Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z123456z

őstag

válasz Kátai #2351 üzenetére

Tulajdonképpen nem oldódott meg. Ez a telefon és a Vodafone volte nem szeretik egymást. Pedig a kártyát is kicseréltettem. Délelőtt, mint kiderült, a szolgáltatói frissítés keretében kikapcsolták a voltét. Akkor működött a csengetés, de eltűnt a hd jel a hívásoknál. Délután kártyacsere, üsz. ismét felhív, volte aktíválás után megint csak 5 csengetést enged. Próbáltam a kódokkal ki-be kapcsolgatni a voltét, de semmi eredmény. Ismét felhívtam az üsz-ot, szegény kislány szerintem nem is nagyon értette, mindenesetre inaktíválta a voltét, most megint jó, csak nem hd. Ami mindegy, mert különbséget én nem hallottam sosem, de azért furcsa jelenség.

Ami még érdekes, a volte és voifi ( jól mondom? ) kapcsolók mindig látszanak ( ha aktívak ha nem ) és látszólag kapcsolhatók, de valójában nem csinálnak semmit, és ha kikapcsolás után egy másodperccel visszalépek, megint be vannak kapcsolva. Gondolom ez valami MIUI bug.
    Digi kártyával pedig nincs probléma a csengetéssel, pedig ott van a volte logo. Érthetetlen.

Új hozzászólás Aktív témák