Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:31:37

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22101) nggabi válasza Somatom (#22100) üzenetére


nggabi
nagyúr

ja bocs most nézem 8/512es, az finom darab :D nekem a patika, jó akkus 6/128 ment el 70ért karácsony előtt. hát nem tudom, a nagy tárhely miatt talán lesz aki megad érte 60at még akku cserésen is. de talán ha márkaszerviz 20ért rak bele akkut lehet érdemesebb lenne maradnod. én s22 ultrára váltottam, de nem nagyon esett le az állam. kamera kimondottan sz@r benne.

"szenyor dzsíííí"

(#22102) Somatom válasza nggabi (#22101) üzenetére


Somatom
veterán

Akkut tudnék bele rakatni, de 5G -t nem. Még nem tapiztam élőben, de spec alapján valószínű, hogy egy XCover 6 pro fogja váltani. Sok feladatot átvett a tab, nem kellenek már az S ficsőrök. A használati módom miatt mindíg az akku adja meg magát. Az XCovernél ezzel nem lesz gond. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22103) Prien


Prien
addikt

Nagyon csend van a topicban, de végülis érthető. :)

Használ még valaki Note 9-et rajtam kívül?

Bár, már nálam is megvan az utód (S23U), de még a tok megérkezéséig a Note 9 az elsőszámú telefonom.

Hiába, 4 év az 4 év, elég nagy idő, de még így is elmondhatom, hogy nagyon szeretem ezt a telefont (8/512) a lyukmentes kijelzőjével, az értesítési ledjével, a jack csatlakozójával, a hátsó ujjlenyomat olvasóval és az atomstabil 8.1-el. :))

Egy S23U szerű telefon lyuk nélkül, leddel, jackkel, könnyen cserélhető akkuval. Ez lenne az álomteló nekem.

A kevés is több a semminél.

(#22104) Phülöp válasza Prien (#22103) üzenetére


Phülöp
addikt

jelen
igaz, vagy 3 éve keresem az utódját
de még nem leltem meg
nem azért,, mert annyira nagy truváj lenne a Note9, hanem mert nincs olyan telefon a piacon, amire cserélném (ilyen-olyan indokkal, de mindbe bele tudok kötni)

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#22105) freddirty válasza Prien (#22103) üzenetére


freddirty
senior tag

Itt is most megjelenéskor lett s23u-ra lecserélve a note 9. Funkcionalitásában soha nem volt jobb telefon, ez volt "A" csúcs. Innen csak lefelé vezet az út, és amerre megy az ipar nem várható hogy lesz mégegyszer ilyen. Egyedül az edge kijelző amit fel lehet róni mint zsákutca.
Én vettem még bele utoljára egy új akksit, lezsíroztam, elraktam.

fred

(#22106) MaCS_70 válasza Prien (#22103) üzenetére


MaCS_70
félisten

Én még nem tervezem az utódját, tökéletesen megfelel nekem a 9-es, úgyhogy használom, amíg él. (Mellesleg mellette a Note 4 is használatban van.)

Lassan viszont érik egy akkucsere.

Erre van valami aktuális favorit?

Köszönettel: MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#22107) freddirty válasza MaCS_70 (#22106) üzenetére


freddirty
senior tag

Az akkucsere igazából a legfájóbb pont szerintem ma egy mobilban. Már nem ugyanazok az elvárások egy mobillal szemben mint mondjuk 3-4 éve. Értem ez alatt hogy a mobil előlépett egy autentikációs faktorrá, boldog-boldogtalan ezzel erősítetti meg a szolgáltatásához az autentikációját. Ezzel ugye az is jár, hogy teljesen elválaszthatatlan az eszközöd tőled, hisz adott esetben a munkádhoz/vásárlásaidhoz/stb. elengedhetetlen a mobil 2FA. Tehát az, hogy leadd mondjuk 1-2 hétre és megvárd az akkucserét már nem játszik.
Marad az hogy saját magad cserélsz, ami járható út, ami gáz viszont a ténylegesen 4000mah-t tudó akksi beszerzése. A nagy része a kapható akkuknak hamis. Tudom megjártam ezt az utat, elvittem kis független mobilszervízhez, kicserélték az akkut, semmivel nem lett jobb mint a 4 éves lelakott 60-70%-nyi időt tudó gyári akku. /Le is mértem műszerrel/
Vettem saját magam is akkut, hajszárítóval körbemelegítettem a hátlapot, tapadókoronggal felhúztam, majd körbenyitottam egy műanyaggal. Kivettem a mobilszervizes akksit, beraktam az újat, de alig valamivel tudott többet. Ha felmész aliexpressre rogyásig vannak akármilyen felirattal, akármilyen mah-val az akksik. Nyilván egytől egyig kiváló ugye... Semennyire sem lehet megbízni már max a gyári szervízben, de azért nekik sem annyira érdekük pöpec 100%-os gyári akksikat gyártani. Érdekes módon az új S23U-t lemérve ott megvolt a gyári kapacitás :) (bemenő ágon, persze szétszedni nem szedtem hogy a leadottat mérjem le)
Szóval nagyon kellene már az az EU rendelkezés a szerelhetőség jogáról. Legyen kötelező akkut biztosítani a gyáraknak, és korrekt szerelhetőségű mobilokat gyártani. Ez sokkal fontosabb mint az a hülyeség hogy legyen vízálló... (mondom ezt úgy hogy számtalanszor használtam a note9-et is medencében vagy a balatonban , de bármikor ezt hajlandó vagyok feladni a szerelhetőség miatt)

[ Szerkesztve ]

fred

(#22108) Somatom válasza freddirty (#22107) üzenetére


Somatom
veterán

Nálam ezért is váltja Ő a Note 9 -et.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22109) gerner1 válasza MaCS_70 (#22106) üzenetére


gerner1
veterán

Hasonlóképp, de én terveztem a cserét. Végül, úgy döntöttem, hogy egyelőre marad. S22U lett volna, de plö a nejemnek megtartotuk a Flip3 -at, év végen pedig, inkább kinulláztuk az összes hitelünket.

(#22110) bwoay válasza Somatom (#22108) üzenetére


bwoay
nagyúr

ez csak a szerelhetőségre ad választ, ha ne adj' Isten ugyanúgy szinte már csak hamis akkuk lesznek, mire aktuálissá válik a csere, akkor lényegében ugyanott vagy.

freddirty:
abszolút helyénvaló az okfejtés, azt az egy, nem elhanyagolható részletet leszámítva, hogy a legtöbb háztartásban akad minimum egy olyan korábbi, megtartott készülék, amibe át lehet költözni 1-2 hétre. persze kényelmetlenséget okoz, de nem megoldhatatlan.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22111) Somatom válasza bwoay (#22110) üzenetére


Somatom
veterán

Több készülékbe is teszik ezt az akkut, szvsz. kapható lesz. Másrészt, ha szerszám nélkül pár másodperc az akkucsere, akkor nem olyan fájó, ha egy gagyibb utángyártott kerül bele.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22112) bwoay válasza Somatom (#22111) üzenetére


bwoay
nagyúr

ez igaz. és rögtön el is gondolkodtam rajta, hogy mi történne, ha a gyártók lényegesen jobban standardizált akkumulátorok köré építenék a készülékeiket. annyira nincs gyors fejlődés ezen a téren, egy méretarányait tekintve jól megtervezett 4-5k mAh-s akku ki tudna szolgálni 3-4 generációt is akár.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22113) freddirty válasza bwoay (#22112) üzenetére


freddirty
senior tag

Pontosan a standardizáció ami hianyzik az akkuk terén. A fejlődés itt is egy zsákutcában folyik jelenleg azon versengenek a gyártók hogy milyen gyorsan tudod feltölteni a telefonod akár az akku kapacitás hátrányára. Teljesen nonszensz 10-20-30 perces töltési időkön nyűglődni a fejlesztéssel. Remélhetőleg EU szinten jól sikerül majd ebbe beavatkozni és bekényszeríteni a gyártókat egy értelmes irányba ami a felhasználók és a környezetvédelem érdekeit szolgálja és nem a gyártóét.
Ha pl a note9-hez lett volna polcról levehető garantált kapacitású standard akku amit csak berakok a helyére akkor még mindig használnám. De onnantól hogy át kellett költöznöm egy másik telefonra már nincs visszaút.

fred

(#22114) Prien válasza freddirty (#22107) üzenetére


Prien
addikt

Régebben én is aggódtam az akku cserélhetősége miatt, de miután a saját régi J7 2016 telefonom mai napig elvan, elengedtem ezt a dolgot.
Ebben még cserélhető az akku, de sosem kellett, pedig használatban van.

Na most ha egy ~6 éves telefon elketyeg, akkor hamarabb unod meg magát a telefont, minthogy akkut cserélj.

Ez történik most is velem, a Note 9 akkuja is jó, nyilván nem hozná műszerrel mérve a gyári értéket ennyi év után, de jó.

De azt is elismerem, akadnak hardcore felhasználók, akik esetleg 1-2 év alatt legyalázzák az akkukat. :U

A kevés is több a semminél.

(#22115) freddirty válasza Prien (#22114) üzenetére


freddirty
senior tag

attól függ mire használod :) Van még egy céges S9-em, azon néha megnézem a leveleket vagy értesítéseket és nem igazán izgat az akku állapota ennyi év után sem. De a fő telefonomon fogyasztok tartalmat elég sokat (yt revanced, twitch, sync pro) és a megkímélt akkus Note 9 4+ év után már kb. a felét bírta mint a kezdetekkor, nap közben néha tölteni kellett. Úgy hogy szinte soha nem volt gyorstöltőn, amikor lehetett kocsiban sem toltam rá a töltőre hanem akkuról navigáltam tehát kíméltem az akkut a túlmelegedéstől és amennyire lehetett odafigyeltem a ciklusok számára.
Az S23u most hozza amit annak idején az elején a note 9, ha kell két napig is elmegy, sok óra tartalomfogyasztás, ha kell akkor navigáció töltés nélkül. De 4 év múlva ezzel is ugyanoda jutok mint a note 9-el, hogy kéne az akkut cserélni de persze gyári garantált 5000mah-ás akku nem lesz csak a hamisított fostalicskák 60-70-80%-os kapacitással. Vagy vehetek egy S27ultrát majd :)

fred

(#22116) bwoay válasza freddirty (#22113) üzenetére


bwoay
nagyúr

megnéztem a minap MKBHD értekezését a gyorstöltésről. érdekes és tanulságos, de vannak fenntartásaim a gyártók állításaival szemben. én a mai napig előszeretettel használom az otthon fellelhető legkisebb kapacitású (750-850 mA) töltőket, és talán ennek lehet némi köze ahhoz, hogy a 2014 elején vásárolt Nexus 4-em akkukapacitása 2022-ben még mindig 73%-os volt. Mellesleg az még senkinek nem jutott eszébe, hogy készítsen egy szabályozható áramerősségű töltőt? ja nem hát, inkább a simát is ki kell hagyni a csomagolásból :D pedig ilyen nagy akkukkal az sem lenne sátántól való gondolat, hogy mondjuk lassan töltsön, és pont reggelre legyen kész. helyette az tudja, hogy 20 perc alatt felnyomja 80-ra, aztán a használati szokásokból kikövetkezteti az AI, hogy mikor kezded el használni, és addigra tölti bele a maradék 20%-ot. és valóban, ez így tényleg sokkal logikusabb és egyszerűbb/célravezetőbb :U

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22117) Pug válasza Prien (#22114) üzenetére


Pug
veterán

Nekem elvileg 2020 juliusi a mostani akku es biza mar elegge csereerett, 20-25% alatt kb szabadesesben zuhan a toltottsegi szint.

Mindezt barmi "hardcore" felhasznalas nelkul, ugy hogy meg sokaig "vigyazva" is volt az akkura.

Szerintem mocsok fontos lenne a felhasznalok jelentos reszenek az elheto, otthon konnyen kivitelezheto akku csere. ;)

(#22118) nggabi válasza Pug (#22117) üzenetére


nggabi
nagyúr

ja a sufnigsm-ek meg haljanak éhen mi? :U

az egész akku sztoriban az a szép h kb 3 év után már gyári se nagyon van, valamiért nem gyártja tovább a samsung.

én s22 ultrára váltottam. kamera halálianszar, egyébként rendben van. mondjuk túl sok pénzt nem ért volna meg a váltás, nem esett le az állam. főleg nem mondjuk s23u-ra 600 ezerért...

"szenyor dzsíííí"

(#22119) Pug válasza nggabi (#22118) üzenetére


Pug
veterán

ja a sufnigsm-ek meg haljanak éhen mi? :U

Igen, tisztuljon nyugodtan a "GSM butik" piac... tultelitett, botranyosan szar minosegu resztvevok tomkelegevel, foleg itthon.

Amelyik meg valoban minosegi szerviz szolgaltatast nyujt, ok koszonik de az akku csere business kiesese mellett is meg fognak elni.

(#22120) nggabi válasza Pug (#22119) üzenetére


nggabi
nagyúr

most a lelkembe gázoltál rendesen :U

;]

"szenyor dzsíííí"

(#22121) Prien válasza freddirty (#22115) üzenetére


Prien
addikt

Nekem az egyik bajom pont ez az akkucserés telefonokkal, hogy "legtöbbünknek" elmegy a gyárival 3-4 évig (ha időközben nem cseréled le a telót). 4-5-6 évig ma már nagyon kevesen használnak egyetlen telefont, ahhoz túl gyors a piac.

A másik, amit mondtál, hogy ha esetleg netán mégis meg szeretnéd úszni egy akkucserével az új telefon vásárlását, akkor meg már nagyon nehéz lesz gyárit találni vagy ha lesz is gyári, évekig polcon porosodó, nem friss gyártású, nem biztos, hogy sokat nyersz vele. :U

A kevés is több a semminél.

(#22122) JeffDebr válasza Prien (#22103) üzenetére


JeffDebr
tag

Én is használom a Note9-et, már elmúlt 3éves.
Gondolkodtam már az utódon, de még részletre (szolgáltatók kizárva, bocsi) sem bírnám megvenni a magas kamatok (>30%) miatt sem. (hiszen tudjuk, hiába nincs kamat rajta, a havidíj bőven túlszárnyal mindent is). A Telekomnál vagyok feltöltős, a Diginél még elég olcsó a havidíj, de gyenge a telóválaszték.
Sajnálom az S23U-ért a 610Ezret, ha hirtelen behal a "kicsikém" muszáj leszek egy A7x-et esetleg Xiaomi-t választani :O

Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra

(#22123) mistvan68 válasza Prien (#22103) üzenetére


mistvan68
tag

Szia! Szintén zenész.Teljesen elégedett vagyok vele.Üdv.István

(#22124) OFF


OFF
csendes tag

3éve vettem/használom 8/512-es Note9-et. Elégedett vagyok vele amíg működik használom. Naponta 2x rátöltök, hogy a töltöttség ne menjen 30-40% alá...

(#22125) glaci válasza Prien (#22103) üzenetére


glaci
őstag

Szia!

Én használok. 2 db. is van belőle a zsebemben.
Sajnos az akku már közel sem oyan, mint újkorában volt, de így, hogy 2 db. van belőle még jó elvagyok velük. Reggel leveszem őket a töltőről az egyiket elkezdem használni. Kb. a nap közepére eléri a 30% -ot, akkor elkezdem a másikat használni, ami akkorra kb. 80% -on jár. Majd este mindkettőt újból töltőre teszem kb.10% -nál.
Én nagyon szeretem ezeket a telefonokat. Egyedül csak az akku miatt cserélném, de csak ezért meg nem érdemes.
Így, a kettővel jól elvagyok, és van nálam power bank is arra az esetre, hogyha nagyon "eldurvulna" az akku helyzet.

(Sajnos amióta megtörtént a 3G lekapcsolás és kevesebb lett a térerő, azóta érezhetően jobban merülnek szegények, de ez olyan rajtunk kívülálló ok, amire nincsen semmilyen ráhatásom.)

[ Szerkesztve ]

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#22126) Prien válasza glaci (#22125) üzenetére


Prien
addikt

De ezt hogy csinálod? Multisimmel? :)

A kevés is több a semminél.

(#22127) glaci válasza Prien (#22126) üzenetére


glaci
őstag

Igen. (Telekomos vagyok.)
Meg minden program fent van mindkét készüléken ugyanavval a regisztrációval, így teljes mértékben tudják helyettesíteni egymást.

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

(#22128) MaCS_70 válasza bwoay (#22116) üzenetére


MaCS_70
félisten

Maximálisan egyetértek, akárcsak freddirty-vel.

Az én Note9-esem sem látott még gyorstöltést, és igyekszem 20 és 80% között mozogni. Talán ezért is tartok bő négy év után 80%-os statisztikai akkukapacitásnál.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#22129) tylerddd


tylerddd
veterán

Update jött a Note 9-re.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#22130) fonok87 válasza Prien (#22103) üzenetére


fonok87
aktív tag

Jelen. Most lesz 4 éve, hogy kb 1, 5 éves korában megvettem. Keveset nyomkodom viszonylag, messenger, Spotify, néha navi de azt töltőn. Napot kibírja, ha sokat használom vagy YouTube is van egy kicsi akkor azért késő estére becsúszik 15% alá. Csak az a baj, hogy zöld a képernyő ha nem always on displayből kapcsolom be, plusz le is ejtettem, két sarka elrepedt, így a vízállóságot nem akarom tesztelni. Nyilván, Murphy miatt van, mert ez a kedvenc telóm, soha egyet nem törtem el... Utód nincs tervben, egyre inkább arra hajlok hogy 100ért képernyő és üveg csere, vagy veszek egy jó állapotú ugyanilyet.

Truss me, I'm an engineer.

(#22131) Phülöp válasza tylerddd (#22129) üzenetére


Phülöp
addikt

Nálam még nem pittyegett, pedig nagyon figyelem.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#22132) Somatom válasza Phülöp (#22131) üzenetére


Somatom
veterán

Én már nem bántom. Fióktörlés, gyári visszaállítás, aztán az új gazdija majd frissíti, ha akarja.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22133) szokelaszlo válasza Somatom (#22132) üzenetére


szokelaszlo
tag

Már én is töröltem mindent .
De normális áron elég nehéz eladni mostanság.
30 ért meg inkább a fiókban tartom tartalék telefonnak.
Meg mindig sokoldalúbban eszköz mint az IPhone 11Pro-m

(#22134) Somatom válasza szokelaszlo (#22133) üzenetére


Somatom
veterán

Üzenek majd azoknak, akik éreklődtek iránta, aztán meghírdetem, de nekem sem kenyérre kell az ára.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22135) PaksiPeter válasza tylerddd (#22129) üzenetére


PaksiPeter
aktív tag

Biztosan most teszik bele a lassító konfigurációt, hogy vegyenek másikat azok is, akik még használják a Note 9-et. Valamelyik nap megnyomkodtam az S23 Ultrat és semmi különbséget nem láttam a N9 és az S23 Ultra között, csak annyit, hogy nagyobb az Ultra. Konkrétan megvontam a vállam és visszatettem az Ultrát. El se fogott a birtoklási vágy. Valamiféle büszkeséget érzek, hogy simán meg tudom állni, hogy ne költsek megint a semmire. Ahogy öregszem, egyre zsugoribb leszek.
Mondjuk ha belassul a frissítéstől, akkor is előbb veszek almásnokiát mint újra Samsungot.

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600, 60Hz használó, szinte csak gyári alkalmazások használója.

(#22136) Somatom válasza PaksiPeter (#22135) üzenetére


Somatom
veterán

Az S23 -tól engem sem kapott el a must have érzés. Főleg, miután megtudtam az árát. De, szívesen lekapnám a Note 9 hátlapját egy gyors akkucserére. Ezért az XCover 6 pro -tól elcsábultam az S23 árának feléért. Jó, kellettek még hozzá a plusz hardvergombok, meg a három külön slot is. :)

[ Szerkesztve ]

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22137) tylerddd válasza PaksiPeter (#22135) üzenetére


tylerddd
veterán

Nekem az Ultra szóba se jön az ára miatt, tudhatna akármit. A sima S23 az, amit még bevállalnék 256-os verzióban, de az a gáz, hogy komporomisszumosnak érzem és így elmegy tőle a kedvem. Nem tudom mi legyen helyette, de kellene már nagyon valami. 5 éves lesz augusztusban, egy akksicsere volt. Igazából nekem a Samsung szoftveresen nagyon bejött, kimondottan szeretem, így maradnék ennél, de ahogy írtam fentebb is: drágák a készülékek, miközben hiányérzetem van sok esetében. Adjak ki súlyos pénzeket egy készülékért, ami igazából nem is tetszik?!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#22138) Phülöp válasza tylerddd (#22137) üzenetére


Phülöp
addikt

Pixel 7 Pro és Thinkphone közt vacillálok, de egyik se vonzott be igazán.

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#22139) Prien válasza PaksiPeter (#22135) üzenetére


Prien
addikt

Teljesen egyetértek, abszurd az ára az új szériának,de olcsóbbak már nem lesznek az új telefonok.
Vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy Euroban nem drágult sokat tavalyhoz képest, de az árfolyam miatt igen.

Sokat filóztam én is, hogy mi legyen, a flagshiphez ragaszkodtam, a Samsunghoz mint márkához is, a Snapdragonról csak jót olvastam, szóval összeállt a kép.
Ami szokatlan, az a súlya és az ultrahangos ujjlenyomat olvasó üvegfóliával...😃

Nyilván használati értékben nincs fél millás különbség a két telefon között szerintem. De legalább 2 évre vettem ezt is, mint a Note 9-et, amiből lett 4 év végül. :U

Ja és a Regalaxy 100 ezres kupon is jó dolog, egy S10+ kerül felújításra belőle...

[ Szerkesztve ]

A kevés is több a semminél.

(#22140) tylerddd válasza Phülöp (#22138) üzenetére


tylerddd
veterán

Nekem most a sima Xiaomi 13 nagyon szimpatikus, kb. ugyanaz a vas, mint az S23 és olcsóbb is, ill. a hűtése is jó lett, ami az elődnél problémás volt. Egyedül a szoftverétől félnék.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#22141) bwoay válasza tylerddd (#22140) üzenetére


bwoay
nagyúr

melyik változatnál olcsóbb? mert még az ultra is 420 környékéről indul,
Xiaomiból meg nincs 500k alatt az árukereső szerint.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22142) tylerddd válasza bwoay (#22141) üzenetére


tylerddd
veterán

A sima 13 389e 8/256-ban, nem az Ultráról írtam, az alap S23 256-tal 439 rendes forrásból.

[ Szerkesztve ]

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#22143) bwoay válasza tylerddd (#22142) üzenetére


bwoay
nagyúr

köszi, Xiaomi 13 Pro árakat néztem, a rendes forrás meg kb az árukeresős találatok talán 10%-a lehet.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#22144) aswmaster


aswmaster
tag

Akku témához: fixshop.hu
Gyári akksi, saját tapasztalat, hogy tökéletes.

"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin

(#22145) PaksiPeter válasza Somatom (#22136) üzenetére


PaksiPeter
aktív tag

És milyen az N9 után?

Tyler: de miért kell cserélni? Azért mert 5 éves? Nekem még csak 3 múlt, de így sincs rá frissítés ugyanúgy mint ha 5 éves lenne. Ha meghal az akku, akkor cserélek akkut és kész. Amíg a banknak elég ez az android, addig én nem aggódom.

Prien: én nem is az árát néztem, nem tudom mennyibe kerül az S23. Egyszerűen nem adott többet az S23. Nyomkodtam és mintha az N9 lett volna a kezemben.

Azt tudja valaki, hogy megy-e az N9 és a Smart Tag? Mert technikailag elvileg megy. Próbálta már valaki?

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600, 60Hz használó, szinte csak gyári alkalmazások használója.

(#22146) Somatom válasza PaksiPeter (#22145) üzenetére


Somatom
veterán

Sztem gyorsabb, de biztosan nem lassabb. Teccik. Azért az is belejátszott a váltásba, hogy közben lett a tab, ami sok funkciót átvett. Pl. a tollas dolgokat (képszerkesztés, stb.). Ami biztosan változás, hogy a telós fizetéskor sokkal gyorsabb.

Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G

(#22147) gerner1 válasza PaksiPeter (#22145) üzenetére


gerner1
veterán

S7 óta használok NFC -TAG -egeket, amennyiben 'erre' gondolsz...

(#22148) PaksiPeter válasza Somatom (#22146) üzenetére


PaksiPeter
aktív tag

Milyen fizetési megoldást használsz?

Gerner1, nem az NFC tag-re gondolok, hanem a helymeghatározóra. De majd kipróbálom az asszonyét, ő nagyon szereti. Csak neki újabb telefonja van és azzal ugye alapból megy.

Microsoft Bluetooth® Mobile Mouse 3600, 60Hz használó, szinte csak gyári alkalmazások használója.

(#22149) MaCS_70 válasza PaksiPeter (#22145) üzenetére


MaCS_70
félisten

+1

Ezzel pontosan így vagyok én is. A Note9 sebessége számomra tökéletesen elegendő lenne egy új telefonon is. Ami nálam viszont mindig mézesmadzag, az a kamera. Abban sajnos :) kétségtelenül komoly a fejlődés.

MaCS

Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

(#22150) Pug válasza MaCS_70 (#22149) üzenetére


Pug
veterán

Nalam a haldoklo akku es az akku melegedestol begett es alapbol szarul osszeszerelt kijelzon kivul ami arra hajt, hogy kb egy evem belul mar lecserljem, azok az alabbiak:

- a sebesseg mar nem mindig megfelelo
- jobb kamera rendszer
- megszunt software support

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.