Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21851) Somatom válasza Kampó (#21850) üzenetére


Somatom
veterán

Erre írtam, hogy mivel külföldön vagyok, az én esetemben sajnos, erre min. 11 napot kell várnod.

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#21852) Kampó válasza Somatom (#21851) üzenetére


Kampó
senior tag

igy is az eladó van felháborodva nem hogy 11 nap mulva.. :D :R :R :R

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21853) bwoay válasza Kampó (#21852) üzenetére


bwoay
nagyúr

de min van felháborodva? ha neki van igaza (nincs), akkor majd jól demonstrálhatja élőben, ahogy a telefon működik Budapesten. másképp viszont azzal lesz kénytelen szembesülni, hogy az általa eladott készülék nem fog semmilyen non-US SIM kártyával menni. erről viszont nem a vevő tehet. háborogjon a beszállítójának, vagy haragudjon magára, mert olyan készüléket vett meg, aminek itt semmi hasznát nem lehet venni.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#21854) Soulfly842 válasza Kampó (#21852) üzenetére


Soulfly842
addikt

Őszintén nem értelek.

1, Hozzáértők megállapították itt is tömegével neked, hogy magyarországi hálózatra alkalmatlan fizikailag a készülék. Ezzel szoftveresen semmit sem lehet kezdeni, mert hardveresen van más hálózatok kezelésére beállítva.

2, Nincs értelme súlyosabb hangnemnek? Átvertek, de durván. Magyarországi hálózaton ez az eszköz nem működhetett érdemében soha. INnentől felesleges minden udvarlás, egy nagyértékű csalást követtek el veled szemben, ami már nem udvarlás kérdése. Vagy visszatéríti a károdat azonnal, vagy 24 órán belül elindulsz a rendőrségre. Miért kellene, hogy egy forintod is elvesszen ezen? Pont az ilyen -bocsi- alamuszi hozzáállás miatt nyerészkedhetnek az ilyenek több ügyleten, pont emiatt próbálkoznak be mondvacsinált jajj, de hát jó volt amikor néztemekkel. Nem: ez egyszerű és a legsúlyosabb fajta CSALÁS.

3. Szoftveres adatok alapján kiderül, hogy US Sim only. -Innenen a próbálgatás jogköre INDOKOLATLAN azonnal térítse vissza. Pont. Egy olyan eszközt adott el, ami Magyarországon, európában nem használható. Ez tényadatszerűen megállapításra került, innentől kezdve minden csak ködösítés.

4. 11 nap múlva? Tudod ki húzná addig, amikor már megbukott az állítása? Innen már mehtne azonnal a rendőrségi feljelentés, megbízhatatlan eladó titulus, stb. Az ilyeneket, akik csak nyerészkedni szeretnek, még a használhatatlan termékeken is - írtani kell tűzzel-vassal.
Nem ad elérhetőséget semmilyen áron??? - Innentől egyértelmű: HAZUDIK. tudja, hogy a termék használhatatlan.

Ez már nem az udvarlásra megfelelő pillanat.. hogy érdemes-e váltani a hangvételen? ez egy másodpercig se kérdés, mert átverésre játszik jelen állapot szerint.

Ha eljutni eljutott hozzád valahogy, akkor vissza is tud jutni. Dehogy már mondvacsinált indokokkal, hogym ajd személyesen megnézzük stb lerázzanak. Nem. Távollévő felek közötti megállapodás volt. Így marad. Nem megy az ember ezért sehova, ha eladni eltudta így, akkor vissza is kell vennie.

Innen, hogy át lettél verve, azonnal térítse vissza, vagy rendőrség, összeghatárban igen, ez eléri azt a szintet, hogy foglalkozniuk kelljen a rendőröknek is komolyan.

[ Szerkesztve ]

(#21855) Kampó válasza Soulfly842 (#21854) üzenetére


Kampó
senior tag

Teljes mértékben eggyet értek veled.. de ahogy elnéztem a válaszait marhára nem érdekli..

a jelents fel sok sikert.. amit irt... elárul mindent

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21856) gerner1 válasza Kampó (#21855) üzenetére


gerner1
veterán

Az aláírásában a Cicero idézet is, maga a 'bizonyítvány'...

(#21857) Soulfly842 válasza Kampó (#21855) üzenetére


Soulfly842
addikt

Ugyam, ez poker-face, megtévesztés.

Egy általános kisebbségi átverő kommunikációja is kb ennyi vert helyzetben. 'jájj, há, azt hiszed, hogy érdekel?? há' nyugodtan. Há' jelentsél fel, azt hiszed ér valamit?

Vér-kupec ez is, nagy tapasztalattal - de egy másodpercig se tántorítson el.

Írd le, hogy utána adminoknak jelzed, hogy ő egy olyan eladó, aki még a feljelentést is semmibe veszi, így élősködik a fórumon, töröljék (csatold nekik a feljelentést, azt, hogy milyen kommenteket írosgatott - amikor kiderült a szándékos átverés ténye, ill. ezt a fórumbeszélgetést is, ahol egyértelműen kiderült: használhatatlan a telefon).

Az már érdekelni fogja, ha ki lesz innen is tiltva, mert akkor üzletkiesés. Nem is kicsi.

Az ilyen megérzi a hezitálást, hogy akarsz-e egyáltalán valamit, vagy sem... Ezért kommunikál félre. Ne érdekeljen egy másodpercig se a félredumálása. Járd végig, ne xarozz vele.

[ Szerkesztve ]

(#21858) Kampó válasza Soulfly842 (#21857) üzenetére


Kampó
senior tag

Nyilván én sem akarom akartam annyiban hagyni.. :R

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21859) Kampó válasza Soulfly842 (#21857) üzenetére


Kampó
senior tag

De a rendőrség is lerázhat annyival hogy AKKOR VIGYEM FEL PESTRE.. lehet én nem bizok bennük.. nem volt még semmilyen ügyem hála isten

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21860) gerner1 válasza Kampó (#21859) üzenetére


gerner1
veterán

Azt javaslom, hogy az ilyen gondolataidat se írd be ide. Azt se, hogy eddig mit léptél, már. Ezekkel inkább hátrébb kerülsz, mint előre, és ugyan ez helytálló a blog -odra is.
Ugyanúgy olvashatja, mint bárki más....

(#21861) Soulfly842 válasza Kampó (#21859) üzenetére


Soulfly842
addikt

Távollévő felek közötti megállapodás esetén nem kötelezhet arra, hogy menjél el a világ másik végére, amikor kiderült a termékről, hogy Magyarországon hasznáhlatatlan és US only sim támogatott csak.

Logikailag bizonyítást nyert, hogy az állítása megbukott és hazudik, mert nem működhetetett magyar kártyával.

Ha biztosra akarnék menni és ezt a kamu dumáját elhárítani, akkor tudod mit csinálnék?

Beugranék egy hivatalos Samsung márkaszervízbe, s kérnék tőlük egy szép bélyegzővel ellátott igazolást, hogy ezt a készüléket nem magyar használatra szánták. Még ha fizetni is kell érte minimál összeget (egy márkaszervíz szakvéleményt is állíthat ki), akkor is kilőhető a kamu vergődése és a rendőrségen is még komolyabban vesznek. Problem solved. Még ha kerül bármibe is, akkor is olcsóbb és biztonságosabb, mint az utazgatás, s a bizonyítási eljárás egy ilyen kicsinyesen sekélyes kupeckedő tagra, akinél még a bizonyítási eljárás 'mélysége' is erősen kérdéses :DDD

Ezt ha belövöd neki, hogy itt a hivatalos márkarszervíztől kapott igazolás, ha nem adja vissza a pénzt 24 órán belül akkor rendőrség. ezzel már nem tudna mit kezdeni félrebeszélésben. Én egy másodpercig se hezitálnék ezeken a lépéseken a helyedben.

Az alapján is kiderült, hogy a monitorozhatóságot kerüli, hogy semmilyen elérhetőséget nem ad meg. Biztos csak véletlen.

[ Szerkesztve ]

(#21862) Soulfly842 válasza Kampó (#21859) üzenetére


Soulfly842
addikt

A ROM-ot meg ne 'uzeráld, mert az ellened játszana mindenben. Legyen ua. az állapot, ahogy kaptad.

A hivatalos, bélyegzővel ellátott szakvélemény egy hivatalos szervízből, 'pöttyet' erősebb, mint egy kétes személy állítása - aki tudatosan játsza a hülyét és veri a mellét.

Aki ilyen szintű kupec, az ért hozzá - minden más csak átverés.

[ Szerkesztve ]

(#21863) Kampó válasza Soulfly842 (#21862) üzenetére


Kampó
senior tag

:R :R

Alapból buzerálva volt Odinnal.. ott a screen shot . én nem csesztetem .

[ Szerkesztve ]

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21864) Soulfly842 válasza Kampó (#21863) üzenetére


Soulfly842
addikt

Örülök, ha segíthettem.

Az a baj, hogy túl sokan vannak, akik annyiban hagyják az ilyen esetet, mivel nem tudják, hogy mit léphetnek és megpróbálják félrevezetni őket kétes kommunikációval.

Tapasztalatból mondom, 10+ évet dolgoztam Telekommunikációban (Telekom/Telenor), túl sok mindent láttam, hallottam. Te ne hagyd annyiban.

szerk: az alapban buzerálás is feltehetőleg azért volt, hogy minimalizálja a fellelhető nyomokat.

[ Szerkesztve ]

(#21865) Kampó válasza Soulfly842 (#21864) üzenetére


Kampó
senior tag

meglátom mit mondanak.. :R :R

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21866) gerner1 válasza Kampó (#21863) üzenetére


gerner1
veterán

Abból, az, nem derül ki! A miért(?) is le lett írva tegnap!

(#21867) Kampó


Kampó
senior tag

Képben van a srác hogy kell hirdetni .. Aki töle venne kérdezzen rá mindenre.. Engem elhajtott a hatóság.. Azzal hogy értik a problémám de a hirdetésben leirtaknak megfelel.. az hogy én mire kérdeztem rá meg mire nem az az "én bajom"... sajnos.. Ennyit a Hatóságról..

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21868) Soulfly842 válasza Kampó (#21867) üzenetére


Soulfly842
addikt

Értem, akkor mivel a leírtak szerint személyesen akár ellenőrzést követően visszaadná (elvileg? - bár nem értem a felesleges kört az eladó részéről, mivel igazolható, hogy nem működik), akkor elvárják ők is, hogy utazz fel csak ezért egy használhatatlan eszközzel, max, ha ott is megtagadja, akkor utána lehet menni a rendőrségre mivel funkcionálisan olyan eszközt árult telefonálásra, amit telefonként nem is lehet használni? :DDD és ami nem ér semmit Mo-n, mert használhatatlan? Ennyi erővel egy téglát is küldhetett volna, funkcióban jelenleg kb ugyanaz.

Teljes a leírás...? az, hogy magyarországon használhatatlan az egy mellékes információ? :D

(#21869) Kampó válasza Soulfly842 (#21868) üzenetére


Kampó
senior tag

Patika karcmentes.. ennek "sajnos megfelel".. Vagy csak szartak rám.. nemtudom.. lehet öltönybe kellet volna mennem nem munkás ruhába

AMD volt AMD van AMD lesz

(#21870) Soulfly842 válasza Kampó (#21869) üzenetére


Soulfly842
addikt

Telefonként árult egy olyan eszközt, amit nem lehet telefonként használni (vinnék igazolást a márkaszervíztől - ez átverés, ennyi erővel téglát is árulhatott volna)

Még mindig ott az út... márkaszervíz, igazolás erről. Majd ezzel megfenyegetni, hogy itt az igazolás rá, hogy Mo-n nem működhetett... Külöm az adminoknak, hogy ilyen termékeket árulsz (amit Európában nem lehet használni), így nem követelheted tőlem, hogy menjek fel kipróbálni, itt van a hivatalos márkaszervíztől az igazolás. Töröljék a profilodat, átverő vagy, amcsi cuccokat árulsz, s vissza se adod a pénzt a kamu termékedért. Ilyenre nincs szükség a HA-n.
+ negatív jelzést a HA-ra addig is

Vagy viszel magaddal másik kétajtós szekrényt, felmentek és megkéritek tőle szépen, hogy fizesse vissza szépen a használhatatlan termékért.

Bár én az elsőt próbálnám.

[ Szerkesztve ]

(#21871) Wolfskin


Wolfskin
őstag

sziasztok,

lehet növelni valamilyen szoftverrel a mikrofon érzékenységét, illetve a hangszóró hangerejét?

outdoor telefonjaim voltak előtte, és megszoktam, hogy ha egyedül vagyok, kihangosítva telefonálok, de a note 9-el sajnos nem lehet, már az 1 m távolság olyan, hogy alig hallani, a mikrofon meg teljesen halott (pl leteszem íróasztalra). A kihangosítás úgy mondanám 30 cm-es távolságot enged meg (kizárólag kézben tartva, fejközelben).

''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

(#21872) gerner1


gerner1
veterán

Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy ~125megás, új, OXM frissítést XEH és PAN régióra. Bizt.szint: május.1.

(#21873) ace05


ace05
senior tag

Váltott valaki innen s22 ultrára? Ha igen vélemények, tapasztalatok? Negatív dolgok? Valószínűleg pénteken beszerzek egy 256-os verziót, jó lett volna a 128-as is, de ugye sd kártya hely nincs.

(#21874) gerner1 válasza ace05 (#21873) üzenetére


gerner1
veterán

Nálam van egy, ~pár hónapja, de vissza-adom a forrasnak...

(#21875) szilasz007 válasza ace05 (#21873) üzenetére


szilasz007
aktív tag

Nekem a cameraert megerte a valtas. Hasznos a 10x-es zoom es meg tovabb nagyitva is elfogadhato kepet hoz az algoritmus. Note9-nel zajtenger. Itt inkabb kisimitott, mosottabb.
A felhasznalasi elmeny kb ugyanaz viszont. Ha a kijelzot all in hasznalod akkor ugyanugy naponta fogod hasznalni a telefont. Aksiban nem lesz lenyegre toro elorelepes. Ha nem hasznalod, akkor viszont alig merul.

Nekem nagyobb fajdalmam nincsen vele. De ha ugrassz, ne arra szamits, hogy huuu, meg haaa erzes fog varni teged. Otthonosan fogsz mozogni es finom elorelepesek lesznek benne. De 2-3-4-5-600k-s arat csak nagyon magad szempontjabol tudod esszerusiteni a valtas teren.

Nekem ez a kamera es a cerka volt egyben. 4-5 ev utan ennyi luxus belefer.... nekem. Neked? Eldontod :)

(#21876) susa03


susa03
csendes tag

Szinte ugyanazt tudom írni én is mint szilasz007. Kamera egyértelműen jobb, de valahogy minden más nem nyújt többet. Kicsit jobb, kicsit okosabb. Egyedül az infrás arcfelismerést hiányolom, az valami eszméletlen volt, meg a design, szerintem az egyik legszebb telefon volt a note 9. Én nem bántam meg. Remélem több évre kiszolgál. Az árával nehéz megbékélni de most samsung.hu-n meg ses.hu-n temérdek kuponnal elég jó árban el lehet hozni. (S22U-s topic tele van infóval)

susa03

(#21877) Pug válasza gerner1 (#21872) üzenetére


Pug
veterán

A frissites ota a SIM PIN disabled, es nem is tudom vissza kapcsolni... wtf? :F

(#21878) gerner1 válasza Pug (#21877) üzenetére


gerner1
veterán

Nálam "OK" (én XEH 'aktív-CSC' -n vagyok...) .

(#21879) Pug válasza gerner1 (#21878) üzenetére


Pug
veterán

Mefejtettem dolgot.

Az iris scan akkor is felold, ha nem utod be pin-t, igy kb nyom ra egy bypass-t. Ilyenkor a PIN option a beallitasoknal nem aktiv. Ha lezarod es ujra fel akarod nyitni a telefont, akkor mar keri a SIM PIN-t...

Nekem ez ebben a formaban uj.

(#21880) #82935552


#82935552
törölt tag

Sziasztok!
Valakinek van valami tapasztalata a galaxykijelzocsere.hu-val? Mennyire dolgoznak jól?

(#21881) gerner1 válasza Pug (#21879) üzenetére


gerner1
veterán

Lehet. Nálunk a másodlagos bizt.elem az húzásminta. Ezt, ~3-4 naponta kéri (eddig is így volt). Úgy értem, olyankor, mást nem fogad el.

(#21882) JeffDebr


JeffDebr
tag

Sziasztok!
jobban/szebben szólna-e zenehallgatásnál egy gyári headset ami USB-C csatlakozón "venné" a hangot, mint a Jack-csatlakozós? köszi

Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra

(#21883) Pug válasza JeffDebr (#21882) üzenetére


Pug
veterán

Nope, maga a csatlakozo tipusatol nem lesz szebb a fules hangzasa

(#21884) JeffDebr válasza Pug (#21883) üzenetére


JeffDebr
tag

nem értem a választ, vagy te nem érted a kérdést!
úgy tudom (lehet rosszul), hogy arra a csatlakozóra más úton kerül a jel:
jobb vagy rosszabb minőség azt nem tudom.
tehát érdemes-e megvennem ugyanazt a headset-et USB-C csatival?

[ Szerkesztve ]

Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra

(#21885) nggabi válasza JeffDebr (#21884) üzenetére


nggabi
nagyúr

a jel máshogy megy át, de maga a hangszóró nem valószínű h jobb benne. tehát ne vegyél, jó a régi :)

"szenyor dzsíííí"

(#21886) fulton


fulton
addikt

Sziasztok
Nem tudja valaki miért kapom ezt az üzenetet feszt folyton ha a Logi k380 bill szeretném csatlakoztatni a Note 9 telefonhoz? (eddig gond nélkül párosultak) továbbá más telefonnal is gond nélkül párosul.
De az enyémnél ezt kapom:
"az eszközhöz nem lehet bluetooth-os beviteli eszközt csatlakoztatni amíg maga is bluetooht beviteli eszközként működik"

(#21887) fulton


fulton
addikt

Van akit ai használja az ACR nevü telefonálás rögzítő app ot úgy hogy a legujabb andorid van a telóján?
Működik a felvétel, mármint felveszi kihangosításnál is? a hivó és hivott felet is ?

[ Szerkesztve ]

(#21888) glaci válasza fulton (#21887) üzenetére


glaci
őstag

Szia!

Nekem 2 db. Note 9 -em van. Az egyiken 8.1 -es, a másokon 10 -es az Android. Éppen a rögzítés miatt inkább a 8.1 -et használom hívásra, mert azon az ACR felvesz mindent, minden helyzetben. A 10 -en eddig csak összesen 2 db. "sima" hívást eszközöltem, így a kihangosítással és a BT fülessel nincsen semmilyen tapasztalatom. Viszont annál a 2 db. hívásnál meglepően jól rögzítette a beszélgetés másik résztvevőjét. Nyilván nem olyan hangos és tiszta a felvétel, mint a saját hangé, de sokkal jobb lett, mint amilyenre számítottam. (Úgy tippelem, hogy talán fent a zajszűrés mikrofonját használhatja, azért sikerül tűrhetőre a minőség.)
Persze ettől még nem tudod, hogy a kihangosításnál milyen lesz, de szerintem érdemes megpróbálni. (Főleg ha a Note kihangosításnál mindkét hangszóróját használja. És miért is ne tenné?) Én úgy gondolom hogy jó lesz az Neked. A semminél pedig sokkalta jobb! ;)

Remélem tudtam segíteni!

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#21889) fulton válasza glaci (#21888) üzenetére


fulton
addikt

Köszönöm de ezekre a véleményekre én fel nem rakom az updatét. Nekem fontos a patent hivás rögzítés. Nem zsákba macskázok emiatt.
Minden tökéletesen megy most, leszámítva hogy hiába tiltom a wifit mindig, valamiért csökken a hátterem. Már -5 Gb al vagyok bentebb pár nap alatt. Pedig direkt! ezért tiltottam a wifit, nem e szedi lefele háttérben a frissitést és amiatt, más tippem nincs miért.
23 án raktam teljesen ujra a telót, minden szoft fent és app is, és mégis csökken....

[ Szerkesztve ]

(#21890) szasa1 válasza fulton (#21889) üzenetére


szasa1
csendes tag

Szia! Ha Odinnal felraksz egy Indonéz szoftvert azonnal visszajön a telefonodba a hívásrögzítés. Nekem van egy Note 9, és egy s21 Ultra, mindegyik Indonéz szofttal, és ugyanúgy jönnek az OTA frissítések mintha a Telekomos szoftver lenne rajta. Kb. 20 perc és kész.

[ Szerkesztve ]

(#21891) fulton válasza szasa1 (#21890) üzenetére


fulton
addikt

Koszonom az infot :R

(#21892) glaci válasza fulton (#21889) üzenetére


glaci
őstag

Szia!

Az eredeti kérdésedből nem derült ki, hogy mi a felállás, így tévesen azt gondoltam, hogy Android 10 alá keresel hívás rögzítő programot és érdekel, hogy az ACR működik-e.
Elnézést kérek, a hibás értelmezésem miatt!
Én sem kedvelem, ha fontos dolgok megváltoznak a telefonon, éppen ezért amit én vettem újonnan 6/128 -as, azon még most is a 8.1 van. Amit később vettem ismerőstől 8/512 -es, azon van a 10, mert Ő viszont vágyott az újdonságokra, így lefrissítette.

A wifi tiltásos dolgot nehezen bogoztam ki, de ha jól értem, akkor a tárhelyed csökkent pár nap alatt 5 GB -ot. Ez sokmindentől lehet. Talán a leg valószínűbb, hogy valami streaming cucc töltött le valamit vagy egy nagy játék. Android frissítésnek kicsit sok lenne az az 5 Gb én úgy gondolom.

Ha csak a rögzítés miatt félsz a frissítéstől, akkor szasa1 már leírta. Egyébként meg ha simán OTA lefrissül és úgy nem lesz jó az ACR, akkor elvileg kérsz kölcsön egy Izrael SIM -et valakitől és utána újra jó lesz majd a rögzítés.

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#21893) fulton válasza glaci (#21892) üzenetére


fulton
addikt

Világos igen értem, az van tudjátok hogy most minden flott, de tényleg nincs fagyás, bejövő hívásnál rögtön behozza (hard reset előtt már azért gondolkodott sokat, csengett vagy 4 et mire fel tzudtam venni stb) nem gondolkodik, gyors. Korábban igaz helyem alig volt, 10 szabad Gb al rohangáltam úgy kinlódtam össze a szabad tárhelyeket valahogy. Sok mindent kipróbváltam progik ez az, ennek is betudható a lassulás sok szemét...hátramaradva stb..
ÍGy most tiszta lap, és kapásból csak azokat raktam fel amit már kitapasztaltam hogy szükségem van rá , amikkel már elvagyok.
Most van egy rakat szabad helyem, nem dobálja (eddig még kop kop kop) hogy firissítsd, mert szerintem elképzelhető hogy tele szedte magát a frissítésekhez kapcsolódó dolgokkal..wifit azért tiltottam mert korlátlan mobil netem van ez az egyik, a másik tudtommal mobil netet "nem mer" használni a rendszer, nagyobb fájlokhoz, csak ha jóváhagyom. És igen patent a hívás rögzítés, kristály tiszta (erről nem vagyok meggyőződve a későbbi androidok alatt) és nincs kedvem mókolni csak azért hogy 9 vagy 10 fusson mindenféle izraeli sim ekkel. Nyilván ha teló csere lesz nem úszom meg, de addig ez had zakatoljon rajta, mig nincs problémám vele.
Nem tudom hova tenni a fogyóban lévő tárhelyem de most mintha megállt volna...pár 100 mb fogy pár naponta, de figyelgetem. Wifit csak akkor lövöm be ha kell a gyors net, de csak addig. :R

(#21894) gerner1 válasza fulton (#21893) üzenetére


gerner1
veterán

Israel-i SiM -mes megoldás ugyanúgy használható (ennél a készüléktípusnál) az összes droid verzión, mint a már említett Indonéz (OLE) firmware -re váltás. Ez utóbbinál pedig, jó eséllyel, nálad is megoldható úgy, hogy nem kell újra belakni a készüléket.

(#21895) gerner1


gerner1
veterán

Az OTA szerverek, elkezdtek osztani egy ~215megás, új, OXM frissítést XEH és PAN régióra. Bizt.szint: július.1.

(#21896) tylerddd


tylerddd
veterán

Telekomos frissítés is jött ma.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#21897) korimv6


korimv6
aktív tag

Sziasztok. Gyári flipes Clear view (ef-zn960) tokot keresek nejem Npte 9-ére. Újat szinte esélytelen kapni, de játha van valakinek jó álapotú használt, amitől megválna.

Körbe zárt villám.

(#21898) handrash


handrash
őstag

Kijelző zöldülés javítható?

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

(#21899) glaci válasza handrash (#21898) üzenetére


glaci
őstag

Sanszos, hogy csak cserével.
(Rémlik, hogy régebben olvastam ilyenről más típusnál. Mintha az lett volna, hogy valami frissítés után nagyon melegedett a telefon és az (a meleg) "vágta tönkre" (zöldes árnyalatúra) az OLED panelt.)

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#21900) handrash válasza glaci (#21899) üzenetére


handrash
őstag

Nekem is ez rémlik, de az aprón hirdetnek eggyet " szoftveresen javítható " szöveggel.

Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.