- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Én se tudtam addig a Minos névről, míg az Ügyfélszolgálat nem írta meg az óra sorozatszáma alapján, hogy nekem olyan van (lásd fenti, 1889. hsz-ban válaszukat). Az óra magyarországi Telekomos, teló mellé adták.
Eddig úgy tudtuk, hogy van kínai és global verzió. Vagy ezek szerint van más is? -
soundman1
senior tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Igen van más is, kis narancs pöttyel mutatja is, hogy hol Az Én/Beállítások/Beállítások/Edzés alatti pulzussal kapcsolatos beállítások menüt és egy Futástempó menüt kaptunk. Előbbit a Szív/Fogaskerék alól is el lehet érni, az alján van egy Speciális beállítások, aminek a felülete szerintem új.
A Futástempó felület is hasonló, én még nem láttam ezt, talán mert nem használom.
-
scyllarus
veterán
válasz
gyuri2008
üzenetére
Keresel egy droidos telót (nem Huawei/Honort, haverod, párod, kollégád stb), azzal összekapcsolod.
Fejlesztői Egészséget telepíted a telóra, azzal felrakod a számlapot.
Visszapárosítod az Iphone-nal. Az órára letöltött számlapok megmaradnak mindig, akárhonnan vannak, akármivel párosítod, amíg nem törlöd kézzel. -
Zsoltg4s
tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Köszi a gyors választ.
A mostani órádat miért adod el? Van valami hibája? Esetleg tipushiba?
Van különbség a Huawei és a Honor óra között?
Bocsi a sok kérdésért, de neked már van tapasztalatod, Nekem meg megkönnyítenéd a választást, vásárlást.
Egyébként most a Honor most a Mediában elég jó áron van 60 K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- DJ-I Osmo Mobile 7p 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- PREMIUM TELEFONSZÁMOK MÉLYEN ÁRON ALUL
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest