Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1301) Csabroncka válasza atirag (#1298) üzenetére


Csabroncka
addikt

Az upnp és dlna nagyon erőforrás igényes, felzabálja a hálózati sávszélességet és a szerver oldali cpu-t. NFS/SMB a megoldás ahogyan fentebb írták!

"in medias res"

(#1302) megema


megema
őstag

Mit gondoltok? Ha nem életbevágó az AirPlay megléte, akkor érdemes Apple TV 4K-ba fektetni, vagy inkább Xbox One S? Árban minimális a különbség. Hezitált már valaki ezen?

Kodizás SMB megosztásról és streaming (HBO GO, Netflix) lenne az elsődleges felhasználás, egyelőre csak 1080p-ben, később 4k-ban. Erre mindkettő képes, kérdés milyen "minőségben" (gyorsaság, kezelhetőség, zajkibocsátás, 24p, stb.)

A játékokról már leszoktam, de a nagyobb címek (GTA, Far Cry, stb.) mindig érdekelnek. Ezzel szemben ott van az AirPlay és az Apple Music, illetve esetleg kisebb játékok.

[ Szerkesztve ]

(#1303) bilon73 válasza megema (#1302) üzenetére


bilon73
aktív tag

Én emiatt vettem ATV-t. Aztán fél év múlva xboxot. Már nem létszükséglet az ATV, azért megmaradt film nézéshez, de alapjában az Xbox elég lenne.

(#1304) Alex91 válasza megema (#1302) üzenetére


Alex91
félisten

Ha jatszani is akarsz, akkor xbox...

Egyebkent, ha az Apple csinalna az ATV-hez egy eger kezelest, es lenne ra Safari, iMovie, iWork csomag stb., akkor lehetne belole kvazi egy “olcso” PC. De gondolom ezt nem lepi meg, esetleg egy uj hardverrel dragabban...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1305) atirag válasza blakey (#1300) üzenetére


atirag
őstag

Köszönöm akkor azt próbálom. Viszont mivel az mrmc-vel tudom lejátszani jelenleg a 4k-s filmeket akadt egy kis gondom. Az infuse-ban ha nézek egy filmet és beállítom a hangkimenet akkor ki is küldi az erősítönek. Viszont az mrmc-ben sokkal több mindet lehet állítani. Milyen beállításokat kell eszközöljek,hogy dolby digital hangot kapjak. A hangtovbbítás engedélyezése mellé pipát teszek és a dts-t kiveszem mert az ugye már nincs akkor is csak hangos sercegést kapok. Az infuse.ban szépen kiírja az erősítő,hogy dolby digital.
Esetleg ezt tudja valaki😊?

(#1306) atirag válasza atirag (#1305) üzenetére


atirag
őstag

Rájöttem😊 Nem gondoltam,hogy be kell állítani simán ,hogy a hangkimenet 5.1 és kész.
Viszont a nfs beállítást olvagtatam az nem olyan egyszerű már az én tudásomnak. El tudja valaki mondani esetleg ha nem nehéz?
Pc-m jelenleg nincs csak egy macbook.

(#1307) Alex91 válasza atirag (#1306) üzenetére


Alex91
félisten

A nas-on allitsd mar be az smb-t, meg esetleg az nfs-t, bar siman mennie kell az smb-vel is pl. infuse-zal.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1308) atirag válasza Alex91 (#1307) üzenetére


atirag
őstag

Beállítottam(mármint az én tudásom alapján),de azt írja "hiba 2 megosztás nem elérhető"
Nfs-t is beállítottam és ott annyi változott,hogy megtalálja az ip címet és a volume1/video-t.

(#1309) Csabroncka válasza atirag (#1308) üzenetére


Csabroncka
addikt

Ehhez hasonlóan állítsd be az NFS-t, nekem tökéletesen megy vele az MrMc

"in medias res"

(#1310) BossBoss


BossBoss
őstag

Üdv!

Van egy ATV 4K, 4k-s filmek ilyen érdekes mikrolaggal mennek.Forrás egy synology nas 416. Hálózat kell h bírja. 50 vagy 60hz-en kell használni a kötyüt? Infuse vagy MRMC a jobb? TV-t is ezen nézek(MyTV). Köszi! :)

(#1311) bbmt válasza BossBoss (#1310) üzenetére


bbmt
senior tag

4K-ra inkább Infuse. Amúgy érdekes, pár napja nekem is akadozott a normál FHD is mindennel (Plex,Kodi,Infuse),de egy újraindítás megoldotta.

A kanál a gyengék villája

(#1312) blakey válasza BossBoss (#1310) üzenetére


blakey
titán

MrMC jobb, többet tud viszont jobban oda kell figyelni a beállításokra. Mindegy, hogy 50 v. 60 Hz viszont legyen bekapcsolva a képkockaszám egyeztetés (fps) és akkor folyamatos lesz a lejátszás.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1313) BossBoss válasza blakey (#1312) üzenetére


BossBoss
őstag

Igen, az volt a ludas! Bekapcsoltam azóta gyönyörűen megy. :))

(#1314) Csabroncka válasza Csabroncka (#1309) üzenetére


Csabroncka
addikt

A link lemaradt, sorry!

"in medias res"

(#1315) atirag válasza Csabroncka (#1314) üzenetére


atirag
őstag

Köszi. Holnap kipróbálom. Jelenleg fel kell hívnom a digi ,hogy bridge módba tegyék a routerüket mert jelenleg a letöltés sem megy a nas-on😊
És utána jön ez :R

(#1316) Snoop-y


Snoop-y
veterán

Mindenkinek rendben megy az utolso szoftver?

Nem akarom elkapkodni a frissitest ;]

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#1317) OldAkita


OldAkita
aktív tag

A karácsonyi ajándék Apple TV-t próbálgatom. Kitűnően működik. Eddig a router usb portjára kötött hdd-ről néztük a filmeket a tv média lejátszójával. Fórumot olvasgatva kiokosdtam hogy ha letöltök egy media lejátszót akkor az Apple Tv is le fogja játszani a filmeket. Első nekifutásra több ingyenes lejátszót is kipróbáltam de egyik függőlegesen kicsit megnyújtotta a képet, a másik a feliratok ékezetes betűit nem jelenítette meg jól, szóval a végén megvettem a MrMC-t. A sok kérdésem közül egyelőre egyet kérdeznék. Eddig mindig külön keresgéltünk feliratot, bemásoltuk a film mappájába és úgy néztük. Ahogy látom az MrMC le tud tölteni feliratot. Kitűnően meg is jeleníti az Open Subtitles és egy másik helyről a letölthető feliratokat. A problémám az hogy csak angol feliratokat kínál fel. Belenéztem az Apple Tv beállításaiba és mind a nyelv mind a régió magyarra van állítva. Regisztráltam az Open Subtitles-re (tény hogy más e-mail címmel mint ami az Apple Store-ba) és az Open Subtitles webes felületén szintén mindent magyarra állítottam, de nekem mégis csak az angol feliratokat jeleníti meg. A sok felirat végén alul megjelenő lehetőség, ami talán egyéb feliratokhoz vezetne, inaktív, nem tudok klikkelni rá. Olvasom hogy valaki irja hogy nem regisztrált az Open Subtitlesre mégis problémamentesen letölti neki a magyar feliratot. Gondoltam átírom az e-mail címet arra amivel az Apple store-ba regisztráltam de ha van akinek enélkül is jól tölti le, akkor talán ennek nincs is értelme. Vajon mi lehet a hiba?

(#1318) MasterMark válasza OldAkita (#1317) üzenetére


MasterMark
titán

Egy kicsit megkeveredtél.

MrMC-ben állítsd be a feliratletöltés beállításai között, hogy milyen nyelvhez keressen.

Gyakorlatilag ezen kívül mindent állítgattál amit nem kellet volna. :))

[ Szerkesztve ]

Switch Tax

(#1319) OldAkita válasza MasterMark (#1318) üzenetére


OldAkita
aktív tag

:-) oké megpróbálom köszi.

(#1320) OldAkita válasza MasterMark (#1318) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje?

(#1321) MasterMark válasza OldAkita (#1320) üzenetére


MasterMark
titán

Ahogy beállítottad így igen.

Meg kell adni, hogy filmek vannak benne, így majd keres benne filmeket, és külön a filmek menüpont alatt fogod megtalálni.

Switch Tax

(#1322) OldAkita válasza MasterMark (#1321) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Aha, értem, köszi.

(#1323) MasterMark válasza OldAkita (#1322) üzenetére


MasterMark
titán

[link] Ezeket érdemes elolvasni, ha nem ismered a Kodi környezetet.

A MrMC erre épül, kicsit máshogy néz ki, de a beállítások és az elv ugyanaz.

Switch Tax

(#1324) Clemi válasza OldAkita (#1320) üzenetére


Clemi
veterán

Jól belecsaptál az egyik legbonyolultabb lejátszóba :) Az Infuse szerintem sokkal egyszerűbb és egyértelműbb, és ha csak filmet akarsz vele lejátszani arra tökéletesen jó.
Persze nekem is vannak tárolt zenéim, meg fotóim, de arra a FE FileExplorer Pro-t használom.

(#1325) blakey válasza Clemi (#1324) üzenetére


blakey
titán

Ha egyszer megismeri akkor egyáltalán nem bonyolult, pontosan emiatt tud jobb lenni. Aki meg kizárólag filmeket néz és nincs szüksége a külső feliratokra vagy manuálisan teszi a filmek mellé illetve csak egy eszközhöz kell a felirat akkor az Infuse jó választás, egyszerű, többnyire minden filmformátummal jól bánik.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1326) kleinguru válasza blakey (#1325) üzenetére


kleinguru
addikt

Illetve azért az Infuse is tud letölteni feliratot, akkor van “gond”, ha valamiért még sem. Manuálisan lehet a videó mellé tenni ugyan azon a néven.

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

(#1327) blakey válasza kleinguru (#1326) üzenetére


blakey
titán

Illetve azért az Infuse is tud letölteni feliratot, - ezért írtam ha csak egy eszköz van, mert ugye nem tölti le a film mellé és ez az egyik legnagyobb bánatom a zenelejátszás hiánya mellett. Sajnos egyéb hiányosságai is vannak, pl. a Dolby Vision videókat amiket megtudtam szerezni (nem filmek) azokat még csak HDR-nek sem látja, MrMC meg simán DV-ben játsza le. Egyre közelebb van ahhoz, hogy kukázzam. :(

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1328) L.L.


L.L.
senior tag

Sziasztok.
Sajnos sikerült téglát csinálnom a zidoo X9S lejátszómból egy downgrade után, és elgondolkodtam, hogy egy ATV 4K-t veszek helyette. A kérdésem, hogy származik e bármilyen hátrányom a váltásból médialejátszás terén? Gondolok itt a hangsávok kezeléséről, képminőségről, stb. Például írtátok, hogy lpcm-be küldi ki a hangot, de mivel nem értek hozzá, így azt sem tudom, hogy ez miben nyilvánul meg egy dts, dd hangsávhoz képest, hallani e különbséget, vagy csak annyit vennék észre, hogy az erősítőn más felirat jelenik meg? Esetleg vannak hírek rá, hogy ez változni fog a közeljövőben? Jelenleg 5.1 rendszert használok, újabb típusú erősítővel. Köszönöm előre is a tanácsokat.

(#1329) Csabroncka válasza L.L. (#1328) üzenetére


Csabroncka
addikt

Én hangban nem éreztem visszalépést (alsó középkategóriás rendszer). Az lpcm gyakorlatilag ugyan úgy digitálisan kerül az erősítő DAC-re, csak nincsen tömörítve, hanem kicsomagoltan.

Az MrMC-vel kapcsolatban azt azért jó ha tudja mindenki, hogy ez is részben fizetős (na nem egy eget verő a 2490 Ft), mert a teljes verzióval működik a teljes könyvtárstruktúra nézet, egyébként mindig csak 8- tételt jelenít meg!

"in medias res"

(#1330) OldAkita


OldAkita
aktív tag

Köszi mindenkinek az infót. Minden rendben működik, de persze az ember telhetetlen. Én is:-) Ezért erős vágy él bennem hogy a trnasmission mappámban lévő filmeket ne csak lista formájában láthassam, ahol ha belépek egy mappába akkor az mkv file-ra téve a mutatót balra megjelenít egy képet a filmből, hanem amikor ,még be se léptem a film mappájába csak léptetek a listán lefelé, akkor azonnal tegyen ki egy képet filmből, úgy mint a belépés után teszi. Más kérdés hogy nem az az igazi megoldás, hanem az ahogyan a kezdőképernyőn a Movies ikonra lépve legfelül hatalmas képekkel mutatja a filmeket. Lehet hogy túlzásokról álmodom, de lehet hogy nem, lévén a 30 dolláros X96 2/16Gb gagyi kínai médialejátszó LibreElec-el Kodival ezt probléma nélkül teszi. Háta az Apple TV is tudja, csak én nem hogyan is kéne beállítani :-)

(#1331) blakey válasza OldAkita (#1330) üzenetére


blakey
titán

Lehet hogy túlzásokról álmodom, de lehet hogy nem, lévén a 30 dolláros X96 2/16Gb gagyi kínai médialejátszó LibreElec-el Kodival ezt probléma nélkül teszi. Háta az Apple TV is tudja, csak én nem hogyan is kéne beállítani :-) - pont ahogy az LE esetében, MrMC (Kodi fork), arra van szükséged és ha az LE-ben be tudtad állítani akkor itt is, nálam ráadásul közös (MySQL) adatbázist használ a CE, LE, MrMC, szóval pont ugyanúgy működik.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1332) OldAkita válasza blakey (#1331) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Kösz az infót, de egyelőre a hideg futkároz a hátamon a Kodi telepítésétől mert jól emlékszem milyen keményen meg kellett küzdenem mire megértettem az Amlogic 905-re miképp kell. Az hogy angolul nem tudok, csak külön csemege a Google fordítóval :-)
Most épp ezt fordítgatom, de ahogy nézem több probléma is áthághatatlannak tűnik így elsőre. Úgy néz ki letölteni nem lehet az Apple Store-ból, de még ez a legkisebb gondom mert a cikk linket ad a letöltéshez, azonban az AppleTV-re való telepítéshez egy MAC számítógépet kér amit egy USB C-A kábellel kell összekötni az ATV-vel. Sajnos nincs MAC számítógép a családban, kizárólag pár iPhone telefon, valamint az én Apple TV dobozom hátulján nincs az USB kábel számára aljzat.
Úgyhogy egyelőre itt tartok. Persze van élet Kodi nélkül is egyelőre igyekszem így berendezkedni. Ha van ötlet hogyan juthatnék mégis előrébb, annak örülnék, bár holnap tuti nem lesz időm rá.

[ Szerkesztve ]

(#1333) blakey válasza OldAkita (#1332) üzenetére


blakey
titán

MrMC-t kell letölteni a store-ból, Kodit nem tudsz az ATV 4K-ra telepíteni.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1334) OldAkita válasza blakey (#1333) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Oké az megvan, majd kísérletezek vele.

(#1335) Sickboy25 válasza OldAkita (#1330) üzenetére


Sickboy25
addikt

Ezt a borítós dolgot már megoldottam, ha jól értelmezem ugyanez a problémád...

Keress rá itt a fórumban a hozzászólásaimra és megtalálod amiről beszélek...

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

(#1336) Gomba válasza OldAkita (#1330) üzenetére


Gomba
senior tag

Belépés után hatalmas képekkel mutatja a filmeket...
Az Infuse tudja ezt (ahogy a netflix, hbo go stb is)
Próbáld ki. Nemsokára (2019 eleje) jön a 6-os ezért az 5 prot (ami nem frissül, de lifetime licensz) ne vedd meg.
Viszont ha mondjuk havi előfizusat veszel (1 eur / hó) akkor van 1 hét ingyenes időszak ameddig lemondhatod.

Ép hardverben ép szoftver

(#1337) Snoop-y válasza Gomba (#1336) üzenetére


Snoop-y
veterán

Vagy lehet eveset venni (nekem is az van)

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#1338) atirag válasza blakey (#1312) üzenetére


atirag
őstag

Ezt a képkockaszám egyeztetést hol találom?

(#1339) blakey válasza Gomba (#1336) üzenetére


blakey
titán

Ahigy a MrMC is, nagyon jó az Infuse de mindenesnek sajnos nem, minden esetben érdemes hozzátenni, hogy csak videó lejátszására alkalmas, zene, kép nem megy.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1340) Csabroncka válasza Gomba (#1336) üzenetére


Csabroncka
addikt

"Belépés után hatalmas képekkel mutatja a filmeket..."

Aztán erre a jukeboxra vagy van valakinek szüksége , vagy nem...

blakey: Synology NAS esetén képekre és a "home"vidókra a DS Photo tökéletes

[ Szerkesztve ]

"in medias res"

(#1341) BossBoss válasza Csabroncka (#1340) üzenetére


BossBoss
őstag

Ahogy az apple music es a photo photo app is. Nekem az infuse tökély. MrMc mar kicsit geek téma.

[ Szerkesztve ]

(#1342) HoryThePooh


HoryThePooh
aktív tag

Apple TV 4K és Dolby Atmos lejátszás.

Most ünnepek alatt kicsit jobban utánajártam a dolognak és sajnos csak megerősíteni tudom a korábban erről már nyilatkozókat.

iMovie, NETFLIX használatban működik, PCM-ként bejövő jeleket az AVR (Yamaha speciel) ATMOS-ként felismeri és kezeli:

Hálózati lejátszók (VLC,Infuse,MrMC) azonban jelenleg nem kapta meg a jogot és a kinti fórumok szerint (sajnos) lehet nem is fogja, mert APPLE nem akarja támogatni a liszensz átadását harmadik félnek...
Reménykedjünk. :F
Én személy szerint az Infuse-t használom, nagyon várom mit hoz a 6-os változat majd.

Üdv, HTP

The one who has a true friend doesn't need a mirror :)

(#1343) Gomba válasza Csabroncka (#1340) üzenetére


Gomba
senior tag

Nekem pl. nincs. De ez volt a korábbi kommentben a kérés :)
Egyébként pedig igen: DS Photo (synology) vagy Photos (icloud) nekem képekre ok, zenére más megoldásaim vannak, bár egyre kevésbé hallgatok lokál tárolt zenéket. Bár ios Audio Station airplay2-vel a tvre lehet egy megoldás, bár nem szép, vagy plex vagy itunes server home sharing a nasról (Bár ez utóbbi szívás én nem csináltam ilyet)

Ép hardverben ép szoftver

(#1344) Csabroncka válasza Gomba (#1343) üzenetére


Csabroncka
addikt

Én használtam Kodi-t szóval nekem 20 perc se volt az MrMc teljes, kényelmes testreszabása. Korábban kértem blakey, hogy teszteljen nekem pár fájltípust, ezek alapján és amióta használom, zenére is oké.

HoryThePooh: kicsit ezt a liszensz dolgot kifejthetnétek bővebben is. Nem igazán értem, hogy miért nincsen, bitstream lehetőség az ATV-n. Ebben az esetben nyilván az AVR-ben található liszensz dolgozik, na...

Vagy egyszerűen ennyire le akarja védni a kalóztartalmak lejátszásától az ATV-t ?

"in medias res"

(#1345) blakey válasza Csabroncka (#1340) üzenetére


blakey
titán

Nálam Flickr-en vannak a képek és videók. :)

(#1338) atirag
Az ATV beállításaiban, Audió és Videó alatt.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#1346) HoryThePooh válasza Csabroncka (#1344) üzenetére


HoryThePooh
aktív tag

"ennyire le akarja védni a kalóztartalmak lejátszásától az ATV-t?"
Igen. Mert akkor nem tőle veszed a médiát jó pénzért.
Ez is csak egy lehetséges magyarázat, de ismerve az Apple kereskedelmi előéletét simán benne van a pakliban. Profitmaximalizálás.

valaki így gondolja; azaz az ATV nem hálózati lejátszónak készűlt, hanem simán "fizetős média megosztónak".
"the decision to disable bitstreaming and only do Dolby MAT via PCM was probably a very carefull decision. Almost sounds like Apple purely sees the ATV as a streaming box and/or took Dolby marketing dollars. In that way, it's a miracle they still allow apps like Infuse and MrMC."

The one who has a true friend doesn't need a mirror :)

(#1347) Csabroncka válasza HoryThePooh (#1346) üzenetére


Csabroncka
addikt

MrMc fórumon ha nem is közvetlenül, de utalnak az atmos támogatás megoldására a köv verzióban. Ez a fizetős tartalom érdekes dolog! A stream minősége soha nem lesz tökéletes, ha pedig ennyire terelni akar, akkor egyik médialejátszó szoftver sem lenne elérhető store-ban.

"in medias res"

(#1348) Snoop-y válasza HoryThePooh (#1346) üzenetére


Snoop-y
veterán

Ha sokat szivoznak akkor viszont megolik vele a platformot lasd SACD es egyeb high res media tarolas/lejatszas. Csak egy normalis rivalis megjelenik limitaciok nelkul es a userek atpartolnak. Az ATV onmagaban nem egy nagy durranas jelen formajaban.

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

(#1349) OldAkita válasza Gomba (#1336) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Kösz az infót. Próbából letöltöttem az ingyenes Infuse-t és amint bejelentkezett azonnal tudtam hogy ez a valami :-) Szóval azt mondod, ha megjelenik a 6-os akkor az 5pro-t ingyen meg lehet szerezni?

(#1350) kleinguru válasza Snoop-y (#1348) üzenetére


kleinguru
addikt

Ogen, csak akinek illeszkedik az ökoszisztémába, az azért nehezen vált.

Jelenleg a youtube max full hd sem zavar (na jó, kicsit azért tudat alatt bánt (fullhd tvm van)), a DA sem zavar, nincs semmi féle hangrendszerem sem.

Ellenben nagyon tetszik, ahogy az airpoddal együtt működik, így még a ygerek alszik, tudunk sorozatot nézni. Ha egyikőnk csak kiveszi a füléből, akkor már megáll a lejátszás... visszateszi és folytatódik a film. Annyira magától értetődő, zseniális.

A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.