- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Trooper82 #1685 üzenetére
Én Galaxy S8-ról váltottam (összetörtem a kijelzőjét). Annak a megjelenés utáni két évben sokkal több szoftveres nyűgje volt, mint most ennek a Xiaominak van - nekem az a kilences droidnál érte el azt a szintet, hogy elégedett voltam vele. Mostanra kiforrott úgy az S8, hogy már sajnáltam, hogy összetört, még egy évet adtam volna neki szívesen.
Most viszont nem érzem visszalépésnek a 8T-t, nekem egyedül a közelségszenzor, amit ilyen szempontból szoknom kell még, és ha az árát is figyelembe veszem, nagyon jó választás volt. Majd ha az 5G ára lejjebb megy, akkor veszek megint kicsit erősebb telefont, de szerintem az is xiaomi lesz most már.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest