- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
(#2224) supreme7: Mégis leállsz kötözködni! Komolyan nem értem ennek mi köze a dologhoz? Net nélkül nem kéne működnie, mint ahogy másoknak, és más telefonoknál teljesen jól működik, csak azért mert ez okostelefon és az net nélkül nem működik vagy mégis hogy gondoltad? Vagy csak az nem gond, ha nekem nem működik? Köszi..! Ha az embernek már jogos elvárása van egy telefontól hogy normálisan működjön ami benne van, akkor már rögtön mit képzel magáról, ha kiderül, ha valami mégse stimmel? Ez 110%-os elvárás? Na ne szórakozz! Ettől a hozzáállástól is kinyílik az ember zsebében a bicska, hogy az csak hallgasson az akinek jogos problémája van, és még ő oktat ki másokat, ráadásul úgy hogy sületlenségeket ír..
(#2225) gipsztigris: de nyilván gondoltam, de nem is erről szólt a dolog, hanem arról, hogy azt írtad az "NEM ROSSZ", ha net nélkül használhatatlan szinte a gps! Tudjuk már miről beszélünk! És akkor még te nézed hülyének az embert... grat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Nintendo Switch
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest