Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
A karácsonyi ajándék Apple TV-t próbálgatom. Kitűnően működik. Eddig a router usb portjára kötött hdd-ről néztük a filmeket a tv média lejátszójával. Fórumot olvasgatva kiokosdtam hogy ha letöltök egy media lejátszót akkor az Apple Tv is le fogja játszani a filmeket. Első nekifutásra több ingyenes lejátszót is kipróbáltam de egyik függőlegesen kicsit megnyújtotta a képet, a másik a feliratok ékezetes betűit nem jelenítette meg jól, szóval a végén megvettem a MrMC-t. A sok kérdésem közül egyelőre egyet kérdeznék. Eddig mindig külön keresgéltünk feliratot, bemásoltuk a film mappájába és úgy néztük. Ahogy látom az MrMC le tud tölteni feliratot. Kitűnően meg is jeleníti az Open Subtitles és egy másik helyről a letölthető feliratokat. A problémám az hogy csak angol feliratokat kínál fel. Belenéztem az Apple Tv beállításaiba és mind a nyelv mind a régió magyarra van állítva. Regisztráltam az Open Subtitles-re (tény hogy más e-mail címmel mint ami az Apple Store-ba) és az Open Subtitles webes felületén szintén mindent magyarra állítottam, de nekem mégis csak az angol feliratokat jeleníti meg. A sok felirat végén alul megjelenő lehetőség, ami talán egyéb feliratokhoz vezetne, inaktív, nem tudok klikkelni rá. Olvasom hogy valaki irja hogy nem regisztrált az Open Subtitlesre mégis problémamentesen letölti neki a magyar feliratot. Gondoltam átírom az e-mail címet arra amivel az Apple store-ba regisztráltam de ha van akinek enélkül is jól tölti le, akkor talán ennek nincs is értelme. Vajon mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mini PC
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest