- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwizard
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy más is tapasztalta-e azt, hogy a telefon folyamatosan eldobálja az MiBand 2-t.
Először csak az Mi Fit alkalmazást használtam hozzá( a Redmi Note5 telefonon más alkalmazást nem is használtam, csak ezt), és az tűnt fel, hogy szinte semmit nem jelez a karkötő. Ha megnyitom a telefonon az Mi Fit alkalmazást, akkor utána egy (teljesen véletlenszerű) ideig megjönnek az értesítések a karkötőn is, aztán egyszer csak megszűnik jelezni bármit is.
Ezuán felraktam az Mi Bandage alkalmazást, mert abban beállítható, hogy jelezzen a telefon és a karkötő is, ha megszakad és újra felépül a kapcsolat a karkötővel. Ebben azt látom, hogy akár percenként többször is eldobja a kapcsolatot, még úgy is, hogy közvetlen a telefon mellett van a karkötő.
Gyakran, ha a telefon képernyője nincs bekapcsolva és eldobja a kapcsolatot a telefon, akkor addig fel sem épül újra, míg meg nem nyitom a telefonon vagy a Mi Fit vagy az Mi Bandage alkalmazást.Mindkét alkalmazást kilakatoltam, az a akkukímélésnél mindkettőt "nincs korlátozás"-ra állítottam, valamint beállítottam, hogy automatikusan induljanak.
A Note5 telefonommal ilyen hiba nem volt. Próbáltam másik Mi Band 2-t, de azzal is ugyanez a helyzet.
Esetleg volna valakine ötlete ennek megoldására? Olvastam itt pár hozzászólásban, hogy a WiFi-vel akad össze a Bluetooth. Ha tényleg ez a gond, akkor ez igen amatőr hiba lenne a gyártótól...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest