- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigyázzatok a jófogással!!!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1191 üzenetére
-
topyjo
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #1197 üzenetére
Köszi, és a zárképernyőn?
-
topyjo
aktív tag
Sziasztok!
Az olvasatlan értesítéseket hogyan jelzi?
Ha azt a pici kis rezgésen már túl van. -
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1193 üzenetére
A lítium akkuknak nem használ ha nagyon lemerül.
-
Black_Raven
veterán
válasz
gyemipapa #1192 üzenetére
Én is mindig vasárnap töltöm, kétszer felejtettem el eddig, de kibírta a másik vasárnapig is, igaz 2% volt már csak.
bár mostanában időzavarban vagyok és összevissza töltöm, mert mindig elfelejtem mikor töltöttem utoljára, így 30-40%-nál felrakom.(ha eszembe jut)
[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Black_Raven #1191 üzenetére
Én teljesen nyugodt vagyok.
24 órában rajtam van, pulzus-alvás-stresszfigyelés, kézemelésre kijelző bekapcsol, automata fényerő, és 7 nap alatt 20%-ra merül, vasárnaponként szoktam tölteni. Ebben benne van, hogy naponta vezetek, és kormánymozdulatoknál is időnként bekapcsol a kijelző.
Ja és napi 6-8 értesítés is jön rá, napi 1-2 párperces telefonálás is benne van.
Sportra nem használom.
Szóval én elégedett vagyok ezzel az üzemidővel.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Mindenki nyugodjon meg, az üzemidő nem fog leesni 4 napra. Június 8-án vettem az órát és simán megy 10 napot.Most éppen nekem, minden ki van kapcsolva, így 12-13 napig ketyeg. Ha mindent bekapcsolok 8-10nap. Egy dologról mindenki elfeledkezik, nem mindegy milyen óralap van éppen. A csilivili minden xart mutató kétszer annyit zabál mint egy sima.(sima=óra/dátum/pulzus/töltöttség/lépésszámláló). Viszont kb 2 hónapja az egyik frissités után csökkent az üzemidő 1-2 nappal szerintem, mert azonnal észrevettem..
Ja igen az Egészség app tegnapi zabálása 0,8% volt,(11 óra háttérben futással)természetesen Samu a71-el ami semmi..[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Nekem karácsony előtt hozta az előjézuska. Be vannak kapcsolva rajta amiket említettetek. Éjjel-nappal a kezemen. Illetve az újdonság varázsa miatt nyomkodom is.
Így nekem 10% / nap üzemidővel megy.Illetve én Samu S9-el használom. És azt vettem észre, hogy a Healt nem meríti úgy a telót mint a korábbi óráim alkalmazásai.
Ha majd egyszer ....elkezdek aktív életmódot folytatni, akkor kíváncsi leszek az akkori üzem idejére.
-
xviktorx
tag
Az enyém fél éves. 4-5 napot megy csak egy feltöltéssel, igaz egy-két telefonhívást is bonyolítok róla. Állandó stress és pilzus figyelés is be van állítva. Én megbékéltem ezzel az üzemidővel.
-
Flexio
csendes tag
Sziasztok! Hátha valaki hallott már ilyet.
Májusban vettem az alzától egy Honor MW 2 t minden rendben volt 7 nap üzemidő simán jött utána úgy szeptember-október felé hirtelen leesett az üzemidő 4 napra azonos beállításokkal. Mondom visszaküldöm ha garanciás. eltelt 1 hónap jött az értesítés készülékcserét kapok meg is érkezett az új Honor MW2-m. Na végre mondom beüzemelem és ugyan úgy 4 nap az üzemidőm ezen is. Mondom lehet hogy akkor a telómmal van bibi újraraktam, androidot váltottam de semmi. Mostmár kezdek beletörődni hogy ennyi az annyi csak idegesítő hogy, többet is tudna.
a beállítások minden engedélyezve a pulzusfigyelés intelligensen. Huawei P20 al párosítva. -
tibike8
őstag
válasz
hematoma1 #1180 üzenetére
Ha a telón állítasz be, akkor a teló ad értesítést. Az órán kell beállítani, hogy ha az órát szeretnéd, hogy jelezzen. Illetve attól függ mit szeretnél, hogy jelezzen az órán. A mobilon, ha jelez a naptár, jelez az óra is. Ha az ébresztő a telón jelez, akkor az óra nem jelez. Az ébresztőt az órára kell beállítani.
-
hematoma1
aktív tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy értesitésnél milyen erős arezgés,és hangot belehet állitani rezgés mellé?
-
embe
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1176 üzenetére
Remélem így lesz. Telón bevált. Sőt fényképezőgép lcd paneljére is innen rendeltem.
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1174 üzenetére
Ez sima fólia. Csak olyan lágy, nem az a régi vékony nylon. De erős. Teljesen átlátszó. Hülye az a kép. Nézd meg a termék képgalériáját, ott mutatja hogy hogyan teszi fel telóra! Lényegében ez is ugyanaz....csak kicsiben.
Igazából amikor leszedtem a 3. füllel felrakás után a felső védőfóliát, azt hittem hogy nem tapadt rá, mert nem lehetett látni rajta. Csak amikor észrevettem 2-3 bubit a szélénél nyugodtam meg hogy rajta van.
Nekem a Samu S9-en is ilyen van, mert a hajlított széle miatt nem igazán lehetett normális üvegfóliát rátenni. -
embe
nagyúr
Nem tudom valakit érdekel-e, de most jött meg a kijelző védőfólia. 2 db. van a csomagban. Nagyon jóminőségő, telón is ilyet használok. Csak attól tartok nem lesz hosszúéletű rajta, mivel a dzseki mindig dörzsöli a kijelző szélét amikor veszem le.
Hamar megjön 3-4 munkanap alatt itt van Németországból. -
hematoma1
aktív tag
válasz
Black_Raven #1170 üzenetére
OK.
-
hematoma1
aktív tag
Bocs hogy ide irok. de lenne vételre egy huawei watch gt a 16-mb-os verzió.Valaki megtudná mondani hogy mennyire simán megy a rendszere-nem akadozik.Azt tudom hogy az itteni óra az jól megy,de ebben dupla annyi mb van.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Raven #1167 üzenetére
Lefutott a feleségem iPhone SE-n keresztül a frissítés, és miután szétkapcsoltam mind a Huawei Health, mind a telefonnal a párosítást, össze tudtam párosítani a S10+-al és rendben le is tudtam tölteni pár számlapot.
Köszönöm a segítségeket! -
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Raven #1165 üzenetére
A Tiédet nyitottam meg és ott ajánlotta fel, hogy van már frissebb.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Raven #1162 üzenetére
Ezzel annyi a baj, hogy a BT kapcsolat a karkötővel létre sem jön, nem tudom törölni. És az appon belül mikor a párosításra nyomok nem látja a karkötőt.
-
jano_77
nagyúr
Feltettem a legfrissebb apk-t, a listában meg is jelent a Huawei Band 4 Pro, viszont hiába van mindkettőn a BT bekapcsolva, nem látják egymást!? Úgy sem, hogy feleségem telefonján leválasztottuk a karkötőt. Mi lehet szerintetek a gond?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #1154 üzenetére
Illetve ahogy nézem van fent egy tegnapi dátummal 11.0.3.510-es apk, gondolom akkor már inkább ezt ajánlott letölteni?
Illetve ez a dolog csak routolt telefonon működik?[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz
Black_Raven #1127 üzenetére
Ez jelenleg nekem is a problémám - Samsung S10+ - apk rendben, de megkérdezhetem, hogy ki a Laci és mit tanácsolt?
Köszi
Szerk. Annyit még, hogy Huawei Band 4 Pro esetén is működik a dolog?
[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
válasz
pajorgergo #1152 üzenetére
Köszönöm.
-
pajorgergo
aktív tag
válasz
hódmaci #1151 üzenetére
Legfelső lépésszámláló, alatta hogy aznap az óra szerint mennyit edzettél (nqpi ajánlott 30 perc az óra szerint, pulzusból kalkulálja), legalubb pedig, hogy aznap óránként hányszor álltal fel kb.
De ha belépsz a menübe és ott a Tevékenység előzmények, ott pedig felhúzod és mész lefelé még több dolgot ki fog írni, valamint kis "i" betűvel további információt. -
ultio
aktív tag
válasz
Black_Raven #1141 üzenetére
Köszi.
Felülírta és eddig rendben fut. -
hematoma1
aktív tag
Érdeklődnék hogy S9+ hiba nélkül komunikál,esetleg valakinek.
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1146 üzenetére
De elég....csak nem szeretnék semmiről sem lemaradni.
-
Black_Raven
veterán
Ezzel csak az a gond, hogy aki ilyen órát szeretne venni, el is hiszi hogy kevés óralap van hozzá gyárilag. Ráadásul ez a 256 szinte naponta növekszik, szóval mondhatjuk hogy sok óralap jár hozzá. Mi a helyzet a custom óralapokkal? azzal sem elég? Amúgy megmondom mi a kevés, az órára egyidőben telepithető 32 óralap, legalábbis utoljára nekem, akkor szólt hogy töröljek vmit..
-
embe
nagyúr
válasz
Black_Raven #1138 üzenetére
Na jó... Költői túlzás volt részemről a "kevés". Én nem számolom meg.
Telhetetlen vagyok. -
scyllarus
veterán
válasz
Black_Raven #1138 üzenetére
Ma jött vagy 10 új.
-
ultio
aktív tag
válasz
Ez a verzió többet tud, mint amit pár hete a Google Play-ből (10.1.1.312) telepítettem?
Ha ezt telepítem, akkor előtte uninstall a másik verzió, vagy az újabb felülírja? És az elmentett adatok megmaradnak?
-
Black_Raven
veterán
Nekem is, egy darabig mutatta a fizetőset, aztán eltünt, mint másnál. Viszont, lenne egy kérdésem. Mennyi, számszerint az a "kevés" ingyenesen letölthető óralalap?? Én, csak neked, a sajátomat összeszámoltam. Az eredmény nagyon lehangoló=256
(de szinte naponta növekszik a száma)
[ Szerkesztve ]
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
már 1 ideje filózok több óra között, erősen próbálom lebeszélni magam egy Garmin Instictről, a 42 mm-es HMW2-nél mennyire jól megoldott a futó edzésnél (pl túrázás) a megszakítás elleni védelem? A mostani karperecnél hiába van már kikapcsolva a rázásra éledés, rendszeresen a téli ruházatom pausolja vagy meg is szakítja a túra rögzítését, itt a gombok miatt ez jobban kivédhető? -
xviktorx
tag
Megismételném a korábbi kérdésemet mert nem kaptam rá semmi reakciót ( előre is bocsi az ismétlésért ).
" Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható?" -
embe
nagyúr
válasz
pajorgergo #1134 üzenetére
A fene egye meg. Akkor Samsung S9-el hiába próbálgatom.
-
embe
nagyúr
Nincs tippetek hogy miért nem működik az alkalmazásban a fizetős óralapok elérése - letöltése?
Többünknél csak kevés ingyenesen letölthetőeket mutat. -
tibike8
őstag
Sziasztok, a 46-ossal lehet hívást indítani a kedvenc névjegyeken kívül is? Mikor ismerkedtem az órával, mintha tárcsázóval is találkoztam volna (lehet csak rosszul emlékszem). Most nem találok ilyet.
-
hódmaci
senior tag
válasz
Köszönöm.
Siker
-
hódmaci
senior tag
Bocsánat kicsúsztam az időből.
Ez alapján próbáltam és 1:12 rájöttem hogy nincs is a listán az okosórám.
Csak a hauwei készülékek.
Frissíteném de a "készüléklista frissítése nem sikerül". hibaüzenet jön fel. -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Honor magicwatch 2 okosórát
Sajnos nem sikerül a párosítás a telefonnal.
Mikor párosítanám a telefonnal Huawei Health alkalmazásban ezt a hibaüzenetet kapom:
A készülék nem támogatott.
samsung galaxy j5 2016Ez alapján csináltam volna
Másik eszközön is hasonló a helyzet.
Xiaomi; samsung s6; samsung j5
Mindháromnál ugyanaz a jelenség.Tudnátok segíteni?
-
soundman1
senior tag
Mai nappal a GT Sportot váltottam le egy Honor MagicWatch 2-re. Üdv mindenkinek!
Áldott ünnepeket!🎄 -
embe
nagyúr
-
xviktorx
tag
Boldog Karit minden fórum lakónak!
Lecseréltem a telefonomat ( Xiaomi A2-ről váltottam Redmi Note 9 -pro-ra ). A telefont csatlakoztattam az órához, de sehogy sem tudom elérni, hogy a hívó fél nevét kiírja ne csak a számát. Az alkalmazás engedélyek között engedélyeztem, hogy az egészség app hozzáférjen a névjegyekhez, de mégsem jelzi ki a hívó fél nevét. Találkozott valaki ezzel a problémával, illetve hogy orvosolható? -
mrThomi
addikt
Sziasztok. Egy olyan gyors kérdésem lenne, hogy a telefonhívásokat fel lehet venni az oldalsó gombok valamelyikével, vagy csak az érintés játszik ? Van ilyen beállítási lehetőség ? Köszi
-
lfarkas
aktív tag
Mi pc suite ? Korábban ezt javasolták Óra-Pc kapcsolatra, de sajnos nem látják egymást. Ha működne gyorsabb lehetne az átvitel.
Valakinek tapasztalata? -
embe
nagyúr
-
scyllarus
veterán
Kell egy fejlesztői Egészség.
Utána a letöltött watchface-ket (.hwt fájlok) felmásolod a telóra bárhova, ahol megtalálod.
Az Egészségben az óralapokhoz lépve a jobb felső sarokban a 3 pontra bökve kiválasztod az Óraszámlapok feltöltése pontot, jóváhagyod, hogy fejlesztő vagy, betallózod a .hwt fájlt és az felrakja az órára. Utána az órán hosszú nyomással ugyanúgy választhatók lesznek, mint a gyáriak. Az Egészségben a Saját számlapoknál nem lesz előnézeti kép, szóval ha később törölni akarod, jegyezd meg a nevét az órán. Ennyi.
-
embe
nagyúr
Most vettem át az órát, és jelezte ezt a frissítést.
Kérdésem, hogy a netről letöltött óralapot hogyan lehet rátenni? A fájl kiterjesztése: HWT
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.