Hirdetés
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aakisan
senior tag
válasz
Black_Raven #1295 üzenetére
Nem is tudtam,köszönöm
-
Aakisan
senior tag
válasz
Black_Raven #1293 üzenetére
Úszás után vagy van rá külön opció(pl. fürdés után) ?
-
Aakisan
senior tag
Remélem ez az óra is megkapja a “water eject” funkciót ,mert az új GT2 Pro- ra most jött ki.
-
scyllarus
veterán
válasz
gyuri2008 #1286 üzenetére
Keresel egy droidos telót (nem Huawei/Honort, haverod, párod, kollégád stb), azzal összekapcsolod.
Fejlesztői Egészséget telepíted a telóra, azzal felrakod a számlapot.
Visszapárosítod az Iphone-nal. Az órára letöltött számlapok megmaradnak mindig, akárhonnan vannak, akármivel párosítod, amíg nem törlöd kézzel. -
gyuri2008
veterán
válasz
Black_Raven #1269 üzenetére
Szia
Ezt a számlapot ami ebben a hozzászólásban van,küld el légyszíves privátba.Köszönöm
Iphonra hogy tudom felrakni az órára? -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1282 üzenetére
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1282 üzenetére
Jöhet nekem is az első lap.
Igen, láttam a többit is.
Valamilyen free facemaker-t, pl a Huawei watch facemaker utolsó free verzióját, amivel a mi óránkra is lehet face-t heggeszteni, honnan lehet letölteni (mert mindenhol halott linkeket találok belőle)? -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1275 üzenetére
Ez tetszik. Nem tudnád valahová feltölteni?
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1278 üzenetére
Köszi, keresgélek a Telegramon.
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1275 üzenetére
Ilyesmi irány kellene nekem is. Honnan töltötted le a face-ket?
-
Black_Raven
veterán
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1269 üzenetére
Ez mennyivel átláthatóbb, mint a gyári acél WF?
Szerintem semmivel
-
hawkfoto
tag
Köszi szépen!
-
hawkfoto
tag
Sziasztok! A moddolt health appot hogy lehet Huawei telora felrakni?
Boldog új évet mindenkinek! -
soundman1
senior tag
Az előző face-es kibeszéléskor az óralapokon megjelenítendő elemek számától függő fogyasztásmérésről beszéltetek.
Mivel volt 3 nyugis napom, csináltam 3 face-el egy-egy 24 órás fogyasztásmérést. A teszt során gyakorlatilag 0 hívás és értesítés, kézfelemelés kikapcsolva, pulzus intelligens, stresszmérés be, 22-8 óráig nem volt az óra rajtam (truesleep be) és nagyrészt otthon ülés.
A mérés során minden karakterrel megjelenő elemet egynek + minden vizuális elemet egynek vettem.
Kezdtem a Watch GT-n használt kedvenc óralapommal, ami a GT-n 8%-ot evett:
WittyDiGiCOLHB.DC, 14+5 elem, 62-53=9 %, majd a másik kedvencemmel sztreszszint méréssel:
Acél, 10+6 elem, 52-44=8%,
majd kerestem egy free, minimál fekete, minimál elemű óralapot a Health-ben:
20TC_Minimal_v3, 3+3 elem, 44-38=5%.
Tehát az egyedi mérésem alapján majdnem az elemek számának felével arányos a fogyasztás, de ahogy Black_Raven írta, lehet, hogy valamelyik elem jobban fogyaszt. Mondjuk logikus, hogy a mp mutató, pulzus, lépés, stressz adat gyakori frissitése a legtöbbet, a naptár a legkevesebbet, a többi a 2 között fogyaszt.
Black_Raven javaslatára keresek egy mádik face-t, mert a WittyDiGiCOL adatait úgy sem nézem naponta és a face túl sűrű ahhoz, ahogy már látok. A hwgtfaces-en kell egy minimál, óramutatós 10-12 elemes face-t találnom.
Nem mindenkinek fontos az üzemidő, nekem igen, különbözőek az elvárások.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #1262 üzenetére
Digitálist már nem használok egyáltalán, pedig van pár darab letöltve, de ez az óra sokkal jobban néz ki analóggal. Érdekes mert a másik Magic Watchon a digitálist használtam sokkal többet. A Classichoz adja magát az analóg.
HKorn: Nekem az óra a legfontosabb, és az üzenet/hívás, minden más másodlagos információ az óralapon, főleg hogy egy jobbra lapozással jön részletesen..nincs szükségem a mutatót keresgélni, mert elveszlik a giccsparádéban és a számomra haszontalan információk tengerében. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1260 üzenetére
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1260 üzenetére
Jujj, ehhez még nem elég rossz a szemem
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1258 üzenetére
Teljesen egyetértek ebben.
Gyönyörű, de sajnos az én szememmel használhatatlan. -
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1255 üzenetére
Amúgy erre van megoldás, az egyik szerkeszthető kis kört dual time-ra kell tenni és CET-re állítani es már látod is az időt.
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1255 üzenetére
Igen az valóban néha zavaró, de ezzel együtt sem találtam még jobbat nála.
-
HKorn
veterán
Mindig a WF téma megy, de én a gyári "acél" WF-nél még mindig nem láttam szebbet/informatívabbat.
-
válasz
Black_Raven #1138 üzenetére
Ingyenes sok van de csak egy bizonyos számút lehet letőlteni, ha le akarsz mást tőlteni és tele van akkor előszőr törőlni kell.
-
Nekem is ez a problémám csak, a Huawei telefonon keresztül elérhetőek a fizetős számlapok, a többi telefonnál nem. Én azt csinálom a Huawein keresztül letőltöm és akkor a többi telefonon elérhető amiket letőltöttem. Más minden elérhető, még az is amiket a Huawei Watch Gt órámmal rögzítettem edzésadatokat visszamenőleg 2019-ig.
-
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Black_Raven #1244 üzenetére
Megpróbálom majd valahogy élőben tesztelni picit. A rezgés erőssége pont az egyik feltétele a dolognak.
-
Black_Raven
veterán
Ez a rezgés erősség elég kevés, ha el van terelve a figyelmem, ritkán veszem észre. Pont határeset, ha gyengébb lenne egy hajszállal is, azonnal kukáznám.
-
scyllarus
veterán
Nekem nem volt Xiaomim előtte, de nekem bőven elég a rezgés erőssége, még nem maradtam le soha semmiről.
-
ultio
aktív tag
Volt Bipem, majd GTR és most a Honor.
A Honornak a leggyengébb a rezgése még az erősebb állásban is!
Szerintem konkrétan kevés, van, hogy nem is érzem, hogy rezeg.Sporttevékenység közben, majd ha sok ruha alatt van, tuti nem érezhető a tezgése.
Ez az én tapasztalatom.De össze se lehet hasonlítani a GTR-el a Honor javára.
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
Black_Raven #1237 üzenetére
A rezgés hangjára gondolok. :-) A GTR-nél nem éreztem, de hallottam hogy rezeg.
-
tsabeekaa
aktív tag
Sziasztok,
Szeretném kérdezni azokat, akik esetleg Amazfit GTR-ről váltottak, hogy milyen az óra rezgése a GTR-hez képest? A GTR-től azért szabadultam meg pár nap után, mert a rezgés alig érezhető volt, de idegesÍtően hallatszott.
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1225 üzenetére
Amikor utoljára néztem, IOS-en (14.2) csak 3 menüpont volt ott: Hívások, Üzenetek meg többi alkalmazás, ha jól emlékszem a nevére a harmadiknak.
-
lfarkas
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Szia! Én nem találom ezt az óralapot sehol. 11.01. 512
Xiaomi Poco x3 a mobil. -
gyuri2008
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1225 üzenetére
Nálam ilyen nincs az iphon-non.
-
gyuri2008
veterán
Csak a telefon hívás és a víber hívás jön át az órára,semmi más,iphoneSE 2020 használnám az órát.
Mi lehet a gond? -
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #1222 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
Akkor jöjjenek a komoly dolgok!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1219 üzenetére
Semmi gond, ez egy szabad fórum, itt bárki leírhatja a baját, engem nem untat. Várunk máskor is, a topikkal összefüggő témában is. B.Ú.É.K..
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
Black_Raven #1215 üzenetére
Tudtam hogy lesz egy madár...
Semmi baj, majd megnyugszol...
Írtam h nem vitatkozni akarok. De nem kell ezt ennyire túlbonyolítani. Elnézést kérek ha valakinek kellemetlen, feszengő érzéseket okoztam...
Boldog Új Esztendőt! -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1217 üzenetére
Jájjj a szemem....
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1215 üzenetére
Mondjuk ilyen madárfejjel mint neked van....lehet rád értette a "csipogást" ?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1212 üzenetére
Én meg az ilyen hozzászólásokat utálom olvasni. Nehogy már megszabd hogy miről irhatunk. Ha nem tetszik, nem olvasod, vagy kényszerit valaki..
-
scyllarus
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1212 üzenetére
Csak segíteni akarunk neki, és kérdezgetjük, ami eszünkbe jut, azért ennyi a hsz most. Ha visszanézed, nem szokott ez napi téma lenni
-
Rudiaszarvas
tag
válasz
scyllarus #1209 üzenetére
Normál, gyári óralapok mellett hoznia kell a 7napot, ala heti 1db töltés... Ha nem, akkor szervíz... Custom lapoknál és ha folyamatosan fényfűzért akar a csuklóján ne csodálkozzon hogy 4 napra csökken... Erről ennyit... Ezt mind normál használatra írom... Nem napi gps használat és folyamatos zenehallgatásra.... Nem vitatkozni akartam csak unom olvasni hogy az akkuhasználaton csipogtok... Kijött belőlem... 😉 PEACE
-
embe
nagyúr
Arra nem emlékszem hogy említve volt-e, vajon nem használ always on display-t?
Bár ha cserélték az órát akkor csak találtak valamit a szervízben.... -
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #1209 üzenetére
Az órát már kicserélték, azt írta a fórumtárs. Ott azt kéne megnézni, nem esetleg vmi hibás custom óralapot használ, illetve nincsenek e ellentétes beállitások. De elképzelhető egy fullos óralap(kb 16 adat)használata, sokszor ébren lévő kijelző melletti nagy fogyasztása. De mivel nem vagyunk látnokok, a részleteket meg nem ismerjük, egy választásunk marad=user error.
-
scyllarus
veterán
válasz
Rudiaszarvas #1208 üzenetére
Nem tudom, mit nem értesz. Azon felesleges lenne kattogni, hogy 9 vagy 10 napot bír-e, de azért a 4 nap (ahonnan indult a téma) valóban nagyon kevés, azt már érdemes megvizsgálni, nincs-e valami hardveres gond. Annyit a Watch Magicem is hozott, sokkal kisebb akkuval (180 vs 455mAh)
-
Rudiaszarvas
tag
Most tényleg azon kattogtok hogy 4, 5 vagy 7 esetleg 10napig bírja-e az akksi? Mennyi ideig kell tölteni? 1, másfél óra? Ezt az időt sehova se lehet besuvasztani?? Komolyan..
Én pl. Minden vasárnap este rárakom töltőre.. Reggel meg leveszem aztán jónapot... Kb 1éves a készülék és még mindig hozza az 1hetet... Szinte mindig rajtam van.. Minden be van kapcsolva rajta. Ha ezt nem bírja a tied, vidd szervízbe és kész... Vagy töltsd heti 2x... 😉
-
embe
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1206 üzenetére
Ó Bakker! Valóban. Köszi!
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1203 üzenetére
Tudnál adni ehhez a számlaphoz egy linket? Keresgélem de nem találom. Köszi!
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1203 üzenetére
Ebben igazad van, nem fogalmaztam pontosan. Minden változó adat megjelenítése hozzátesz egy kicsit.
Nyilván önmagában a másodperc nem számít ilyen sokat, mint amennyivel nála rövidebb az üzemidő. -
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #1191 üzenetére
A másodperc mutatós számlap is jobban meríti?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Sweet.tv - internetes TV
- Nagyrobogósok baráti topikja
- urandom0: Használj te is európai terméket! 🇪🇺
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- NOMAD ÉS EPICO iPhone 16 Pro Max Bőrtok
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Magsafe töltő eladó
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest