- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internet fejlesztés országosan!
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
21 nap alatt szervizelték az órát. Sajnos 60ezres készüléknél nekik jobban megérte, hogy alaplapot, alsó műanyag burkolatot, akksit cseréltek benne.
Hibák: 1 nap alatt lemerült, lépésszámláló, magától kikapcsolt az óra
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz
eladogeppc #396 üzenetére
Telefonon nem indít edzést, csak az órán és fordítva is igaz.
Kalóriát lépésekkel is számolja, mindennel ami mozgás, szerintem nyugalmi helyzetben nem nagyon, max ha valamiért magas a pulzusod.
Mailra én nem használom, de abból úgy tudom nem a teljeset jeleníti meg, többi üzenetből viszont igen.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nézegetem az órát, van pár jó áron itt is.
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha edzést indit valaki az órán, akkor az a telefonon is elindul-e, vagy csak az óra csinálja amit kell ? Bicikli, kültéri séta, stb esetén.Illetve azt is szeretném megkérdezni, hogy alvás, üresjárat esetén méri a kalóriát ? Beleszámolja ? Úgy értem, hogy amikor az ember nem edz, csak úgy van, arra is számol kalóriát ?
Utolsó kérdésem, hogy az üzenetekből mennyi jelenik meg ? Gmail, Messenger ?
Köszönöm szépen !
-
TomMusic
őstag
Na még nem tettem le róla
Viszont a kommenteket olvasva kicsit elbizonytalanodtam
Illetve még kérdésem, hogy napsütésben mennyire látható? Sőt, tűző napsütésben?
Főleg bringázáshoz (MTB, megyek árkon-bokron) használnám, és ami most van bár azt nagyon szeretem, de egy fém analóg Casio, ami terepen szétverné a csuklóm. -
D@niel
addikt
válasz
TrollfateeR #392 üzenetére
Szerintem sok. Nálam 3-5%-ot merül ha nem kap feladatot.
-
TrollfateeR
csendes tag
Az normális, hogy tegnap éjszaka vettem le töltő (23 óra felé) és már most 10 százalékot merültem? Nekem kicsit soknak tűnik. GPS se ment.
-
Viper26
nagyúr
Watchface cserénél server error-t ír az app, erre van valami megoldás? Be sem tölti amiből választani lehet, csak ez az üzenet van ott.
Restart, stb volt már.
-
D@niel
addikt
válasz
TrollfateeR #388 üzenetére
Maga a GPS is pontatlanul mér, kb 2-300 méterrel. Hivatásos sportolóknak nem ajánlott.
-
TrollfateeR
csendes tag
Javítanám amit előzőnek írtam: az óra is többet mér néha és csal. Van amikor 10-20 lépésnél is rá dob maga az óra is 5-10et ami szerintem sok. Elkezdtem nézni folyamatosan az órát és lépésekor szépen adta hozzá ahogy kell de mikor meg állok valamiért az órán a lépés még hozza adogat párat. Erre úgy lettem figyelmes, hogy felkeltem, elsétáltam buszmegállóba, (ami szó szerint fél perc séta) leszálltam melónál, (onnan kb. 2 perc séta) meló helyen annyit járkáltam míg csináltam kávét, leültem a helyemre és az óra szerint ez 3000 lépés volt ami kb 1.7km. :D Kicsit vicces adat.
-
TrollfateeR
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy teszteltem pontosan méri-e a lépéseket az óra... teljesen reális értékeket mutat de a Huawei Health néha több százzal el van mászkálva ami kellemetlen mert hiába pontos az óra így konkrétan használhatatlan.
-
TomMusic
őstag
-
TomMusic
őstag
Sziasztok,
Android 9-el (OnePlus 3) mennyire teljesértékű ez az óra?
Gondolok itt a vezérlésre, ha jól láttam lehet vele pl. a fényképezőt vezérelni?
Előre is köszi! -
Viper26
nagyúr
Már meg is van, eddig nagyon tetszik.
-
Viper26
nagyúr
Ha minden jól megy holnap érkezik.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
42-esben itt is gyenge a rezgés?
Huawei-em van, de gyengének találom. -
Tacsilaci
tag
válasz
Black_Raven #370 üzenetére
Igazából semmi, de úgy éreztem, hogy ugyan annyi pénzért többet kaptam!
-
Tacsilaci
tag
válasz
eladogeppc #368 üzenetére
Én eredetileg egy Watch GT2e-t vettem(Lávavörös),de vissza vittem és lecseréltem egy Honor Magic Watch 2 feketére!Nem bántam meg!A frissítésekkel már ugyan azt tudja mint a Watch Gt2e!Sőt a telefonálás is gyakran jól jön!
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Szerintetek ezt érdemesebb venni, vagy a Huawei Watch GT 2e-t ?
Köszi !
-
Jarod1
veterán
válasz
Old Gyfland #366 üzenetére
Hát Xiaomi ból Huawei be konvertálni nem tudom lehet-e,
esetleg ha össze van szinkronizálva endomondo val vagy Runastic-al
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Arra esetleg van valamilyen megoldás, hogy egy másik óráról/alkalmazásból áthozni az edzés, alvás, pulzus, kalória adatokat?
Konkrétan egy Amazfit Stratos-ról szeretném erre az órára. -
hawkfoto
tag
válasz
Black_Raven #363 üzenetére
Egy mp3-at most atmasoltam a telóról, de simán lejátszotta.
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Valaki töltött már föl zenét az órára? Belső tárhelyről próbáltam, a zene átment, de hibás fájlformátumra hivatkozva el sem indul az órán. Az .m4a-t nem látja az app sem, de az mp3/aac-re is hibás fájlformátumot dob.
Help please
-
D@niel
addikt
válasz
Tacsilaci #359 üzenetére
Köszi! Jól gondoltam, hogy valami nem stimmel.
A gondom az, hogy mivel redditen, a hivatalos Honor csoportban nyertem az órát, így itthon nem tudják szervízelni, vissza kell küldenem Kínába, csak ott tudnak kezdeni vele valamit.
Melyik firmware van a tiéden? Nekem 1.0.8.16. -
D@niel
addikt
Az a három jel az folyamatosan mozog, keresi a jelet, tehát nem fixen ég.
Most vagy rosszul van ez a rész megoldva, tehát talál jelet - mert ha elindítom a programot akkor méri a távot - vagy nem talál jelet.
Amit kérek, hogy nézzétek meg nekem légyszives mi történik miután kiválasztjátok a szabadtéri séta programot, ugyanazt mutatja amit a képen? -
D@niel
addikt
Igen, kint néztem de a kép bent készült. Szabadtéren vártam bő fél órát.
Nektek mit ír ha kiválasztjátok a kültéri sétát? Nekem azt írja ami a képen van, viszont ha hosszan rá nyomok akkor elindul a számláló és mutatja a megtett távolságot.Gpst hogy kapcsolod ki-be az órán? Úgy tudom nem lehet. Magától aktiválódik ha érzékeli, hogy mozgás történik.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Sziasztok,
néhány napja kezdtem volna el használni a gps-funkcióját a órának, vagyis, hogy mérje le nekem a távolságot séta közben. Valamiért nem talált jelet, pedig bő fél órán át kerestettem, szabadtérben.
Csináltam gyári visszaállítást, majd újra párosítottam a Health appal, nem oldotta meg.
Mi lehet a gond/megoldás? -
VMatuka1968
újonc
Sziasztok,
Samsung Galaxy S8 telefonon hogy csalogathatom elő az SPO2-t?
Aktuális verzió: 1.0.8.16
Android: 9Köszönöm.
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!Egy olyan kérdésem volna hogy használja valaki az órát konditermi edzéshez?Ha igen mik a tapasztalatok?Én kb. egy hónapja vásároltam egy Honor Magic Watch 2-t.Gyönyörű meg minden,de edzéshez borzalmas!Nagyon alacsony pulzus eredményeket mér!Egyidőben próbáltam egy Fitbit Charge 3-mal. 20 -30 szívverés különbségek voltak!A szívem kalapált mint egy állat a Honor meg 110-120 között mért!A Fitbit 150-161!Szóval esetleg próbálta valaki súlyzós edzés közben?A válaszokat előre is köszönöm!
-
Rosy
csendes tag
Lehet olyat beállítani,hogy bekapcsolt telefon kijelzőnél ne értesítsen az óra?
-
törölt tag
Központiba vitték az órát, kérdés, hogy meddig ülnek rajta... Eddig korrekt volt a Huawei szervíz, feltüntették, hogy mit adtam le.(dokkoló, kábel, főegység) érdekes módon a doboz nem kellett nekik.
Hiba: bekapcsolt állapotban volt, hogy az óra 60 százalékot merült(AOD OFF). Fürdőzés után 1 napig, próbáltam bekapcsolni és pár másodperc múlva kikapcsolt. IP védelem vagy az akksi lehet sz.r.
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Sziasztok, arra ugye nincs semmi mód hogy Locus fusson ezen az órán?
(Android, Wear OS, Garmin, Samsung app létezik) -
HKorn
veterán
Valami értelme mégiscsak van. Tegnap elmentem futni, és mindig kb 200m gyorsabb gyaloglással melegítek be, majd utána kezdem a futást. Gyaloglás után indítottam az edzést kb azonnal talált a GPS jelet, tehát valszeg már a háttérben az automatikus sportfelismerés a gyaloglás alatt elindította a GPS-t. Viszont akkor ez szükségszerűen negatív hatással lesz az üzemidőre. Szerintem.
-
Deck
titán
A kedvenc újdonságom az új update-el..: az automatikus sporttevékenység felismerésének kikapcsolhatósága.
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #337 üzenetére
Nekem xiaomi-n így simán megy taichi-val
. De nem volt kis küzdelem.
-
Black_Raven
veterán
Nem sok helyzet van, a kamera használatára így. Amúgy 2 éve a Honor band 4-em is tudta ezt, nem nagy szám. Tök cool Rolex wf-t szedtem le többet a Telegrammról, de hála Istennek, egyelőre nem tudom felrakni, mert elvileg Huaweien nem megy a Taichi, a kínai ID-hoz meg nem találtam idáig megfelelő beta appot, pedig amit találtam mind kipróbáltam, még jó hogy a Magic Watch lazán vette az akadályt.
[ Szerkesztve ]
-
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #335 üzenetére
Így van
A távoli felvétel készítést meg valahogy túlélem -
gacsoi
senior tag
válasz
Black_Raven #328 üzenetére
Én kérdeztem, és időközben lecseréltem a telefonomat egy xiaomi-ra
-
SsPL711
őstag
Még jó, hogy a zene vezérlés legalább más márkájú telókkal is megy.
Néha az is hasznos. -
Tacsilaci
tag
Igen ez hasznosabb volna!De nekem se Huawei telefonom van...így nincs ilyen!
-
HKorn
veterán
válasz
Black_Raven #328 üzenetére
Igen, ez csak EMUI alatt megy, azaz Huawei/Honor telókkal, pedig ez hasznosabb lenne nekem, mint az automatikus sportfelismerés.
-
Tacsilaci
tag
Amióta megjött a frissítés, és vele az automatikus sport felismerés, azóta az utcán séta közben már kétszer megkérdezte az óra, hogy ne indítson elliptikus edzést!! 😁
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
És ha mondjuk felpattansz biciklire akkor azonnal bekapcsolja a GPS követést, de csak 10 perc után írja ki, hogy észrevettem, hogy bringázol faszi?
Nem értem ezt a fukciót, futás edzésnél pl tök fontos, hogy az első méterektől mérjen rendesen, hogy tudja megállapítani, hogy én most éppen léptem hármat gyorsabban, vagy már elkezdtem futni, meg hogy lövi be hozzá ilyen gyorsan a GPS-t?
Én inkább maradok a jól bevált kézi startnál.
-
doongoo
addikt
-
jegenye77
addikt
Sziasztok!
42 mm verzióhoz van olyan fólia ami teljesen védi az órát?
Rendeltem egyet ami úgy volt hirdetve de csak sima egyenes a fólia és nem ér teljesen körbe. A lekerekített rész így simán össze karcolódhat mert oda nem ér ki. -
Tacsilaci
tag
Frissítés érkezett az órára 1.08.16 Automatikusan sport felismerés is be került.
-
Tacsilaci
tag
Remélem, bár így sem rossz! De messze nem két hét...
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Nektek mennyit bír az óra? Mert nekem heti két kondi edzés (1,5 óra),átlag napi 8 -10 ezer lépés 5-6 mail,8-10 viber üzenet és folyamatos pulzus mérésre állítva 6-7 napot bír.Ez így rendben van?
Az óra egyébként három hetes...
[ Szerkesztve ]
-
Rosy
csendes tag
Üdv! Jelenleg tényleg nem lehetséges külső helyről származó wf telepítése?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Feldarabolná az Intelt a Broadcom és a TSMC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Megmosolyogtató tárterülettel indít az iPhone SE
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...