- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Frissítések ... ennyi volt?
-
roller
csendes tag
Sziasztok!
A kinézeten kívül van valami különbség e között, és a huawei watch gt2- között?Az értesítéseket, pl messenger mennyire jeleniti meg rosszabbul, mint a gt2?
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #1794 üzenetére
Szerintem Ugyanezt írtam. Nem mér, mert kikapcsolja a mérést.
Nem értem a felvetést. -
gyemipapa
senior tag
válasz
Old Gyfland #1788 üzenetére
Én nem tapasztaltam. Kifejezetten megfigyeltem, ha leveszem az órám fürdéshez, visszanézve arra az időre nem mér. (Ellentétben az olcsó gagyi "okosórákkal".
-
Laki
tag
Nekem megjöttek a fizetős számlapok S10+,de nemértem miért fizettek egy számlapért,mikor millió van a neten ingyen
-
embe
nagyúr
válasz
Old Gyfland #1788 üzenetére
FR-t neki! -
Old Gyfland
tag
Srácok!
Tapasztalt valaki olyat, hogy pulzust, alvást és stresszt mér az óra úgy, hogy nincs a kézen? -
gyemipapa
senior tag
válasz
xavix13 #1783 üzenetére
Nyilván az óra a pontosabb, a karmozgásodat figyeli horizontálisan és vertikálisan, vagyis nyilván karlóbálással meg lehet téveszteni. A telefon másként "zötyög" a zsebben.
Ha bevásárlókocsit tolsz és az órás kezeddel is fogod, nem mér, leteszteltem. Ott a telefon mér, ahogy "zötyög" a zsebben.
Kösd a telefont is a csuklódra, valszeg akkor ugyanannyit fog mérni. :-)[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Sziasztok, pár napja szert tettem egy ilyen órára, eddig szuper. Viszont azt vettem észre a p30am egy jó 10%al több lépést rögzít mint maga az óra? A telefon mérése lehet fals vagy esetleg az óra a hibás? Vagy ne foglalkozzak vele?
-
scyllarus
veterán
Mivel ez egy óra formájú aktivitáskövető, szerintem mindenkinél napi használatban van, csak úgy van értelme.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
vlesi69 #1779 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagyon lennének, akik napokig nem használják, általában napi használatra vettük. Egyébként lehet, hogy van ilyen automatikus kikapcsolás benne, de lehet, csak lemerül. Én ha napokig nem használnám, eleve kikapcsolnám, mint egy használaton kívüli telefont is.
-
Nektek is kikapcsol automatikusan ha pár napig nem használjátok?
-
Jacques
csendes tag
válasz
soundman1 #1777 üzenetére
Köszi, de elengedtem a dolgot. Van egy régebbi xiaomi törött kijelzős telefonom, arra feltelepítettem a Fejlesztői Egészség appot, és mivel a neten találtam pár olyan számlapot amilyet szerettem volna így feltelepítettem őket arról. De érdekes módon a fizetősek ott is szingapúri dollárban vannak feltüntetve...
-
soundman1
senior tag
válasz
Jacques #1775 üzenetére
Ha más nem segít, akkor a szokásos androidos buhera - a Fiókközpontban és az Egészség appban adatok felhőbe szinkronizálása, majd - egymás után kipróbálva a következőket mindaddig, amig meg nem szűnik a hiba:
teló újraindítása;
HMS Core alkalmazásinformáció megkeresése, majd Tárhely/Tárhely kezelése/Adatok törlése;
végül HMS Core Frissítések eltávolítása (3 pötty), majd, újraindítás és a legújabbra update.
Nincs jobb ötletem. -
Old Gyfland
tag
Meghülyült az órám.
Ma délután legnagyobb meglepetésemre kiderült, hogy aludtam több mint 4 órát és átlagon felül stresszes voltam. A pulzusom egyenletes. Ja, mindez úgy, hogy nem volt a kezemen.
Erre vajon mi a magyarázat ? -
Balinov
titán
-
soundman1
senior tag
A 04.29-i, nem Huawei, Honor mobilok fizetős óralap letöltési lehetőségre alábbi válasz érkezett:
Mondjuk azt mondták korábban, hogy nem lehetek fejlesztő és Telegramon mégis kaptam útmutatást és regisztráltam magam fejlesztőnek. Csak azt kell még kideritenem, hogy miért nem fogadták el az óralap feltöltési kérelmem.
Amúgy van 7.515 Health verzió, néhány hobajavitást írnak.
Ami szerintem új: a Profilban van lehetőség vészhelyzeti infprmációt megadni. -
Nekem eddig Huawei telefonjaim voltak, ott a fiókba van megadva a kártyám, de sajnos váltottam a gugli hiányában, a Samsungnál és a Xiaominál letöltöttem az alkalmazásokat ami kell, beléptem a fiókomba és ez a rész tökéletesen működik, szinkronizál mindent, ott vannak az összes edzéseim még Huawei Wach Gt-vel mértek is, csak a fizetős számlapok nem elérhetőek.
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #1761 üzenetére
-
scyllarus
veterán
Megjöttek a fizetős számlapok Samsungra is.
-
válasz
hematoma1 #1745 üzenetére
Működik tökéletesen az összes edzésem visszanézhető még a két évvel ezelőtti Huawei Watch gt órámról az adatok azok is ott vannak, csak a fizetős számlapok nem jelennek meg. Már kérdeztem itt, van olyan fórumozó akinek megjelent egy idő után. Az eddig letöltött, és megvásároltakkal el vagyok, de vannak újak.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok. Azt kérdezném hogy samsung telóval mennyire működik jól?
-
Ferrarer
tag
Sziasztok
Vettem egy ilyen órát és az a gondom, hogy közvetlenül futás előtt hiába szinkronizálom a telefonnal, az edzés elindításakor az írja ki, hogy a műholdinformációk frissítésre szorulnak és elég sokára talál GPS jelet és a mérés sem pontos. Tudja valaki, hogy azt hogyan lehet frissíteni? -
Black_Raven
veterán
-
soundman1
senior tag
Mindenkinél 1.0.11.20 az utolsó firmware az órán? Már jó ideje nem jön új update. H Watch GT2 azóta már 3 update-t kapott, most a 1.0.12.20-t szórják.
-
embe
nagyúr
Nem tudjátok melyik az a számlap, amelyik egy linuxos bootolása emlékeztet? Semmi ábra, csak apróbetűs szöveg.
[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
-
soundman1
senior tag
válasz
vlesi69 #1731 üzenetére
Huawei telóról vettem 1 számlapot, nincs rögzitve a bankkártya adat a huawei fiókban, de a kártyával ki tudtam fizetni.
Milyen fizetési app kellene még, melyikre gondoltál?gacsoi: Az jó hír lenne, ha már más eszközökön is lehetne vásárolni. De ha a felugróablakot engedélyezted, akkor nincs más ötletem, talán még mindig nincs aktiválva a fizetés. A Xiaomi-nál nézd meg a többi beállítást is, Képernyőfedvény vagy minek hívják is engedélyezve van-e, ami egy alkalmazás feletti másik alkalmazás megjelenítéséért felel.
Mi a Health és HMS verziója? -
Nekem eddig nem jelentek meg a fizetős számlapok az appon belül sem a S21+, sem a Mi10T Pron, de senki nem tudott még választ adni miért. Gondolkodtam hogy az eddigi Huawei, Honor telefonoknál meg volt adva a kártyám, rányomtam fizettem. Lehet hogy a Huawei fizetési appja kéne még? Nem tudom már megnézni nincs már Huawei telefonom.
-
skun76
csendes tag
Sziasztok.
Hol tudom a kijelző időt megváltoztatni?
Jelenleg csak 5 mp-ig világít.
A Beállítások/kijelző/haladó/Képernyő be résznél az időbeosztás percekben van megadva.
így gondolom nem itt kell. Itt már próbáltam változtatni 10 illetve 15p-re, de semmi változást nem tapasztaltam. Egyébként ez mit állít?
Máshol viszont nem találta ilyen beállítási lehetőséget. Gondolom csak nem vettem észre.Segítségeteket előre is köszönöm.
-
ultio
aktív tag
Én megvettem a Health Syncet, de vissza is kértem az árát. Használhatatlan!
A Health Sync küldi a Google Fitnek, majd az küldi a Stravába. Gyakorlatilag semmilyen adat nem ment át jól és amúgy is csak a futásokat, gyaloglásokat küldte át. Tehát hiába van az órában ezerféle sport, nem lehet átküldeni Stravába. A térkép se megy át, szóval nem jó semmire.
Nekem legalábbis semmire se jó. -
embe
nagyúr
Bennem az merült fel, hogy nem lehet egy külső appal szinkronizálni, ha esetleg eszközt cserélek egy másik márkára, akkor arra visszatölthetem.
Vagyis az ezzel az eszközzel gyűjtött adatok elvesznek. -
HKorn
veterán
-
HKorn
veterán
válasz
Babetta-X #1712 üzenetére
Igen, én is használtan vettem a VA4-et, újonnan a 100k-t sokalltam érte. Továbbra is azt mondom, hogy az MW2 nagyon jó és szép óra, tudása is megfelelő, árba is tök jó, viszont a Health appban lenne több fejlesztési pont is, de nem akaródzik nekik ezeket fejleszteni.
-
Babetta-X
senior tag
Köszönjük az összehasonlító írást, én is sokáig vívódtam, hogy inkább gyűjtök Garminra, de az új mw2 vs használt garmin közt előbbi győzött. Nagyon nagy hiánya az mw2-nek, hogy nincs rendes számítógépes app hozzá vagy bármi felület, pedig hardveresen sokkal többet tudna, ezeket amiket írtál azért hiányolom néha.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ígértem, hogy írok majd egy Honor MW2 - Garmin Vivoactive 4 összehasonlítást. Csak nagyon tömören, én szemszögemből a különbségek:
Maga az óra (VA4) nem annyira szép és minőségi hatású mint az MW2, továbbá a kijelző is gagyibbnak hathat a szép, nagy felbontású AMOLED után. A kijelző is kisebb (1.3" vs 1.39" az MW2 javára)
Viszont jelentősen könnyebb a VA4 (kb 20g-mal), amit lehet érezni, főleg sport közben észrevehető, illetve kényelmesebb is viselni, ezt már viselem alváshoz is.
A transzreflektív kijelző sportolás közben nagyon jó, akksi 1-2 nappal kevesebbet bír, mint az MW2, de kb 5 nap itt is megvan, nekem annyi már elég.
Véleményem szerint a Garmin óráknál nem feltétlen a hardverért ad ki az ember ennyi pénzt, hanem a szolgáltatásokért, abban nagyon erős a Garmin. Van netes felület, nem csak app, ahol útvonalakat tervezhetsz, vagy választhatsz meglévők közül, te mgadnak összerakhatsz bármilyen edzésprogramot, amit ráküldhetsz az órára és az levezényli neked. Exportálhatsz, importálhatsz gpx-et.
Jóga meg Pilates edzéseknél pl kis figurával mutatja az óra hogy kell csinálni a gyakorlatot.Vannak telepíthető alkalmázsok, WF-ek, számlapok, adaptív edzésprogram, virtuális edzővel futáshoz, biciklihez, balesetészlelés, live track, stb. Az óra tud Garmin Pay-t, szóval itt tényleg van minden ami hobbi/profi sportolónak kellhet.
Épp ezért csak okosóra funkciókra nem anyira ajánlom, bár itt pl vannak előre megírt sablon válaszok üzenetekre, amit óráról lehet visszaküldeni, de ha valakinek csak lépésszámlálás és kisebb aktivitáskövetésre kell, vannak olcsóbban szebb órák, viszont aki kicsit is komolyabban gondolja a sportot, az előbb utóbb itt köt ki, vagy a társainál (Polar, Suunto)
-
scyllarus
veterán
Amióta 16.000 ft-tal lett drágább, nehéz nagy bukóval eladni
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #1705 üzenetére
El is adtad? Mennyiért ment el? Nekem egyelőre nincs szívem megválni tőle
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Búcsúzom a topiktól, továbbra is sok örömöt nektek a MagicWatch 2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.