle, így sokat nem veszítesz, ha beállítod.
Az eredeti értéket azért vésd fel valahová, nálam 65535 volt.
A lányom W100-asán 53256 van. -
kgymac
őstag
Sziasztok,
Van valakinek olyan W8/1GB/4GB-s telefonja, amin az előlapon a ThL márkajelzés van a hangszóró alatt ?
Az eredeti érintőn nem volt, s a shopos képeken sincs (persze, nem valószínű, hogy új képeket tettek volna fel egy új szállítmány miatt. Az ebay-ről vett, új, működő érintőn van. Egy kicsit furcsa, mert eddig csak W8+-tól láttam márkajelzést, annak az érintője meg elvileg nem működik az alap W8-cal. A válaszokat előre is
-
kgymac
őstag
Szia,
Akkor olvasgass még, mert nem thl w8 probléma. Eddig 5-6 fórumtárs jelezte a hibát az android dual sim topicban (mind 6589 SoC, ebből 1 thl w8-as), kevesen válaszoltak a BT+3G kérdésre a hibával kapcsolatban, de mindenki, akinél előfordult és válaszolt, együtt ment mindkettő a hiba esetén.
Megoldani nem tudták, csak tüneti kezelést alkalmaztak a problémára: a pin kérést kikapcsolták, így kevésbé volt zavaró, mert 1-2 mp múlva a sim újra be tudott jelentkezni a gsm hálóba, az újrahívás esetén már nem jelentkezett a probléma. Az enyém kér pin-t, így néha előfordul, hogy a pin bekérő ablak vár feloldás helyett.
Nálam úgy jelentkezett ritkábban a hiba, ha reggel/este újraindítottam a telefont vagy legalább repülő mód be/ki
kapcsolgatás volt, naponta többször is.szerk: gps-sel nincs bajom, leszámítva, hogy most kezdem újra belakni a w8-at egy digitizer csere után és az EPO letöltés jelenleg (sim nélkül, wifi-ről) nem működik. Mind geo-ra (g:hu), mind navi-ra (olasz 1st, csak tartaléknak [bp-győr-veszprém-bp útvonalon használtam]+ napközben, ha meg kell nézni valamit a térképen) jó, a ski:europe, ski:us&can és navionics europe is működik, bár elég ritkán használom. OruxMaps is ment, amikor utoljára próbáltam.
-
woox01
csendes tag
Sziasztok!
Egy ideje kacsintgatok a kínai telefonok felé és egy Thl W8s készüléket szemeltem ki magamnak, de eléggé el bizonytalanodtam a fórum olvasgatása közben a GPS illetve ez a Bt+3G-s hálózat eldobásos dolog miatt!
Ki mit mond? Nézzek inkább másik telefont vagy merjek bevállalni egy ilyet lesz ami lesz alapon?!?
Üdv
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4335 üzenetére
Akinél ez a hiba előfordult, mindenki igenlő választ adott a bt+3g kérdésre, így nem típusfüggő a hiba. Vagy a vezeték nélküli eszközöket kezelő chip a bibis (talán 6228?) vagy a telefon/bt apk. Úgy tudom, 4.2.1-gyel fordult csak elő vagy már frissített rá, mire kiderült, ahogy én is.
-
BullZeye
veterán
válasz
ATM_automata #4335 üzenetére
Kicsit visszaolvasol, talán még az oldalon írta valaki, hogy BT miatt van ez.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
BullZeye #4332 üzenetére
Még ha jönnének jövőre valami überbrutál 16 magos atomreaktorok akkor is inkább 250-ig fognak azok lemenni kb. amik most 330-ba kerülnek. Vagy ha már 200 lesz akkor az kb olyan mint most a 2 magos 512 RAM-os telók, hogy a kutyának sem kell vagy ha valami bibi lesz 1-2 típussal és leviszik az árat. A W8 250 USD körül indult.
Most már hagyd szerintem, elfér ez itt
-
BullZeye
veterán
Akik tavaly is követték árakat, mennyire esélyes, hogy $200 körülire menjen a mostani 8magos 330 dolláros telefonok ára?
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4328 üzenetére
Szia,
Bt-t és 3g-t is használsz ilyenkor? -
bodnarzoltan
tag
Valaki vett már THL t200 ast? Azzal szemezek! Ha van valakinek véleménye és megosztaná velem, azt megköszönném. Vagy van esetleg ahhoz is egy külön fórum,ahol tájékozódhatok? Okosságok, főzött romok vannak hozzá? Köszönöm!
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
23.-án érkezett meg a W8s-em. Azóta tesztelem. 2 nagyon fura gond van vele. Szerintetek cseréltetni kell, vagy szoftveres?
1. Ha felteszem töltőre, akkor random idő után hallat egy olyan hangot, mint amit bekapcsoláskor és kiírja, hogy új sim lett behelyezve, mit csináljon vele...okézom és megy tovább az élet.
2. Időnként eldobja a sim-et, ilyenkor pin-t kér. Beírom és megy tovább minden. Ezt a problémát úgy tudtam orvosolni, hogy levettem a pin kérést, aztán megoldja magától, de akkor is időnként eldobja a hálózatot és piros X van a térerő kijelzésnél.
Na ilyennel valaki találkozott már? Esetleg van olyan, aki XDA-n olvasott már ilyenről?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Account1995
csendes tag
sziasztok tökéletesen működik a w8s em miután visszaküldtem kínába és nem tudták megmindani mi a baja, ezért küldtek egy újat. DE van egy kis bökkenő nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de pl a real racing , revolt nekem kicsit laggosak. Ez csak nálam figyelhető meg vagy ti is tapasztaltatok laggokat nagyobb terjedelmű játékoknál???
előre is köszi a válaszokat
-
Indiant
addikt
Changelog 2.9.1 - 07/01/2014
- Introducing GravityBox Actions
--- Interface for providing GravityBox specific functions to third party apps
--- Any app that can utilize shortcuts can use GravityBox Actions (taskers, launchers, ...)
--- Accessible from Launcher's list of widgets
--- Actions can be used within GB App Launcher, lockscreen ring targets, navbar ring targets, QuickApp Tile, basically within any option that launches apps/shortcuts
--- Available actions:
------ show GB app launcher, toggle BT/WiFi/Mobile data/WiFi AP/NFC/GPS, set network mode,
------ toggle expanded desktop, expand notifications panel, expand quicksettings,
------ show recent apps, show power menu, toggle rotation lock, toggle screen recording, take screenshot,
------ go to sleep, toggle torch
- Navigation bar ring targets
--- Allows up to 5 apps/shortcuts/GB Actions on navigation bar ring
--- Customizable icon background (none, light, dark, black)
- QuickSettings Tiles:
--- Tiles per rows option applies to any orientation mode in case of tablet devices (thanks to bgcngm)
--- Fixed Mobile signal tile hiding panels when Hide on Change off
--- Network mode tile: option to use CDMA network modes instead of GSM
- Battery percent text:
--- Added non-intrusive battery charging animation
--- Added one more size step to the list of sizes (larger)
- Hardware Key Actions:
--- Added action for toggling Rotation Lock (thanks to maqr)
--- Added action for showing Power Menu
--- Added action for expanding notifications panel
--- Added action for expanding QuickSettings panel
- Lockscreen tweaks:
--- Option to allow any widget on lockscreen
--- Hide clock for Zopper, Android Weather & Clock, Timely widgets
- Implemented Smart Radio feature (EXPERIMENTAL) (under Phone tweaks/Mobile data category)
--- Allows defining action to switch to one of common network modes when mobile data enabled or disabled
--- EXPERIMENTAL: may affect/interfere with manual network mode switching under certain (untested) circumstances
- Moved Pie Controls menu under root preference screen
- Clear all recents:
--- Long-press on clear all recents button removes all but current task
------ Current task will be automatically brought into front after clearing
- Fixed screenshot from Power Menu and Tile for Moto X devices
- Updated Chinese (Simplified) translation (thanks to liveasx)
- Updated Chinese (Traditional) translation (thanks to Eric850130)
- Updated Japanese translation (thanks to WedyDQ10)
- Updated Polish translation (thanks to xtrem007)
- Updated Spanish translation (thanks to jvbferrer)
- Updated Portuguese (BR) translation (thanks to LaraCraft304)
- Updated Portuguese (PT) translation (thanks to bgcngm)
- Updated Hungarian translation (thanks to ronin790)
- Updated Russian translation (thanks to smb.roman AKA romashko)
- Updated French translation (thanks to ch-vox)
- Updated Italian translation (thanks to pesa1234)
- Updated Hungarian translation (thanks to benjoe1)
- Updated Slovak and Czech translations
- Updated Indonesian translation (thanks to awaaas) -
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
THL W8 8gigás!
Ez alapján csináltam: http://www.youtube.com/watch?v=dYF8OcIqXD0!
Jól követhető ez alapján meg lehet csinálni!
Ali-ról vettem 25$ volt küldtek hozzá csavarhúzót is meg műanyag lapokat!
Ez már a második mert az elsőt összetörve hozta a dhl, de az ibuyla nevezetű brigádtól máig sem sikerült a pénzt visszavarázsolni, pedig a dhl azt mondja visszafizette nekik!
Dióhéjban ennyi!
Üdv Laci -
maroni
aktív tag
Sziasztok köszi megoldódott nem jól csatlakoztattam!
ÜdvLaci -
maroni
aktív tag
Sziasztok Boldog Újévet !
Lenne némi problémám! Nagy sokára hozzájutottam vagyis második rendelésre megkaptam a digítizert és ki is cseréltem, de nincs gsm jelem! Nem tudom mit nem raktam jól össze? Ha valaki tudna esetleg valami magyarázatot megköszönném !
Üdv Laci -
SUPREME7
őstag
A rootolás nem csodaszer, attól nem lesz semmi látható változás, csak teljes hozzáféréssel fogsz rendelkezni, beletúrhatsz a rendszerfájlokba, és telepíthetsz olyan programot ami teljes hozzáférést igényel. De ettől semmi nem változik, rom cseréhez pedig nincs szükség rootolásra, mert az csak az adott rendszert rootolja. De szerintem ha nem vagy képbe a dologgal, meg, hogy mire kell a root hozzáférés, akkor számodra felesleges. Új romot enélkül is fel tudsz tenni. Egyébként ha valami újra vágysz, akkor próbáld ki a buzz launchert, szerintem nagyon királyul moddolható, főleg 1-2 ügyes kiegészítővel, de rengeteg mások által készített "homepack" elérhető, válogass:
-
adorjant
őstag
-
af86
csendes tag
Nem annyira fontos, csak kíváncsi vagyok. Ha kicsit döntve nézem a telefonomat, akkor a pirossal jelölt helyen olyan, mintha párás lenne a kijelző. Olyan füstös szürke. És hétről hétre egyre nő egy kicsit. Mi lehet ez?
-
Tetran
csendes tag
Hali!
Júniusban érkezett gyári THL W8 16GB 4.2.1-es telefonomat megérné rootolni?
Valami újra vágyok, kissé unalmas lett még mindenféle launcherrel is. A MIUI ROM-ja nagyon megfogott.De ezektől eltekintve, vannak már olyan újítások amelyek csak a gyorsaságát, kamerát, akku időt már jobbá teszik? Mert már akkor megérné nekem rootolni.
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4310 üzenetére
Van néhány fura fordítás benne, néha én is jobban szeretem ha inkább meghagyják angolul
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4308 üzenetére
Mire beleszerkesztettem válaszoltál
zárképernyő módosítások/állapotsáv zárolása házirend
-
SUPREME7
őstag
válasz
ATM_automata #4306 üzenetére
Utóbbi gravityboxban bekapcsllható(zárképernyő módosítások/állapotsáv zárolása házirend), előbbire meg nincs működő megoldás. Illetve van, de at addig működik amíg nem megy el deep sleepbe a droid. Kb 10-15 másodperc. Utána is néha ha őrülten nyomogatod a gombot, néha felébred rá. Legalábbis nekem ennyi sikerült, meg kb ezt jelezték mások is.
-
ATM_automata
őstag
Erre senkinek nincs semmi ötlete?
-
bupemko
senior tag
válasz
ekrisztian #4297 üzenetére
Sajnos deep sleep-ből nem hozza vissza. Ha visszaolvasol, akkor volt már téma, engem is nagyon zavar, pont a fizikai home gomb volt az egyik fő ok, amiért ilyet vettem.
-
hippo0315
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok minden fórum társank!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest