- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
Üdv!
Tesztekben mintha olvastam volna AOD-ről, viszont sehogy sem sikerül folyamatos megjelenítésre bírni a kijelzőt! A legújabb WF-ből ezt kivették?
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!Köszönöm az eddigi segítséget,eladásra került az órám.Esetleg ha valakit érdekel... [link]
-
-
pit450
aktív tag
Sziasztok! Vett mostanában valaki ezüst színű órát? Még mindig van a dobozban fekete szilikon szíj is? Melyik ház kényesebb karcokra a fekete vagy ezüst?
-
gyemipapa
senior tag
Nem ismerem, de túl szép a menyasszony. Nekem mindíg problémás, ha nincs se székhely, se személyes átvételi lehetőség feltüntetve. A garancia érvényesítés is problémás. Mint ha Kínából rendelnék... Pont akkora a rizikó, bár ott legalább a paypal megvéd, itthon max a fogyasztóvédelem, pár éven belül... De nyilván mérlegelni kell, az ár valóban csábító.
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
Szuperül működik, az Amazfit Bipem két szobával odébb már lebont, ez meg stabilan kapcsolódva marad.
Viszont észrevettem, hogy ha lekapcsolom a telefonon a BT-t, nem jelez az óra, pedig be van állítva a Healthban, hogy kapcsolat megszakadása esetén jelezzen..
Érdekelne, másoknál hogy van ez? -
kekigyu
aktív tag
mobilcorner üzletet ismeri valaki? Mik a tapasztalatok? Igen jó árban van ott a 46mm-es óra.
-
gyemipapa
senior tag
Na most melyik órának higgyek? Egyik kezemen az eddig hordott Amazfit Bip, a másikon a tegnap vásárolt Honor Magic Watch 2 46mm.
Reggel 5-től mostanáig vezettem, vásároltam, bevásárló kocsit toltam, mászkáltam. Jelenlegi lépésszám Bip-en 2205, Honoron 3974. Azért ez durva különbség. -
Black_Raven
veterán
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #683 üzenetére
Köszönöm, tehát hivatalosan más telómárkáknál egyenlőre esélytelen.
-
gyemipapa
senior tag
Hivatalosan, fizetős watchface-t hol, hogyan tudok találni, letölteni buherálás nélkül a Honor Magic Watch 2-re? Ha találok egy nekem megfelelőt, inkább fizetek érte párszáz forintot, nem vacakolgatok, mókolgatok..
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #679 üzenetére
Megtörtént, köszönöm. csak gondoltam azóta is születtek tapasztalatok.
-
ZABHERO
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezgetek ezzel az oraval, valaki megtenne hogy leirja a tapasztalatait vele?
Igazabol alap sporttevekenysegekre hasznalnam, bringazas, futas, uszas. Mennyire meri pontosan a dolgokat?
Elore is koszonom! -
gyemipapa
senior tag
A segítségeteket kérem:
Ma vettem át a Honor WM2-t. Egyenlőre playról Healt progi fel, párosítva, beregelve, szinkronizálva. Kérdéseim: 1. SPo2 menüt nem találom, elvileg nem kellene azt is mérnie?2. Az óra azt írja a névjegyekre, hogy a Health programból vehetők fel, de a programban nem találok ilyen menüpontot, hol keressem?3. A playról leszedett health helyett melyik verziót érdemes feltenni?4. Az óra firmware hogy frissíthető? Ilyen menüpontot sem találtam. Még az is fura, hogy a pontos tipus az enyém DA2 végződésű, máshol meg láttam, valakinek A32-re végződik.[ Szerkesztve ]
-
-
gyemipapa
senior tag
Üdv! Holnap veszem át a Honor MagicWatch 2 46mm órámat, a jelenlegi két éves Amazfit Bipemet fogja váltani. Egyrészt mert elegánsabb, másrészt mert fontos lenne, hogy alkalmasint tudjak rajta hívást fogadni.
A kérdésem: Androidos Umidigi Power 3 telefonom van. Esélyes, hogy fogok tudni számlapot cserélni külső forrásból, vagy csak a gyárikat fogom tudni használni? Ha mégis lehetséges, ehhez az órához melyik alkalmazás(oka)t ajánljátok, illetve melyiket semmiképp, ha az óra összes funkcióját ki szeretném használni? -
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #665 üzenetére
Igen, eddig nem is volt különösebb gondom vele, áprilisban vettem, kb szeptembertől kezdte ezt a GPS frissítés mizériát és azóta szívat. Előtte kb4 hónapig nem is láttam ezt a képernyőt, pedig heti 4x futottam vele akkor is.
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #661 üzenetére
Nem ezzel van a gond. Ha épp megy akkor nekem is hamar talál jelet, meg stabil. Azon borultam ki, hogy 2 hétalatt kétszer eljátszotta azt (nyilván edzés előtt), hogy frissíteni kell kell a GPS-t, app megnyit semmi nem történik, es utána kb 2 napig egyáltalán nem talál jelet, bármennyit várok vele. Ezt minden heten nem tudom elviselni, edzeni szeretnék nem jelre várni állandóan meg frissíteni.
-
Black_Raven
veterán
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #661 üzenetére
Hahahah, Veszprémi vagy? Én is 😈😅
-
-
HKorn
veterán
válasz
Cincinlovag #658 üzenetére
Nem is csak ez miatt, hanem már változtak az igényeim az órát illetően. Rájöttem, hogy nem kell semmi csicsa, szinte csak sportra használom, azon belül is futásra, szóval alapvető értesítéskezelés, egyszerű transzreflektív kijelző, de fejlett sportfunkciók kellenek. Ezeket egy Garmin Forerunner bőven tudja. Igaz drágább, de hajlandó vagyok többet fizetni érte.
-
HKorn
veterán
válasz
Cincinlovag #654 üzenetére
Akkor valszeg enyém gariban javításos lesz. Utána adom el, Garmin jön majd helyette, meguntam a balfaszkodást.
-
HKorn
veterán
Ez normális, hogy tegnap óta nem bírok lelket verni a GPS-be, vagy az én órám megérett a garanciáztatásra? Hiába minden frissítés, újraindítás, hókuszpókusz, nem talál jelet.
Nálatok minden oké, ha megnyitjátok a Health appot, befrissül a GPS és megy is rendben?
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Bakker mai bringázás előtt megint eljátszotta a GPS update szopatást az óra. Épp 1 hete küzdöttem vele, hogy a futásra jó legyen, erre ma megint megszívatott. Szerencse hogy ilyenkor telón el tudom indítani az edzést. Nem is az a gond, hogy épp frissíteni kell a GPS-t, ha megnyitnám a Health appot 1-2 perc alatt lefrissítené oszt Go, de nem hiába nyitom meg várok sokkal többet is, ilyenkor nem talál már jelet egyáltalán.
-
Greg-77
aktív tag
Az egészség appot befrissítettem 10.1.2.553-ra még is maradtak az ingyenes számlapok! Kell még valamit csinálni vagy majd egyszer csak lesznek?
-
HKorn
veterán
Az annyira nem tetszik, most volt Amazon prime day-en akcióban újonnan 57K körül, de nem rendeltem. Amúgy nekem lehet inkább egy egyszerű transzreflektív kijelzős sportóra kellene, okosfunkciók annyira nem érdekelnek, még az értesítések sem. Akár egy Garmin FR45 is elég lenne, ha lenne 45-46mm-es változatban.
-
HKorn
veterán
Igen, ez van, Garmin jó lenne, de ott is sok bajom van azonkívül, hogy túlárazottak. Vagy kicsik (FR45 és FR245 csak 42mm), vagy nem néznek ki jól, vagy drága és még a tudása is kevéske (pl FR245 100-110K és nincs benne magasságmérés??) Ami jól néz ki, tud is mindent azok meg iszonyat drágák, amennyit nyilván nem ér meg egyetlen óra sem (Fenix család)
-
xviktorx
tag
Nekem ma hajnalban vagy 3-szor jelzett az óra hogy a kritikus 40-nél van a pulzusom. Ezt eddig az elmúlt 4 hónapban 1-2 szer játszotta el, de most egyből 3-szor.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #637 üzenetére
Köszi.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #636 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #635 üzenetére
Nem akarok vitatkozni, én hozzáirom általában. Mivel lehet fizetni, csak kártyával vagy PP esetleg?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #634 üzenetére
Nem fogok belemenni egy vitába. Akinek megjelenik az Egészség alkalmazásban, úgy is látni fogja melyik fizetős, melyik ingyenes.
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #633 üzenetére
Szted mindegy?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Black_Raven #632 üzenetére
Miért kellene hozzátennem, hogy fizetős/ingyenes? Azt nem tudom, hogy másik telefonról elérhető-e vagy sem.. Nem eszik több energiát mint egy másik számlap..
-
Black_Raven
veterán
válasz
Ferenczi Áko #629 üzenetére
Szia! Azt is tedd hozzá hogy fizetős, és azok csak Huawei/Honor telefonról elérhetőek..gondolom jó sokat eszik a halom infó miatt.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
Ma futottam másfél órát, a pulzusmérő láthatóan meg volt zavarodva, kb indulás után egyből 180 felett mutatta a pulzust végig, pedig érzésre bőven nem volt annyi. Nem tudom mi történt már megint vele, kezdi kihúzni nálam a gyufát az óra. Az a szerencséje hogy nem tudom mit vennék helyette.
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
Ferenczi Áko #629 üzenetére
Nekem ez kicsit sok már.
-
-
HKorn
veterán
Havonta eljátssza az órám amikor indítanám a GPS-t, hogy frissítrsem az appban, de hiába nyitom meg és hagyom úgy 5-10 percre semmi nem történik. A GPS ezután sem talál jelet. Ez már kezd idegesítő lenni.
-
Ferenczi Áko
addikt
No, a múltkori pulzusmérés pontatlanságára írnék egy ellenvéleményt.. Tekertem ma szobabiciklivel, kormányon pulzusmérő.. Koppra ugyan azt mérte mint az óra..
-
Tschubi
tag
válasz
Ferenczi Áko #616 üzenetére
Ok. köszi az infót.
-
HKorn
veterán
válasz
Ferenczi Áko #614 üzenetére
Ez egész kúltúrált
-
Tschubi
tag
válasz
Ferenczi Áko #611 üzenetére
Ezeket sajnos én sem látom. De talán csak "még".
Ránézésre nem rosszak, de fizetni azért érte már meggondolandó.
Az általad feltett AllReadyCN változat este a Holdfázist mutatja? Vagy csak időjárás? -
FoLey-v
addikt
válasz
Nálam sem jelenik meg,de nem izgat.
-
HKorn
veterán
válasz
Érdekes, nálam ez nem jelenik meg az ajánlott résznél.
Ránézésre mondjuk ezek is kb 0Ft-ot érnek 🙂
[ Szerkesztve ]
-
hamb.tam
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy ne adjon hangot, mégis érkezzenek az értesítések? Gyakorlatilag csak rezgő mód létezik? Én úgy vettem észre, hogy ha a hangerőt leveszem teljesen akkor bekapcsol autómatikusan a néma mód, ami blokkolja az értesítést (pl.: messenger, viber stb...)
Előre is köszi! -
Tschubi
tag
válasz
Ferenczi Áko #607 üzenetére
Ez egyszerű matek: a telefon kiszámolta a két óra közötti különbséget (1154) majd hozzáadott még 493-t. Így jött ki a 15.548.
Már többen írták, hogy eltér az óra és a telefon lépésszámláló adata. Én még ezt nem tapasztaltam. Az én telóm mondjuk nem a Huawei/Honor családból jön, hanem egy Redmi Note 7-es.
Más. Nem tudjátok véletlenül, hogy melyik edzésprogramot lehetne használni szabadtéri kajakozáshoz? Az evezősök nem használnak GPS-t, ezért én a sétát használtam. -
Ferenczi Áko
addikt
A súlyzós edzés közben nekem sem ugrik meg a pulzusom óra szerint, bár már nem gyilkolom magam annyira mint régen.. Ami jobban érdekel az az, hogy a telefon és az óra lépésszámlálója között estére majdnem 900 lépés különbség van. A telefonon több, az órán kevesebb..
Holnap lesz egy nagyobb sétám a városban, szórólapozni fogok, és felrakom a Pebble Time steel-emet is, aztán kiderült mi mit mér, melyik lesz közelebb a valósághoz.. -
roti86
őstag
A pulzusméréssel kapcsolatban: én nem vettem észre, hogy annyira rosszul mérne edzés közben. Néha nálam magasabb értéket mutat kb 1 percig. Olyankor kezd el meghülyülni, mikor kezdek izzadni. A szőr és nedvesség bezavarja. Egy kicsit meg kell mozgatni a csuklón és az izzadságot feltörölni és megint helyreáll. A kalóriát is eltalálja nagyjából, egy súlyzós edzés nálam 300-400 kalóriát jelent óránként. A kalóriakalkulátorokat nézve azok is ennyit saccolnak a magasságomhoz és testsúlyomhoz.
A súlyzós edzés közbeni pulzust valószínűleg a legnehezebb monitorozni. Ha tolod a szériákat nagy súllyal, akkor hirtelen felmegy a pulzus, a pihenők alatt pedig csökken. Elvileg az óra edzés közben folyamatosan méri az értékeket, gyakorlatilag azt vettem észre, hogy van némi késés, amíg felfogja, hogy mi is történik (hirtelen emelkedés-csökkenés).
Egyébként ebben az árkategóriában szerintem teljesen jó. Legalább nem mér pulzust, ha nincs a karodon, némelyik Samsung és Apple watch erre is képes.
Nálam egy Haylou Solar LS05 órát váltott. Attól nagyságrendekkel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.