- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #498 üzenetére
Igen nálam is egy pillanatra belagol,de utána észhez tér. Van olyan,hogy nem.
Ez nem inkább szoftver probléma? Volt erről probléma a Huawei Watch GT-nél is.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Azt nézd meg légyszi, ha bekapcsolod a kijelzőt, és azonnal jobbra vagy balra húzod az ujjad, laggol az óra? Mert nekem 1. azonnal nem is lehet képernyőt váltani, kb 3 mp múlva igen, de akkor is akadozik, aztán kisimul, észhez tér a szuper A1 chip, bosszant mert az előző generáció a Honor Watch Magic nem csinálta ezt.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #496 üzenetére
Nekem azok a verziók vannak fent amik fb csoportban írták.
Idáig tökéletes normálisan számolja a lépéseimet és szinkronizál is. A stresszt is akkor mér amikor nyugalmi állapotban vagyok.
Az alvást csak akkor mér amikor fekve alszok,érdekesség,hogy TrueSleep kikapcsolásával sem mérte ülőhelyzetben az alvásomat (céges kisbusz amikor úton aludtam).
Az akksit nálam nem tudom,de másfél naponta szoktam tölteni.
Google play szolgáltatások ne is mond,sokat zabál. Ilyen a mai világ sajnos. -
Black_Raven
veterán
Persze tudom, gondolom a fekete sport verzió előbb kapja mint a Classic. Huawei-em volt majdnem 4 évig, ismerem a frissitési logikájukat. Nekem 4 Huawei appom van fent: Huawei Zene+AI Life+Egészség+HMS Core+néhe az AppGallery, onnan frissitek aztán törlöm, a mentett apk-ból meg újra install amikor kell.
Érdekességképpen, a 4 app eszik annyi akksit, vagy kevesebbet, mint a Google Play Szolgáltatások...
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #494 üzenetére
Várjál még azzal te is tuti megfogod kapni. Nem mindegyik óra kapja meg egyszerre.
Nekem egészség app és HMS Core is fent van. -
HKorn
veterán
Jött egy frissítés, 1.0.9 azt mondja új funkció kedvencek gyors elérése. Semmi újat nem látok az órán.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #485 üzenetére
Kikapcsolva sem mért semmit csak amikor fekve aludtam,így visszakapcsolom.
Amúgy fóliát nem teszek rá,mert vigyázni szoktam rá.
Kérdés: Apropó jó szíjat hol lehet kapni nem horror áron? Még gondolkozok melyik lenne a jó a bőr vagy szilikon.
-
HKorn
veterán
Én úgy mint a telefonjaimon sem, ezen sem használok semmilyen fóliát, üveget, mégsincs semmi baja pedig aztán még sportolok is vele.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #485 üzenetére
Na erre nem gondoltam köszi
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Olvastam fb csoportban,hogy valaki vett olcsó védőfóliát és annyit is ért. Valami vékony fólia kell rá.
Van tok is,de szerintem az meg elcsúfítja az órakinézetét.
Én például nem használom,hanem vigyázok rá.ON:
Érdekes a stressz mérés,hol mér hol meg nem.
1.0.8.16 firmwarevel okozz ilyen szépet. A 1.0.7.16-al meg nem volt ilyen probléma,majd a következő szoftver frissítés helyre hozza.A lépésszámláló régebbi verziós egészség alkalmazásával nagyjából egyformák. A playáruházról leszedett alkalmazásával volt,hogy duplán mért.
Az alvásfigyelő pontosan mért. Amúgy csak fekve mér? Mert ülve is aludtam csak azt nem rögzítette.
[ Szerkesztve ]
-
roti86
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki hamarosan én is csatlakozom egy barna szíjas példánnyal, ha ideér a szállítmány
Ti használtok hozzá kijelző védőfóliát, üveget vagy a lekerekítés miatt felejtős? Úgy gondoltam rakok majd rá, de mire az ideér külföldről... Itthoni webshopokban legalább 3K-ért találtam, annyit meg nem adok érte.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #480 üzenetére
Elvileg olvasom fb csoportban,hogy valakinek megy frissítés után is meg valakinek meg nem is.
Taichi letörlést nem próbáltam,így nem tudom,hogy megmaradnak-e,de gyári visszaállításával az óralapok eltűnnek amit felraktam csak gyárik maradnak.
Ami képen látszik,nálam is ilyen custom óralap felrakás.
Én a fb csoportban követtem az utasítást a telefont angolra raktam addig. Huawei ID-vel jelentkeztem összepárosítottam és utána magyarra tettem. -
Black_Raven
veterán
Azt mondják akik használják hogy nem lehet frissiteni. Nem értem miért, elmondhatnád Te is, hogy a telepitett óralap, ha települt az órán, ha mindent kukázol, akkor is kéne hogy maradjon. Max így mutatja mint nekem, amit kínai ID-vel töltöttem le..[kép] vagy a Taichival nem marad?? Mond meg légyszi, mert én nem bízom benne és nem rakom fel. Mindig is a Kínai ID-s módszert használtam, de a HMW2 nem akarja..
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Megpróbálom újra felrakni a watchfacet.
Valaki leírná a teljes menetét?
Nekem is tetszenek a custom számlapok. -
gyuri2008
veterán
10 es androiddal minden müködik rendesen?Nincs le föl csatlakozás?
-
Black_Raven
veterán
Érdekes dolog, ha a saját Egészség appomba Kinai ID-vel jelentkezem be, mennyivel elegánsabb pl. valamelyik óralapra bökve, a látvány.[kép] mintha jobban megbecsülnék a kínai usereket.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Black_Raven #472 üzenetére
Most normálisan szinkronizál. A lépésszámláló is meglódult bár van olyan,hogy nem egyessével mért,nagyon megszoktam a GTR Lite-hoz.
Majd holnap melozás közben jobban megtudom állapítani.
A stressz is mért csak nem folyamatosan. Tegnap pedig folyamatosan mért.
Mindegy hagyom gyári visszaállítás megvolt. Majd egy új firmware-vel jobb lesz a helyzet(kár hogy nem lehet pc-ről újrarakni a fw-t).
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Mára furcsa lett az órám lehet a taichi és efféle felrakás művelet után. Bár megbántam csak az óraszámlap miatt kellett volna,pedig sorban raktam fel csak az alkalmazás nem indult,sötét képernyő volt.
Az óra most nem mutatja az automatikus stresszt a számlapon. Mellesleg a lépésszámláló is van olyan,hogy megy meg nem is.
Amikor letöröltem ezeket a taichi,multiple alkalmazást utána firmwaret frissített.
Meglehetne ezt valahogyan oldani?[ Szerkesztve ]
-
Spongyabob76
csendes tag
Sziasztok,
Tegnap vásároltam egy HMW2 42 mm órát, de az értesítéseket nem jeleníti meg.
Redmi Note 9S telefonnal használom.
Valaki tudna segíteni, mit nem állíthattam be jól?
Köszi
Spongya -
Black_Raven
veterán
válasz
Merkur840 #463 üzenetére
Szia! Értesitésnél persze hogy nem villantja a kijelzöt, van akinek 200 jőn naponta, azért megy 2 hétig.(normal használattal). Arra találták ki, ha érdekel screen on. Ha hívnak mindig ki írja a hívó nevét, HA engedélyejed az Egészség app számára, a Névjegyek és a Híváslista elérést, a 10-es lista nem játszik, csak hívásnál.
Híváskor miért nyomkodod az órát?
Mondom én mit csinálok: Bejövő hívásnál ránézek az órára, hogy ki hív, majd kettőt koppintok a jobb fülesemre és ezzel fogadtam a hívást, természetesen a Honor Magic EarBuds-on...
van még kérdés?
FoLey-v: Űdv itt is.[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Sziasztok!
Mai napon HMW2 tulajdonosa lettem. Nekem idáig nagyon tetszik.
-
realsaw
csendes tag
Az egyik oldalon azt írják van egy kis különbség:
"The main features of, Honor MagicWatch 2 and Huawei Watch GT2 are almost the same. All support Bluetooth call, watch face DIY, stand-alone music player, independent GPS, heart rate detection, pressure detection, and support for 15 mainstream exercise modes.
However, in terms of sports function, the Huawei Watch GT2 supports the FIRSETBEAT algorithm, such as Training Intensity, Personal Workout Guide, VO2Max and so on." -
CHIPman
nagyúr
-
Merkur840
csendes tag
Sziasztok!
Alapvetően megelégedéssel használom lassan 3 hónapja a Magicwatch 2-t egy Amazfit Bip-et váltott, mondanom se kell ég és föld a különbség..
Viszont van néhány dolog amit nehezen vesz be a gyomrom és a Bip tudta:
- Ha értesítést kapok ez csak rezeg, magától nem villan fel a kijelző h elég legyen ránéznem csak és kizárólag hívásoknál teszi.
- Ha hívnak nem mindig írja ki a hívó nevét csak a számát pedig benne van a 10es listájában ggggrrrrr....
- Híváskor nem tudom megnyomni a zöld gombot hogy a telóhoz csatlakoztatott headsetre irányítsa mert ilyenkor csak az órán megy a BT hívás.Tud ezekre vki vmilyen megoldást? Bocs ha volt már, visszaolvastam egy darabig de nem írt senki ezekről.
-
Csika11
csendes tag
A két óra szoftver és hardver tekintetében teljes mértékben azonos. Valóban csak külsőleg van némi eltérés. A telefonomra telepítettem az Outlook alkalmazást, abba felvettem az általam használt email fiókokat, így az órára is küldi az email-ok szöveget, kb. 200 karakterig. Sms és pl. Messenger üzenetek is átmennek az órára. A telefonom Android-os.
[ Szerkesztve ]
-
pumsz
tag
Iphoneval használnám. Van olyan lényeges dolog, amit nem tud az óra iOS-el? Egy tesztvideóban láttam, hogy mailekbe nem lehet beleolvasni. Ez nem oldódott meg közben? köszi
-
pumsz
tag
Sziasztok, ezt az órát szeretném megvenni, de néztem a huawei gt2-t is. A két óra között van bármi különbség? köszi
-
Jannnni
csendes tag
Sziasztok, két óra között hezitálok: az egyik a Honor MagicWatch 2, a másik az Amazfit Stratos 3. Sportra, kinézetre, tartósságra melyiket ajánlanátok inkább?
-
Tacsilaci
tag
-
Tacsilaci
tag
válasz
Black_Raven #448 üzenetére
Szia! Most néztem rá, rendben működik! Legalább is nálam.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #447 üzenetére
Már műxik, csak felraktam a legfrissebb Egészség+HMS Core-t az AppGalleryből..(Samura.
)
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Nektek megy az automata stresszmérés? Kb. 2 hete még működött, de most nem mutat semmit. Appból inditva a mérést, akkor működik, de az órán nem jelzi, csak az egyszeri mérést, de utána már nem mér tovább. WTF?
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
Érdekes a kalória eredmények is!
Végére az egyik 457 kalóriát mutatott a másik 1005 kalóriát!
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
Tegnap edzéshez vittem egy másik okos karkötőt (Fitbit charge 3) és úgy edzettem. Az első fél órában szinte alig emelkedett a pulzusom az óra szerint 84 pulzus az okos karkötő szerint 139 volt! Ez azért releváns különbség! 😁Később magához tért az óra is, és nagyjából egyformán mutatták! Ez a két kép még az edzés elején készült...
-
atthany
aktív tag
Alin eu raktárból most 120 dolcsi, garancia gondolom az felejtős ugye, tehát nem worldwide?
-
Csika11
csendes tag
Másfél óra úszás után, az edzés lezárásakor kiírta, hogy "víz kifolyatás" és rezegtetni kezdte a hangszórót, ahol valóban fröcskolt ki a víz. Ügyes funkció.
-
doongoo
addikt
Ha valakit érdekel egy még bőven garanciális darab, az írjon privátban. Végre megérkezett a Galaxy Watch csere...
-
xemelon
tag
Az mitől van hogy egyes értesítések 4-5-8-szor is átjönnek az órára? Be lehet ezt állítani valahol hogy csak egyszer küldje át a telefon? (Xiaomi note 10 pro)
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi8 telón nem jön egy értesítès se, beállitottam melyik appoktól szeretnèk kapni de mèg az smsre se jön :( a hívást azt kijelzi. -
Tacsilaci
tag
Sajnos előfordul hogy edzés közben váratlanul 130-140-es pulzusról vissza esik 65-re!Egyik pillanatról a másikra! Egyébként is külföldi fórumon már beszéltek erről, hogy alacsony pulzus értékeket mutat. Legalábbis konditermi edzésen. Videó is van róla a YouTube-on. Remélem ezt is mielőbb javítják! Mert egyébként egész jól le követi a pulzus változást! De edzés módban meghülyül!
-
pruzsi
őstag
Köszi,nekem pénteken mért 191-es pulzust mondom huh és mondhatni semmit sem csináltam,bár valószínű valós volt mert elég szarul voltam.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Jobb felső gomb, menüben a pulzusszám alatt SpO2.
Futásnál nekem már volt olyan, hogy meg kellett állnom 1 perce, szüneltettem az edzést és mikor rányomtam a folytatásra, valószerűtlenül alacsony pulzust mutatott a futás hátralévő részére. De ritkán fordult elő ilyesmi, általában stabilan mér
-
pruzsi
őstag
Üdv!
SPO2 hol lehet bekapcsolni?
Más: volt hogy rosszul mérte nektek az óra pulzust? -
Deck
titán
válasz
Ferenczi Áko #430 üzenetére
Az lehetne.. De nem tudod milyenek..
Persze maga az óra szuper! Imádom nagyon.[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #429 üzenetére
Hát az bőven elég nekem
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #427 üzenetére
130 gyári van az appban, nekem 30 van az órán.
-
Deck
titán
válasz
Ferenczi Áko #427 üzenetére
Ezek custom wf-k nem gyáriak. Huawei telón nem megy a taichi féle megoldás. Talán a kínai acc-os megoldás van. De kérdezz rá a másik topikba működik-e, vagy hogy mennyit enged.
-
Deck
titán
válasz
Ferenczi Áko #425 üzenetére
Nem sok. Aztán ami ebből használható is..
Persze lehet a kínai id-s megoldással tudsz majd felrakni 1-2 customot is. -
Deck
titán
válasz
Black_Raven #423 üzenetére
Mivel a gyári wf elég kevés és gagyik is.. Tényleg az.
A kamera vezénylésnek meg kb semmi értelme. -
Deck
titán
válasz
Black_Raven #419 üzenetére
Viszont nem lesznek custom watch facek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #419 üzenetére
De játszik ám
-
Deck
titán
válasz
Black_Raven #417 üzenetére
+1
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #418 üzenetére
Ráadásul vezérelheted vele a teló kameráját is, ha az aláírásod játszik.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #417 üzenetére
Teljesen jó, erre voltam kíváncsi, köszönöm szépen!
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #416 üzenetére
Így érthetőbb.[kép] Akinek ez nem elég..az vegyen 150k-ért Samut vagy iWatchot és töltögesse mindennap.
[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #414 üzenetére
Csodát ne várj tőle, ez nem egy szó szerint értendő okosóra.
Értesítést küld, ez a lényeg.
Pl. Gmail. Annyit írt, hogy új üzenetem van. -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Szemezgetek egy ilyen órával.. Az értesítéseket mennyire jeleníti meg? Olvastam a mobilaréna tesztet, hogy nem teljes értékűen, pontosabban ". Nem lehet hosszabb üzenetbe vagy akár egy emailbe beleolvasni..". Ez ma mennyire állja meg a helyét?
[ Szerkesztve ]
-
S_GTS
csendes tag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy az órán elinditott az edzésre a telefon semmit sem reagál? Forditva szuper.. Elindítom a telefonon és az óra automatikusan átvált a fitness feletre. Eddig fordítva is működött, most viszont egy optaining location feliratú értesítés jelenik meg és nem ugrik fel a telefonon az edzés.. Kerékpározásnál azért jó, ha a telefonomon is látom merre járok,valamint a Huawei Healthben összesen 4 edzésmódot tudok indítani..az óráról meg vagy 100 at..
-
Csika11
csendes tag
Sziasztok! Úszással van tapasztalat?
Számolja a hosszakat, vagy távolságot mér? Karcsapást számol? A pulzus mennyire hiteles úszás közben? -
nagyj74
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ma jutottam hozzá az órához.
Remélem nem jártam rosszul... :)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.