- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hematoma1 #37 üzenetére
Nagyon stabil a kapcsolat. Ha távol mész tőle, akkor levàllik, és ahogy ismét távolságon belül vagy egyből kapcsolódik. Nagyon jó és tökéletesen működik az óráról történő hívás fogadás, és hívás kezdeményezés is és nem kell hozzá semmi (plusz sim, vagy előtte a telefon nyomogatása).
-
hematoma1
senior tag
Mennyire tartja stabilan a kapcsolatot a telóval. Könnyen újra kapcsolódik megszakadás után?
-
Jarod1
veterán
Sziasztok! Endomondoval tud szinkronizálni? rá lehet tenni?
-
A névjegyeket, és a híváslistát hogyan tudom az órára átvinni? Sehol sem találok ilyen funkciót sem az app-ben sem az órán belül?
-
S.J.
tag
melyik most a legjobb samsung okosora tudasban? elegge hulyen valasztanak nevet. Samsung Galaxy Watch?
-
McDog
aktív tag
Aki most akarna venni:
https://napidroid.hu/learaztak-honor-magicwatch-2-okosorat/
-
Black_Raven
veterán
Szia! Én a MobilÁsz-tól vettem, matt fekete rozsdamentes acél, és 6k volt. BP-n van üzletük, vagy a MobilÁsz Shopban online.[link] természetesen van más fajta/szinű is.
-
McDog
aktív tag
Szabványos 22 mm-es szíj használható hozzá. Ha rákeresel a Huawei watch GT2 fém óraszíjra jó-párat kidob a kereső. 7e-42e- Ft-ig. Ha nem ragaszkodsz a pöckös gyors szíjcseréhez, akkor bármelyik óráshoz ha bemész és kérsz egy 22 mm-es fém szíjat, akkor kb 2 perc alatt be is rakja, méretre is igazítja, kb 3e FT-ért.
-
perzeus
tag
Sziasztok
46 mm-eshez fém szíjat hol lehet venni?
Köszi
-
McDog
aktív tag
Ez elég kiszámíthatatlan. Előtte a Huawei Watch GT 2 Classicot nézegettem, ott a megjelenés után az ünnepek, illetve a kisebb cégek vitték lejjebb az árakat, ami januárban vissza is ugrott.
De pl a MagicWatch 2 is először, megjelenés előtt, mikor felrakták pár napig egy négy betűs A-val kezdődő, zöld manós boltba nem 6-tal, hanem 5-tel kezdődő árat rakott fel, direkt, vagy nem direkt nem tudom, de engem az meggyőzött. -
kopidoo
senior tag
Mennyi idő után várható kis ár esés ezeknél az óráknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Milyen légkondit a lakásba?
- EA Sports WRC '23
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Horgász topik
- Vallás
- További aktív témák...
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Bontatlan iPhone MagSafe - ANKER MagGo 622 5000mAh powerbank - vezeték nélküli+vezetékes töltő/akku
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest