- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szukjozsef
csendes tag
Ha a kézmozdulatra történő ébresztés be van kapcsolva akkor kb mennyi üzemidő jön össze a 46 mm-es változatnál?
-
embe
nagyúr
Frissült a Health.
-
embe
nagyúr
Ma voltam egy Zempléni túrán. Telón kilőttem a bluetooth-ot, azonnal talált az óra gps jelet.
5 óra - 13 km. Frankón végig követte a túrát. Végezve telón bekapcsoltam a bluetooth-ot, szinkronizált, és minden ott van a telón.
Annyi hogy szerintem a magassági értékekkel kicsit tévedhetett.A pihenő alatt ( kb. 20 perc. minimális mozgás ) leállt magától. Úgy indítottam el. Ha nem indítom el, akkor ha azt érzékeli hogy tovább megyek akkor automatikusan folytatja?
De így utólag az sem kizárt hogy benyomtam véletlenül a felső gombot, és emiatt szakította meg a túra rögzítését.
-
tibike8
őstag
-
resist
tag
Sziasztok, kis segítséget szeretnék kérni. Még most ismerkedek én is az órával, de jól gondolom, hogy az Egészség alkalmazásnak folyamatosan futni kell a telefonon (Xiaomi Mi8), hogy az értesítések átmenjenek az órára? Ha kilövöm semmi. Előtte Stratosom volt, a Zepp nem ment (gondolom a háttérben valami azért futott).
-
ZeRTaX
csendes tag
Sziasztok!
Pár órája én is tulajdonosa lettem egy órának és eddig nagyon tetszikA topik első 550 hozzászólását átolvastam, de bevallom a többihez nem volt erőm
Az elején láttam volt hiba azzal, hogy nem írta ki mindenkinek a nevet hívásnál, ez szerencsére nálam tökéletesen működik. Viszont nem találom az egészség appban hol tudom hozzáadni a telóhoz a 10 névjegyet, hogy hívni is tudjak?
A másik kérdésem, hogy az acél nevű számlapnál a HPA mutató felett a tengerszint feletti magasságot mutatná? Csak mert az nálam az első 2-3 órában 80-110 m között ingázott
Jó... Azt hozzá kell tennem hogy nem kültéren, még nem tudtam kimozdulni a lakásból. Illetve az elmúlt 1 órában mintha beállt volna 101 m-re.
-
resist
tag
Én most vettem kb. fél órája a Telekomnál Székesfehérváron a plázában. 47e, nem tudom mennyi van még, online valóban nincs.
Meg most az edigital oldalon van, nem tudom meddig elérhető (én mondtam vissza).
-
Sittes
csendes tag
Köszi szépen srácok a megerősítést
Már csak találnom kell egy eladót -
skun76
csendes tag
Sziasztok
Honnan érdemes most ilyen órát rendelni?
Fekete színben érdekelne.
Túrom a netet de normális árban csak ezüst színben kapható.Előre is köszönöm
-
Sittes
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
P30 pro telefonomhoz vasarolnek okos órát.
A watch gt 2 46mm és a magic watch 2 között gondolkodom.
Nyilván árban jobb a Honor.
Kérdésem az lenne hogy normálisan kapcsolódik a Huawei p30 pro- hoz?
Van komolyabb eltérés a két okos óra között minőségben és funkcióban ?Köszönöm szépen
-
hawkfoto
tag
Sziasztok! A fekete fém szijat hol vettetek hozzá?
-
scyllarus
veterán
válasz
kisdobos0111 #1352 üzenetére
Nem. Semmilyen programot nem lehet rá utólag telepíteni.
-
Gabis
őstag
Sziasztok! Használja valaki Oneplus 7-es szériával ezt az órát? Ha igen, megosztaná a tapasztalatait?
-
kisdobos0111
aktív tag
Most vettem az órát. Az lenne a kérdésem hogy nem lehet rá utólag hangrögzítő programot tenni?
-
Balinov
titán
Kis kozvelemenykutatas. 46mm-esen ki milyen 3rd party szijat hasznal?
-
ultratti
újonc
Na, a probléma a telefonos zenelejátszó-alkalmazással volt. Leszedtem a legutóbbi frissítést, és helyreállt rend - ha esetleg másnak is előjönne ez a hiba. Még jó, h előtte reseteltem az órát, 'szameg.
[ Szerkesztve ]
-
ultratti
újonc
Sziasztok! Hátha előfordult már másnál is: ma reggel elindítottam az órán a zenelejátszót, de ezúttal nem írta ki a számok címét. Ürítettem a gyorsítótárakat, le- és visszacsatlakoztam a bluetooth-tal, újraindítottam a telefont és az órát stb., de a helyzet változatlan azóta is. Van valakinek ötlete, hogyan lehetne orvosolni a problémát?
-
scyllarus
veterán
-
kisdobos0111
aktív tag
Még annyit kérdeznék hogy az edzés kalauz az magyar nyelvű?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
kisdobos0111 #1341 üzenetére
Kiír minden nevet ha hívnak. Ha nincs benne a telefonkönyvben, akkor meg a számot..
-
xviktorx
tag
válasz
kisdobos0111 #1339 üzenetére
Minden nevet kiír nekem.
-
kisdobos0111
aktív tag
Szeretnék venni egy ilyen órát, de azt olvastam hogy a névjegyzéket nem szinkronizálja csak 10 kedvencet lehet megadni. A többi nevet pedig nem írja ki hívásnál. Igaz ez?
-
válasz
Black_Raven #1304 üzenetére
Legközelebb én is kipróbálom.
-
tibike8
őstag
-
vzoltan820
friss újonc
Sziasztok, a fórum nagy segítségemre volt a típus kiválasztásakor, így gondoltam vásárlás után visszajelzek, hátha én is tudok más segítségére lenni.
Fitbit Ionic után választottam ezt a modellt, az előző 2,5 év után egyik pillanatról a másikra megadta magát.
Bár az Ionic már nem mai modell, de továbbra is a Fitbit egyik legnagyobb tudású modellje, melyet folyamatosan lát el frissítésekkel, így jó hasonlítási alap.
A két óra között ég és föld a különbség. A third party appok opcióján kívül (melynek hiánya abszolút nem rengetett meg) mindenben mérföldeket ver eddigi tapasztalataim alapján a HMW2 a korábbi órámra. Megbízható, olajozott működés, kiváló funkciók, részletes, letisztult appal megtámogatva, brutál üzemidővel. Az általam tesztelt edzések során ráadásul kitűnő pontosságú méréseket is tapasztaltam, eszméletlen jó ár-érték arány, egy gyönyörű designnal fűszerezve. Az utóbbi évek legjobb vétele részemről. -
soundman1
senior tag
Ha az appban a Sétálás-t választod, majd a térképre böksz, megjelennek az edzéseid Sétálás néven. Nálam itt vannak egyben a Túrázás és a Séta a szabadban távjaim is. A fenti listában kérheted a Hegyi túrázást listázza, de ami benne van azt a Sétálás alatt is hozza. Szerintem csak csoportosítja fő edzés típusba a számos edzés fajtát. És még az is lehet, hogy a régi Watch GT-s edzéseimet csak így tudja rendezni.
Így sincs meg a túrázásod?[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
2.-án voltam egy kiránduláson a Zemplénben. Akkor a telóról indítottam el a Healtban az Edzés pont alatt a "séta" -t, nem találtam az órán látható "hegyi túra"-t. Utána ezt frankón visszatudom nézni a telón, még egy kis zenét is kevert alá. Ezt viszont nem látom az órán.
Most szombaton egy másik túrán az óráról indítottam az edzés alatt a "hegyi túra"-t. Most viszont ezt nem látom a telón, nincs az a kis összefoglaló videó mint az előző esetben.
Nincs mód arra hogy ezt is feltöltse a telóra a Healtba? Szinkronizálás be van kapcsolva működik. A telefonon a Healtban 4 féle edzés van csak. Ez nem módosítható?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ferenczi Áko #1310 üzenetére
Szuper hogy az órához rengeteg számlap van, nem úgy mint az első változatához.
-
Energy32
csendes újonc
válasz
Ferenczi Áko #1322 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Köszi a választ,bár a 46-os már kicsit nagy nekem.
-
Energy32
csendes újonc
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni! Megérhet egy ilyen óra használtan 30 ezret? 42 mm-es kb 7 hónapos,de sajna garancia nincs rá,mert külföldről rendelték.[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
tibike8 #1317 üzenetére
Akkor csak azon tedd meg, amivel problémád volt, a többit hagyd ki. De várj még pár napot, amig minden beáll a rendszerben, mert lehet, hogy a rendszer (Miui) memóriakezelése miatt még más futó appot is kilök a memóriából, igy azon is kell még állitanod, hogy bent maradjon és megkapd az értesítéseket.
-
tibike8
őstag
válasz
soundman1 #1313 üzenetére
Na most pont nem tudom fejből. AZt tudtam, hogy a MIUI-nál lesz trükközés, hogy menjen, de most éjszakás vagyok és még a samut használom amíg nem jön meg a hátlap is a MI 10-hez ami most így otthon van. Az akkuoptimalizálást azt biztos kikapcsoltam, az auto indulást is kapcsolgattam, de nem tudom már, hogy miben maradt, de a védetté helyezést azt hol is intézhetem. Most hogy írod, dereng, hogy olvastam én is erről régebben, de MIUI híján nem voltam érdekelve eddig a témában.
update:
Bocs, most olvastam tovább a kommenteket és majd próbálom az alapján holnap
[ Szerkesztve ]
-
soundman1
senior tag
válasz
kekigyu #1314 üzenetére
Az alkalmazásváltóban (négyzet ikon) látod kártyaként az app-ot. Ha jól emlékszem nyomva tartod az ujjad, majd feljön egy kis menü, és a nyitott lakatra böksz, hogy lezárja, védetté tegyed. Ha ki is lövöd manuálisan, akkor is futni fog elvileg a háttérben. Elvileg, mert az én Watch GT+9SE-m nem akart együtt működni így sem.
Minden szükséges appon kell (én legalábbis így tudom):
1. Az aut inditás, a teló bekapcsolása utáni azonnali indulás miatt kell.
2. Védetté azért teszed, hogy ha kézzel vagy a MiUI (rendszer) a memóriafelszabadítás miatt, értsd auto. ki akarja lőni, akkor ne tudja megtenni.
3. A MIUI akkuoptimalizáció kikapcsolásával az előző auto kikapcsolás listáról veszed le az appot.[ Szerkesztve ]
-
-
tibike8
őstag
Én meg váltásban vagy az S8+ -ról egy MI 10 5G-re és ezzel sem szeretik egymást az óra. Itt meg a whatsappot nem jelzi az óra. A messengert meg random jelzi, bár ez inkább az app hibája. A hívásokat, messages appot, vibert, hangoutot, skypeot meg jelzi. Illetve az ERSTE app értesítése sem jön az órára. A zenejátszást még nem próbáltam amivel nyűglődtem a samun. Szóval a sok éves samuval még mindig jobban együtt működik az óra mint az idei MI 10-el...
-
scyllarus
veterán
válasz
Ferenczi Áko #1310 üzenetére
Igen, nekem is feltűnt, hogy becsúszott véletlenül pár szebb
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Karácsony óta használom, két napja duplán kapom meg az összes értesítést.
Nem változtattam, frissítettem, vagy állítottam semmit. -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1307 üzenetére
Samu S9, Focus Syn rendszer.
Nekem is így van beállítva, de ugyan ez a jelenség. Bejövő hívásnál ha fogadom a hívást, akkor az szól amelyiken fogadom. Ha a kormánykeréken lévő kapcsolóval akkor a kihangosító, ha az órán fogadom akkor az.
Viszont ha hívást kezdeményezek a telóról, csak a telóban szól - ez eddig működöt. Nekem is az óra kavarja meg. -
ultio
aktív tag
válasz
Köszi a tippet, de sajnos nem jelenik meg az általad mondott helyen az autó, azaz csak Ez a telefon választható ki hangkimenetnek és az óra se látszik.
De ha kikapcsolom az órát, rendben működik az autó kihangosítójával a telefon.
-
scyllarus
veterán
válasz
Nagyon köszönöm, kipróbálom!
Mivel állandóan home officeban vagyok, nagyon ritkán ülök autóba, de mindenképp ránézek! -
scyllarus
veterán
-
ultio
aktív tag
2020 decemberében volt már téma, hogy egyik kollégának nem megy az autójában a kihangosítás, ha nála van az óra, mert a telefon nem adja át a hangot az autónak, hanem az órára küldené.
Na én is belefutottam ebbe. Ha be van kapcsolva az óra, akkor nem tudok az autóm rendszerén telefonálni.
Ha kikapcsolom az órát, akkor minden ok.
Samsung Galaxy A51 telefonom van. 1-2 hete van ez, korábban tökéletesen működött.
Van erre valakinek megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Sorozatok
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- GTA V
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...