- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Miért van szükségem négy darab Elektromos rollerre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
topyjo
aktív tag
válasz
szukjozsef #1499 üzenetére
Nekem 4.
-
HKorn
veterán
Ma teszteltem az órát futás közben egy mellkaspántos óra ellenében és azt kell hogy mondjam, hogy tökéletesen helytállt, szóval aki ilyen vételén gondolkodik és futásra (is) szeretné használni nyugodtan vegye. Végig max 1-2bpm volt az eltérés a 2 óra között, mikor melyik mutatott többet vagy kevesebbet. Egyedül a gyorsítós tempóváltásokat reagálta le a Honor lassabban, ez az optikai technológia hátránya, de itt is csak pár mp-es késedelemről beszélünk.
-
-
HKorn
veterán
válasz
szukjozsef #1494 üzenetére
Már egy ideje 4 van asszem, bár én nem használom.
-
szukjozsef
csendes tag
Csak nekem újdonság hogy az aod számlapok bővültek 2 újabbal?
-
soundman1
senior tag
Szívesen.
Vissza is írtak, mert a ti bejelentésetekhez nem csatolhattam az alkalmazásnaplót, igy nem tudták beazonositani az eszközt. Megadtam nekik ezeket:
"Az óra névjegye szerint
Készüléknév: Honor MagicWatch 2-64A
Modell: LTN-B19"Viszont alábbi szerint írták, hogy közvetlenül is lehet írni nekik (gondolom amihez nem kell az alkalmazásnapló). Így is eljutatthatjuk kéréseinket a modell megadásával:
[ Szerkesztve ]
-
Lionela
csendes tag
válasz
soundman1 #1488 üzenetére
Én egy dolgot hiányolok, de azt nagyon az appból. Mégpedig, hogy az alvásidőt lehessen kézzel módosítani. Mert örülök, hogy kielemzi, hogy 11 órát aludtam, mikor valójában, csak előtte filmet néztem mozdulatlanul nyugiban X óráig, vagy olvasgattam az ágyban, és valójában csak 6 órát aludtam.
A Xiaomi-s health appon az ilyen félreméréseket, két gombnyomással korrigálni lehetett, és kézzel felülírhattad a lefekvés és felkelés idejét.Amióta a Honor órám van 10 alvásból 8 nem a valós lefekvés-felkelés idővel számol.
[ Szerkesztve ]
-
topyjo
aktív tag
Szia!
Pl legyen kicsit erősebb a rezgés, most már annyira gyenge, hogy nem veszek észre szinte semmi értesítést munka közben.
Vagy esetleg az aod-n is megjelenhetne egy kis piros pötty, ha van olvasatlan értesítés.
Én sportra nem használom, kizárólag az értesítés az egyetlen, ami miatt megvettem, így ha nem javítják számomra haszontalanná válik a készülék.Köszi!
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1485 üzenetére
Ez nem szép a Huaweitől, hogy csak a saját platformról enged infót leadni. Igen, az aláirásom szerint Huaweiem van a 4.517 verzióval, tegnap jött appgallery-n.
Ezek szerint egyik gyártó telóján sincs ez a menü?
Remélem hamarosan lehetővé teszik mindenkinek, nem akarok diszpécser lenni.
Azért ha páran írtok egy szabatos megfogalmazású észrevételt (500 karakterig) privátban, akkor elküldöm nekik. -
soundman1
senior tag
-
HKorn
veterán
-
soundman1
senior tag
Megérkezett a frissítés. A felület lett picit más: vagy a betűk és egyes ikonok lettek kisebbek vagy a menü buborékok lettek nagyobbak, szellősebbek és a jobb felső sarokban 4 pötty lett a menü ikonja. És mintha pörgősebb is lenne az app.
Az Én fülre most került fel a Problémák és javaslatok menüpont? Végre ezt rég hiányoltam, már írhatjuk is mik hiányoznak: üzenetkezelés, AOD face, duplakopp, edzés export, stb. -
xviktorx
tag
válasz
tibike8 #1474 üzenetére
Igazad volt a menüből indítva megy, de így ennek nem sok értelme van, mivel sokkal bonyolultabb a menüből elérni az időjárást mint 3 suhintással a számlapon. A hívásindítás is megy már, de ezt csak úgy tudtam elérni, hoogy lejebb kellet görgetlen a hívásnaplóba és úgy már indította is. Köszönöm a segítségedet!
[ Szerkesztve ]
-
xviktorx
tag
Sziasztok!
Az óra rendszerfrissítése óta ma akartam először hívást indítani az óráról, de csodálkozva tapasztaltam, hogy sehogysem indítja el a hívást. Más is tapasztalt ilyet? Mi lehet a megoldás?
Láttam itt a fórumon, hogy másnak a frissítés után az óra mutatja a több napos időjárás előrjelezést. Nálam semmi sem változott az időjárás jelzés tekintetében a frissítés óta. Azt hogy lehet elérni, hogy a több napos előrejelzést lássam?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
pajorgergo
aktív tag
Nekem ami feltűnt, habár megkockáztatom senkinek nem tűnt fel.
Ne zavarj mód be van állítva nekem.
Az a probléma, hogy csak időt lehet beállítani, napot nem.
Emiatt hétvégén gyakori volt hogy reggel fogtam, és gyorsindításból indítottam el a ne zavarj módot, ilyenkor az ütemezettet kiiktatta.
Most frissítés óta nem iktatja ki.
Habár én annak örülnék, ha a telefon ne zavarj módja szinkronba lenne az óráéval. -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1468 üzenetére
Jé tényleg! Több nap megfeszített munkája van benne.
A "gyakorlat adatainál" a kis videónál lehet lejátszási opciót váltani. Ez korábban volt?Más: az fw-vel nem probléma a GPS jel keresés, mint ahogy azt korábban írtam. Könnyen csatlakozik most már.
-
embe
nagyúr
Frissítették a Health-ot.
Passz a különbség az előző verzióhoz képest. -
skun76
csendes tag
Én a Play-ből letöltöttet használom.
De én sem találtam még megoldást.
Nekem lehúzáskor a Media-ban megjelenik az autó, de rákattintva nem történik semmi. -
soundman1
senior tag
válasz
scyllarus #1456 üzenetére
Aki a kézfelemlés funkciót kikapcsolva használja az órát, annak viszont nagyon hasznos lenne, így nekem is. Ha voltak olyan innovatívak, hogy ha az óra tennyérrel való letakarásával standby-ba lehet rakni az órát, akkor a sok telógyártó által használt felébresztési módot is belerakhatták volna.
[ Szerkesztve ]
-
lfarkas
aktív tag
Sziasztok !
Én még a dupla koppintásos képernyő felébresztést hiányolom! -
embe
nagyúr
Megjött egy ilyen szilikon tok. ( beszarás hogy az órát is tokba akarom tenni
)
Nyilván az óra vastagabb lett tőle. De akkor akarom majd hordani, ha olyan dolgot művelek, amikor esetleges sérülésnek lesz kitéve.
A kijelző érintésérzékelése nem romlott benne.
-
embe
nagyúr
Ahogy elnézem a "gyári" wf-ek, amikben kis körben ír ki valami infót, minddel meg lehet nyitni a plusz infókat. Legalábbis amiket néztem.
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1447 üzenetére
Köszi! Egész pofás face ledz így, már nézem is.
Akkor csak megoldották az elérését, csak nem úgy, ahogy gondoltam. Így biztos kevesebb erőforrást használ és trendibb is, mások már előttük igy oldották meg e kérdést.
Azt honnan lehet tudni, hogy egy számlap tudja ezt az új szolgáltatást? Láttam olyat, hogy valaki odaírja a face képernyőképe mellé, hogy GT2. Mire utalnak ezzel?[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
Beállítom az Acél számlap kis fogaskerék ikonjával a két kör alakú mező egyikére pl. a pulzust, a másikra a stresszmérést. Majd a számlapon bármelyik kör alakú területre bökök, akkor megnyílik a pulzus, illetve a stessz alkalmazás. Ez eddig is így volt és csak nekem sikerült előcsalni ezt a fjúcsört?
Így volna értelme a 7 napos időjárás applikációnak is, de nem találtam még más multifunkciós számlapot.scyllarus #1436: biztos, hogy ezeket a funkciókat kaptuk meg mi is?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
válasz
nagyj74 #1438 üzenetére
A telefon vesz egy átlagot, x éves férfi, y kg, akkor van egy szorzója, hogy z km séta ennyi kalóriát éget el.
Az óra viszont figyeli a pulzusodat, abból számol, emiatt sokkal pontosabb. Gondold meg, edzettségi állapotot nem tud csak a kor-kg-ból kalkulálni egy telefon, a pulzusod viszont mutatja. Próbáld ki, ugyanazt a távot nyomd le egymás után, más sebességgel. -
nagyj74
senior tag
Üdv!
Van egy probléma.
A health alkalmazásban beállítottam súlyt, kort stb...
Eddig telefonnal mértem a gyaloglást, de vettem egy magic watch 2-t, azóta azzal mérem.
Viszont azt vettem észre, hogy a kalória fogyasztás az órával történő mérés során másfélszeresére nőtt a telón mértekhez képest.
Ezt lehet valahogy orvosolni? -
scyllarus
veterán
Changelog helyett: [link]
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Lehet én vagyok béna, de nincs valami megoldás arra ha bármi miatt megáll egy hosszabb távú sporttevékenység mérése akkor vissza tudjak lépni és folytatni? Elég idegesítő, hogyha elmegyek mondjuk egy 20+ km túrára és valamiért 7km-nél gondol egyet vagy megnyomódik és lestoppol akkor elölről kell elkezdeni egy újabb mérést.
-
tibike8
őstag
A feleségem Huawei watch fit-jére is meg jött az új firmware ma és hát a Huawei nem hazudtolta meg magát. A Honor megint lájtosabb lett. Az időjárás előrejelző a Honornál butább lett. Nap/hold felkelte/lemente, holdfázis, árapály amik a Huaweibe még bekerültek.
-
soundman1
senior tag
válasz
ultratti #1421 üzenetére
Nincs mit, anno olvastam a GT fórumán.
Azt mondja mozogjak valamelyik edzéstervvel, mert nem elegendö a mélyalvásom. Ezt tudom, merz elég nyomi vagyok ilyen szinten: egész nap gép előtt ülök, sajnos utálok futni, bicajozás még jó lenne, de télen azért mégse. Itt falun nincs uszoda, sportolási lehetőségek, a kutyák meg néha kiszámíthatatlanok. Egy-egy hétvégi erdei kirándulás jön még néha össze.[ Szerkesztve ]
-
ultratti
újonc
válasz
soundman1 #1420 üzenetére
És tényleg, így már látom. Az életben nem jöttem volna rá erre; köszi!
soundman1: próbáld ki te is így, szerintem hasznos funkció. -
ultratti
újonc
Sziasztok! Van egy dolog, amit ez idáig nem tudtam megfejteni: annak ellenére, hogy be van kapcsolva a TruSleep, az alkalmazás nem ad tippeket az alvásminőségem javítására, illetve a jobb felső sarokból hiányzik az a menüpont, ahol az alvásfázisokról szóló leírásoknak kellene lenniük. Mi lehet a gond?
-
soundman1
senior tag
válasz
Black_Raven #1415 üzenetére
Bizakodjunk, hogy egy újabb update-el lehetővé teszik és nem a LiteOS hibája, azaz nem a ram kevés hozzá, mert akkor sok belbecsre nem számíthatunk a jövőben.
-
soundman1
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1413 üzenetére
-
soundman1
senior tag
Rég vártam a több napi időjárás előrejezést, de nem így. Szuperül néz ki, hasznos is lenne, de a menüben ritkán fogom megkeresni.
Van olyan élethelyzet, amikor valaki így használná az órán?
Miért nem lehet a kijelző időjárás felületéről elérni? Egyszerűbb a teló 5 napos widgetjére ránéznem, mint az alkalmazások között keresgélnem.pajorgergö: Szerintem az óralap készítők más funkciókat is hozzáadhatnak egy face-hez. Az Acél óralaphoz most 8 féle Minialkalmazást lehet hozzárendelni. Láttam egy videót valami hasonlóról, próbálom megkeresni.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nekem nem hozza a frissítést.
-
gyuri2008
veterán
válasz
pajorgergo #1406 üzenetére
7 napos időjárás előrejelzés megérkezett,nem találom.
Megvan.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
pajorgergo #1406 üzenetére
Köszönöm
-
resist
tag
Itt a changelog az eddig megjelent firmwarekhez.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1405 üzenetére
Van!
7 napos időjárás előrejelzés megérkezett 🥳
(Menüből megnyitva az Időjárás aztán felhúzni)
Meg valami "Támogatja többféle adattípus megjelenítését az óraszámlapokon."
Erre még nem jöttem rá pontosan mit is jelent 😂 -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
pajorgergo #1404 üzenetére
Van benne valami újdonság?
-
pajorgergo
aktív tag
Órára szoftver frissítés érkezett 1.0.11.20
-
scyllarus
veterán
válasz
szukjozsef #1399 üzenetére
Nekem 10-11 nap.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.