- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibike8
őstag
válasz
eladogeppc #898 üzenetére
Igen. az adott appra jellemző színnel. Pl a whtasapp zöld, a viber lila, gmail meg piros.
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #896 üzenetére
Kipróbáltam. Ki van szedve az optimalizásából mindkettő, de hiába indítom el a telón a lejátszót, addig nem látja az óra amíg be nem lépek a healtbe.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Az szeretném megkérezni, hogy üzeneteknél az APP-ok ikonjai külön színnel jelennek meg ?
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #896 üzenetére
"Igen, annál jobban nem tudom megadni a háttérfutás engedélyt mint most van." -ezt írta korábban, ezért gondoltam, hogy ott nem lehet baj. (Nem ismerve a Samu rendszerét)
Nekem hasznos viszont, ami tippet adtál, mert a Health kelleni fog. -
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #890 üzenetére
Én amúgy JetAudiot használok és BT fülest és mindig megy a zene, ha lépek otthonról. A Health meg nekem is ott látszik a háttérben mint nálad állandóan.
De akkor lehet tényleg, hogy a 9-es droidot nem szereti. -
tibike8
őstag
válasz
scyllarus #893 üzenetére
9 van rajta, nem lesz több rá. A havi patchek jövögetne még. 8-al jött ki a teló és a 9 lett a nagy frissítés.
De az S10e még viszonylag új. Azzal majd este csekkolom. Amúgy a Health újra telepítése sem segít. Annyi van most, hogy ha a háttérbe teszem a healthot és a telón elindítom a lejátszót akkor az óra is kezeli. Ha az órán leállítom a lejátszást és várok vele 1-2 percet, akkor már nem tudom az óráról indítani a lejátszást. Valóban, mintha nem futna a háttérben, pedig csak a háttérbe tettem és nem bezártam a healthet.[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #892 üzenetére
Az s8+-ra voltam kíváncsi, a friss telóknál biztos voltam a 10-ben
Ha a nyomi A20e megkapta. -
scyllarus
veterán
Ami eszembe jutott? Android verzió? Mert az A40-71 új telók, az s8+ meg hiába erős, azért jó pár éves. Fogalmam sincs, hogy frissít mostanában a Samsung.
-
Black_Raven
veterán
@tibike8: Egyszerűen nem értem hogy, hogy a francba hogy nem megy neked. Nekem samsung a71 van és kifogástalanul tökéletesen működik, és nem lépegetek vele sehová, nem megyek bele az alkalmazásba, oda vissza, és az óráról teljesen tudom vezérelni, főleg hogy rengeteg zenét hallgatok, mindig azzal adok rá hangerőt is, HMS még benne sincs az akkumulátor használatban soha nem is látszik hogy fut, néha azt hiszem hogy nem működik pedig igen, mert nekem fönt ez AI Live alkalmazás, az pedig nem működik nélküle, szóval nem tudom de be kéne állítani rendesen a beállításokban mindent. Ráadásul nekem a füles is BT+az óra. Itt egy kép a tegnapi 9.5óra!! zenéről.[kép] Igaz a Huawei Zenét ki kellett cserélnem mert a Google és a Bixby állandóan letiltotta.
[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
Oké, én meg este megnézem a párom S10e-jével is. Neki meg egy Huawei Watch Fit-je van. Majd keresztben is tesztelgetem a playert.
-
tibike8
őstag
Ja és minden más adat átfrissül automatikusan az appba így vélhetőleg csak fut a háttérben.
-
HKorn
veterán
Jött új fw 1.0.10.8 semmi extra, csak a szokásos, "ismert hibák javítása"
-
tibike8
őstag
Sziasztok, a véroxigén szintet csak manuálisan lehet mérni az órával? Monitoringozni nem tudja?
Illetve még egy tapasztalat az órával kapcsolatban: Az órával mindenkinek simán megy a teló zenejátszójának a vezérlés? Csak akkor vezérli, ha a Healthbe bemegyek és a vezérlést ki/bekapcsolom. Ekkor pár percig megy a vezérlés, aztán megint nem csinál semmit a teló. Vagy ez is csak a Huaweiekkel megy normálisan?
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #872 üzenetére
Pedig be van kapcsolva, hát pont ez az amit nem értek
-
Black_Raven
veterán
Szia! A képen azért írja hogy a gps kikapcsolva, mert nem kapcsoltad be.
(a telefonon)
[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
GPS problémára van megoldás, Srácok? Ma 1+ órát sétáltam a kikötőben a Kisfiammal, de nem talált GPS jelet,
Erkélyre utána kiultem, mondom próba új workout de GPS disabled van.
Locations permission megadva a health appnak, huawei services feltelepitve.
1.0.10.8 fw, de előtte is észrevettem, csak nem workout eseténKeresőt használtam, többen is írtatok, de igazi megoldást nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
lfarkas
aktív tag
Mindenkinek üdv!
Tegnap vettem át, még ismerkedünk. Sajnos az "okos" (Mi 2) mérlegemmel nem ismerik egymást!! -
Janaboy
veterán
Sziasztok,
Kicsit ellent mondásos infókat találtam de a 42 mmes verzióban van spo2?
Mivel a huawei watch gt 2 hoz hasonló a hardver, ott meg olyat olvastam, hogy nincs a 42 mmesben így elbizonytalanodtam.Köszi
Üdv[ Szerkesztve ]
-
Partizan B
friss újonc
Sziasztok. GPS hibára van megoldás? Folyton eldobja futás közben, így haszontalan az óra
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #861 üzenetére
Ja, azt hittem, kihagyott egy nullát
-
Sziasztok.A 42mm-est hány naponta kell tölteni?
-
scyllarus
veterán
Megcsinálták végre normálisan a Healthben a számlapboltot. Van egy kis iko a legnépszerűbb ingyeneseknek, végre látszik egyben az összes ingyenes, és vannak köztük jók is, amiket eddig nem láttam.
Olyasmi lett a dizájn, mint a Témák appban.[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ma csináltam egy összehasonlító futást egy Garmin Forerunner 45-tel. Egyik kezemen a Honor, másikon a Garmin.
Táv: Honor 8km, Garmin 7.94km
Átlagpulzus: Honor 169, Garmin 172Pulzuson meglepődtem, azt hittem a Honor túlmér kicsit, de ezek szerint nem.
-
Tibiajax
nagyúr
az időjárás forrását az órán, ahonnan kiolvassa az adatokat, meg lehet valahogy változtatni?..
melyik szervert tekinti forrásnak? a telón nekem most csak az időkép van fent, de van valami gyári is, eldugva? -
Sziasztok! Vettem egyet most az E-digitalnál, és párosítottam több telefonommal is, a Huawei P30 Pron minden tökéletes, meg van minden adat, ugyan úgy mint a Huawei Watch Gt-n, az összes edzés, bringázás, futás, séta stb tavalyra visszamenőleg, meg van az összes óraszámlap az alapok és a fizetősek, de a Samu S10 Plus és a Redmi Note 9 Pro-n csak a idén nyártól mért edzés adatok vannak, nincsenek meg az óraszámlapok között az összes, nincsenek közte a fizetősek csak az alapok. Le van tőltve hozzá a Huawei Mobile Services mert azt kérte. Ötlet hogy a többi telefon is mindent jelezzen?
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #846 üzenetére
Nekem pl rendszeresen különbözik. Ami azért fura, mert óra nélkül, csak telefonnal sosem közlekedem, tehát nem lehetne több a Healthben, mint az órán. És mégis.
Tegnap, amikor cseréltem az órát, fel volt sorolva mindkettő + a telefon[ Szerkesztve ]
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #833 üzenetére
Black_Raven, bocsi, csak most latom, koszi az infot. Erdekes hogy se a Health app nem talal frisebb FW-t sem a Google Play frisseb Health verziot.
Kerdes mindenkihez: ki lehet a Health appban kapcsolni, hogy a telefon beepitett lepesszamalojanak adatait teljesen ignoralja? Realme X2 Pro-n van ilyen, de ott csak a quick function-bol tudom eltavolitani, magyaran fogalman sincs, hogy ez utan is meri-e es hogy atlagolja-e a MW2 adataival a Health app
-
Tristis
őstag
Köszönöm az infót! Egyelőre vettem egy Mi Band 4C-t barátkozásképpen fillérekért, de egy ilyen óra lesz a cél. Úgy látom a technológia rohamosan fejlődik, 1-2 év múlva éri el a kiforrottság a kívánt szintet. (GPX még kellett volna bele)
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #841 üzenetére
Ebben bíztam, csak nem lépnek visszafelé. Azt nem is mondtam, a családban 3 db egyes van (volt
) és mindegyik patika, pedig az egyiket sportoló használja.
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #840 üzenetére
Amilyen sérülékenyek látszik, olyan strapabíró. Kétszer bele ütöttem úgy a falba, hogy azt hittem hogy összetörik, és még egy karcolás se lett rajta. Két napja egy vas darabot ejtettem rá, szintén karcolás nélkül megúszta. Szóval mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy nem strapabíró.
-
Tristis
őstag
Srácok, mennyire karcálló az óra? (46mm) Gondolkodom rajta, hogy veszek egyet, de 45.000 Ft-ért bírhatná 3-4 évig. Mégis csak egy óra...
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #834 üzenetére
Az volt kéznél, de enis inkább az u11 qc3as fejre rakom ezentúl
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #833 üzenetére
A Taichi nem megy, azt tudom már sajnos. Valamikor első próbálkozásra a kínai ID-val sikerült feltolnom még anno egy custom WF-t, de utána sosem sikerült újra.
-
-
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #829 üzenetére
huh, ez nekem kinai, szo szerint
most jott 10 perce a futar, nagyon baba a 46mm-es, egyaltalan nem bantam meg,hogy nem a 42-es lett, pont jo meretre.
MW2 FW 1.0.5.58, HHealth app verzio 10.1.1.312 (egyenesen Play Store-bol) Van ettol frisebb (FW-re nem talal).
Legelso benyomas: minosegi haz, kellemes tapintasu szij (charcoal black, fekete szijjal). Kijelzo idaig tetszik (bar eloszor feltoltom csutra, mielott matatnek, 76%-al jott).
Kicsit fostam a topikban olvasottak utan, de Android 10-es Realme X2 Pro-ra siman felment a Huawei healt akarmi app, meg a Health is. Parositasnal kicsit megijedtem, mert kellett neki 1-2 perc, mig a Health letoltotte es felajanlotta a megfelelo watch profilt, de aztan pikkpakk ment.
Kovetkezo par nap tuti a tesztelese lesz, foleg app ertesitesek (Viber) meg ha kijutok setalni, a gps/aktivitas mero is.
szerk: X2 Pro toltojere dugtam ra a bolcsot (50W) baromi gyorsan tolt, mindjart 95%
B
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #829 üzenetére
Ott tudom, hogy megvan, de itt akartam.
Van egy kínai ID-s Honorom is, ott megnézem majd a custom watchface telepítést, az egyessel nem működött az sem. -
soundman1
senior tag
Xiaomi 9Se-vel a GT1 órámnál az segített valamit, ha a telón, a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás-t kikapcsoltam. Esetleg próbáld meg.
Így utólag lehet, hogy a Taichi kavarta meg véglegesen a működést.Scyrallus: GT1-re vásárolt számlapot nem lehet a GT2-re vagy HMW2-re újra letölteni? Ezt oldják már meg!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #826 üzenetére
Igen, arra gondoltam én is.
Attól függetlenül, a vásárlási előzményekben eltárolhatná és letölthetné az újat, aneve pl. ugyanaz. -
Balinov
titán
válasz
Black_Raven #826 üzenetére
Sracok, ha mar watch face. Van valami mokoloas custom WF-ekre? Esetleg egyeb Lite OS tweakre?
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #823 üzenetére
Eddig szuper. A lépésszámlálás nem akart beindulni, de azóta az is megy, reálisnak is látszik.
Viszont az csúnya dolog, hogy az egyesre vett számlapjaim nem vihetők át, azt hittem, az Huawei fiókhoz csatolt. Mondjuk a kettőből csak az egyik van meg a kettesre is, azt igazán engedhetné itt is. -
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #823 üzenetére
Majd még figyelem. 1 hete van meg. Ma pl rögzített.
-
Black_Raven
veterán
Miért nem működik? Bekapcsoltad egyáltalán?
scyllarus: Üdv a csapatban! Első benyomások?
Tibike8: Add be szervizbe, a Huawei/Honornál is előfordul hibás termék.[ Szerkesztve ]
-
tama2000
tag
Sajnos nekem is néha negyven lépést számol, pedig csak kb 15 öt lépek a lakásban.
Mondjuk engem jobban zavar, hogy a Bluetooth - leválás figyelmeztetés nem működik. -
scyllarus
veterán
Nekem ilyen nem rögzíti az edzést dolog egyszer volt az egyes verziónál. Már az ügyfélszolgálattal beszéltem, 9 edzés után a 10-et mindig eldobta. Kiderült, aznap reggel jött ki egy frissítés, ezt is javította.
Nekem egyelőre pont nem nagyon akart lépésszámot mérni, aztán egyszer csak elindult, de most is inkább kevesebbet mér, mint többet. -
tibike8
őstag
Nekem is össze vissza csinálja a számlálásokat is és az értesítéseket is. Mire reggel kifő a kv, olyan 1500 lépésnél tart. Persze csak a konyhába megyek ki minimális mozgással és vissza a szobába. Az értesítéseket (főleg a vibert) nem tudja normálisan kezelni. A tartalmát sem tudja mutatni és zsinórba küldi az értesítéseket arról az 1 üziről amit kaptam. Ha épp belépek a viberbe, hogy elolvassam, mindig küld még egy értesítést. Az edzéseknél tegnap semmit nem rögzített. Séta és biciklivel teszteltem. Elindítom az edzést majd mikor megállok, semmi futó edzés nincs és nem is rögzítette persze. Szóval ez az óra olyan kis játék, de nem kell semmi komolyat tőle várni a fentiek területén.
Ja, én egy S8+ -al használom.
[ Szerkesztve ]
-
kekigyu
aktív tag
Kb. két hét használat után az alábbiakkal küzdök:
1. Nagyjából minden második nap az Egészség app iszonyat nagy lépésszamokat mutat. 30.000-60.000 között. Kérdeztem korábban, arra gyanakodtam, hogy a telefon által mért lépéseket is hozzáadja de így sem jön ki a matek, tekintve, hogy 8-10 000 lépést teszek meg naponta.
2. Időnként elfelejt értesíteni az óra, de egyébként is hektikus, hol értesít, hol nem és nem jövök rá miért.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro-val használom, minden gyári és legfrissebb. A beállításokat többször végig túrtam, és minden jónak tűnik. Engedélyek mind megadva, akkukímélő kikapcsolva, autostart engedélyezve. Mivel próbálkozzak? Ötletekért nagyon hálás lennék.
-
scyllarus
veterán
Csatlakoztam a klubhoz, most mennek fel a frissítések.
-
mtm800
senior tag
Üdv! Használja valaki sanu s20 FE készülékkel a telefont?
-
osonte
őstag
válasz
soundman1 #811 üzenetére
Én is mindig egyszerre kapcsolom be a Bluetooth-ot és a helymeghatározást, úgy hibátlan. Amúgy ez a Miui hülyesége, most jelenleg Samsung telefonon semmit nem kellett "trükközni" és minden megy szuperül. A Xiaomi minden áron akarja kímélni az akkut, cserébe ritkábban kell feltölteni. A Samsungnál nincs ilyesmi, cserébe gyorsabban merül, ja meg azonnal megjönnek az értesítések.
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #808 üzenetére
Ott van valahol az Egészség appban. Érdekes, Huawei telón nincs meg az a menü, ahol telefon típustól függően leírják, hogy kell a 3 lépéses beállítást elvégezni. Osonte szuperül leírta.
Természetesen az 1. naptól úgy használtam, de egyszer csak meghülyült a csatlakozás. Végül több hónap után kiderült, hogy a telón a Beállításokban a Bluetooth alapú helymeghatározás kikapcsoltam, majdnem tökéletes lett a kapcsolat. Huaweien (nálam) ez se kell. -
osonte
őstag
1. Az előzményekben hosszan rányomsz az alkalmazásra és rányomsz a lakatra (megjelenik egy lakatjel az alkalmazás neve mellett). 2. Az előzményekben hosszan rányomsz a beállítások ikonra és utána bekapcsolod az Automatikus indítást, (3.) alatta Akkumulátorkímélö -> Nincs korlátozás.
Ezt bármelyik appal meg tudod csinálni, amit a memóriában szeretnél tartani.
-
osonte
őstag
válasz
Black_Raven #806 üzenetére
Nekem a Honor órám hibátlanul működött több Xiaomi telefonnal is. Annyi, hogy 3 beállítást kellett végrehajtani, hogy a memóriában tartsa az alkalmazást.
-
Black_Raven
veterán
válasz
soundman1 #805 üzenetére
Sajnos nem tudok válaszolni, a kérdésedre, mert még sosem gondoltam ilyenre, mivel csak rezgőn van mindenem. Viszont egy dologban biztos vagyok, mégpedig hogy Huawei eszközt, nem szabad Xiaomi telefonnal használni mert egyszerűen nem kompatibilis egymással, minden mással viszont igen. (Valamiért utálják egymást.)Én Samsunggal használom és minden úgy műxik mint a Huawei telefonnal előtte.(jó kivéve a spec only Huawei funkciókat)Viszont sosem csatlakozott le, max akkor amikor minden más is. Szóval felőlem tudhatná a halkitást is, de gyanitom többre mennétek, ha ezt a kérdést a gyártó oldalán tennétek fel..
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #804 üzenetére
Szóval ezt se oldották meg. Gt1-en számtalanszor volt olyan, hogy a szomszéd irodába belépett a főnök, elkezdtünk beszélni, mikor a nagyfőnök hívott. Órát némítom, de halljuk, hogy csörög a telóm az irodában, ekkor kéri a főnököm, hogy ha fontos vegyem fel. Persze amikor mondom, hogy a főnökünk, elenged. Majd mikor visszamegyek a kisfőnökhöz, már telefonál, úgy hogy órák telnek el, míg amit elkezdtünk beszélni, azt befejezhetjük.Ha az óra némítaná a telót soha nem történt volna meg ez.
Xiaomival a Gt1 állandóan lecsatlakozott és kellett a csengőhang. Nem biztos, hogy mindenki bevállalhatja a csak rezgő és teló rezgő vagy néma üzemmódot.
Szóval miért nem alap, hogy a telót is némítsa és ne csak az órát? Ennek alapnak kellene lennie. Mi értelme, hogy csak az óra némitható?[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #802 üzenetére
Dehogyis, Amazfit, vagy akár egy Mi Band is képes arra, hogy némítsad a bejövő hívást az órával.
"Az órával nem lehet a telefont vezérelni, csak forditva" akkor a híváselutasítás mi, hanem vezérlés? -
Black_Raven
veterán
A telefonét miért tudná némitani. Az órával nem lehet a telefont vezérelni, csak forditva. Talán a WearOS órákkal menne, nem tudom, még sosem próbáltam. Vedd fel vagy off, egyáltalán minek csörög? Azért van az óra hogy jelezzen/rezegjen. Évek óta néma a mobilom, az óra meg csak rezgésen, minek más..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egy tápkábel négy vezetékét elvágva is működik a GeForce RTX 5090
- Ukrajnai háború
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Linux kezdőknek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- További aktív témák...