- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
MasterMark #1318 üzenetére
Újfent köszi :-) Természetesen úgy volt ahogy írtad. Én hibáztam mert azt hittem a settings alatt azonnal hatalmas subtitles ikon vár :-) és nem vizsgáltam végig a menüpontokat. A Video menü alatt persze megleltem a Subtitles-t. Először a legfelső sort állítottam magyarra de az nem volt elég hanem a legalsó ponton az angol mellé be kellett tenni a magyart. Utána azonnal mindkét nyelven talált feliratot úgy hogy éljen a 21. század :-) Nagy királyság hogy soha többet nem kell vacakolni a külön feliratletöltéssel.
Most hogy ez probléma kipipálva, kérlek okosíts ki, a forrás kiválasztásával kapcsolatban. Az MrMC kezdő képernyőjén fehér alapon egy kék ikon van bal oldalt. Itt választható ki a forrás. Végigmentem a folyamaton először a videót választva majd betallóztam az usb-s wincsi Transmission mappját ahonnan elérem a filmeket. Minden jól működik, de azt gondoltam ennek a folyamatnak a végén kitesz egy Transmission ikont a kezdőlapra a forrásválasztó kék ikonja mellé. De nem tett hanem minden alkalommal klikkelnem kell erre a forrásválasztó ikonra majd a videóra és ott már valóban látom a Transmission-t és alatta újabb mappákat választhatok ha akarok. Ennek a programnak ez a normál működési rendje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Air 13.6" M2 (2022) 16GB RAM / 256GB SSD Éjfekete 36 hó garanciával
- Poco X4 Pro - 6/128
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Dell EqualLogic PS4210E (SAN) szerver, 12x SAS 6TB tároló, két PSU, két vezérlő kártya, RAID, iSCSI
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged