- Asszociációs játék. :)
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #798 üzenetére
Nem, az egyes is így működik. De várom a BF-et, hátha lesz jó ajánlat. De Karira mindenképp meglepem magam egy 2-vel
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #796 üzenetére
Nekem azért kell, mert ha nem alszom el rögtön, akkor forgolódáskor pofán ver a fény. Amúgy igazad van, ébredés után kell a gomb, akkor is, ha közben lejárt a DND.
-
Black_Raven
veterán
Pont azt írtam, hogy nem kell DND, mert ha elalszom automatán kikapcsol a csuklómozdulatra kijelző on, mindaddig kikapcsolva van, amíg ébredés után megnyomom bármelyik gombot, lényegében az jelzi az órának hogy fölébredtem, mehet a karnevál.
Tibiajax: én kimélem, csak 5V/1A töltőfejjel töltöm, ki tudja milyen elektronika van benne, így nem punnyadhat meg, semmiképp.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
azt szeretném megkérdezni, hogy bármilyen töltőfejjel (akár a mate20 gyorstöltőjével) is tölthetem bátran az órát, vagy inkább csak egy mezei, gyengébbet használjak?
köszi[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Azt mondja meg nekem már valaki, hogy a bejövő hívást hogy lehet az órával némítani?
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #786 üzenetére
Nekem vezetés közben nem villog az egyes, jórészt városban vezetek én is.
Időzített DND van, így éjjel nem kapom az arcomba, ha átfordulok a másik oldalamra. Persze, éjszakás műszakban ez nem megoldás. -
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #786 üzenetére
Igen, ezt én is megfigyeltem, de igazából nem tudom, hogy ezt hol lehetne állítani. Vagy esetleg az alvásfigyelés vezérli és ha úgy érzi, alszom, akkor lekapcsol a kijelző Én 3 műszakban vagyok és ott nem kellene éjszaka, ha csak úgy nem menne az AOD, ha én nem akarom. Majd jövő kedden tudom ezt csak ellenőrizni. Akkor éjszakázok legközelebb.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #784 üzenetére
Nekem még csak kétszer volt feltöltve, de 7 nap után 10%. Mondjuk vezetéskor elég gyakran világít a kijelző, ahogy tekerem a kormányt, napi 20km város. Talán ez meríti. De az AOD is merítené, arra fe is híja a figyelmet hogy felezi az akkuidőt., azt meg nem szeretném, hogy két kezem kelljen ahhoz, hogy megnézzem, hány óra.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #782 üzenetére
Mondjuk én doongoo-t kérdeztem, de akkor neked így hány nap AOD nélkül, csuklófelemelés világítással?
-
tibike8
őstag
Nem vagyunk egyformák. Én is csak azért ragaszkodom az AOD-hez mert így jobban tetszik és jobban óra hatása van. Az analóg kijelző nekem teljesen jó. Éjszaka meg amúgy is elsötétül az egész mikor alszom. Engem meg az zavar, ha sötét a kijelző. Akkor a számomra 'csak' egy okosóra hatása van. Persze, vegyek akkor egy analóg órát, de azért kellenek a plusz képességek is így számomra az AOD fontos. Illetve pont azért nem tetszenek a szilikonos szíjak sem mert akkor megint olyan 'okosórás'. Ezért kell nekem a klasszikusabb bőr vagy fém szíjak. Amúgy most 3,5 nappal a töltés után 46%-on van az óra AOD-val és sok nyomogatással. Jó ez így nekem.
De hát mindenkinek máshogy tetszik. Ezért szép ez -
HKorn
veterán
Megcsináltam, így már átmegy a Stravába, de ez plusz 1 alkalmazás és rádásul a mai 7.1km futás mire átmegy a Stravába már 8.9km lesz tök fals pace adatokkal, szóvak semmit nem ér az egész. Plusz beszinkronizál olyan aktivitást hogy reggel sétáltam 0.5km-t 50 perc alatt, ami egyáltalán nem történt meg.
-
Tibiajax
nagyúr
elmondom, rettenetesen egyszerű.
az apple watchnál (bocs, h ezzel jövök mindig példának, de egy héttel ezelőttig még úgy volt h olyanom lesz, az akkori iphone-om mellé, de aztán másképp alakított a sors), van pl egy kék, spiráló, pulzáló számlap, ami hát.. iszonyat jól néz ki, önmagában. na most az én nagyon szeretném full on-on hagyva, hadd menjen, hadd lássák, ha nézzen már jól ki a karomon..
de tényleg. az abban a pillanatban megfogott, majdnem h azt tudom mondani, szinte csak emiatt akarok egy smartwatch-ot a kezemre.. úgysincs rajta semmi
és amikor olvastam, h ez a -jóval szerényebb árazású- honor is tud ilyesmit, a telefonommeg úgyis váratlanul huawei lett most, miért ne -
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black_Raven #767 üzenetére
köszi srácok
az engem nem érdekel, hogy felez, az apple watchnál így is sokkal többet bír, szóval rohadtul nem érdekel, h nem 7 hanem 3 nap.
viszont az apple watch-nál nagyon megy az always on, és megmondom őszintén, míg engem kb az összes fitneszes játékok nem izgatnak, ez annál inkább
és ez komoly gondom lesz, ha ennyire nem is biztos, h menni fog ez a sztori -
-
Tibiajax
nagyúr
sziasztok,
hamarosan én is belépek a klubba.
annyi kérdésem lenne: a folyamatos kijelző bármilyen gyári, vagy custom számlappal működni fog nekem, ugye?
köszi, -
tibike8
őstag
Azt meg lehet valahogy csinálni, hogy az óra is jelezzen, ha a teló ébreszt vagy letelik a visszaszámláló? (S8+)
-
zzola
titán
válasz
Black_Raven #748 üzenetére
Működik, köszi!
-
zzola
titán
+ nézőpont kérdése, de elégetett kalóriát is kevesebbet mér a Honor. GPS-ben (megtett táv) is van eltérés, azt olvastam, hogy kevesebb mintát vesz a Honor, talán innen adódik a mérési eltérés...
Pulzusra elég fals adatokat hoz! Nyugalmi (ülő) állapotban nekem 40-50 között van a pulzusom, ez meg képes akár 80-100-at is mérni.
Na jó, de több mint 50%-kal olcsóbb a Honor.Kardiot lehet egyáltalán rögzíteni vele?
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz
dbdadi1221 #737 üzenetére
Tud.
-
dbdadi1221
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a HONOR MagicWatch 2 okosóra, 42mm-es változat, alkalmazása és az óra tud-e magyarul? Ha jól tudom az alkalmazás igen viszont az órát még nem tudtam megnézni és kipróbálni.
Köszönöm a segítséget!
-
zzola
titán
válasz
Black_Raven #734 üzenetére
Ja, nem azt néztem! Így már értem...
-
zzola
titán
válasz
Black_Raven #732 üzenetére
Értem. Tehát a "más"-nak kell. Az szuper.
-
zzola
titán
válasz
Black_Raven #730 üzenetére
A service mihez kell, mi igényli?
-
Black_Raven
veterán
Hogyne lenne, csak nem ott. A Huawei oldaláról letöltöd az AppGallery-t, és onnan azonnal felajánlja mindenből a legfrissebb verziót, ugyanúgy mint a Play áruház. Én felraktam, frissitettem, mentettem a belső tárhelyre az AppGallery.apk-t és töröltem. Viszont havonta tolok egy Install-t neki és frissitek újra mindent, utána megint kuka.
(de én 4 huawei appot használok, Zene, AI Life, Health,HMScore)
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Black_Raven #726 üzenetére
Jogos, rosszul írtam a nevét. Play áruházból tettem fel de most nézem 2019 decemberben volt utoljára frissítve. Ebből nincs frissebb?
-
kekigyu
aktív tag
Feltettem a Huawei Health Service-t, viszont állandóan crashel. Ennek mindenképp fent kell lennie vagy e nélkül is minden funkció működik az órán?
-
tibike8
őstag
Köszi, megtaláltam.
-
tibike8
őstag
Sziasztok! Tegnap én is megkaptam a 46-os verziót. Ismerkedünk. Annyi kérdésem lenne, hogy hol lehet beállítani, hogy melyik alkalmazások küldhetnek értesítést az órára? A Viber kimaradt mikor a telepítésnél ki kellett pipálgatni az appokat és most meg nem találom, hogy hol lehet ezt módosítani.
-
Tacsilaci
tag
Amint lesz rá lehetőség, írok. Egyenlőre itthon vagyok karanténban. Amit már most el mondhatok kisebb az óra. Kevés jó számlap van ami pedig tetszik annak a jó része fizetős! Az adatok nagyon de tényleg nagyon részletesek. Éjszaka is méri automatikusan a vér oxigén szintet. Annyi beállítási lehetőség van hogy az ember elveszik benne! De nekem a Honor kijelzője jobban tetszett. Alig várom az első edzést... Ha nem válik be vissza küldöm,és keresek tovább.
-
gyemipapa
senior tag
Hm... rendeltem hozzá [ilyen] védőt. A kétdarabos került szállítással összesen 2500-ba. Raknám fel, tisztítás, stb ahogy a nagykönyvben meg van írva, fölétartom, tökéletes, ráteszem, simítanám, hát a közepe felpattan, mint a gumilabda. Fejben már fogalmaztam a reklamációt, hogy rosszat küldtek, mikor megnézem a rendelést, hát addig nézegettem, keresgéltem rendelés előtt, míg "sikeresen" Huawei Watch GT2höz rendeltem, Még számlát is mellékeltek, azon is az van. Gutaütés.
Kettő volt a csomagban, a másik érintetlen, de most mit kezdjek vele? -
Tschubi
tag
Sziasztok, Erre a lépésszámláló problémára reagálnék. Én is ezt az órát használom és egy Redmi Note 7-es a telefonom.
1, Nálam sosem mutatott más lépésszámot a telefon az egészség app-ban, mint az óra. Illetve de. Egészen addig nullát mutat a telo, amíg be nem kapcsolom a kékfogat és nem szinkronizál az órával. Onnantól az óra által mért értéket mutatja.
2, Többször lemértem, hogy a valós lépésszám és az óra által mért mennyire fedi egymást. És itt sem tapasztaltam olyan eltéréseket, amelyeket fentebb, korábban leírtak mások: pl. 1500-t léptem, az óra meg mért 1485-t. Kb. 5x végeztem el ezt az összehasonlítást, és nagyjából mindig ezt volt az eredmény, azaz az óra ennyivel mért kevesebbet. Ez a 1%-os hiba nálam bőven belefér. Lehet, hogy jó órát fogtam ki? -
kekigyu
aktív tag
válasz
Black_Raven #714 üzenetére
Úgy rémlik az alkalmazás telepítésekor volt opció állítani ezt de most nem találom.
-
gyemipapa
senior tag
-
kekigyu
aktív tag
Megérkezett az óra tegnap. Azt hol tudom beállítani, hogy az Egészség app csak az óra által mért lépéseket számolja, a telefon által mérteket ne? Ma reggel értesített az app, hogy 16000 lépéssel új rekordom van, az óra 188 lépést mutat...
-
soundman1
senior tag
válasz
gyemipapa #708 üzenetére
Gyemipapa, zzola: Köszönöm az infókat, ezek szerint majd a nyári melegben ha nem bírom, akkor veszek valami szellősebbet.
Tacsilaci: írj majd róla, jó választás volt sztem. Néztem én is e típust, mert bennyboy említette valamikor. Tulajdonképpen mindenben jobb vétel lenne, de használtan nem láttam, az új árát nekem pedig nem hozza vissza, így 1 bontatlan HMW2-nél maradtam.
-
gyemipapa
senior tag
válasz
soundman1 #704 üzenetére
Lehet, hogy nem bőr, de akkor kitűnő utánzat, igényes kidolgozás! Más kérdés, hogy én az előző órámat is mágneses fém szíjjal használtam, megszerettem, ehhez is útban van már.
A fix csatosokat azért nem szeretem, mert a csukló vagy izzad, vagy száraz, vagy dagadtabb vagy nem, és állandóan ki-be kellene csatolgatni, hogy kényelmes legyen, a mágnesesnél ez egy mozdulat. ja és jobban is szellőzik. Sportra meg nem használom.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
gyemipapa #696 üzenetére
Úgy látom neked ezüst színű órád van, de más, gyári bőr szíjat használó kolléga is adhatna választ kérdésemre.
Úton van a HMW2 órám. A bőr szíjra vagyok kíváncsi, hogy kívül-belül valódi bőrből van-e? Mennyire kopik és hogy lehet kibírni benne nyáron?
Csak azért kérdezem, mert a mostani watch GT-t lyukacsos bőr szíjjal bírom csak hordani, a szilikon szíjat naponta törölgettem, így a műbőr belsejű bár szíj is felejtős nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Asszociációs játék. :)
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Elon Musk azt ígéri, hogy lekörözi az összes chatbotot
- Ukrajnai háború
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...