Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21551) Wolfskin válasza gerner1 (#21547) üzenetére


Wolfskin
őstag

Tudom, a hardveres knox, az átbillenő kis kapcsolójával... Mindenki így ismeri. Nem találkoztam még olyan emberrel, beleértve a samsung munkatársait is, aki használta volna a a szoftveres knoxot, vagy csak ismerte volna, vagy beismerte volna, hogy ismeri, de legalábbis elhiszi, hogy létezik. Ami kb. egy virtuális gép volt, telefon a telefonban. Bármit futtathattál rajta, a gazdagépen mindennemű nyom nélkül: appok, profilok, híváslista, sms, egy konténer és abban egy komplett második készülék. A note 3-on még offline be lehet(ett) lépni, a 4-től már csak online regisztrálva, de azt a szervert lelőtte a samsung (ezt egy desktops árulta el sírva, mielőtt ráharapott a ciánkapszulájára.... ;] )

Most, hogy ezt leírtam, megállt egy fekete autó a ház előtt. Megnézem ki lehet...

(#21548) rstwingo nézem, bár lehet nekem nem sokat mond így...

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21552) gerner1 válasza Wolfskin (#21551) üzenetére


gerner1
veterán

wasserpistole ... :DD

(#21553) rstwingo válasza Wolfskin (#21551) üzenetére


rstwingo
tag

Azért írtam hogy nézelődj,mert Te tudod az igényeidet és hogy melyik lesz a legmegfelelőbb neked.
Minden le van írva a posztoknál akár ugy is lehet ,hogy kipróbálod az egyiket, ha nem jó akkor mehet a másik.

Nekem most Alexisnek a 3.0-s romja van fent,ma fogom frissiteni a 3.1.1-re.
Ez a rom nekem most 1 simmel cégesként használva (telefonálás,fényképezés és küldés viberen,navigálás (ritkán),zenehalgatás) bő 4 napot bir ki.

De ez nem azt jelenti, hogy a Te használatod mellet is ennyit bir.

[ Szerkesztve ]

(#21554) Wolfskin válasza rstwingo (#21553) üzenetére


Wolfskin
őstag

Az igazság, hogy semmi extra igényem nincs már, (régen sokat szöszmötöltem vele én is), egy normális dialer, a sötét téma alap, kezelje a dexet, azt kipróbálnám, hátha bejön, meg hogy ne változzon (minden frissítés letiltható legyen), nem szeretnék már sokat foglalkozni vele. Sajnos annyit nem fog tudni, mint a note 3, (mivel a knox app ezen már nem fut), de a többi is elég nekem.

Lenne pár kérdésem :

1. A romok közt az áramfogyasztásban is van eltérés? :Y Akor egy újabb szempont, szerintem az Alexis nekem is jó lesz.

2. Az Alexisnek a 3.0 garanciavesztő, átugratja a knox számlálót? --> garanciavesztő?

3. Már rootolásnak számít, tehát a merülést jelző hangot törölhetem, a gombokat szabadon konfigurálhatom? Vagy van ezekhez a típusokhoz kimondottan valami speciális rootolás (soft-root) erre?

4. A hardveres knox egyébként mire való (azon kívül a számlálón kívül). Van ezeknek is valamilyen biztonsági platformja, szoftvere?

@ (#21552) gerner1 ha tudsz valamit a Knox appról, akkor találkoznunk kéne valami forgalmas helyen...! pályaudvar, repülőtér... (?) :D :DD ez nagyobb sztori, mint Black rose és a Treadstone együtt :K :U

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21555) gerner1 válasza Wolfskin (#21554) üzenetére


gerner1
veterán

Bevallom, pont "ilyen" reakció(k)ra számítottam tőled. Nem véletlenül írtam tegnap a "..w..." -t ...
Így, én belátom, hogy nem tudok neked 'segíteni'.

(#21556) MaCS_70 válasza Wolfskin (#21554) üzenetére


MaCS_70
félisten

Érzékeny adatokat kezelő szervezeteknél láttam olyat, hogy az embereik kizárólag KNOX0-ás telefonokat használhattak. Ez tehát egy biztonsági vonal, amit az OTP bit érintetlensége garantál.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21557) Wolfskin válasza MaCS_70 (#21556) üzenetére


Wolfskin
őstag

Tudom, hogy volt Knox név alatt egy vállalati biztonsági platform is, központilag menedzselhető adatvédelemmel, de volt a telefonon is egy app ugyanezzel a névvel, (talán egy klinese), amit elindítva egy kvázi virtuális gépet kaptál (ha használ valaki ilyet windoson, az tudja mi az). Aminek a létezését is igyekezett tagadni a sasmung minden platformon. Leveleztem a magyar szupporttal, a némettel, de csak mellébeszélés volt a válasz, meg udvarias közhelyek, kb. jó egészséget kívántak, ennyi. A legviccesebb kérdés ez volt: Miért akarja azt maga használni? :D
Na mindegy, elengedtem ezt a vonalat, és csodálkoznék, ha a samu újra feltámasztaná (volt egy olyan elejtett info, hogy érdektelenség miatt szűntették meg, mert senki nem használta). Annyi volt a nyomozásom eredménye hogy volt egy verzió, ami még offline be tudott lépni (note 3 /kitkat), az újabbak kérték a szervert. (ami nincs már).

@(#21555) gerner1

Na, ezt nem igazán értem. "milyen" reakcióra számítottél? Hogy a fentieket viccesen írom meg? Mivel elengedtem, ma már én is csak nevetek rajta. Vagy miben nem tudsz segíteni? Most elsősorban a rom csere ügyében kértem segítséget, rom, root, garancia kérdéskörökben. A knox ott volt érdekes, hogy én megemlítettem, te egyből a hardveres platformra gondoltál, (ahogy mindenki, aki meghallotta a szót), én meg az appra. Ezért is volt szinte lehetetlen segítséget kérni benne.

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21558) MaCS_70 válasza Wolfskin (#21557) üzenetére


MaCS_70
félisten

Igazából nem értek hozzá, csak a szerződést véleményeztem. Az pedig kifejezetten a használatba adott készülékekről és a velük kapcsolatos felelősségről szólt.
Volt továbbá egy másik szerződés egy elég hitelesnek tartott biztonsági céggel, akik a telefonok KNOX-védelmét a saját protokolljuk betartása mellett biztonságosnak minősítették.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21559) Wolfskin válasza MaCS_70 (#21558) üzenetére


Wolfskin
őstag

Hogy valójában mi a knox, szerintem senki sem tudja. Mindenki csak egy aspektusát ismeri amit használ. Mint az indiai vakok, akik tapogatják az elefántot, és ki hol éri, az alapján írja le. A samsung meg olyan titkosan kezeli, hogy az már szinte viccbe illő. Így nehéz is hasznélatban venni.
Amennyire én tudom, van a

• Knox, mint hardveres kapcsoló, a beavatkozások figyelésre, valszeg ezzel összefüggésben van a
• Knox mint vállalati platform, ahol központilag lehet menedzselni az adat- és készülék biztonságot, és van a
• Knox, mint applikáció, ami előtelepítve volt a note3/4-ig.

Gondolom ebből a 3. lábat vették ki, az első kettő maradt ugyan, de az egyéni felhasználónak már tényleg irreleváns. Aztán lehet, hogy nem így van... Én egyébként a 3. opcióban kértem a samsungtól segítséget, hogy note 4 készüléken lehet-e offline belépni és használni az appot, de úgy tettek, mintha nem is értenék, hogy miről beszélek, kívántak jó egészséget és sok örömet a készülékkel, kb ilyen válaszokat kaptam. Tényleg egy vicc volt az egész. Mintha egy James Bond filmbe keveredtem volna :D

Nekem nem is a Knox a lényeg, hanem hogy új romot szeretnék tenni a note 9-re, és ebben kértem segítséget, mit érdemes és miért.
Meg hogy mennyire kockázatos belevágni "házilag" (első alkalomra).

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21560) glaci válasza Wolfskin (#21559) üzenetére


glaci
őstag

Tudom miről beszélsz, az S3 -on és az S4 -en is volt ilyen knox app. Én nem használtam, mert nem volt rá szükségem, de emlékszem rá, hogy ott volt.

Viszont:
Nem lehetséges, hogy a beállítások - biztonság alatt található "biztonságos mappa" az ugyanazt tudja csak más néven?
Ezt sem használom, de elvileg fájlokat és appokat lehet bele rakni, amit titkosítva kezel és elvileg a biztonságos mappába helyezett appok teljesen külön fiókokkal műköthetnek, amit kintről nem látni. Nekem ez a régi knox app -nak tűnik új néven a beállítások közé helyezve. (Külön szépsége, hogy van a dual messenger mód is, ami egy másik beállítás és csak csevegő appal műkpdik, de lényegében hasonló dolog akar lenni csak ez nem titkosított.)

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#21561) Wolfskin válasza glaci (#21560) üzenetére


Wolfskin
őstag

Nem tudom, nem használom (még ) a note 9-ett. De titkosított mappát, meg láthatatlan mappát számos 3th app is kezelt (vault), az nem új dolog. A knox viszont 2. oprendszerként működött, dialer, híváslista, sms, tárhely, fiók stb. A note 3 legelső verzióján még csak nagyon kevés appot lehetett rá telepíteni (csak 1-2 saját appot), aztán jött a nyitás a samsung store - és annak szegényes szoftverkínálata - felé (amiben sajnálatos módon nem volt total commander se, és az APK-tól telepítés, bár lehetett engedélyezni, a gyakorlatben nem működött), majd a note 4 már kezelte a google store-t is, tehát innen kezdve egy 100% funkcionalitású virtuális géped volt. Verziószámokra nem emlékszem, és nem tudom, hol volt a váltás, a note 3 (offline belépés de csak csak samsung store) és a note 4 (online belépés és plusz google store) közt nálam volt egy lyuk, nem tudom, volt-e metszete a offline/google store használata halmaznak. A lényeg, hogy az online-os verziók ma már nem működnek, ha nincs beléptetve, belépni már nem lehet velük, mert nincs szerver. Tulajdonképpen ez az infó, amit az egyik samsungos elejtett, volt az egyetlen, amiben bármelyik munkatársa utalást tett rá, hogy ez az app létezett. Nekem nagyon fura volt miért kezeli a samsung ennyire titokban ezt az egészet. Amúgy ment a süketelés, meg a mellébeszélés, hogy ne foglalkozzak, vele, miért érdekel ez engem, nem lehet tudni pontosan stb. A knox lehetet a sasmung 51-es körzete :DDD

csak leragadtunk a knoxnál, engem ezek #21554 jobban érdekelnének

[ Szerkesztve ]

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21562) gerner1


gerner1
veterán

Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy ~225megás, új, OXM frissítést XEH és PAN régióra. Bizt.szint: november.1.

(#21563) Bembee12


Bembee12
aktív tag

Sziasztok!
Milyen fóliát ajánlotok (lehet üveg, sima, tpu stb), ami teljes felületen véd, nem jön fel másnap, itthon is kapható, tokbarát és nem is drága (max 5000ft)? Egyáltalán van ilyen ennyiért?
[link] ez jó?

Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC

(#21564) Pug válasza gerner1 (#21562) üzenetére


Pug
veterán

Köszi szépen! :R

#21563Bembee12
Én a Samu gyári fóliára esküszöm!

[ Szerkesztve ]

(#21565) tylerddd


tylerddd
veterán

Üdv! A gyári számológép app nálatok is hanggal megy? Nálam a billentyűhang ki van kapcsolva, csak rezeg. Az utolsó számológép frissítés óta viszont abban van hangja a gépelésnek. Köszi!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21566) gerner1 válasza tylerddd (#21565) üzenetére


gerner1
veterán

Van hang.

(#21567) MaCS_70 válasza tylerddd (#21565) üzenetére


MaCS_70
félisten

Nemek ma jött frissítés -- és nincs hangja a számológép-nyomogatásnak.

Azt, hogy korábban (ma reggelig) volt-e, nem tudom.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21568) gerner1 válasza MaCS_70 (#21567) üzenetére


gerner1
veterán

Nemcsak volt, van is. Nálunk, mindkét készüléken rendben (legutolsó OXM release -en).

(#21569) MaCS_70 válasza gerner1 (#21568) üzenetére


MaCS_70
félisten

tylerdd kérdését úgy értelmeztem, hogy az a gond, hogy nem lehet kikapcsolni a hangot.
Nálam alapból se hang, se rezgés nincs a számológépben -- bekapcsolni meg nem is szeretném.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21570) tylerddd válasza MaCS_70 (#21569) üzenetére


tylerddd
veterán

Nálam van hang, de csak egy ideje. Eddig szerintem a Samsung bill.-hez igazodva volt/nem volt hangja.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21572) Somatom


Somatom
veterán

Nálatok nem szokott elszállni a net? Néha eldobja a hálót és csak a reboot segít. Ma egész nap vártam egy Signal üzenetet. Aztán felhívott a srác, hogy mi van velem. Akkor láttam meg, hogy az 1-es slotnál áthúzott karika van az értesítési sávon. Reboot után rögtön 4G.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21573) tylerddd válasza Somatom (#21572) üzenetére


tylerddd
veterán

Nem tapasztalok ilyet.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21574) Balzak83 válasza Somatom (#21572) üzenetére


Balzak83
senior tag

Nekem sem volt hasonló tapasztalatom. Repülő mód ki-be nem elég neki?

(#21575) MaCS_70 válasza Somatom (#21572) üzenetére


MaCS_70
félisten

Nálam sem fordult még elő.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21576) Somatom


Somatom
veterán

Akkor lehet, hogy a 4G app miatt van. Az only 4G opció nincs a beállító felületre kivezetve, de a szervízmenü tudja és ezzel az appal szoktam 4G -re kényszeríteni a telót. Lehet, hogy ez nem tetszik neki.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21577) Pug válasza Somatom (#21576) üzenetére


Pug
veterán

Hát mivel adott hálózati jelerősség alapján vált normál esetben a hálózatok között a készülék, így szinte biztos... :U

(#21578) Balzak83 válasza Somatom (#21576) üzenetére


Balzak83
senior tag

Ha a stabil net a cél, és Telekom simed van, akkor a vowifivel ugyanezt éred el

[ Szerkesztve ]

(#21579) Somatom válasza Balzak83 (#21578) üzenetére


Somatom
veterán

2x Telenor. 1- es slot flottás net, 2 -es slot feltöltős a hanghívásokhoz. De, nem értem, hogy miért lenne jobb a Vowifi. Már csak azért sem, mert gondolom, ahhoz kéne egy Wifi.
A cél az, hogy a német-svájci határok kamiontermináljaiban is legyen netem. Azok a helyek nem a lefedettségükről híresek. Gyenge 4G van. A teló magától leváltana, de nincs hova, mert nincs 3G. A 2G -nél pedig az a gyenge 4G is jobb.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21580) Somatom válasza Pug (#21577) üzenetére


Somatom
veterán

Ezt érteném, de ez az eldobálás fullos 4G mellett is megtörténik.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21581) szürkeróka válasza Somatom (#21572) üzenetére


szürkeróka
újonc

Hello Somatom,

Nekem kb egy hónapja kezdte el. 2-3 naponta fordul elő, elég random módon. Olyan, mintha a wifiről 4G-re váltásnál lenne a gond. Csak újraindítással kezelhető. Nincs 4G appom, de én sem frissítettem a rendszert - 2020 február óta.
Azok közül, akik nem tapasztalták a hibát, akad olyan, aki nem frissíti a gépét?

(#21582) Somatom válasza szürkeróka (#21581) üzenetére


Somatom
veterán

Nem használok Wifit, mert itthon korlátlan netem van, kint meg nincs Wifi. Viszont, 9 -en vagyok, nem frissítettem 10 -re.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21583) szürkeróka


szürkeróka
újonc

Sziasztok!

Elmúlt 2 éves a note-om, eddig nem volt semmi gondom (a most elkezdődött mobilnet-eldobáson kívül), viszont az utóbbi időben érzékelhetően kevesebbet bír az akkum. A SE-storeos rémmesék (akkucserekor add le a telefonod, és majd ha esetleg beér a rendelt akku 2 hét múlva akkor cseréljük) hatására írtam az SES-nek, de nem fáradoztak a válasszal. Két dologban szeretném kikérni a véleményeteket / tapasztalatotokat:
1.) Cserélt-e már valaki SES-en kívül akku-t? Hol? Mennyire megbízható? Árban kb. mennyi? (jöhet privat is)
2.) Az újabb frissítések hogyan befolyásolták az akkuidőt? Mi igaz abból, hogy az új frissítésekkel a samsung is törekszik a "tervezett avulás" bebiztosítására? Vagy akad, aki szerint érdemes valamiért frissíteni 2020 február utáni verzióra? (én alapvetően elégedett vagyok a rendszerrel - kivétel akku és neteldobás - a biztonsági dolgokra nem adok: ha valaki komolyan akarja, amúgy is fel fog törni)

Köszönöm!

(#21584) Balzak83 válasza Somatom (#21579) üzenetére


Balzak83
senior tag

Ez a rész nem volt meg, még az is lehet akkor hogy a roaming lövi fejbe apn váltásnál.

(#21585) gerner1 válasza szürkeróka (#21583) üzenetére


gerner1
veterán

"2.) Az újabb frissítések hogyan befolyásolták az akkuidőt? Mi igaz abból, hogy az új frissítésekkel a samsung is törekszik a "tervezett avulás" bebiztosítására? Vagy akad, aki szerint érdemes valamiért frissíteni 2020 február utáni verzióra? (én alapvetően elégedett vagyok a rendszerrel - kivétel akku és neteldobás - a biztonsági dolgokra nem adok: ha valaki komolyan akarja, amúgy is fel fog törni)"

- Nálam az évek alatt nem lett se rosszabb/se jobb (S7e -n ugyan ez, akkucsere után, azon: most is ~5,5ó SOT bármikor hozható ugyanúgy jó térerőn, mint újkorában jó térerőn...) az üzemidő(m!). Nekem, a főverziókkal is érkeztek olyan feature -ök, melyekkel összességében számomra pozitívba mutat a mérleg.
Szóval, én, nem tapasztaltam korábban sem, és most sem azt az: " ' avultatást ' " ...

Nem szerncsés a "mutlireg" használat a PH -n ...

[ Szerkesztve ]

(#21586) MaCS_70 válasza szürkeróka (#21583) üzenetére


MaCS_70
félisten

Az újabb frissítések hogyan befolyásolták az akkuidőt? Mi igaz abból, hogy az új frissítésekkel a samsung is törekszik a "tervezett avulás" bebiztosítására?

Én ebből eddig semmit sem tapasztaltam. Mindig frissen tartom a rendszert, de meglepően stabil az akkuidő.

MaCS

Szerk: Amint ezt Gerner is tapasztalta.

[ Szerkesztve ]

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#21587) Somatom válasza Balzak83 (#21584) üzenetére


Somatom
veterán

Nem. Tegnap itthon történt és máskor is előfordult hazai hálón. Egyébként az APN nem változhat -na. Egyszerű továbbítás történik roamingban. Még az IP is a hazai marad. Egyébként olyat is csinál a telóm, hogy néha átáll Telenor online -ra. Olyankor is elszáll a net. Amikor először csinálta, több órámba került, mire kiderítettem a hibát. Most már rutinból megy. Ha van térerő, de nincs net, akkor APN túrkálás, ha nincs szolgáltatás, akkor reboot. Ez van, ha az ember noname gyártótól vásárol belépő kategóriás telót. :U

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21588) szokelaszlo


szokelaszlo
tag


Találkozott valaki mostanság azzal a jelenséggel hogy nem megy a HDR tartalom a készüléken csak az SD felbontást Netflix esetében.
Korábban probléma nélkül ment.
Most viszont azt írja hogy csak hármas tanúsítványa van forduljak a készülék gyártójához.
Holott hivatalosan a Netflix támogatja a készüléket tanúsítvány alapján.
Ha valaki esetleg bővebb infót tud ez ügyben ülnék neki.
Mert SD-ben botrányos a minőségű.

[ Szerkesztve ]

(#21589) tylerddd válasza szokelaszlo (#21588) üzenetére


tylerddd
veterán

Nálam megy HD-ben, most megnéztem, egyébként nem használom telefonon.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21590) szokelaszlo


szokelaszlo
tag

Meg tudnád nekem nézni hogy mit ít ki a Netflix alkalmazás neked a Widevine szabványnak?
L1 vagy L3?

Köszönöm.

(#21591) tylerddd válasza szokelaszlo (#21590) üzenetére


tylerddd
veterán

L1-et ír.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21592) szokelaszlo válasza tylerddd (#21591) üzenetére


szokelaszlo
tag

Köszönöm szépen .
Az alkalmazas nekem L3-at ír de a tesztprogram szerint L1 a készülék.
Nem értem mitől lehet. :W

(#21593) szokelaszlo válasza tylerddd (#21591) üzenetére


szokelaszlo
tag

Megkérdezhetem hogy mit ít a Lejátszás menüpontnál.
Maximum lejátszási felbontás Full Hd?

(#21594) tylerddd válasza szokelaszlo (#21593) üzenetére


tylerddd
veterán

Ezek az adatok szerepelnek ott.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21595) szokelaszlo válasza tylerddd (#21594) üzenetére


szokelaszlo
tag

Nagyon szépen köszönöm az infót!

(#21596) petymeg


petymeg
addikt

Sziasztok!
Nemrég jelentkezett egy olyan, hogy ha van wifi akkor az értesítősávban egy telefon és egy wifi jel van illetve a hivasnaplóban is egy wifi jel a hivott fél száma mellett. Ez valami új ficsör?
Meg kb azóta panaszkodnak, hogy visszhangzik a hívás a másik félnél, nálam ok. Ez összefügghet ezzel a wifis dologgal?

Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!

(#21597) jimmy399 válasza petymeg (#21596) üzenetére


jimmy399
senior tag

Ez szerintem a VoWifi akar lenni, Voice over Wifi.

--- N/A ---

(#21598) Somatom


Somatom
veterán

A tabom topikjában nincs válasz, hátha itt. Pontosan mi kell ahhoz, hogy a telóm kijelzőjét lássam, tudjam kezelni a tabomon? 10 -es droid elég? A tabon most 11 van.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21599) Somatom válasza Somatom (#21598) üzenetére


Somatom
veterán

Megvan. Samsung Flow. :)

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21600) Somatom válasza Somatom (#21599) üzenetére


Somatom
veterán

Hogy gebedjen meg! Persze, úgy nem működik, hogy a tab a teló hotspotjához csatlakozik. Komolyan nem értem a fejlesztőket. :W

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.