- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #1895 üzenetére
A Minos a Honor MagicWatch 2 46mm-es vátozatának belső, Huawei kódneve. Ugyanígy a Honor MagicWatch 2 42mm-esé Hebe.
Tehát nincs különbség, változatot jelöl."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
soundman1
senior tag
válasz gyuri2008 #1895 üzenetére
Én se tudtam addig a Minos névről, míg az Ügyfélszolgálat nem írta meg az óra sorozatszáma alapján, hogy nekem olyan van (lásd fenti, 1889. hsz-ban válaszukat). Az óra magyarországi Telekomos, teló mellé adták.
Eddig úgy tudtuk, hogy van kínai és global verzió. Vagy ezek szerint van más is?[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
válasz gyuri2008 #1562 üzenetére
Igen van más is, kis narancs pöttyel mutatja is, hogy hol Az Én/Beállítások/Beállítások/Edzés alatti pulzussal kapcsolatos beállítások menüt és egy Futástempó menüt kaptunk. Előbbit a Szív/Fogaskerék alól is el lehet érni, az alján van egy Speciális beállítások, aminek a felülete szerintem új.
A Futástempó felület is hasonló, én még nem láttam ezt, talán mert nem használom.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #1427 üzenetére
Én is
Ez nem firmware korlátozás, a Health oldaláról van letiltva. Fejlesztői Healthszel működik most is, kipróbáltam."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #1296 üzenetére
Felmásolod a hwt fájlokat a telefonra, oda ahol megtalálod.
Az Egészségben az óraszámlapoknál, jobb felső sarok: óraszámlapok feltöltése. Jóváhagyod, hogy fejlesztési céllal csinálod, betallózod a telefonról és feltöltöd."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #1286 üzenetére
Keresel egy droidos telót (nem Huawei/Honort, haverod, párod, kollégád stb), azzal összekapcsolod.
Fejlesztői Egészséget telepíted a telóra, azzal felrakod a számlapot.
Visszapárosítod az Iphone-nal. Az órára letöltött számlapok megmaradnak mindig, akárhonnan vannak, akármivel párosítod, amíg nem törlöd kézzel."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz gyuri2008 #968 üzenetére
Igen, nincs vele gond. Persze az A20e maga nem egy gyors készülék - -finoman szólva - de a hívás működik, az értesítések megjönnek, számlapok gyorsan átmennek, stb.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Zsoltg4s
tag
válasz gyuri2008 #84 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A mostani órádat miért adod el? Van valami hibája? Esetleg tipushiba?
Van különbség a Huawei és a Honor óra között?
Bocsi a sok kérdésért, de neked már van tapasztalatod, Nekem meg megkönnyítenéd a választást, vásárlást.
Egyébként most a Honor most a Mediában elég jó áron van 60 K-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 3D nyomtatás
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Óra topik
- Már csak a harmadik Kínában az Apple
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 Pro tempered glass üvegfólia
- Samsung Galaxy Z Flip 6 eredeti FlipSuit tok, átlátszó, világító cserélhető betéttel
- Eladó iPhone 16 Pro Epico MagSafe Tok Bézs Titán Színben Hibátlan Állapotban!
- Samsung Galaxy S24 Ultra Tok
- Bluetooth billentyűzet, mobil tablet pc laptop notebook, mentazöld, gyönyörű, hordozható, félÁRON