- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
McDog
aktív tag
Aki most akarna venni:
https://napidroid.hu/learaztak-honor-magicwatch-2-okosorat/
-
McDog
aktív tag
Szabványos 22 mm-es szíj használható hozzá. Ha rákeresel a Huawei watch GT2 fém óraszíjra jó-párat kidob a kereső. 7e-42e- Ft-ig. Ha nem ragaszkodsz a pöckös gyors szíjcseréhez, akkor bármelyik óráshoz ha bemész és kérsz egy 22 mm-es fém szíjat, akkor kb 2 perc alatt be is rakja, méretre is igazítja, kb 3e FT-ért.
-
McDog
aktív tag
Ez elég kiszámíthatatlan. Előtte a Huawei Watch GT 2 Classicot nézegettem, ott a megjelenés után az ünnepek, illetve a kisebb cégek vitték lejjebb az árakat, ami januárban vissza is ugrott.
De pl a MagicWatch 2 is először, megjelenés előtt, mikor felrakták pár napig egy négy betűs A-val kezdődő, zöld manós boltba nem 6-tal, hanem 5-tel kezdődő árat rakott fel, direkt, vagy nem direkt nem tudom, de engem az meggyőzött. -
McDog
aktív tag
4. nap használat után, edzéssel első okos óraként tökéletes. GPS jó, telefonálásnál nem hallják, hogy nem mobillal beszélek, akksija jól bírja, 2 hét meg lesz vele, ha majd nem nézegetem folyamatosan.
Amatőr futáshoz és mellette egyéb termi edzésekhez tökéletes és mellette a Classic verzió még ing mellett is esztétikus.
Nincs vastag csuklóm, de a 46 mm pont jó, fel kell próbálni, hogy érezze az ember, mert a Watch GT-ét pár hónapja, míg nem próbáltam fel, nagynak láttam a többi kisebb óra mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Könnyebben megjegyezhető mobil számok, olcsón! /Yettel Telekom és One
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest