- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
zelota33 #999 üzenetére
Én nem állítottam semmit, úgyhogy nem tudom
Csak a tetkó zavar be, ha jól tudom, az Apple Watchot kivéve mindegyik óránál, a Huawei összes órájánál/perecénél biztos. Akkor ott lehet gyári hiba. Esetleg próbálja ki valaki a családból/ismeretségből, 1-2 perc alatt fel lehet tolni a pulzust 100 fölé szinte bármivel. -
zelota33
csendes tag
válasz
scyllarus #998 üzenetére
Köszi a választ! Nem, nincs tetkóm, sőt az alkarom nem is extrémen "gyapjas". Pont ezért bizonytalanít el a furcsa pulzusszám. MI Band 4 hitelesebbnek tűnt... Az autós kihangosító nekem is gyári (SKODA egy Octavia-ban) és csak azóta akad a bluetoouth-os órával, mióta az óra "felvenni is képes" a bejövő hívást, nem csak elutasítani. (előző MI Band 4 ill. Bip egyike sem okozott gondot.) Nekem az is jó, ha valahol állítható (lenne), hogy pl. elsődleges prioritása az AUTÓ hangrendszerének legyen bejövő hívásnál, s csak választható legyen a HONOR. Sajnos erre eddig nem láttam lehetőséget.
[ Szerkesztve ]
-
zelota33
csendes tag
Sziasztok, kis segítséget kérnék. Egy hete használom (netes rendelés, még a 14 napon belül vok) és elbizonytalanít a pulzusmérő pontatlansága) Nem tartom olimpikonnak magam, de egy normál kettlebell-edzés alatt gyakorlatilag soha nem lépi át a 100-a pulzust. Szakad rólam a víz, lassan már alul is veszek levegőt, de a pulzusom bőven a bemelegítés/aerob kategóriában marad. Ironman vagyok, csak eddig nem tünt fel és ezért hisztizek?
Bocsánat, még egy fontos probléma: Xiaomi POCO F1-el használom. Autóba ülve egyszerűen nem tudom az AUTÓS kihangosítóra terelni a bejövő hívást, folyton az órát erölteti. Erre nincs ötletetek esetleg? Előre is nagyon köszönök bármilyen segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
A Wear OS-es órákon szerintem lehet bármit állandóra állítani, de ott csak 1-2 nap az üzemidő.
A Huaweinek nem éri meg, hogy olyan órákat csináljon, amik ugyanannyit bírnak, csak butábbak. Szerintem jól mérték fel a piaci igényeket. -
gyemipapa
senior tag
Én igazat adok neked, hadd döntse már e mindenki, akarja-e folyamatosan láttatni a számlapot, és nem az akkuidő érdekli. Végül is telefont is sokan naponta töltenek.
Pl. van a főmenüjében egy "világos képernyő" opció, ott elfért volna a megadható perceken kívül egy "mindg" menü is. De ezen hiába rágódunk, ez van, ezt kell szeretni, és én nagyon szeretem így is. -
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #988 üzenetére
Én mint a 10% része írok csak, hogy az egyik szempont volt az óra keresésnél az AOD. Nekem így tetszik mert a szemeben sokkal inkább órának néz ki.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black_Raven #988 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tibiajax #983 üzenetére
A helyzet az, hogy sztem a tulajok 10%-a sem használja az órán az AOD-ot, én sem, vagyis az igazi óralapra vagyok kiváncsi, nem egy butitott halványitott semmire. Én azt mondom akkor világitson amikor kiváncsi vagyok rá, és akkor teljes pompájában, ne állandóan a nagyvilágba.
nekem nem érne 5 nap elvesztegetett energiát..
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
Ferenczi Áko #986 üzenetére
Nálam is attól függ hol vagyok, ha olyan helyen futok ahol gyakran szoktam, ott kb 10mp, ha idegen helyen, akkor kicsit tovább keres, de max 30mp.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black_Raven #971 üzenetére
mit érünk ezzel a milliárd free óralappal, ha nem lehet always on-ra rakni őket?.. ezt nem értem meg
gondolom, ez a moddolt app sem tudja őket folyamatosra tenni... -
scyllarus
veterán
Felment a Samsungra is. Kicsit trükkös volt, mert amíg nem töltötte le a magyar nyelvet, addigra csak egy pillanatra mutatta a 3 pöttyöt, aztán eltűnt, és a helye sem reagált.
A magyar nyelv után működik. Mindkét telónál viszont egy WF feltöltése után vissza kell lépni a számlapokból (csak ennyit, az Egészségből nem kell kilépni) és visszalépve a számlapokhoz engedi a következőt feltölteni. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #974 üzenetére
-
HKorn
veterán
válasz
laczkoviktor #961 üzenetére
GPS enyhén túlméri a távot, nem vészes 2% kb. Lépsszámláló szintén túlmér.
-
tibike8
őstag
válasz
laczkoviktor #970 üzenetére
Akkor csak az zavart meg, hogy azért nem vinnéd magaddal, hogy ne zavarjanak futás közben. De csak ezért meg fölösleges otthon hagyni mert pl. repülőben sem zavarnak és attól még a mobilról is mehet a zene a fülesre. Vagy ott a ne zavarj opció is. Inkább azért jó otthon hagyni mert 'nagy' és kényelmetlen futás közben még ezt is hurcibálni.
Ne érts félre, nem a szavakon akarok lovagolni, csak elmondtam, hogy miért értettem úgy amit írtál, ahogy...#973scyllarus:
A HMS Core és a Huawei Appgallery letörlése ellenére sem ment fel? -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #971 üzenetére
Köszi, van olyan telóm, amin rizikómentesen kipróbálhatom.
-
Black_Raven
veterán
Ezt láttad már? Az óra FB csoportjában volt. Moddolt Health app, nem kell hozzá semmi a custom WF felrakásához..[link] Csak saját felelősségre!
-
tibike8
őstag
válasz
Illetve még annyi, hogy ha jól értem, telefonként is használnád, ha futni mész. Úgy nem tudod. Csak bt-n keresztül tud hívást kezelni ergo vinned kell a mobilt is a futáshoz, ha ez a funkció is kell. De lehet, hogy csak félreértettem az elvárásokat.
-
gyuri2008
veterán
Honor band 5-öt váltotta ez az óra.Samsung A20e fogom használni,kíváncsi leszek rá.
Direkt nem vettem huawei telefont,azt mondták,hoghy meg fog szűnni a google támogatás. -
scyllarus
veterán
válasz
Igen, lehet, működik.
A GPPS pontosságáról személyes élményem nincs, de a YT videók szerint az.
Ezek mind vannak, működnek. -
laczkoviktor
tag
Sziasztok! Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék venni egy ilyen órát. Minden napi használatra és hobbi sportoláshoz (futás, úszás, bicikli) Elég sokat olvasgattam a fórumon de pontos infót mégsem kaptam. Az órához lehet BT fülest csatlakoztatni? Futni úgy szeretnék hogy a telefont ne kelljen magammal vinni de zenét mégis tudjak hallgatni. Erre alkalmas? Ha edzek nem szeretném hogy zavarjanak és egy hívás megszakítja a zenelejátszást pl. A gps mennyire pontos? A leírásban azt mondják hogy igen de személyes tapasztalatok érdekelnek. Minden adatot rögzít? pl.: alvás, lépés, kalória, távolság stb. Időjárás kijelzés? Barométer?
Azt hiszem a számomra fontosabb dolgokat megkérdeztem.
Előre is köszönöm a választ! Kellemes napot kívánok! -
gyemipapa
senior tag
válasz
scyllarus #957 üzenetére
Ha privát appot nem telepíthetsz a cégesre, akkor nincs miről beszélni, hiába tudna az óra két telóhoz kapcsolódni, ha a cégesre nem teheted fel a hozzá tartozó appot, vagy rosszul értelmezem?
Amúgy az nem játszik, hogy a céges teló SIM-jét is a saját telódba rakod át? Elvileg a legtöbb teló már képes egyszerre két SIM-et kezelni online. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #956 üzenetére
Nem, nem elég.
Azonkívül szigorúan külön kezelem a céges/saját életemet.
Mindkét teló DS, de a céges policy miatt sajátot nem használhatok cégesnek, a cégesre meg én nem telepítek privát appokat (azt megtehetném), de egyrészt fele olyan gyenge, mint a sajátom, másrészt eszem ágában sincs saját profilokat használni azon. A Samu előtt iphone volt a céges, ott ugye nincs DS, így meg is szoktam külön telót. -
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #954 üzenetére
Én vettem az egyesre is, erre is fogok, mert ott vannak olyanok, amik tetszenek.
-
Black_Raven
veterán
válasz
scyllarus #953 üzenetére
Jaj, ez a számlapbolt, mindig nevetek amikor reklamálnak érte.
Senki ne értse félre, nem szeretnék bántani senkit, azért van kb 165 óralap, kiválasztottam a számomra "legjobb" 26-ot és valahogy túlélem hogy nincs fizetős óralap, főleg úgy, hogy néha jön újabb wf ami használható is ..
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #952 üzenetére
1. Mindkét teló értesítései megjönnének.Ez lenne a fontosabb.
2. Hozzáférnék a számlapbolthoz bármikor, akkor is, ha a céges teló nem Huawei/Honor. -
Black_Raven
veterán
-
scyllarus
veterán
Na, múlt hét kedden kaptam meg, akkor feltöltöttem, most töltöttem másodszorra. 14%-on volt, a mai napot simán kihúzta volna, talán holnap estig is. És az első napokban állandóan b@sztattam, szóval elégedett vagyok az üzemidővel.
-
zsolt999
tag
Sziasztok, ma megjött az óra,Honor Watch Magic 2, iminden ok, csak az a kérdésem, hogy huawei P10 telefonnal nem látom a fizetős számlapokat, ez miért lehet?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Black_Raven #942 üzenetére
azt nem értem csak meg, mi a francért nem lehet a custom óralapokat is beállítani always on-ra...hogy gebbednének meg
milyen őrületes nagy technikai akadálya van neki vajon -
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #938 üzenetére
Az az orange miafranc ?
Hát igazán bámulatos. Kíváncsi vagyok mennyi munkaóra van benne -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #936 üzenetére
A tegnapi kettőre gondolsz?
-
Black_Raven
veterán
A mai óralapot nem óvodás csinálta. Hűha..
-
scyllarus
veterán
válasz
eladogeppc #934 üzenetére
Kevesebb opciód van. A számlapokat ugye említették, nem tudod alkalmazásonként állítani, hogy jöjjön-e értesítés az órára. Ha jól emlékszem, ezek a különbségek.
-
scyllarus
veterán
Nincs. Kell egy droid. Ha a fizetőseket is el akarod érni, akkor egy Honor/Huawei.
Tegnapig használtam mindkét rendszert, így nekem nem volt gond. Keresel egy havert, akinek van 5 perce. Szerencsére elég sokat lehet rá felrakni egyszerre, szóval párosítod, letöltöd, ami kicsit is tetszik, aztán vissza az Iphonera. A letöltöttek természetesen megmaradnak az órán utána is.[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
Üdv! Érdeklődnék hogy iPhone on használom a Huawei healt appot, azon belül nem találok óraszám lapokat! Másnál is így van aki iPhonenal párosította?
-
scyllarus
veterán
válasz
eladogeppc #927 üzenetére
A GT 2e-ben nincs mikrofon, tehát szoftveresen minimum annyi kell, hogy legyen, hogy hívást nem lehet indítani/fogadni.
A GT2-vel még a firmware szám is egyezik, mint most kiderült.
Ami azért érdekes, mert a GT2/GT2e elvileg kap Harmony OS-t valamikor. -
eladogeppc
veterán
Szeretném megkérdezni, hogy ez az óra a Watch GT2e illetve a Watch GT 2 között szoftveresen van egyáltalán különbség ? Frissítések, stb ?
Köszi ! -
tibike8
őstag
válasz
eladogeppc #917 üzenetére
Én meg ezeket nem használom így nem tudom, hogy mennyi látszana belőlük.
-
scyllarus
veterán
Belefutottam egy rövid videóba, ami a GT2 új firmware-t mutatta be. Minő meglepetés, 1.0.10.8
Ott azt írták, új AOD-ok jöttek, megnéztem, és tényleg, ezek újnak tűnnek.
(Én nem használom, nem ismerem az előzőeket, csak valaki mintha írt volna róla a topicban)
Az a zöld analóg kifejezetten szép. -
tibike8
őstag
válasz
eladogeppc #909 üzenetére
Az adott alkalmazás a saját ikonját az eredeti színével mutatja meg valamennyit esetleg az üzenetből. Azért esetleg mert a vibert sokszor csak annyit ír, hogy kitől jött új üzi, de a tartalmából semmi nem látszik.
-
Black_Raven
veterán
Pedig azért nem lehetne ilyen. Mindegy legalább megpróbáltuk.
-
scyllarus
veterán
válasz
eladogeppc #909 üzenetére
Nem, emojikat nem ismer.
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #912 üzenetére
Na igen és ott vagyunk most ahol tegnap is. Régi a rendszer...
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #905 üzenetére
Azt még tegnap megcsináltam. Az órát is visszaállítottam alapba. Mindent mindennel elfelejtettem és újra beállítottam mindent.
És nem a samu launcherét használom, ha az számít. A novát használtam mindig. Bár az s10e-n is a nova van és ott jó minden.
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz
eladogeppc #898 üzenetére
Oké, köszi !
De gondolom ikonokat is kirakja, hogy melyik melyik.
Valamennyi emoji-t tud az óra ? -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #907 üzenetére
A20e, 2.0
De semmit sem állítottam még be, csak párosítottam az órát és elindítottam a zenét (Google Zene)[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
válasz
Black_Raven #903 üzenetére
Igen, így kellene működni és az s10e-n így is megy. Itt addig nem mutat semmit az óra míg meg nem nyitom a healthet.
Amúgy töröltem azért a gyorsítótárat.[ Szerkesztve ]
-
tibike8
őstag
És teszteltem itthon az órámat az S10e-vel és ott megfelelően működik a zene vezérlés...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.