- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobalt14
tag
Sziasztok,
Feleségem kapott egy ilyen órát kb egy hónapja, de nem nagyon találunk benne olyan funkciót, hogy futás közben az óra automatikusan leálljon, ha a futó is megáll valamiért. Mi nem találjuk csak ezt a beállításokban, vagy tényleg nincs ilyen funkció az órában?
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1696 üzenetére
Ha meguntad, az rendben van. De jobb nem lesz, sőt.
-
pepetech
őstag
válasz
Black_Raven #1693 üzenetére
Csak azért jobb valami (mégha butább is) mert több frissítést kap? Ez szerintem marhaság (már bocsánat) a sok frissítés egyet jelent csak. Túl sok hiba van amit ki kell javítani. Amúgy meg szerintem a mi óránk is kapja a frissítést 1-2 havonta.
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1693 üzenetére
A topikját olvasva nem. Sokan jeleznek problémákat vele. De nézz bele te is.
-
gacsoi
senior tag
Srácok !!
Ismét nem jönnek meg az értesítések az órámra.
Tud valaki valamiféle telefonspecifikus leírást, mit is kéne pontosan beállítanom ?
Xiaomi redmi 8T a készülék -
embe
nagyúr
Ismét van egy Health. Huawei Health 11.0.6.515
-
HKorn
veterán
válasz
scyllarus #1683 üzenetére
Persze, mindenkinek a saját szempontjai alapján érdemes választani és egyébként a Honor is bőven jó hobbisportra. Jó a GPS, pontos a pulzusmérés, vannak edzésadatok is, több nem kell. Nekem sem ért volna 100k-t a Garmin, de ennyiért már megnézem, ki tudom használni a plusztudást, plusz asszonynak is Garminja van.
-
scyllarus
veterán
Igen, sportra egyértelműen a Garmin a jó választás. Csak én annyit nem sportolok, hogy profi sportóra kelljen, pláne úgy, hogy amiket eddig láttam, azokat hétköznap nem hordanám. Amúgy is húzós az áruk (oké, adnak is érte valamit), de csak sportra nekem soha nem érné meg.
-
HKorn
veterán
válasz
soundman1 #1681 üzenetére
Igen, régóta szemeztem a Vivoactive 4-gyel, de sajna 100e körül van még mindig újonnan. Viszont most sikerült egy szép, garis példányt kifognom 60-ért, erre lecsaptam.
Majd írok róla, ha belaktam kicsit. Nálam fő szempont a futás és bringa, Garmin Coach lesz az első amit kipróbálok.
Továbbra is azt mondom, hogy a MW2 ennyi pénzért nagyon jó választás és továbbra is az egyik legszebb óra.
-
HKorn
veterán
válasz
scyllarus #1679 üzenetére
Ez nem a Venu Sq, azt visszaküldtem, az tényleg kicsi es gagyi kinézetű volt. Ez a Vivoactive 45mm-es, fémtokos, hasonlít a Honorra csak nem amoled kijelzős, hanem transzreflektív, ami nekem jól fog jönni.
Nekem 90%-ban sportra kell az óra és abban sokkal de sokkal profibb a Garmin szolgáltatások terén.
Egyébként sok bajom a Honorral sem volt, nagyon jó kis órának tartom, nem is szívesen válok meg tőle.
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
És az új verzióval kaptatok egy megelégedett ségi kérdőívet? A végén bele írtam újra, hogy az üzenetkezelésen mit kellene már végre fejleszteniük.
A kprábban bejelentett kérésekre mai napig semmi válasz nem jött. Ha azokat beemelnék egy firmware-ba, illetve szpftver update-be az sokat javítana az élhetőségen. -
soundman1
senior tag
A Huawei telóra automatán jön, nálam 615-nél jár, 1 hete jött a 612, de váltotást most nem láttam.
Még a 612-t nézve láttam, hogy a Lépések menüben lett egy ugrás gomb, amivel a napi beállított lépészám teljesitéséhez egy edzést, gyaloglást lehet inditani. Ez nekem új volt.
Valóban lehetne értelmes fejlesztéseket belerakni. Az már nem sejtet jót, ha az ikonok, sőt az indítóképernyő szív ikonjának csicsázásában (mert ez os új lett) fullad ki a fejlesztés. -
HKorn
veterán
Hát nem lett jobb, kis dizájnváltoztatás, a pulzuszónákban eltöltött idő kördiagramját jól elcseszték, alig látható, hasonló színek vannak egymás mellett.
Jöhetnének hasznosabb újítások is, hogy pl sötét módnál a térkép ne legyen sötét, mert lóf@szt se látni rajta, meg még sorolhatnám. Csak le kéne copyzni a Garmin dolgait és sokkal jobb lehetne, de ez nehezen megy nekik.
-
embe
nagyúr
Friss Health: Huawei Health 11.0.6.512
[ Szerkesztve ]
-
-
zelota33
csendes tag
válasz
tsabeekaa #1648 üzenetére
Nem merem elkiabálni, de úgy tűnik, valóban ez lett a megoldás. Örök hálám!
Ma mentem volna XIAOMI MI Watch-ot venni, gyakorlatilag csak emiatt a hiba miatt. A HONOR ment volna a Jófogásra. Így megspóroltál nekem egy felesleges "downgrade"-et (HONOR-ban van, Xiaomiban nincs mikrofon, plusz üzemidőben is jobb a HONOR)
Még egyszer nagyon köszönöm! -
scyllarus
veterán
válasz
scyllarus #1654 üzenetére
Oké, visszanéztem a threadet.
A helyzet a következő:
Iphone: semmilyen számlapot nem tudsz az órára áttölteni (talán most fog változni)
Huawei/Honor: minden elérhető, a fizetősek is
Nem H/H droid: a fizetősek nem elérhetők, ha jól tudom. Nekem legalábbis Samsungon így van, de azon fejlesztői Egészség van. -
-
tsabeekaa
aktív tag
válasz
zelota33 #1646 üzenetére
Szia,
Hátha segít. Azt gondolom, nem az AA hibája. Galaxy A40+ HMW2 óra+ Suzuki Vitara fejegység. Sima bluetooth kapcsolattal is gondban voltam hívásindításnál, mert vagy az órára, vagy a telefonra ment a hang, de fogadni tudtam hívást rendesen. AA-nal is volt anomália rendesen. Itt gondoltam, hogy nem AA hiba, ha a kábel nélkül is van gond. AA-nal fogadni nem tudtam. Felraktam egy régebbi Egészség appot a 10.1.1.312-es verziót.Itt minden jól működik, csak annyi bibi van, hogy kábeles kapcsolatnál a bejövő hívást, ha a képernyőn vettem fel, akkor vagy az órára, vagy a telefonra ment a hang. De ha a kormány gombbal veszem fel akkor tökéletes. így a kormánygombbal veszem fel a hívást, és semmi gond nincs. Almás telefonnal meg minden tökéletes. Próbáld ki ezzel a régebbi verzióval.
-
zelota33
csendes tag
Szervusz! Nem tudom, én voltam-e az említett kolléga (sok fórumon próbálkoztam már, eddig hiába...), de a jelenleg is fennálló problémám ugyanez. POCO X3NFC teló + HONOR MagicWatch2 óra+Octavia audio fejegység kombó nem műxik együtt, csak ha a BT-menüben letiltom az óra "telefon-funkcióját". A probléma CSAk akkor áll fenn, ha kábeles kapcsolaton van a telefon az autóhoz csatlakoztatva (AndroidAuto tükrözi ki a WAZE-t a dashboard-ra). Szimpla BT-os (USB kábel nélküli!) kapcsolatnál a telón opcionálisan választható a bejövő hívás "célhelye". (pl. telefon hangszóró VAGY óra VAGY SKODA-kihangosító)
Szóval több hónap hiábavaló kisérletezés és kínlódás után kezdem azt hinni, hogy ez nem HONOR, vagy XIAOMI gond, sokkal inkább az AndroidAuto "hülyesége", mivel "megbolondítja" a tükrözéshez használt USB-s kábeles kapcsolat. Neked is kábeles telefon-kapcsolat mellett vacakol? Illetve ha tudsz megoldást, pls ne tartsd Magadban...Előre is - reménykedve - köszönöm! 🙏
-
keep2000
tag
Sziasztok. Honor MagicWatch 2 esetében a következőt vettem észre: Xiaomi telefonnal használom és kb 10 esetből kb 7 alkalommal ha csörög a telefon, jelez az óra és a hívást az órával veszem fel, akkor engem nem hall a túloldal, csak én hallom a másik felet, mintha a mikrofon nem kapcsolna be. Ha a telefonon átállítom a hívást BT-ról kihangosítóra vagy normál módra, majd vissza bluetooth-ra, akkor megjavul. Viszont 10-ből kb 3 alkalommal jó és fel tudom venni. Próbáltam már telefon és óra restartot is, de nem segített.Van tipp, hogy ez mitől lehet?
-
-
macy
addikt
válasz
janakbacsi #1636 üzenetére
A Huawei Health app fel van telepítve a telefonodra?
-
soundman1
senior tag
válasz
pajorgergo #1629 üzenetére
Igen, ennek a funkciónak a megléte és pontossága is megerősített a GT-ről való váltás előtt. Jó ha több fajta egészségügyi adatot mér az óra. Jöhet még egy pár (testhőmérséklet, EKG, stb), és jó a manuális működtetédsi mód is, nem kell, hogy automatikus legyen az üzemidő rovására.
-
scyllarus
veterán
válasz
pajorgergo #1629 üzenetére
Több videót megnéztem korábban, azokon is pontos volt.
Jó tudni, köszi![ Szerkesztve ]
-
pajorgergo
aktív tag
most úgyis nagy őrület a pulzoximeter vásárlás, gondoltam megnyugtatok mindenkit, hogy hasonlóan mér az óra link
-
soundman1
senior tag
válasz
kekigyu #1625 üzenetére
Mivel az Egészség app-ban tudod ki- bekapcsolni a működését, ezért én ott keresném a hibát. Ha az Egészségfelügyelet menüben be van kapcsolva, akkor először a saját adatokat manuálisan menteném, majd a telefonon a Beállítások/Alkalmazások/Egészség/Tárhely menüben tennék egy Adatok törlését.
Ha ez nem segít, akkor vagy az App újra telepítése vagy az óra gyári visszaállítása segíthet. -
kekigyu
aktív tag
Most vettem eszre, hogy 3 napja nem mer automatikusan stresszt az ora. Eddig hibátlanul ment. Masnal is van probléma ezzel?
-
brembo
aktív tag
Sziasztok! Nemrég lettem tulajdonosa egy ilyen órának. A Huawei egészség alkalmazást is telepítettem (Samsung telóra), azonban ez állandóan leáll. Ha újratelepítem, akkor fél napig jó, aztán újra ezt csinálja, nem is tudom elindítani. Találkoztatok ilyesmivel? Van olyan beállítás, amivel összeveszik a telefonon? Van esetleg alternatívája ennek az alkalmazásnak?
-
soundman1
senior tag
Mondom, hogy nem látok, állandóan szerkesztem amit írok, és így is melléütök néha. 🧐
És, hogy kell szólni Lucának?
Annyiban segített Nuno, hogy a
Discordon jogosultságot adott a Theme szektorhoz, azon keresztül lehet valahogy fejlesztői jogosultságot kérni, és autentizálási eljáráson Huawei-el jóváhagyatni az óralapot, de annnyi menü van a Discordon, nekem meg nem megy az idegennyelv.
Látom a fejlesztők munkáit, amik vagy a Health vagy a hwgtface számlapjai között megtalálhatók.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
soundman1 #1607 üzenetére
Hi, srácok!
Mivel nem válaszol a hwgtface oldalról az admin és a Facemaker hivatalos Discord oldalán se jutok előrébb innen letölthetitek a óra számlap munkám magyar és angol naptári napokkal.
Egyes helyeken gyorseléréssel megnyithatók kisalkalmazások. A hétvégém még ráment arra, hogy a shortcut-okat hogyan kell belerakni a felületbe.
Sok áldást hozzá! -
embe
nagyúr
De van.... egyelőre - egyenlőre.
-
Sziasztok, létezik, hogy az óra nyelvét csak reset után lehet állítani? Se az órán, se a health appban nem találok nyelv beállítást.
-
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1578 üzenetére
Az óralap projektem így áll.
Elkészültem az angol és a magyar naptári napos verzióval. A Facemaker csapata nem tudta megoldani a kérdésem, állítólag a huawei óra firmware-je miatt, így nem várhatok javítást tőlük, ezért trüköznöm kellett a megjelenítéssel. Tesztüzem utáni javításokon túl vagyok. Gondoltam megkeresem a Huawei MO-i ügyfélszolgálatát, hátha mindenki jól jár egy újabb face-el az áruházukban.
Egy szépen körített nagy 0-át kaptam válaszul egy bot-tól vagy a vezetéknevét titkoló hölgytől:
"Luca vagyok, én fogadtam levelét.
Örömmel olvastam, hogy Ön is bővíti felhasználóink táborát!
Szeretném tájékoztatni, hogy jelen esetben nincs lehetőség az Ön által is említett műveletre, ugyanis ennek kivitelezéséhez, fejlesztői fiók szükséges, melyet egyenlőre nincs lehetőségünk biztosítani ügyfeleink számára."Ha nekik nem kell, akkor megy a hwgtface-re fel. Elküldtem az admin-nak. Ha fent lesz az oldalon a link, akkor megosztom itt, akinek kell vigye a számlapot. Mégegyszer: avas látásúak előnyben. 🤓
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Milyen program, ami...?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...